• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام خدمت دوستان

با شروع نیم فصل دوم مسابقات لیگ فوتبال ایران تصمیم بر این هست که تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری بازگشایی بشه. خواستم خدمت دوستان بگم تا در جریان باشند.
یکسری قوانین خاص هم برای این تاپیک طراحی شده که به امید خدا تا فردا در همین تاپیک وقایع اتفاقیه قرار می دیم تا همه دوستان نظرشون رو در این خصوص اعلام کنند.

شاد و پیروز باشید

ما هم حمایت میکنیم:دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
همونطور که دیروز خدمت دوستان گفتم با توجه به نزدیک شدن به شروع نیم فصل دوم و فاصله گرفتن از بحثهایی که موجب تنشهایی در بخش فوتبال شد قرار هست که تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری بازگشایی بشه.
با توجه به تجربیات گذشته و اتفاقاتی که در این تاپیک خاص ممکنه در آینده از طرف بعضی افراد ( خصوصا یکسری افراد تازه وارد بیفته ) تصمیم بر این گرفتیم که قوانینی مختص بر ای این تاپیک علاوه بر قوانین کلی بخش فوتبال و فروم پرشین تولز در نظر بگیریم و از اونجا که همیشه تلاش کردیم که نظرات همه بچه های بخش رو در تصمیم گیری هامون دخیل کنیم این قوانین رو اینجا قرار میدم تا دوستان نظراتشون رو برای اتخاذ بهترین تصمیم اعلام کنند.

قوانین تاپیک کل کل از لیگ برتری

بند 1. نسبت دادن خصوصیات زشت رفتاری و اخلاقی (مستقیم یا با کنایه) به بازیکن،مربی و یا مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل چه آن خصوصیت برای آن فرد در جامعه علنی و در بین عامه مشهور و مشهود باشد و چه نباشد ممنوع میباشد .

بند 2. فحاشی به بازیکن،مربی،مسئولین و یا هواداران تیم یا تیمهای مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) چه به عنوان فرد بی طرف و چه به عنوان فردی از طرف دسته ای از هواداران ممنوع میباشد.

بند 3. فحاشی ناموسی به بازیکن،مربی،مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل (مستقیما و یا با عبارتی به صورت غیر مستقیم که معنایی مشابه داشته باشد) چه به عنوان فرد بی طرف و چه به عنوان فردی از طرف دسته ای از هواداران ممنوع میباشد.

بند 4 . هر یک از تخلفات بند یک و دو و سه اگر از جانب فردی از دسته هواداران خودی آن تیم صورت بگیرد (توهین به تیم خودی) دارای شرایط مشابه برای فرد خاطی میباشد و هیچ گونه توجیهی مبنی بر سابقه دار بودن آن لفظ در بین هواداران همدسته و امثالهم پذیرفتی نمیباشد.

بند 5. بکار بردن اسامی تیم حریف بازیکن حریف مسئولین حریف و هواداران حریف و یا حریفان دیگر با واژه هایی تمسخرآمیز و یا تحقیر کننده (مثالش میشه همون استقلولی ها یا پرس پولیسی)

بند 6. توهین به دیگر کاربران حاضر در بحث اعم از استفاده از واژه های مستقیم و یا غیر مستقیم که تداعی گر لفظی رکیک باشد و یا استفاده از لغات توهین آمیز ، تحقیر کننده و نیز تحریک کننده به منظور های مختلف اکیدا ممنوع میباشد ( مثلا طرف کم میاره یه چیزی به طرف مقابل میگه که اونو از کوره بدر کنه یا خودش رو تخلیه روانی کنه. )

بند 7. استفاده نکردن از بد ریپورت امری اختیاری است اما اگر کاربری در مواجهه با رعایت نکردن مقررات از جانب کاربر دیگری در مقام مقابله و یا پاسخگویی در تاپیک برآید، همسطح و همسنگ فرد خاطی مورد جریمه قرار میگیرد و در این بین هر فرد که تخلفات دیگری هم مرتکب شود مورد برخورد سنگین تری قرار میگیرد حتی اگر رفتارش عکس العمل به رفتار اولیه باشد.

