• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
راستش من هم فکر کنم f600 مشخصات بهتری داره.و این که با فرمت raw هم ذخیره میکنه (نسبت به هم رده هاش ) یه مزیت بزرگه
ولی یکی از بچه های این جا میگفت که فوجی ها توی ظاهر کردن عکس کیفیت کمتری دارند.
و خودم ه مبه شخصه تستشون نکردم تا نظری بدم
ولی sx230 رو باهاش کار کردم.خودم هم 210 دارم ولی فکر میکنم بیشتر مشکلات نویزش تو 230 حل شده باشه.
علاوه بر این خیلی از رویو ها این مدل رو تایید کردند که مزیت خوبی به حساب میاد
شما میتونی نمونه ی عکس هایی که با هر کدوم گرفته شده ( با در نظر گرفتن اطلاعات دیافراگم و سرعت شاتر و بقیه ) تست کنی.
البته همیشه صد در صد درست نیست.

نظر من اینه که اگر به فرمت raw احتیاجی نداری سراغ همون 230 بری.چون از لحاظ دیافراگ فوجی ها یه کم ضعیف ترند.
و اگر هم فکر میکنی نیاز به اون فرمت داری مطمئن باش با این قیمت دوربین بهتری گیرت نمیاد.مگر این که سراغ مدل های بالاتر بری

موفق باشی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان با 300/400 بهترین دوربینی که میشه الان گرفت چیه؟ حرفه ای هم نیستم از همین کامپکت ها میخوام
ولی کیفیت و زنده بودن عکس خیلی مهمه برام

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان با 300/400 بهترین دوربینی که میشه الان گرفت چیه؟ حرفه ای هم نیستم از همین کامپکت ها میخوام

سلام
بهتره شما نوع عکس هایی که میخواید بگیرید و مهم بودن زوم و ... رو بهمون بگید تا بشه بهتر نظر داد.
ولی نظر خودم اینه که تو این رنج(البته یه کم بالاتر) canon sx230 دوربین خوبیه.
و اگر دوربین جمع و جو تری میخواید میشه از برند سونی استفاده کرد.که برای کارهای عادی هم خوبه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

با اجازه داش حسین
کاش یه مقدار بیشتر از موارد عکاسیتون میگفتین
اما با این بودجه و این اطلاعات که فرمودین بنده
مدل Canon IXY 32S رو بهتون توصیه میکنم
دوربین بسیار دلنشینی هست
یه بررسی بفرمایید
روز خوبی داشته باشین

POXER

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان تو بازار از کجاها میشه دوربین دست دوم تهیه کرد - G10 یا G11 میخوام

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
بهتره تو همین سایتها درخواست بدین و گیر بیارین . در غیر اینصورت باید برین ناصرخسرو که شاید از قیمت نو هم براتون گرونتر در بیاد .

POXER

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان تو بازار از کجاها میشه دوربین دست دوم تهیه کرد - G10 یا G11 میخوام
بهتره تو همین سایتها درخواست بدین و گیر بیارین . در غیر اینصورت باید برین ناصرخسرو که شاید از قیمت نو هم براتون گرونتر در بیاد .
قصد به شروع کردن یادگرفتن عکاسی رو دارم
بین خرید 1100D و خرید سری G موندم (G10, G11, G12)

بعضی از دوستان سری G رو میگن بگیر عکاسی رو که یه خورده یادگرفتم برم سراغ مدل های بالاتر اما از اون طرف G12 قیمتش رفته بالا و تو اون رنج قیمت میشه دوربین های بهتری با 100 یا 200 تومن بالاتر خرید

میخوام عکس های تفریحی و خانوادگی که میگیرم خوب دربیاد
تا موقعی که کنارش عکاسی و تکنیک های عکاسی رو هم یا بگیرم

واسه همین گفتم دست دوم G11 یا G10 بگیرم تا وقتی عکاسی رو یادگرفتم برم سراغ یه دوربین بهتر

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
خیلی برام عجیبه که حالا که سونی قیمت دوربینهای حرفه ای nex رو تا 500 تومن هم پایین آورد بازم مردم تو شیش و بش بهستن که چی بخرن . البته اینی که میگم مال یه ماه پیشه نمیدونم هنوزم با این شرایط میدن یا نه .

