• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروشگاه O2 *** کوله پشتی های Cat ، کوله های لپ تاپ و ......

قیمت محصولات ما چگونه است؟

• Total voters
    42
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahin.

Registered User
لایک‌ها
8
سلام .... آقا شهاب من 2 تا از این کوله کت (بزرگ ) میخوام ..... پیام هم دادم .... پولش رو هم تا شب واریز میکنم .... مرسی

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام .... آقا شهاب من 2 تا از این کوله کت (بزرگ ) میخوام ..... پیام هم دادم .... پولش رو هم تا شب واریز میکنم .... مرسی
سلام دوست عزیز در اولین فرصت برای شما ارسال خواهد شد .
من در خدمتم
باتشکر از خرید شما /شهاب

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من یه کوله کت و یه سری عروسک سفارش دادم.پاپیون نمی یاری؟

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
من یه کوله کت و یه سری عروسک سفارش دادم.پاپیون نمی یاری؟
باسلام خدمت دوست عزیز بسته شما در اولین فرصت ارسال خواهد شد . من احتمال زیاد فردا تهران - کرج نباشم ولی سعی می کنم فردا ارسال شود .
درضمن کراوات و پاپیون موجود است ولی به علت بالا رفتن دلار ترجیحا به صورت عمده به فروش خواهد رسید چون بار هنوز باز نشده و بار قبلی کامل به فروش رفته. ولی اگر توانستم برای شما حتما دو عدد جور می کنم چه رنگی می خواستید ؟ در ضمن قیمت ها با دلار 1200 بود ولی الان میانگین دلار 1600 در نظر گرفته می شود . یعنی به ازای هر 1200 تومان 400 تومان افزایش وجود خواهد داشت . ولی باز من برای دوستان PT ارزان تر حساب خواهم کردو
من در خدمتم
با تشکر از خرید شما. شهاب

sezar_e_russ

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز . من سری کامل عروسک هاتون رو شامل سایز بزرگ و کوچک می خوام البته حضوری . لطفا شرایط رو بفرمائید تا با هم هماهنگ کنیم.
در ضمن یه سوالی داشتم در عکسی که برای معرفی عروسکها گذاشتید تعدادشون بیشتر از پک کامل شما میباشد. علت چیست ؟ همچنین بعضی از عروسکها خیلی بزرگ هستند. اینها همون 4 عدد سایز بزرگ هستند یا نه؟
با سپاس فراوان

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز . من سری کامل عروسک هاتون رو شامل سایز بزرگ و کوچک می خوام البته حضوری . لطفا شرایط رو بفرمائید تا با هم هماهنگ کنیم. در ضمن یه سوالی داشتم در عکسی که برای معرفی عروسکها گذاشتید تعدادشون بیشتر از پک کامل شما میباشد. علت چیست ؟ همچنین بعضی از عروسکها خیلی بزرگ هستند. اینها همون 4 عدد سایز بزرگ هستند یا نه؟ با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز سایز کوچک / متوسط / بزرگ. تهران و کرج حضوری می باشد . تمامی عروسک ها تا چند وقت پیش موجود بود که هر سه سه سایز این تعداد می شود . 3 تا سایز بزرگ/ 4 تا سایز متوسط / 5 تا سایز کوچک . البته در بار بعدی احتمال اینکه تعداد شخصیت ها کم و زیاد شود نیز وجود دارد .
در پ خ اعلام نمایید تا برای شما نیز نگه دارم چون احتمال فروش یکجا و عمده اجناس وجود دارد .
من در خدمتم
باتشکر شهاب

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
باسلام خدمت دوست عزیز بسته شما در اولین فرصت ارسال خواهد شد . من احتمال زیاد فردا تهران - کرج نباشم ولی سعی می کنم فردا ارسال شود .
درضمن کراوات و پاپیون موجود است ولی به علت بالا رفتن دلار ترجیحا به صورت عمده به فروش خواهد رسید چون بار هنوز باز نشده و بار قبلی کامل به فروش رفته. ولی اگر توانستم برای شما حتما دو عدد جور می کنم چه رنگی می خواستید ؟ در ضمن قیمت ها با دلار 1200 بود ولی الان میانگین دلار 1600 در نظر گرفته می شود . یعنی به ازای هر 1200 تومان 400 تومان افزایش وجود خواهد داشت . ولی باز من برای دوستان PT ارزان تر حساب خواهم کردو
من در خدمتم
با تشکر از خرید شما. شهاب
دستت درد نکنه قهوه ای و سیاه می خوام

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز من یک سری انگری بیردز سایز متوسط میخوام