جرایم در نظر گرفته شده برای بندهای 7 گانه

بند 1 و بند 2 : بن به مدت 10 روز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر

بند 3: بن به مدت یکماه برای بار اول و در صورت تکرار بن دائم

بند 4 : مانند بندهای مطروحه 1تا 3

بند 5 : کارت قرمز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر

بند6 : کارت قرمز و در صورت تکرار حداقل بن به مدت 10 روز و بنا به صلاحدید مدیران بخش بیشتر از آن

بند 7 : هم که روشنه با توجه به رفتار مشخص شده در 6 بند دیگر جریمه متناسب تعلق خواهد گرفت.

در خاتمه این نکته رو هم بگم که با توجه به رویدادهای گذشته چنین تصمیمی برای تاپیک مذکور گرفته شده و رفتارهای آتی میتونه در تشدید یا تخفیف قوانین موثر باشه.

بار دیگه از همه دوستان بابت همکاری در اداره بخش فوتبال سپاسگزارم و همه دوستان بدونند که همشون برای ما قابل احترامند و البته اونهایی که با حفظ قوانین در بهبود فضای بخش نقش پر رنگی دارند برامون بسیار قبال احترام تر هستند. اما قوانین موضوعی هست که انشاا... هممون با اجرای اون بتونیم بخش بهتری به دور از تنش ، درگیری و اعصاب خردکنی داشته باشیم. :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

بعد از مدتها امروز تولد داریم . اونهم تولد دو نفر از بهترین دوستانمون.
امروز روز تولد علی آقای عزیز (ARMF) و مدیر محترم تالار ورزش حامد عزیز (hamedsullivan) هست. به هر دو عزیز بزرگوار تبریک میگم و امیدوارم در پناه حق همواره سلامت ، شادکام ، پیروز و موفق باشند . با آرزوی بهترین ها :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یه موضوعی رو هم یاد آوری کنم برای دوستانی که در تاپیک کل کل فعالیت دارند یا سایر دوستانی که نظر خاصی در خصوص این تاپیک دارند ، با توجه به اینکه از فردا نیم فصل دوم بازیها شروع میشه نهایتا ما تا امشب فرصت داریم نظر دوستان رو درباره قوانین این تاپیک جویا بشیم. چون از فردا این تاپیک بازگشایی میشه فرصت اندکی داریم . این رو محض یادآوری عرض کردم تا اگر نظری هست گفته بشه والا اون قوانین رو در تاپیک جاری خواهیم کرد.

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به به
تبریک به رفقا
مخصوصا علی عزیز مرد غیرتمند قرمز دوست و اقای نوستالژی:)
تبریک رفیق
تنت سلامت و دلت خوش
به عمو مصطفی می گم کادو تولد تو ملوان رو ببره:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به به
تبریک به رفقا
تبریک رفیق
تنت سلامت و دلت خوش

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام
منم به هر دو دوست عزیز تبریک میگم.امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشند.
congratulations.gif

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام خدمت دوستان
با شروع نیم فصل دوم مسابقات لیگ فوتبال ایران تصمیم بر این هست که تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری بازگشایی بشه. خواستم خدمت دوستان بگم تا در جریان باشند.
یکسری قوانین خاص هم برای این تاپیک طراحی شده که به امید خدا تا فردا در همین تاپیک وقایع اتفاقیه قرار می دیم تا همه دوستان نظرشون رو در این خصوص اعلام کنند.
شاد و پیروز باشید

اقدام شجاعانه و قابل تحسین :) ، رسما خودتونو وارد دردسر کردید : دی
بنظرم هر چی اول کار قوانین سختگیرانه باشه و با شدت اجرا بشه اشکالی وارد نیست ، مسلم این اوایل تاپیک پر کار و پر حاشیه (!) خواهد بود و البته پر دردسر ، این اوایل که به خوبی سپری بشه و بقولی آتیش بچه ها بخوابه کار میوفته روی غلتک .
اگه میشد برای فعالیت تو تاپیک محدودیت پست در نظر گرفته میشد خوب بود ، بفرض کسایی که زیر 200 پست در فوتبال داشته باشن نتونن اونجا پست بدن . بالطبع اینطوری خود بخود یه سری مسایل بروز نمیکنه . (نمیدونم از نظر فنی همچین فیلتری قابل اعمال هست یا نه )
یه بند دیگه هم میتونین به قوانین اضافه کنید و اینکه "به صلاحدید مدیر و همکار مربوطه هر پست که نامناسب تشخیص داده شود ، حذف میشود حتی اگر خارج از مصادیق هفتگانه قوانین باشد"
چرا که بحث "چرا پست من پاک شد" و "چرا پست فلانی پاک نشد" و ... بعدا خودش ماجرایی میشه .

البته همه پیشنهادات دیکتاتور مئابانه رو بنده برای شروع عرض کردم هااااا:happy:
پیشاپیش خسته نباشــــــــــــــید /

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اقدام شجاعانه و قابل تحسین :) ، رسما خودتونو وارد دردسر کردید : دی
بنظرم هر چی اول کار قوانین سختگیرانه باشه و با شدت اجرا بشه اشکالی وارد نیست ، مسلم این اوایل تاپیک پر کار و پر حاشیه (!) خواهد بود و البته پر دردسر ، این اوایل که به خوبی سپری بشه و بقولی آتیش بچه ها بخوابه کار میوفته روی غلتک .
اگه میشد برای فعالیت تو تاپیک محدودیت پست در نظر گرفته میشد خوب بود ، بفرض کسایی که زیر 200 پست در فوتبال داشته باشن نتونن اونجا پست بدن . بالطبع اینطوری خود بخود یه سری مسایل بروز نمیکنه . (نمیدونم از نظر فنی همچین فیلتری قابل اعمال هست یا نه )
یه بند دیگه هم میتونین به قوانین اضافه کنید و اینکه "به صلاحدید مدیر و همکار مربوطه هر پست که نامناسب تشخیص داده شود ، حذف میشود حتی اگر خارج از مصادیق هفتگانه قوانین باشد"
چرا که بحث "چرا پست من پاک شد" و "چرا پست فلانی پاک نشد" و ... بعدا خودش ماجرایی میشه .

البته همه پیشنهادات دیکتاتور مئابانه رو بنده برای شروع عرض کردم هااااا:happy:
پیشاپیش خسته نباشــــــــــــــید /

محسن جان ممنون از اظهار نظرتون.
درباره محدودیت پست پیشنهاد بسیار خوبی هست که به فکرمون نرسیده بود . این رو هم با ادمین ها در میون میزارم.
درباره اینکه چرا پست یکی پاک بشه و یکی پاک نشه که همیشه این موضوع هست ، ولی این هم پیشنهاد خوبیه.

در خاتمه ضمن تشکر مجدد من هم موافقم که این قضایا برای اول کار باشه .

شاد و پیروز باشید

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم تولد ARMF عزیز و hamedsullivan عزیز رو تبریک می گم:happy:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

تبریک به علی آقا عزیز و خوش اخلاق و با مرام.
beat5.gif
bdayparty.gif

آقا سلامت و موفق ایشا../ شد چند سال؟ :دی

به آقا حامد هم تبریک میگم.
4uboxsmiley.gif

آخیش خیلی وقت بود تولد نداشتیم ها!!

آقا ساسان در مورد قوانین جدید و بحث بازگشایی کل کل؛ فقط میتونم عرض کنم :
حداقل در این مورد سختگیری کردن هیج جای ناراحتی رو نداره چون قبلا که سختگیری نبود متاسفانه نتایج خوبی بجا نگذاشت.
فکر میکنم باید دوستان خودشون هم کمک کنند تا اون تاپیک روند خوبی پیدا کنه و همه با هم بخندند نه اینکه دسته ای به دسته دیگر.
و امیدوارم علاقمندان به کل کل حالا که قراره مجدد اون تاپیک رو بدست بیارند قدرش رو بدونند.
موفق باشید .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علی آقا عمیقا تبریک عرض می کنیم قربان :)
آقا حامد هم تولدشون مبارک.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ما نیز به نوبه خود میلاد شما را مبروک میداریم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
علی جان تبریک میگم برادر

با بهترین آرزوها

پیروز و شادکام و برقرار باشی ..

Red-Happy-Birthday-card-with-c-5278182.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
به به شرمنده دیر شد اخه با دایال اپ اومدم نتم قطع شده:دی
تولدت مبارک میلانی
bdayparty2.gif

ایشالا همیشه تو زندگیت موفق و پیروز باشی علی اقا
تولد اقا حامد هم مبارک

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام خدمت دوستان

بعد از مدتها امروز تولد داریم . اونهم تولد دو نفر از بهترین دوستانمون.
امروز روز تولد علی آقای عزیز (ARMF) و مدیر محترم تالار ورزش حامد عزیز (hamedsullivan) هست. به هر دو عزیز بزرگوار تبریک میگم و امیدوارم در پناه حق همواره سلامت ، شادکام ، پیروز و موفق باشند . با آرزوی بهترین ها :)

به به
تبریک به رفقا
تبریک رفیق
تنت سلامت و دلت خوش

سلام
منم به هر دو دوست عزیز تبریک میگم.امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشند.
congratulations.gif

سلام دوستان

من هم تولد ARMF عزیز و hamedsullivan عزیز رو تبریک می گم:happy:

سلام

تبریک به علی آقا عزیز و خوش اخلاق و با مرام.
beat5.gif
bdayparty.gif

آقا سلامت و موفق ایشا../ شد چند سال؟ :دی

به آقا حامد هم تبریک میگم.
4uboxsmiley.gif

آخیش خیلی وقت بود تولد نداشتیم ها!!

آقا ساسان در مورد قوانین جدید و بحث بازگشایی کل کل؛ فقط میتونم عرض کنم :
حداقل در این مورد سختگیری کردن هیج جای ناراحتی رو نداره چون قبلا که سختگیری نبود متاسفانه نتایج خوبی بجا نگذاشت.
فکر میکنم باید دوستان خودشون هم کمک کنند تا اون تاپیک روند خوبی پیدا کنه و همه با هم بخندند نه اینکه دسته ای به دسته دیگر.
و امیدوارم علاقمندان به کل کل حالا که قراره مجدد اون تاپیک رو بدست بیارند قدرش رو بدونند.
موفق باشید .

علی آقا عمیقا تبریک عرض می کنیم قربان :)
آقا حامد هم تولدشون مبارک.

ما نیز به نوبه خود میلاد شما را مبروک میداریم

علی جان تبریک میگم برادر

با بهترین آرزوها

پیروز و شادکام و برقرار باشی ..

به به شرمنده دیر شد اخه با دایال اپ اومدم نتم قطع شده:دی
تولدت مبارک میلانی
bdayparty2.gif

ایشالا همیشه تو زندگیت موفق و پیروز باشی علی اقا
تولد اقا حامد هم مبارک

درود ...

سپاسگزارم از تک به تک رفقا که به یادم بودن... امیدوارم فرصتی برای جبران داشته باشم... :heart::heart::heart::heart::heart:

پاینده و دلخوش و تندرست باشید ...

55_20_1_1.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
همانطور که وعده داده بودیم تاپیک کل کل از نوع لیگ برتری از امروز و به مناسبت شروع نیم فصل دوم لیگ برتر ایران بازگشایی میشه.
قوانین هم در پست اول تاپیک قرار داده شد و حتی در عنوان تاپیک هم اضافه شد تا همه دوستان بتونن در جریان قرار بگیرند.
من با بهمن عزیز ( ادمین سایت) هم صحبت کردم تا بتونیم محدودیت پست برای فعالیت در این تاپیک خاص بگذاریم که بنا بر محدودیتهای فنی این امکان وجود نداشت.
امیدوارم با رعایت احترامهای فی مابین دوستانی که مایل به فعالیت در تاپیک کل کل هستند اوقات شاد و مفرحی داشته باشند.

شاد و پیروز باشید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اي بابا، من چقدر پرتم از ماجرا...

بعد از تاخير در حد تيم ملي! به دوستان معزز و بزرگوار خودم علي و حامد، تولدشون رو تبريك مي گم، ان شا الله كه هميشه شاد و تندرست و سربلند باشيد.

شديدا ارادت داريم!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به علی آقای عزیز (ARMF) تولدشون رو تبریک میگم
امیدوارم در تمامی مراحل زندگیشان موفق باشند :)

همینطور به حامد جان (hamedsullivan) هم تبریک میگم
و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشد :)

همینطور بابت تاخیر پوزش می خواهم :D

بالا