• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی این سایت قیمت بزارین!!

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
عزیز من با این آینده نامعلوم وب ایران کسی نمیاد 6 میلیون پول رو سرمایه گزاری کنه چون ریسکش بالا میره ، شما هم بیخودی دلتو خوش نکن بتونی 6 به بالا بفروشی

در ثانی شما مدیر سایت بودنت رو هم قبل از تاپیک فروش به اثبات برسون ، بعد بیا صحبت از وی پی ان یا وی پی اس کن

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
انگار کلا شما عصبانی هستید !

وقتی شما قیمت نمیزارید دیگه هر کی یه قیمتی که مدنظرشه میزاره دوست عزیز ! چرا اینقد تند برخورد میکنید .

در ضمن شما خودتون یه قیمت پایه بزارید , تا بقیه دوستان قیمتی ندن که شما ناراحت بشی .

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز من با این آینده نامعلوم وب ایران کسی نمیاد 6 میلیون پول رو سرمایه گزاری کنه چون ریسکش بالا میره ، شما هم بیخودی دلتو خوش نکن بتونی 6 به بالا بفروشی

در ثانی شما مدیر سایت بودنت رو هم قبل از تاپیک فروش به اثبات برسون ، بعد بیا صحبت از وی پی ان یا وی پی اس کن

اتفاقا تازه داره نت تیو ایران جا می افته!!! بنده نیازی به ثبات کردن نکردم!! اکثرا منو میشناسن!! اگر شما شک داری از گزینه ارتباط با ما سایت ما پیغام ارسال کن تا جوابت رو بدم!! در ضمن نیازی نمیبینم به کسی چون شما توضیح بدم که بنده تخصصم هاستیگ هست و شرکت هاستنگ دارم !!!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
انگار کلا شما عصبانی هستید !

وقتی شما قیمت نمیزارید دیگه هر کی یه قیمتی که مدنظرشه میزاره دوست عزیز ! چرا اینقد تند برخورد میکنید .

در ضمن شما خودتون یه قیمت پایه بزارید , تا بقیه دوستان قیمتی ندن که شما ناراحت بشی .

بنده عصبانی نیستم یا ملت مردم رو سر کار گذاشتن یا عقلشون.... بگذریم!! منتظرم ببینم واقعا توی ایران کسی هست بخواد عین مرد و بدون اینکه فکر کلاه برداری و غیره تو ذهنش باشه قیمت عادلانه یک چیز رو درست بده!!!

یک سوال میپرسم شما اگر یک منبع درامد ثابتی بین 600 تا 700 ماهی داشتی کسی میخواست اون منبع درامد رو ازت بخره چند میدادی؟

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
یک سری نوشته‌ها پاک شدن.
لطفاً بحث تاپیک رو منحرف نکنید. استارتر هم بهتره که یه قیمت پایه مشخص کنند و اگر هم مشخص نمی‌کنند، به خاطر اینکه پیشنهاداتی که بقیه می‌دن از نظرشون پایین یا غیرمنصفانه‌اس، ناراحت نشن.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
این سایت 8 میلیون تومان حداقل ارزش داره، ولی همانطور که میدانید قیمت فروش نقدیش پائین تره

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
قیمتی که بچه ها دادن به نظرم زیاد هم هست .
شرکت هاستینگ!
600 تومن در آمد به جز هزینه ی سرور هست؟ یا اینکه هزینه ی سرور رو هم باید از این 600 تومن کم کرد؟
چقدر هزینه ی سرور میشه؟
این 1 میلیون که هزینه کردید بابت چی بوده؟
بابت ویبولتین بوده؟

ضمنا برای مدیر یک سایت فرهنگی زیاد جالب نیست اینطوری صحبت کنه و لحن پست زدنتون به شدت بده .

چون قیمت پایه نذاشتید ، قیمتی که مد نظر من هست ، 10000 ریال هست!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
قیمتی که بچه ها دادن به نظرم زیاد هم هست .
شرکت هاستینگ!
600 تومن در آمد به جز هزینه ی سرور هست؟ یا اینکه هزینه ی سرور رو هم باید از این 600 تومن کم کرد؟
چقدر هزینه ی سرور میشه؟
این 1 میلیون که هزینه کردید بابت چی بوده؟
بابت ویبولتین بوده؟

ضمنا برای مدیر یک سایت فرهنگی زیاد جالب نیست اینطوری صحبت کنه و لحن پست زدنتون به شدت بده .

چون قیمت پایه نذاشتید ، قیمتی که مد نظر من هست ، 10000 ریال هست!

استاد میشه بفرمایین چرا زیاده؟
من اصلا کاری نمیکنم کاربرا فعالیت میکنن موسسات مرتبط تماس مگیرن برای تبلیغات و غیره اگر فعالیت بشه روی این سایت تمرکز بشه مطمعنا خیلی درامد خواهد داشت!!

اگر بجای گوشه کنایه پستهای قبلی رو مطالعه کرده بودین متوجه شده بودین که عرض کرده بودم یک سرور اختصاصی براش گرفتم تا سرعتش خوب باشه تا کاربران راضی باشن!! ولی میشه با یک وی پی اس 60-70 تومی هم براش گرفت و مشکلی پیش نیاد!!
خرید وی بی- خرید وی بی سئو -خرید چند پلاگین تجاری وی بی- سئو حرفه ای توسط یک تیم حرفه ای سئو کار!! اینا بنظرتان هزینه چقدر برده؟

بنده نیازی به درس اخلاق ندارم!!

در ضمن این پولتان را نگه دارید لازمتان میشه!! شما که خریدار نیستین لطفا نظم تاپیک رو بهم نزدید بزارید کسانی که قصد خرید دارن نظرشون رو بدن!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که تمایل دارن قیمت بدن!!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
من اصلا کاری نمیکنم کاربرا فعالیت میکنن موسسات مرتبط تماس مگیرن برای تبلیغات و غیره اگر فعالیت بشه روی این سایت تمرکز بشه مطمعنا خیلی درامد خواهد داشت!!

اگر بجای گوشه کنایه پستهای قبلی رو مطالعه کرده بودین متوجه شده بودین که عرض کرده بودم یک سرور اختصاصی براش گرفتم تا سرعتش خوب باشه تا کاربران راضی باشن!! ولی میشه با یک وی پی اس 60-70 تومی هم براش گرفت و مشکلی پیش نیاد!!
خرید وی بی- خرید وی بی سئو -خرید چند پلاگین تجاری وی بی- سئو حرفه ای توسط یک تیم حرفه ای سئو کار!! اینا بنظرتان هزینه چقدر برده؟

در ضمن این پولتان را نگه دارید لازمتان میشه!! شما که خریدار نیستین لطفا نظم تاپیک رو بهم نزدید بزارید کسانی که قصد خرید دارن نظرشون رو بدن!

ایشون یه فروم دارن به اسم نودوهشتیا شما هم میتونید یه قیمت برای فروم ایشون تعیین کنید!

مگه قسطی هم داریم؟؟؟!!!!!

منظور قسطی نبود، اشارم به این بود که اگه بخوای سر فرصت بفروشی به قیمت بالا میشه فروخت ولی نقدی باید با قیمت پائین رد کنی بره

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

مهندس به این خاطر که سایتتون فارسیه و اینجا ایرانه و نرخش هم به همین صورته .
خب این 70 تومن رو باید از 600 تومن کسر کرد یا نه؟
ضمنا این در آمد ماهیانه 600 تومن ، به صورت متوالب بوده ، میانگین بوده ، یا فقط یک ماه آهر رو حساب کردید؟
مثلا 3 ماه گذشته به صورت منظم 600 تومن درآمد داشتید؟

من فقط کنجکاو شدم که 1 میلیون بابت چی هزینه شده و همین . نگفتم که هزینه نکردید .
خب خریدار باید از هزینه ها اطلاع داشته باشه دیگه .

اما برای فعالیت توی سایت ها و فروش بهتر سایتتون ، نیاز به اخلاق دارید!

