• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک راه کار برای حفظ ارزش پولم بگین

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
من دنبال سودجویی نیستم فقط دنبال حفظ ارزش پول و ضرر نکردن هستم. خرید ارز وقتی قیمتش به خاطر این ارازل و اوباش دو برابر هست منطقی نیست وقتی پاشون لبه گوره. فردا دوبله ضرر میکنیم مملکت آزاد بشه. پس باید یک کار دیگه کرد. فکر کنم همون خونه کلنگی بهترین گزینه باشه برای کذاشتن سرمایه اینطور نیست ؟ چون چیزی هست که اینها هم نباشن همیشه لازم هست و خریدار داره و مثل دلار نیست که حباب الکی باشه و با ترس و لرز بخریش. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
درضمن خرید ارز هم برای من منطقی نیست وقتی تمام پول دریافتی ما دلار هست ...
اگر هم ریالش نکنیم اونجا نگه داریم یک دفعه مثلا فردا وب مانی یا لیبرتی ایران رو تحریم میکنن پول بلاکه میشه خر بیار باقالی بار کن

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
عزیز paypal همین طوریش برای ما ایرانی ها خطر داره هر لحظه امکان مسدود کردن بی دلیل(ایرانی بودنت) حسابت از طرفش هست!!!!!!!

اگه شما با ip ایرانیت لاگین کنی خب مسلمه :دی حساب ما که تا حالا مشکلی نداشته چشم نزنم!
در کل اونا رو میشه یه کاریش کرد! بخش اصلی سوالم رو اگه کسی میدونه جواب بده !

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من دنبال سودجویی نیستم فقط دنبال حفظ ارزش پول و ضرر نکردن هستم. خرید ارز وقتی قیمتش به خاطر این ارازل و اوباش دو برابر هست منطقی نیست وقتی پاشون لبه گوره. فردا دوبله ضرر میکنیم مملکت آزاد بشه. پس باید یک کار دیگه کرد. فکر کنم همون خونه کلنگی بهترین گزینه باشه برای کذاشتن سرمایه اینطور نیست ؟ چون چیزی هست که اینها هم نباشن همیشه لازم هست و خریدار داره و مثل دلار نیست که حباب الکی باشه و با ترس و لرز بخریش. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

راستی دقت نکردین مسکن یکم تغییرات توش بوجود اومده انگار داره تکون میخوره !!!!!!!!این فکر شما هم بد نیست

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8

شما ميخواي تا ابد تو اين مملكت بموني ؟!!!
اگه نظرت اينه كه بله برو بريز تو خونه و مسكن و زمين ... مثل جد و آباد ما كه اين مملكت رو به امروز رسوندن .
من فكر كردم ميخواي سرمايه تو ارزششو حفظ كني و بعد انتقالش بردي به خارج .
چون من يكي تا يه سال ديگه راهي هستم و تو اين مملكت به قول دوستان كره شمالي اسلامي و زيمباوه اسلامي نميخوام آينده
بچه هام تباه بشه .
به موقش همه سرمايه مو تبديل به دلار ميكنم و بار و بنديلمو ميبندم .
اون موقع ديگه دلاره كه به كار مياد و نقدشوندگيش بالاست نه خونه و زمين !

موفق باشي

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
حالا شما اینقدر عصبانی نباش خیالت راحت درست میشه خیلی زود همه چی. ایران با کره شمالی فرق داره خیلی زیاد..
البته در آینده فصد رفتن من هم دارم اما باید دید اوضاع چه طور میشه. نه همینطوری بریم زندگیمون به فنا بره
اوکی من میرم فردا دنبال یک خونه کلنگی بگردم بلکه پولمون رو بزاریم رو ملک

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
بگو سرمايه ت چقده ؟
شايد يكي از خونه هاي خونه مون رو داديم شما .
ما كه داريم نقد ميكنيم و چنچ ه دلار و بعدشم ماني گرم به خارج كشور .
سرمايه تو بگو و اينكه كجايي ؟
و چه خونه اي مد نظرته ؟
تا ببينيم چي ميشه

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
تهران هستم. یک سیصد تومنی دارم که تمام زندگیم هست (چون خودم خونه ندارم)
نمیدونم باید چی بگیرم. کلنگی باید بگیرم که بشه ساخت و ساز کرد روش ؟

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
همه بهم میگن طلا بخر ولی زمین رشدش رو کرده ...

آقا یکی بگه ما چه طوری شمش بخریم که قلابی نباشه و جه طوری نگهش داریم دزد نزنه ؟

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
میگم آپارتمان بخرم بهتر نیست ؟ میتونم بدم اجاره و پول هم بلا استفاده نمیخوابه و سود ازش در میاد همینطوری قیمت خونه هم گرون نشه

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
تهران هستم. یک سیصد تومنی دارم که تمام زندگیم هست (چون خودم خونه ندارم)
نمیدونم باید چی بگیرم. کلنگی باید بگیرم که بشه ساخت و ساز کرد روش ؟

اگه 300 تومان كل سرمايه ت هست پس به اين ميگن سرمايه اصلي و نبايد زياد روش ريسك كني .
من فكر كردم تو خودت خونه داري و اين مبلغ كه الان دستته بيكار مونده و ميخواي وارد يه سرمايه گذاريش كني كه رشد كنه .
اما حالا با اين اوصاف بهتره اول يه سايه بالرسر داشته باشي بعد سرمايه موند با اون هزارتا كار ميتوني بكني .
به نظر من با 300 تومان ميتوني تو منطقه 7 يا 8 تهران حوالي گرگان ، نامجو دو تا آپارتمان نقلي 40 - 50 متري بخري كه وام روشون باشه .
خواستي اجاره هم بدي رو هر كدوم پول پيش تا 4 تومان و كرايه ماهي تا 350 ميتوني بستوني .
موفق باشي

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
البته وضعم اونطورا هم بد نیست. سایه بالا سر دارم...
ولی خوب ۳۰۰ تومن همه داراییم هست و نمیخواهم ارزشش کم بشه. الان بانک خابیده (البته امروز روزنامه نوشته بود میخواهن سود بانک رو زیاد کنن تا ارز درست بشه نمیدونم والا)
وام نمیخواهم اصلا بگیرم وقتی نیازی نیست به وام. منطقه ۷ یا ۸ مناطق بد و ضایعی نیستن ؟ رشدشون خوبه یا احتمال ضرر دارن ؟

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
سود بانكي رو كه تا 30 درصد هم بالا ببرن عزيز باز تو ضرري !
با 300 تومان هم بهرحال نميتوني كه بري الهيه و زعفرانيه خونه بخري ... بايد به فكر مركز تهران و سمت شرق باشي .
اونجا دو تا آپارتمان ميتوني بخري بدي اجاره .
غرب تهران با اين قيمت يه آپارتمان شايد بتوني بخري ...
وام هم نگفتم بگير ميگم يه آپارتمان كه روش وام باشه به سادگي ميشه خريد .
خودم يه 42 متري خريدم چندماه قبل با 70 ميليون نقد و 30 تومان وام كه داشت دادمش اجاره ماهي 300 با 3 تومان پول پيش .
ديگه كاري بهش ندارم ...

تو هم خوب حساب كتاب كن .
من كه فعلا رو مسكن سرمايه نميذارم ولي كسايي كه ريسك پذيريشون پايين تره بايد دنبال بازارهاي سنتي مثل مسكن باشن .
موفق باشي

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اگر بازار عادی بود کار دیگه می شد کرد اما شرایط عادی نیست و ریسک خیلی بالاست. پس مسکن بهتر هست فکر کنم. اما یک شمش طلا هم بگیرم بد نیست
فقط این گرگان و نامجو کجا میشه دقیق ؟ رشدشون چه طوره

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام من هم مقداری پول دارم و این بحث را پیگیری کردم.با اینکه زیاد در کارها اقتصادی نبودم اما از بحثی که اینجا بین شما 2نفر هست متعجبم.ببینید بنظر من اول هدف را مشخص کنید بهتره،شما مدام تصمیمتون عوض میشه،البته میشه این نگرانی را درک کرد اونم بخاطر افت شدید قیمت ریال به دلاره،اما بنظرم از کسیکه بازاریه این همه مردد بودن بی معناست.اول از همه هدف رو مشخص کنید بعد به سمتش حرکت کنید.ببخشید اگه دخالت کردم قصد جسارتی به بزرگان نیست.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
یه سوال داشتم
کم شدن ارزش پول ملی چه تاثری روی زندگی مردم عادی میتونه داشته باشه ؟
اینهمه نگرانی و دغدغه واقعا برای چیه ؟
دوست عزیز دلار از پارسال همین موقع تا الان چند درصد گرون شده ؟
آپارتمان از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟
دوستان کشور ما خیلی از مواد اولیه رو داره خودش.نیازی به واردات نداریم زیاد.از طرفی این مواد رو داریم صادر میکنیم . بی تاثیر نیست ولی اینقدر هم باعث اینهمه نگرانی بشه نیست دیگه.جای خوشحالی داره کم شدن ارزش پول ملی.اونوقت صادرات کاملا بصرفه میشه باعث رشد اقتصادی میشه.
قیمت یک کیلو سیب از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟ در حالی که اگه بخایم صادر کنیم کلی الان بصرفه هستش
من اینجوری فکر می کنم.فقط اینوسط کسایی نگران باشن که مراودات با خارج از کشور دارن.
لطفا یکی بیاد و دقیقا بگه کم شدن ارزش پول ملی چه ضرری برای مردم داره؟
همه میگن فاجعس ولی کسی نمیگه دقیقا چه اتفاقی میفته.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
به خاطر این هست که شرایط عادی نیست و قیمت ها غیر واقعی و آینده مشخص نیست. اگر شرایط عادی بود فرق داشت

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال داشتم
کم شدن ارزش پول ملی چه تاثری روی زندگی مردم عادی میتونه داشته باشه ؟
اینهمه نگرانی و دغدغه واقعا برای چیه ؟
دوست عزیز دلار از پارسال همین موقع تا الان چند درصد گرون شده ؟
آپارتمان از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟
دوستان کشور ما خیلی از مواد اولیه رو داره خودش.نیازی به واردات نداریم زیاد.از طرفی این مواد رو داریم صادر میکنیم . بی تاثیر نیست ولی اینقدر هم باعث اینهمه نگرانی بشه نیست دیگه.جای خوشحالی داره کم شدن ارزش پول ملی.اونوقت صادرات کاملا بصرفه میشه باعث رشد اقتصادی میشه.
قیمت یک کیلو سیب از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟ در حالی که اگه بخایم صادر کنیم کلی الان بصرفه هستش
من اینجوری فکر می کنم.فقط اینوسط کسایی نگران باشن که مراودات با خارج از کشور دارن.
لطفا یکی بیاد و دقیقا بگه کم شدن ارزش پول ملی چه ضرری برای مردم داره؟
همه میگن فاجعس ولی کسی نمیگه دقیقا چه اتفاقی میفته.
بی بی سی که نگاه میکردم چند روز پیش وقتی هنوز دلار ۱۴۰۰ بود تازه (الان ۱۷۰۰ شده) گفت بود پول شما ۴۰ درصد ارزشش رو از دست داده
یعنی اگر صد میلیون توی حساب بانکی داشته باشی سال قبل الان مثل این میمونه که یک مرسدس بنز خریده باشی و جلوی چشمت دزد برده باشه (یعنی اینقدر ریال بی ارزش شده)
و نگه داشتن ریال کار درستی نیست و باید به یک چیزی تبدیلش کنید. ارز ریسک خودش رو داره طلا هم همینطور. به خاطر همین من دنبال خونه هستم و نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم

بالا