jaido
Registered User
- تاریخ عضویت
- 20 می 2010
- نوشتهها
- 140
- لایکها
- 116
انواع قهوه هاي توليدي
1- Brazilian: طعم ملايمي دارد- از گونه عربيكا ميباشد. در برزيل كشت ميشود.
2- Columbian: از گونه عربيكا ميباشد- طعم تند و كمي ترش دارد. در كـلمبيا كشت ميشود.
3- Gava: در اندونزي كشت ميشود- از گونه عربيكا ميباشد.
4- Jamaica: در جامائيكا كشت شده و غليظ و ترش مزه است.
5- African: در اتيوپي، كنيا و تانزانيا توليد ميشود.
6- Mocca: در يمن توليد ميشود و از گونه عربيكا ميباشد. ترش و تند ميباشد.
7- Turkish: بر خلاف نامش در اندونزي، سنگاپور و مالزي كشت مي گردد.
1- Brazilian: طعم ملايمي دارد- از گونه عربيكا ميباشد. در برزيل كشت ميشود.
2- Columbian: از گونه عربيكا ميباشد- طعم تند و كمي ترش دارد. در كـلمبيا كشت ميشود.
3- Gava: در اندونزي كشت ميشود- از گونه عربيكا ميباشد.
4- Jamaica: در جامائيكا كشت شده و غليظ و ترش مزه است.
5- African: در اتيوپي، كنيا و تانزانيا توليد ميشود.
6- Mocca: در يمن توليد ميشود و از گونه عربيكا ميباشد. ترش و تند ميباشد.
7- Turkish: بر خلاف نامش در اندونزي، سنگاپور و مالزي كشت مي گردد.