خریدار بودن یا نبودن به خودم مربوطه و بنده به عنوان عضوی از این انجمن میتونم پست بدم و اگه هم سوالی داشته باشم بپرسم ، امکان داره که خریدار باشم ، امیدوارم شما فروشنده باشید .

شما قیمت مد نظرتون رو بفرمایید که ببینم پولمون میرسه یا نه .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
بنده عصبانی نیستم یا ملت مردم رو سر کار گذاشتن یا عقلشون.... بگذریم!! منتظرم ببینم واقعا توی ایران کسی هست بخواد عین مرد و بدون اینکه فکر کلاه برداری و غیره تو ذهنش باشه قیمت عادلانه یک چیز رو درست بده!!!

یک سوال میپرسم شما اگر یک منبع درامد ثابتی بین 600 تا 700 ماهی داشتی کسی میخواست اون منبع درامد رو ازت بخره چند میدادی؟
هر کی یه قیمتی میده الان یکی از بچه ها سایتی با درآمد و پتانسیل بیشتر از سایتتون رو داره میده 2 میلیون و پانصد هزار , کسی هم خریدار سایتش نیست ! بالاترین پیشنهادی که بهش دادن 1100 بوده

خودتون عنوان تاپیک رو قرار دادین روی این سایت قیمت بزارین ؟

تا وقتی که قیمت پایه قرار ندین , همین وضع برقراره

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ایشون اصلا فروشنده نیستن یا شایدم اصلا مدیر نباشن ، 3 صفحه است همرو سرکار گزاشته

هرکی هرچی گفت ایشون یه دری بری بارش کرد

گفت 5 تا یه چیزی گفت ، گفت 8 تا باز یه چیزی گفت ؛ حتما باید آخرش بگه همتون سرکارید!

sunyboy3

Registered User
لایک‌ها
1
من زیر 20 میلیون نمیدم!!! سه ماهه پیش یک شرکت وابسته به پیام نور تا 12 مشتری بود ندادم!! حالا بیام 5 بدم!! مسخره است!! اینجوری که بوش میاد شما خریدار نیستین!! اگر کسی واقعا ارزش سایت رو دونست خریدار بود بهم پی ام بده!! بنده دیگه این تاپیک نمیام!!

موفق باشید;)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
باید جاهای دیگر بری
توی این فروم فکر نکنم کسی بخره
انجمن خوبی دارید

فقط کاشکی سوالات ارشد پیام نور بازرگانی هم بیشتر میگذاشتید الان برای رفتارسازمانی پیشرفته در به در دنبال سوالم کل اینترنت گشتم سه تا نیم سال بیشتر پیدا نکردم

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
من زیر 20 میلیون نمیدم!!! سه ماهه پیش یک شرکت وابسته به پیام نور تا 12 مشتری بود ندادم!! حالا بیام 5 بدم!! مسخره است!! اینجوری که بوش میاد شما خریدار نیستین!! اگر کسی واقعا ارزش سایت رو دونست خریدار بود بهم پی ام بده!! بنده دیگه این تاپیک نمیام!!

موفق باشید;)
من قصد تمسخر و یا تخریب تاپیکو ندارم ولی واقعا جالب نوشتی 20 میلیون !!! :D
به نظر بین 3 - 3500 هرکی بخره مناسبه و ضرر نکرده

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
با دوستم ناجی موافقم این فکر کنم قیمت 3 تا 4 باشه نسبتا مناسبه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
با تشکر از صاحب تاپیک و سایرین ... واقعا دلم میسوزه .

... شده تو این مملکت. اینقدر ریسک سرمایه گذاری بالاست که اگر کسی هم داشته باشه جرات نمیکنه ریسک کنه

امیدوارم موفق باشید.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوست عزیز تو خارج از کشور و وب انگلیسی هم خیلی از سایتها رو درآمد ماهیانه سایت رو ضرب در 10 میکنند میشه قیمت سایت

یعنی شما در خوش بینانه ترین حالت 5 - 6 میلیون می ارزه که این قیمتم بعیده کسی ازت بخره :D

بالا