• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی این سایت قیمت بزارین!!

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز تو خارج از کشور و وب انگلیسی هم خیلی از سایتها رو درآمد ماهیانه سایت رو ضرب در 10 میکنند میشه قیمت سایت یعنی شما در خوش بینانه ترین حالت 5 - 6 میلیون می ارزه که این قیمتم بعیده کسی ازت بخره :D
البته احتمالا منظور شما احتمالا سود هست ( درآمد بعد از کسر هزینه ها ) ؟ یک نکته دیگه این هست درآمد سایت فارسی زبان ریالی ولی هزینه اصلی ( سرور ) دلاری محاسبه میشوند . اگر سال آینده دلار 4000 هزار تومان شد آیا هنوز درآمد از وب فارسی صرف خواهد داشت ؟ آیا درآمد ریالی هم به نسبت هزینه های دلاری رشد میکنه ؟ ----------- شرمنده نمیخوام تاپیک دوستمون رو منحرف کنم از طرف دیگه امسال 20 میلیون تومان با دلار 1700 تومان چند دلار میشه سال آینده 20 میلیون تومان با دلار 4000 تومان چند دلار میشه ؟ چه کسی سود مبیره ؟ خود شما قضاوت کنید

Last edited:

Savash637

Registered User
لایک‌ها
0
آخه مرد مومن آدم بیاد 20 میلیون تورو بده که یه سایتی بگیره که باس توش مثل چی مجانی کار کنه
آخه از غشر دانشجو ضعیفتر وجود داره؟
مرد مومن با این پول میشه با دانشگاها پیام نو کشور پل زد و با یه راند بازی میشه سایتی آورد بالا که تو کف بمونی
شما حالت زیاد خوش نیست
بقول دوستان زدی قیمت بزار
بعد میشینی با ملت بحث و دعوا که چرا این قیمت چرا اون قیمت
آقا سایت شما BMW سایت شما BENZ ولی هر چیزی قیمت خاص خودش رو داره دوست عزیز
شما میری همین بنز و بی ام و 300 میلیونی رو 400 بخری؟
تازه میری اونور وارد میکنی یا پلاک موقت میگیری که سوار شی اینجا و حالشو ببری

مانده ام سخت عجب.....با تشکر....ساواش

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البته احتمالا منظور شما احتمالا سود هست ( درآمد بعد از کسر هزینه ها ) ؟ یک نکته دیگه این هست درآمد سایت فارسی زبان ریالی ولی هزینه اصلی ( سرور ) دلاری محاسبه میشوند . اگر سال آینده دلار 4000 هزار تومان شد آیا هنوز درآمد از وب فارسی صرف خواهد داشت ؟ آیا درآمد ریالی هم به نسبت هزینه های دلاری رشد میکنه ؟ ----------- شرمنده نمیخوام تاپیک دوستمون رو منحرف کنم از طرف دیگه امسال 20 میلیون تومان با دلار 1700 تومان چند دلار میشه سال آینده 20 میلیون تومان با دلار 4000 تومان چند دلار میشه ؟ چه کسی سود مبیره ؟ خود شما قضاوت کنید

بله منظورم سود هستش
حالا من کاری ندارم به صرفه خواهد بود یا نه میگم عرفش اینه و توی ایران هم واسه سایت های معمولی شبیه همین قانون را اجرا میکنند معمولا 5 تا 7 ماه رو ضرب میکنند

iloveuiran

Registered User
لایک‌ها
2
من زیر 20 میلیون نمیدم!!! سه ماهه پیش یک شرکت وابسته به پیام نور تا 12 مشتری بود ندادم!! حالا بیام 5 بدم!! مسخره است!! اینجوری که بوش میاد شما خریدار نیستین!! اگر کسی واقعا ارزش سایت رو دونست خریدار بود بهم پی ام بده!! بنده دیگه این تاپیک نمیام!!

موفق باشید;)

اوه اوه 20 تومن به قول یکی از قدیمیها هرکی 20 تومن دار 20000 دور دور من بچرخه حالا پرسیدند چرا گفت چون قدر پول رو بدون
عزیزم هیچ کس نمیاد روی یک سایت اونم با این وضع و اوضای قیلترینگ و ....که یک پاش رو هواست سرمایه گذاری کنه

sonami777

Registered User
لایک‌ها
7
فقط ایکاش اسم تاپیک این نبود! مثلا میزاشتید فروش یک سایت 20 ملیونی!

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
خيلي تند ميري ... 20 ميليون واسه يه سايت .. به قول دوستان تو اين اوضاع اينترنت ... بهتره بزاري جلوي آينه دوتا بشه ..

بالا