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
بهتره شما نوع عکس هایی که میخواید بگیرید و مهم بودن زوم و ... رو بهمون بگید تا بشه بهتر نظر داد.
ولی نظر خودم اینه که تو این رنج(البته یه کم بالاتر) canon sx230 دوربین خوبیه.
و اگر دوربین جمع و جو تری میخواید میشه از برند سونی استفاده کرد.که برای کارهای عادی هم خوبه

با اجازه داش حسین
کاش یه مقدار بیشتر از موارد عکاسیتون میگفتین
اما با این بودجه و این اطلاعات که فرمودین بنده
مدل Canon IXY 32S رو بهتون توصیه میکنم
دوربین بسیار دلنشینی هست
یه بررسی بفرمایید
روز خوبی داشته باشین

ممنون دوستان
خودم هم همین مدل canon sx230 رو بهتر دیده بودم حالا یه سوال این سرعت شاتر که در مورد این 1/3200 هست منظور این هست که از شی ء متحرک میشه عکس بهتری گرفت ؟ بلد نیستیم اینا رو دیگه :دی
و یه سوال دیگه اینکه الان digikala اینو زده 398 ت جای دیگه ای سراغ ندارین که بشه قیمت بهتری گیر آورد؟حسین جان شما خودتون فروشنده نیستین یا اشنا ندارین؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنون دوستان
خودم هم همین مدل canon sx230 رو بهتر دیده بودم حالا یه سوال این سرعت شاتر که در مورد این 1/3200 هست منظور این هست که از شی ء متحرک میشه عکس بهتری گرفت ؟ بلد نیستیم اینا رو دیگه :دی
و یه سوال دیگه اینکه الان digikala اینو زده 398 ت جای دیگه ای سراغ ندارین که بشه قیمت بهتری گیر آورد؟حسین جان شما خودتون فروشنده نیستین یا اشنا ندارین؟

سلام.
این مدلی که حامد گفت مزیتش نسبت به 230 دیافراگم بازتر برای عکاسی ماکرو هست(f2) ولی سرعت شاتر کمترش که نصف 230 هست یه کم محدودش کرده و اگر بخواید با تنظیمات دستی عکس بردارید.به خصوص موقعی که سطح نور سوژه تون زیاده یه کمی محدودتون میکنه و همچنین مزیت 230 نسبت به این زوم 14 ایکس هست.
در هر حال هر دو مدل خیلی خوبند و میشه گفت حامد هم پیشنهاد خیلی خوبی داده.به خصوص اگر شما فقط بخواید با حالت اتومات عکس بگیرید سری های ixus و همین ixy دوربین خوبیه.
سرعت شاتر بیشتر همیشه برای عکس برداری از سوژه های متحرک نیاز هست.ولی یه محدودیت هایی هم هست.مثلا" برای رفع کمبود نوری که ایجاد میشه(تو سرعت های بالا) مجبورید سطح ایزو رو بالاتر ببرید و همین ممکنه نویز تصویر رو زیاد کنه.و در کنار اون میتونید مقدار f رو هم کم کنید که عمق میدان رو کم میکنه.
قیمت های دیجی کالا معمولا" با فروش توی بازار( به یوزر ها) یکسانه.و حتی ممکنه کمتر باشه.افزایش قیمت دلار هم باعث شده قیمت ها بالا بره.مثلا" چند ماه پیش همین 230 حدود 360 بود.
من فروشنده نیستم ولی اگر اصفهانید میتونم بهتون دوستم رو که تو کار فروشه معرفی کنم که همون هم ممکنه قیمتش بعضی وقت ها بهتر نباشه.یکی دو بار هم به خودم گرون تر داده نامرد :D
روز خوبی داشته باشید

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت همه دوستان عزیز

کم کم میخوام یه دوربین اس ال آر تهیه کنم که گفتم مشورت بگیرم از شما دوستان

میخوام دوربین اس ال آر از برند کنون تهیه کنم. (جدای از تعصبم با توجه به همه مطالب خوانده شده، کنون برای من مناسبتره و باهاش راحتترم)

با اصطلاحات و فناوریهای عکاسی آشنا هستم و آشناتر میشم. و با دوربین 450دی کنون هم بارها کار کردم.

