سلام دوست عزیز در اولین فرصت برای شما ارسال خواهد شد .سلام .... آقا شهاب من 2 تا از این کوله کت (بزرگ ) میخوام ..... پیام هم دادم .... پولش رو هم تا شب واریز میکنم .... مرسی
باسلام خدمت دوست عزیز بسته شما در اولین فرصت ارسال خواهد شد . من احتمال زیاد فردا تهران - کرج نباشم ولی سعی می کنم فردا ارسال شود .من یه کوله کت و یه سری عروسک سفارش دادم.پاپیون نمی یاری؟
سلام دوست عزیز سایز کوچک / متوسط / بزرگ. تهران و کرج حضوری می باشد . تمامی عروسک ها تا چند وقت پیش موجود بود که هر سه سه سایز این تعداد می شود . 3 تا سایز بزرگ/ 4 تا سایز متوسط / 5 تا سایز کوچک . البته در بار بعدی احتمال اینکه تعداد شخصیت ها کم و زیاد شود نیز وجود دارد .سلام دوست عزیز . من سری کامل عروسک هاتون رو شامل سایز بزرگ و کوچک می خوام البته حضوری . لطفا شرایط رو بفرمائید تا با هم هماهنگ کنیم. در ضمن یه سوالی داشتم در عکسی که برای معرفی عروسکها گذاشتید تعدادشون بیشتر از پک کامل شما میباشد. علت چیست ؟ همچنین بعضی از عروسکها خیلی بزرگ هستند. اینها همون 4 عدد سایز بزرگ هستند یا نه؟ با سپاس فراوان
دستت درد نکنه قهوه ای و سیاه می خوامباسلام خدمت دوست عزیز بسته شما در اولین فرصت ارسال خواهد شد . من احتمال زیاد فردا تهران - کرج نباشم ولی سعی می کنم فردا ارسال شود .
درضمن کراوات و پاپیون موجود است ولی به علت بالا رفتن دلار ترجیحا به صورت عمده به فروش خواهد رسید چون بار هنوز باز نشده و بار قبلی کامل به فروش رفته. ولی اگر توانستم برای شما حتما دو عدد جور می کنم چه رنگی می خواستید ؟ در ضمن قیمت ها با دلار 1200 بود ولی الان میانگین دلار 1600 در نظر گرفته می شود . یعنی به ازای هر 1200 تومان 400 تومان افزایش وجود خواهد داشت . ولی باز من برای دوستان PT ارزان تر حساب خواهم کردو
من در خدمتم
با تشکر از خرید شما. شهاب
سلام دوست عزیز فعلا موجود نیست ولی تا 5 شنبه یا شنبه بار جدید با قیمت ها و جنس بهتر میرسد .دوست عزیز من یک سری انگری بیردز سایز متوسط میخوام
ممنون میشم شرایط و شماره حساب و .... ر. بفرستید
مرسی
سلام دوست عزیزسلام دوسته عزیز بزرگترین سایز کولتون کدومه؟میخوام یچیزی باشه که باشگاه که میرم لباس و کفش و اگه بشه یه توپ بسکتم جا بشه توش؟ممنون
سلام دوست عزیزانگری بردز سایز بزرگ میخوام
سلام دوست عزیزسلام
عزیز امکانش برات هست چندتا عکس از کوله های کت از سایز کوچیک و بزرگ کنار هم بندازی که تفاوت سایزشو ببینم
همین طور از هر رنگ هم یه عکس
سپاس
سلام دوست عزیزدرود... قربان به کوله زرد مشکی کاترپیلار میخوام... موجود هست؟ اگر هست بفرمایید شماره حساب رو.. ممنون واسه لپ تاپ میخوام.. واسه لپ تاپه یا همینجوری میفرمایید که توش جا میشه؟ یه ۱۳ اینچ دارم یه ۱۰ اینچ.. جا میشه؟ اگرم نشد نشد البته![]()
بله همین که در عکس می باشد دو مدل است در کنار هم/ بله/ تحویل حضوری داریم / مترو معمولا قرار میزارم بین صادقیه تا امام *****متوجه منظورتون از سایز کوچیک نشدم... همینی که تو عکس هسته یا فرق میکنه... لپ تاپ ۱۳ اینج جا میشه توش؟ با شارژ و ایناش؟ من تهران هستم ساکن شهرک غرب.. حضوری میشه خرید کرد قربان ؟ که من هم کامل ببینم کیف رو؟ ممنون
من همین زردی که توی عکس هست رو میخوام... میتونم بیام متروی صادقیه امروز... شماره ی موبایل رو براتون پخ میکنم