ممنون میشم شرایط و شماره حساب و .... ر. بفرستید
مرسی
سلام دوست عزیز فعلا موجود نیست ولی تا 5 شنبه یا شنبه بار جدید با قیمت ها و جنس بهتر میرسد .
باتشکر شهاب

احتمال زیادآویزموبایل و جاکلیدی هم بیارم این سری هرکی خواست بگه.

luca_toni

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
عزیز امکانش برات هست چندتا عکس از کوله های کت از سایز کوچیک و بزرگ کنار هم بندازی که تفاوت سایزشو ببینم
همین طور از هر رنگ هم یه عکس
سپاس

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
درود... قربان به کوله زرد مشکی کترپلار میخوام... موجود هست؟ اگر هست بفرمایید شماره حساب رو.. ممنون واسه لپ تاپ میخوام.. واسه لپ تاپه یا همینجوری میفرمایید که توش جا میشه؟ یه ۱۳ اینچ دارم یه ‍۱۰ اینچ.. جا میشه؟ اگرم نشد نشد البته :D

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوسته عزیز بزرگترین سایز کولتون کدومه؟میخوام یچیزی باشه که باشگاه که میرم لباس و کفش و اگه بشه یه توپ بسکتم جا بشه توش؟ممنون
سلام دوست عزیز
پ خ شد
باتشکر شهاب
انگری بردز سایز بزرگ میخوام
سلام دوست عزیز
فعلا موجود نداریم تا شنبه هفته اینده که بار جدید میرسد
من در خدمتم باتشکر شهاب
سلام
عزیز امکانش برات هست چندتا عکس از کوله های کت از سایز کوچیک و بزرگ کنار هم بندازی که تفاوت سایزشو ببینم
همین طور از هر رنگ هم یه عکس
سپاس
سلام دوست عزیز
تفاوت فقط در ارتفاع و تعداد جیبها می باشد اگه شد به روی چشم
باتشکر شهاب

درود... قربان به کوله زرد مشکی کاترپیلار میخوام... موجود هست؟ اگر هست بفرمایید شماره حساب رو.. ممنون واسه لپ تاپ میخوام.. واسه لپ تاپه یا همینجوری میفرمایید که توش جا میشه؟ یه ۱۳ اینچ دارم یه ‍۱۰ اینچ.. جا میشه؟ اگرم نشد نشد البته :D
سلام دوست عزیز
بله دوست عزیز سایز کوچک زرد موجود است دو نوع هم داره یکی مثل سایز بزرگ میمونه یعنی تعداد جیب کمتر و یک مدل دیگر دارای تکه پارچه های زرد رنگ .شماره حساب در پایین .
(شماکجا هستید برای هزینه پست)
باتشکر شهاب

دوستان عزیز عروسک تا شنبه هفته آینده می رسد سایز بندی معلوم نیست احتمال زیاد سایز سوپر هم موجود باشد .

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
متوجه منظورتون از سایز کوچیک نشدم... همینی که تو عکس هسته یا فرق میکنه... لپ تاپ ۱۳ اینج جا میشه توش؟ با شارژ و ایناش؟ من تهران هستم ساکن شهرک غرب.. حضوری میشه خرید کرد قربان ؟ که من هم کامل ببینم کیف رو؟ ممنون

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
متوجه منظورتون از سایز کوچیک نشدم... همینی که تو عکس هسته یا فرق میکنه... لپ تاپ ۱۳ اینج جا میشه توش؟ با شارژ و ایناش؟ من تهران هستم ساکن شهرک غرب.. حضوری میشه خرید کرد قربان ؟ که من هم کامل ببینم کیف رو؟ ممنون
بله همین که در عکس می باشد دو مدل است در کنار هم/ بله/ تحویل حضوری داریم / مترو معمولا قرار میزارم بین صادقیه تا امام *****

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
من همین زردی که توی عکس هست رو میخوام... میتونم بیام متروی صادقیه امروز... شماره ی موبایل رو براتون پخ میکنم

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
بسته دوستان زیر ارسال شد
جناب اسکندری بسته شما ارسال شد( تهران) 1 عدد کوله کت مشکی و یک سری عروسک سایز متوسط
شناسه53435000011405869822
هزینه پست هم با بسته بندی 61210 ریال

جناب تسوجیان بسته شما ارسال شد(تبریز) 2 عدد کوله کت مشکی
شناسه 53435000511405869930
هزینه پست هم با بسته بندی 94326 ریال

مبارک باشه
سالم سرافراز در سایه سار امن الهی
من درخدمتم
باتشکر شهاب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا