• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک راه کار برای حفظ ارزش پولم بگین

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
با اجازه صاحب تاپیک:
دوستان کسی میدونه که میشه سرمایه رو به یه شرکت معتبر امریکایی یا اروپایی که تو بازار , طلا و ارز مبادله میکنه سپرد و هر ماه فقط سودشو به حساب پی پلی چیزی که بهشون میدیم واریز کنن؟! اینجوری هم ریالو تبدیل به دلار کردیم هم اونجا داره کار میکنه پولمون
البته اگه چنین شرکتهای درست حسابی باشن نه ایرانی جماعت! + نیاز به مراجعه حضوری نباشه
چون شرکتی که طبق قوانین ایالات متحده و اروپای غربی فعال باشه خودبخود خیال ادم راحته
99.9 درصد این شرکت ها با این که ثبت شدن کلاهبردارن
جایی که طرف میتونه با بهره سالی 0.5 تا 3 درصد وام بگیره چرا بیاد ماهی 3 درصد بگیره

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اگر ديگرانم مثل شما بابت زدن اين پستها و كامنت نوشتن تو وبلاگها ساعتي 7 هزار تومن درآمد داشتند، اونهام حرفاي شما رو مثل طوطي تكرار مي كردند.

دوست عزيز، كساني كه بن و كالاي مصرفي مجاني نمي گيرند، ماليات مي دهند، حقوق دولا پهنا نمي گيرند و بابت باتوم توي سر ملت زدن دريافتي ندارند، تورم را جور ديگري تجربه مي كنند.

همين چند ماه پيش بود كه از خانم آجرلو(نماينده مجلس) پرسيدند تخم مرغ چنده، گفت فكر كنم 10 تا 15 تومن. كه در روزنامه هم رسما نوشت...فكر ميكنيد اگر خودش خريد مي كرد، قيمت را نمي دانست؟ اگر اجناس رو مجاني در خونشون نمي آوردند، قيمت را نمي فهميد؟

شما هم مثل ايشونيد غير از اينكه يك لول پايينتر !

مردم تورم رو احساس مي كنند چون دوغي كه تا 3 ماه پيش 800 تومن مي خريديم شده 1150. شير به همچنين. تخم مرغ بهمچنين. ميوه كه هيچ !! يا بايد بريد از بازار روز بخريد كه همش آشغال و خرابه و قيمتش (مثلا ارزونه) يا بريد توي ميوه فروشي كه زير 3000 تومن هيچ ميوه اي نداره.

فاجعه در حال اتفاق افتادنه و كساني كه حداقل حقوق مي گيرند، كارگرها، مستاجرها، بيكارها، كساني كه بچه دانشجو دارند، بيچاره كساني كه بچه دانشجوي خارج كشور دارند، اونها فاجعه و عمقش رو خيلي خوب درك مي كنند.

ولي شما نه

یه سوال داشتم
کم شدن ارزش پول ملی چه تاثری روی زندگی مردم عادی میتونه داشته باشه ؟
اینهمه نگرانی و دغدغه واقعا برای چیه ؟
دوست عزیز دلار از پارسال همین موقع تا الان چند درصد گرون شده ؟
آپارتمان از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟
دوستان کشور ما خیلی از مواد اولیه رو داره خودش.نیازی به واردات نداریم زیاد.از طرفی این مواد رو داریم صادر میکنیم . بی تاثیر نیست ولی اینقدر هم باعث اینهمه نگرانی بشه نیست دیگه.جای خوشحالی داره کم شدن ارزش پول ملی.اونوقت صادرات کاملا بصرفه میشه باعث رشد اقتصادی میشه.
قیمت یک کیلو سیب از پارسال تا الان چقدر گرون شده؟ در حالی که اگه بخایم صادر کنیم کلی الان بصرفه هستش
من اینجوری فکر می کنم.فقط اینوسط کسایی نگران باشن که مراودات با خارج از کشور دارن.
لطفا یکی بیاد و دقیقا بگه کم شدن ارزش پول ملی چه ضرری برای مردم داره؟
همه میگن فاجعس ولی کسی نمیگه دقیقا چه اتفاقی میفته.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اونطور که من دستگیرم شد فعلا مطمن ترین کار همون خرید یک خونه هستش تا پول کاغذ باطله نشه. بای

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
قابل توجه دوستانی که گفتن دست نزن. دلار شد ۱۳۹۰ ... (۱۸۰۰ بود گفتین نفروش)

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
قابل توجه دوستانی که گفتن دست نزن. دلار شد ۱۳۹۰ ... (۱۸۰۰ بود گفتین نفروش)

الان خرید و فروش میشه یا اینا یه قیمتی میگن و فروش نمیره بیرون دیدن که میگن مثلن 1300 بعد میری بگیری بیرون 1350 میدن

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
به هر حال چهارصد پونصد تومن خورد تو سرش
بگذریم. کجا خونه سرمایه گذاری کنم که رشدش خوب باشه و اوکی باشه از همه نظر ؟ یک از دوستان پیج قبل گفت طرفای نارمک اونورا بگیر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
به هر حال چهارصد پونصد تومن خورد تو سرش
بگذریم. کجا خونه سرمایه گذاری کنم که رشدش خوب باشه و اوکی باشه از همه نظر ؟ یک از دوستان پیج قبل گفت طرفای نارمک اونورا بگیر

عزیز یه جا خوب داره پیشرفت میکنه حیف که اونقدر پول ندارم بدم بیا سمت سوهانک یا شهرک صدف الان قیمت هاش مناسبه هنوز سند نگرفتن بیشتر اپارتمان هاش اگه پول داری شک نکن تا سال دیگه که سنداش میاد میره روش

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
قولنامه ای دردسر داره. من وقت خالی برای دردسر ندارم. فردا یک خریدار دیگه سرو کلش پیدا میشه خر بیار باقالی بار کن

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اگر ديگرانم مثل شما بابت زدن اين پستها و كامنت نوشتن تو وبلاگها ساعتي 7 هزار تومن درآمد داشتند، اونهام حرفاي شما رو مثل طوطي تكرار مي كردند.

دوست عزيز، كساني كه بن و كالاي مصرفي مجاني نمي گيرند، ماليات مي دهند، حقوق دولا پهنا نمي گيرند و بابت باتوم توي سر ملت زدن دريافتي ندارند، تورم را جور ديگري تجربه مي كنند.

همين چند ماه پيش بود كه از خانم آجرلو(نماينده مجلس) پرسيدند تخم مرغ چنده، گفت فكر كنم 10 تا 15 تومن. كه در روزنامه هم رسما نوشت...فكر ميكنيد اگر خودش خريد مي كرد، قيمت را نمي دانست؟ اگر اجناس رو مجاني در خونشون نمي آوردند، قيمت را نمي فهميد؟

شما هم مثل ايشونيد غير از اينكه يك لول پايينتر !

مردم تورم رو احساس مي كنند چون دوغي كه تا 3 ماه پيش 800 تومن مي خريديم شده 1150. شير به همچنين. تخم مرغ بهمچنين. ميوه كه هيچ !! يا بايد بريد از بازار روز بخريد كه همش آشغال و خرابه و قيمتش (مثلا ارزونه) يا بريد توي ميوه فروشي كه زير 3000 تومن هيچ ميوه اي نداره.

فاجعه در حال اتفاق افتادنه و كساني كه حداقل حقوق مي گيرند، كارگرها، مستاجرها، بيكارها، كساني كه بچه دانشجو دارند، بيچاره كساني كه بچه دانشجوي خارج كشور دارند، اونها فاجعه و عمقش رو خيلي خوب درك مي كنند.

ولي شما نه

دوست عزیز من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به پستهایی که از چند ماه پیش شما ایجاد کردین بندازید
ببینید مقدار پول من از روزهایی که شما توصیه میکردید همه سکه بخرند بیشتر شده یا شما؟
ببینید چقدر قیمت آتی سکه که سنگشو به سینه میزدید محقق شده؟
دوستان ما پولمون رو قراره توی این کشور و با پول این کشور هزینه کنیم.
من برای خرید خونه پولمو کنار گذاشتم.میبینم خونه ای که پارسال 120 میلیون قیمتش بوده همون خونه رو امسال حتی با 4 5 میلیون پایین تر میتونم بخرم.پس ارزش پولم کم نشده که بمونه زیاد تر هم شده.
پیشنهاد می کنم زیاد اخبار ماهواره ها رو نگاه نکنید.
یا اگه نگاه میکنید زیاد بهش بها ندید.مطمعن باشید من و شما بهتر میتونیم اوضاع رو ببینیم و تحلیل کنیم تا اونا.
دوست عزیز آقای یا خانوم anony یه چند سالی که از سنت بگذره و پخته تر بشی میفهمی که این چیزایی که تو امروز داری درک میکنی و فکر میکنی عقل کلی خیلی آداما قبل تو بهش فکر کردن.
بهر حال امیدوارم موفق باشی

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
ماشالله شما هنوز به نتيجه نرسيديد ؟!!!!
تعداد صفحات تاپيكتون به 100 هم برسه گمونم هنوز به نتيجه نرسيد !
اولا ً در مورد دلار كي گفته چهارصد پونصد تومان خورده تو سرش !؟ برو بازارا همين الانش كسي زير 1540 تومان نميده كه به نسبت دو روز قبل 150
تومان كاهش داشته حداكثر .
دلار و سكه راه خودشون رو پيدا كردن و نه به حرف دولت نه كسايي كه هيچ چيز بارشون نيست پايين بيا نيستن .
اما شما كه در مورد خونه به نتيجه رسيديد بهتره سريعتر اقدام كنيد نه اينكه تا دو سال ديگه هي پست بديد آقا كجا خونه بخرم ؟!
موفق باشيد

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
ماشالله شما هنوز به نتيجه نرسيديد ؟!!!!
تعداد صفحات تاپيكتون به 100 هم برسه گمونم هنوز به نتيجه نرسيد !
اولا ً در مورد دلار كي گفته چهارصد پونصد تومان خورده تو سرش !؟ برو بازارا همين الانش كسي زير 1540 تومان نميده كه به نسبت دو روز قبل 150
تومان كاهش داشته حداكثر .
دلار و سكه راه خودشون رو پيدا كردن و نه به حرف دولت نه كسايي كه هيچ چيز بارشون نيست پايين بيا نيستن .
اما شما كه در مورد خونه به نتيجه رسيديد بهتره سريعتر اقدام كنيد نه اينكه تا دو سال ديگه هي پست بديد آقا كجا خونه بخرم ؟!
موفق باشيد
شما گفتی برم سمت نامجو بگردم ؟ نارمک بهتر نیست ؟ چون از شرق دورتره فکر کنم

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به پستهایی که از چند ماه پیش شما ایجاد کردین بندازید
ببینید مقدار پول من از روزهایی که شما توصیه میکردید همه سکه بخرند بیشتر شده یا شما؟
من برای خرید خونه پولمو کنار گذاشتم.میبینم خونه ای که پارسال 120 میلیون قیمتش بوده همون خونه رو امسال حتی با 4 5 میلیون پایین تر میتونم بخرم.پس ارزش پولم کم نشده که بمونه زیاد تر هم شده.
یا اگه نگاه میکنید زیاد بهش بها ندید.مطمعن باشید من و شما بهتر میتونیم اوضاع رو ببینیم و تحلیل کنیم تا اونا.
دوست عزیز آقای یا خانوم anony یه چند سالی که از سنت بگذره و پخته تر بشی میفهمی که این چیزایی که تو امروز داری درک میکنی و فکر میکنی عقل کلی خیلی آداما قبل تو بهش فکر کردن.

عزیز من شما مثه تو ایران زندگی نمیکنی !

کدوم خونه بوده که الان 4-5 میلیون ارزونتر شده !!!؟

یا خونه چند ساله بوده یا ممکن به دلیل منطقه ارزش زمینش پایینتر اومده باشه !

ملکی که سال پیش همین موقع متری 3.6 به زور می شد رد کرد ، الان راحت میشه بالای 4 تومن رفت پای قولنامه !
یه چیز بگین نمیگم با عقل حداقل با چشم آدم جور در بیاد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
روشون نمیشه بگن من جاشون انجام وظیفه می کنم(البته به شرطی که 7 تومن بهم بدن ! :

محله ا.ن ارزونیه ! گوجه فرنگی که هیچ، خونه هم توش ارزونه. اصلا تورم منفی داریم اونجا و هر روز ارزونتر از دیروزه.

گرونی خونه رو فردی متوجه میشه که بخواد الان خرید بکنه. من امروز بنگاه بودم. خریدار خیلی زیاد هست ولی فروشنده نه ! هیچکس نمی فروشه...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134

ایشون از اونایی است که ساعتی 7 تومن میگیره ;)
خونه ارزون تر شده ؟؟؟

همین که دلار رفته بالا خونه هم رفته بالا به بنگاهی میگیم چرا رفته بالا میگه چون دلار گرون شده

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
کجا ارزون شده؟؟؟؟؟؟؟؟

چه جالب تهران که قیمت خونه ها روز افزونه موندم این اقا کجارو میگه ارزون شده عزیز ارزون نشده منتها خرید و فروش وجود نداره چون مردم توانشون کمتر شده!!!!

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
حالا گرون شدن دلار اصلا چه ربطی داره به خونه ؟ مگه سیمان و آهن همینجا تولید نمیشه ؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
حالا گرون شدن دلار اصلا چه ربطی داره به خونه ؟ مگه سیمان و آهن همینجا تولید نمیشه ؟

اونایی که به سود کوتاه مدت فکر میکنن سمت دلار کشیده میشن و چون گرونتر شده تقاضاش هم بالاتر میره.

اونهایی که بلندمدت فکر میکنن و قدرت تحلیل دارن وقتی می بینن بازار ارز اینقدر نوسان داره نقدینگی رو سمت کالای با داوم ارزش بیشتر هدایت میکنن ، برای همینه یه کارمند بانکه که یه سرمایه اندک جمع کرده بهش میگی بورو دلار بخر میگه هیچوقت اینکارو نمی کنم و ترجیح میده روی ملک و زمین سرمایه گذاری کنه که توی ایران با ثبات ترین سرمایه گذاری محسوب میشه.
الان هم که موقع بیدار شدن بازار ملک هست و تورم کلی رو هم که در نظر بگیرین + التهابات بازار روی قیمت های این بازار تاثیر میذاره.

قسمت دوم سوال رو هم دقیق نمیدونم ،سیمان و آهن مواد اولیه وارداتی ندارن ؟

بالا