استفاده من: 90% به عشق خودم میخوام دوربین بخرم و عکاسی کنم و عکاسی من بازه ای از اینها را در بر میگیره: عکسهای خانوادگی - مسافرتی - طبیعت (بیشتر فضاهای کلی تا حالتهای ماکرو) - اگر ممکن شد عکسهای خبری و آتلیه هم میخوام بگیرم که بستگی به فراهم شدن زمینه کاری هست. (که با تهیه لنز و تجهیزات هرکدامشون ممکن میشوند)

با توجه به خرید اولم باید لنزی تهیه کنم که یه بازه بالایی را ساپورت کنه تا بتونم با عکاسی های تخصصی تر و نیازهایم آشنا بشم تا بعدا (حداقل 1سالی زمان میبره) لنزهای تخصصی تر تهیه کنم

لوازم جانبی هم فعلا باید واجبات را بگیرم تا بعدا با توجه به نیازم بیافزایم بهشون

نتیجه گیری من :

دوربین: کنون سون دی Canon 7D (جدا از این مناسبتر پیدا نکردم یعنی به نظرم نیست!)
لنز: 18-135 (با توجه به نکته ای که فوقا اشاره کردم)
مموری کارت: Sandisk Extreme 16GB

تجهیزات جانبی:
فیلتر: یو وی
کیف: مدلی از Lowepro (ممنون میشم مدلهای مناسب این دوربین و لنز را بهم معرفی کنید)
سه پایه (که اینو بهتره فعلا نخرم تا ببینم چه مدلیش بیشتر به کارم میاد)

در مورد لنز تو یه تاپیک مشورت قیمت بود که یه شخصی سوال کرد 18-135برای 7دی میخوام بگیرم چنده؟ یه شخص دیگه ای اومد گفت اصلا ترکیب جالبی نیستند و جالب بود که 4-5 نفر هم تشکر زدن که از بزرگان فوروم هم توش بودند! و این خیلی برام جالب بود و سوال شد که دوستان توضیح بدند دلیل این متناسب نبودن چیه و گزینه های بهتر کدامند؟

اگر ممکنه در مورد مزایا ومعایب خرید دوربین با کیت لنز و بدنه خالیBody Only هم توضیح بدید؟
(خودم اینها به ذهنم میرسه اگر بدنه با کیت لنز بخری هزینه لنز کمی کمتر میشه! اگر فقط بدنه خالی بخری دستت تو خرید لنز و بعدا تعویضش بازتره و ...)

در مورد بودجه هم با حساب سرانگشتی من: دوربین حدود 2100 لنز حدود 550 کیف 100 و فیلتر 30 و مموری 150
میشه حدود : 2950 یا همون 3000
که من بودجه ام را تا 3000 بستم (که قابلیت افزایش تا 3500 هم هست ولی "اگر" واقعا ارزششو داشته باشه!!!) و امکان افزایش تجهیزات و تغییرات در سال بعد هست.

در کل بنده را به بهترین نحو راهنمایی و مشاوره بدید :دی (از ادبیات ثقیلم نیز عذرخواهی میکنم این هم از تبعات رشته تحصیلی حقوق هست:دی)

متعاقبا از محبت و لطف بیکرانتون نهایت تشکر را دارم.

ارادتمند : مصطغی عشقی

POXER

Registered User
لایک‌ها
3
بودجه : 700 تومن
وضعیتم : زیر آماتور
هدف : یادگیری فوت و فن عکاسی، گرفتن عکس خانوادگی دارای رنگ های شاد

با این پارامترها چه مدل دوربینی رو پینشهاد میدین و چرا

با تشکر

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام خدمت همه دوستان عزیز

کم کم میخوام یه دوربین اس ال آر تهیه کنم که گفتم مشورت بگیرم از شما دوستان

میخوام دوربین اس ال آر از برند کنون تهیه کنم. (جدای از تعصبم با توجه به همه مطالب خوانده شده، کنون برای من مناسبتره و باهاش راحتترم)

با اصطلاحات و فناوریهای عکاسی آشنا هستم و آشناتر میشم. و با دوربین 450دی کنون هم بارها کار کردم.

استفاده من: 90% به عشق خودم میخوام دوربین بخرم و عکاسی کنم و عکاسی من بازه ای از اینها را در بر میگیره: عکسهای خانوادگی - مسافرتی - طبیعت (بیشتر فضاهای کلی تا حالتهای ماکرو) - اگر ممکن شد عکسهای خبری و آتلیه هم میخوام بگیرم که بستگی به فراهم شدن زمینه کاری هست. (که با تهیه لنز و تجهیزات هرکدامشون ممکن میشوند)

با توجه به خرید اولم باید لنزی تهیه کنم که یه بازه بالایی را ساپورت کنه تا بتونم با عکاسی های تخصصی تر و نیازهایم آشنا بشم تا بعدا (حداقل 1سالی زمان میبره) لنزهای تخصصی تر تهیه کنم

لوازم جانبی هم فعلا باید واجبات را بگیرم تا بعدا با توجه به نیازم بیافزایم بهشون

نتیجه گیری من :

دوربین: کنون سون دی Canon 7D (جدا از این مناسبتر پیدا نکردم یعنی به نظرم نیست!)
لنز: 18-135 (با توجه به نکته ای که فوقا اشاره کردم)
مموری کارت: Sandisk Extreme 16GB

تجهیزات جانبی:
فیلتر: یو وی
کیف: مدلی از Lowepro (ممنون میشم مدلهای مناسب این دوربین و لنز را بهم معرفی کنید)
سه پایه (که اینو بهتره فعلا نخرم تا ببینم چه مدلیش بیشتر به کارم میاد)

در مورد لنز تو یه تاپیک مشورت قیمت بود که یه شخصی سوال کرد 18-135برای 7دی میخوام بگیرم چنده؟ یه شخص دیگه ای اومد گفت اصلا ترکیب جالبی نیستند و جالب بود که 4-5 نفر هم تشکر زدن که از بزرگان فوروم هم توش بودند! و این خیلی برام جالب بود و سوال شد که دوستان توضیح بدند دلیل این متناسب نبودن چیه و گزینه های بهتر کدامند؟

اگر ممکنه در مورد مزایا ومعایب خرید دوربین با کیت لنز و بدنه خالیBody Only هم توضیح بدید؟
(خودم اینها به ذهنم میرسه اگر بدنه با کیت لنز بخری هزینه لنز کمی کمتر میشه! اگر فقط بدنه خالی بخری دستت تو خرید لنز و بعدا تعویضش بازتره و ...)

در مورد بودجه هم با حساب سرانگشتی من: دوربین حدود 2100 لنز حدود 550 کیف 100 و فیلتر 30 و مموری 150
میشه حدود : 2950 یا همون 3000
که من بودجه ام را تا 3000 بستم (که قابلیت افزایش تا 3500 هم هست ولی "اگر" واقعا ارزششو داشته باشه!!!) و امکان افزایش تجهیزات و تغییرات در سال بعد هست.

در کل بنده را به بهترین نحو راهنمایی و مشاوره بدید :دی (از ادبیات ثقیلم نیز عذرخواهی میکنم این هم از تبعات رشته تحصیلی حقوق هست:دی)

متعاقبا از محبت و لطف بیکرانتون نهایت تشکر را دارم.

ارادتمند : مصطغی عشقی

با توجه به اینکه تحقیقات خودتون کامل هست بنده هم فقط یه چند تا نظر میدم شما خودتون اوستایی
با بودجه که بسیتی بدنه ای که انتخاب کردی عالی هست ولی لنز 18-135 اصلا اصلا اصلا مناسب نیست
به شدت سافت هست کند و داری انواع خطاهای اپتیکی usm هم نیست
به نظرم یه مقدار بودجه رو بیار بالاتر و یه 15-85 بخر
مهشره من چند ساعت باهاش کار کردم واقعا شگفت زده شدم میخواستم لنزوم بکوبم به دیوار
خیلی خیلی لنز بهتری هست اما خب قیمتش مقداری بالاست اما به شدت ارزش داره
بقی هموارد هم که خودتون تحقیق کردین به نظرم فقط رو لنز خیلی تاکید میکنم بیشتر تامل کنید
منتظر عکس هاتون هستیم انشالا

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بودجه : 700 تومن
وضعیتم : زیر آماتور
هدف : یادگیری فوت و فن عکاسی، گرفتن عکس خانوادگی دارای رنگ های شاد

با این پارامترها چه مدل دوربینی رو پینشهاد میدین و چرا

با تشکر

اگر بودجه توین به سری nex سونی برسه بنده پیشنهادم این سری هست چون کاملا واسه شما کاربرد داره و از نظر ابعاد هم مثل اس ال آر ها دست و پا گیر نیست تا حدودی
اگر بودجه تون نرسید به اون سری انتخاب های g12 انتخاب خوبی خواهد بود از نظر کیفیت و آشنایی با عکاسی
شا دباشید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون دوستان

یک همچین سرعتی نیاز به نور بسیار مناسب داره حتی تو نور روز هم تقریبا دوربین های کامپکت به علت اندازه سنسور با همچین سرت شاتری خروجی خوبی نمیدن
در مجموع اگر قصد دارید یه مقدار با مفاهیم اولی هعکاسی آشنا بشید مدل 230 و اگر قصد دارید بیشتر اتوامت عکس بندازید 32 رو پیشنهاد میدم
بعد از انتخاب فاکتور های فنی اش
فاکتور دیگه اینکه حتما قبل از خرید هر دو رو تو دستتون بگیرد و حالت ارگونومی رو تو دست خودتون امتحان کنید ببینید باهاش راحت هستین یا خیر

parsmaniran1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از بین این چند مدل دوربین کدام را بخرم FUJIFILM HS20 NIKON P500 CANON POWERSHOT SX40
راستی دوستان من عکاسی در شب با استفاده از ایزو و بدون فلاش برام مهمه. و همچنین عکاسی از فاصله دور در روز. و عکاسی در حالت سوپر ماکرو.
کیفیت عکس هاش هم خوب باشه. من تازه عکاسی را شروع کردم و نمیخوام فعلا برای تفاوت کم مبلغ زیادی هزینه کنم چون بودجم محدوده تا600 ولی اگر تفاوت کیفیتشون زیاده جورش میکنم.
ممنون از لطفتون

Last edited:

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان

دوربینی وجود داره که برای ذخیره سازی تصاویر از دو فضای ذخیره سازی به صورت همزمان استفاده کنه؟ می خوام از تصاویری که ذخیره می شن یک نسخه پشتیبان هم گرفته بشه. یکی از دوستان می گفت سونی همچین دوربینی تولید کرده ولی اطلاعات کاملی نداشت. لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید.

با سپاس.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان
من از بین این چند مدل دوربین کدام را بخرم FUJIFILM HS20 NIKON P500 CANON POWERSHOT SX40
راستی دوستان من عکاسی در شب با استفاده از ایزو و بدون فلاش برام مهمه. و همچنین عکاسی از فاصله دور در روز. و عکاسی در حالت سوپر ماکرو.
کیفیت عکس هاش هم خوب باشه. من تازه عکاسی را شروع کردم و نمیخوام فعلا برای تفاوت کم مبلغ زیادی هزینه کنم چون بودجم محدوده تا600 ولی اگر تفاوت کیفیتشون زیاده جورش میکنم.
ممنون از لطفتون

سلام.اگر فقط بین این چند مورد میخواین انتخاب کنید فکر کنم p500 رو بهتره از انتخاب هاتون حذف کنید.و این که مشخصات فنی فوجی یه کم بهتر از sx40 هست ولی یکی دو بار دیدم که بچه های این جا در مورد کیفیت چاپ عکس های فوجی نظرات مطلوبی نداشتند.
اگر امکانش هست صبر کنید تا یکی دو تا دیگه از بچه ها هم بهتون تو انتخاب کمک کنند
موفق باشید

سلام دوستان

دوربینی وجود داره که برای ذخیره سازی تصاویر از دو فضای ذخیره سازی به صورت همزمان استفاده کنه؟ می خوام از تصاویری که ذخیره می شن یک نسخه پشتیبان هم گرفته بشه. یکی از دوستان می گفت سونی همچین دوربینی تولید کرده ولی اطلاعات کاملی نداشت. لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید.

با سپاس.

سلام.من دیشب پست شما رو دیدم و کمی هم تو سایت های معرفی دوربین نگاه کردم ولی به این موردی که میگید بر نخوردم.مسلما" ذخیره بر روی دو فضای مجزا باعث میشه مصرف دوربین بالا بره و حتی ممکنه توی کیفیت تصاویر هم تاثیر بذاره.
شرمنده.من نمیتونم کمکی کنم
موفق باشید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان
ممنون از لطفتون

سلام
والا دوربین فوجی دوربین خوبی هست
ولی به نسبت 2 مدل دیگه یه مقدار عکس هاش سافت تر هست و اون دو مدل دیگه مد نظرتون شارپتر هست اما همیشه برند و بدنه فوجی یه حس خاصی به آدم میده من خیلی به شخصه خودم دوست دارم
از بین 2 مدل دیگه
هر 2 داری یک اندازه سنسور هستن
تو سایت ها دیدم که میگفتن فوکوس نیکون کند تر هست خصوصا روی سوژه های متحرک ولی یکی از نکات مثبش اندازه ال سی دی بزرگتر و بسیار با کیفیت تر اون هست و فیلم برداری بهر اون
به هر حال هر 2 تقریبا در یک رنج قرار میگرن فقط باید فاکتور قیمت رو هم باهاشون برسی کرد تا بشه انتخاب معقولانه تری داشت
من قیمت روز این دو رو ندارم متاسفانه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان 200-300 یه دوربینی که فوکوس ماکروش اولویت اول باشه و اولویت دوم هم شفافیت عکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا