اگر ديگرانم مثل شما بابت زدن اين پستها و كامنت نوشتن تو وبلاگها ساعتي 7 هزار تومن درآمد داشتند، اونهام حرفاي شما رو مثل طوطي تكرار مي كردند.
دوست عزيز، كساني كه بن و كالاي مصرفي مجاني نمي گيرند، ماليات مي دهند، حقوق دولا پهنا نمي گيرند و بابت باتوم توي سر ملت زدن دريافتي ندارند، تورم را جور ديگري تجربه مي كنند.
همين چند ماه پيش بود كه از خانم آجرلو(نماينده مجلس) پرسيدند تخم مرغ چنده، گفت فكر كنم 10 تا 15 تومن. كه در روزنامه هم رسما نوشت...فكر ميكنيد اگر خودش خريد مي كرد، قيمت را نمي دانست؟ اگر اجناس رو مجاني در خونشون نمي آوردند، قيمت را نمي فهميد؟
شما هم مثل ايشونيد غير از اينكه يك لول پايينتر !
مردم تورم رو احساس مي كنند چون دوغي كه تا 3 ماه پيش 800 تومن مي خريديم شده 1150. شير به همچنين. تخم مرغ بهمچنين. ميوه كه هيچ !! يا بايد بريد از بازار روز بخريد كه همش آشغال و خرابه و قيمتش (مثلا ارزونه) يا بريد توي ميوه فروشي كه زير 3000 تومن هيچ ميوه اي نداره.
فاجعه در حال اتفاق افتادنه و كساني كه حداقل حقوق مي گيرند، كارگرها، مستاجرها، بيكارها، كساني كه بچه دانشجو دارند، بيچاره كساني كه بچه دانشجوي خارج كشور دارند، اونها فاجعه و عمقش رو خيلي خوب درك مي كنند.
ولي شما نه
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به پستهایی که از چند ماه پیش شما ایجاد کردین بندازید
ببینید مقدار پول من از روزهایی که شما توصیه میکردید همه سکه بخرند بیشتر شده یا شما؟
ببینید چقدر قیمت آتی سکه که سنگشو به سینه میزدید محقق شده؟
دوستان ما پولمون رو قراره توی این کشور و با پول این کشور هزینه کنیم.
من برای خرید خونه پولمو کنار گذاشتم.میبینم خونه ای که پارسال 120 میلیون قیمتش بوده همون خونه رو امسال حتی با 4 5 میلیون پایین تر میتونم بخرم.پس ارزش پولم کم نشده که بمونه زیاد تر هم شده.
پیشنهاد می کنم زیاد اخبار ماهواره ها رو نگاه نکنید.
یا اگه نگاه میکنید زیاد بهش بها ندید.مطمعن باشید من و شما بهتر میتونیم اوضاع رو ببینیم و تحلیل کنیم تا اونا.
دوست عزیز آقای یا خانوم anony یه چند سالی که از سنت بگذره و پخته تر بشی میفهمی که این چیزایی که تو امروز داری درک میکنی و فکر میکنی عقل کلی خیلی آداما قبل تو بهش فکر کردن.
بهر حال امیدوارم موفق باشی