• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
امشب اصلا حوصله دیدن بازی رو ندارم
امیدوارم صبح که بیدار شدم حداقل مساوی رو گرفته باشیم
هیچ وقت فکر نمی کردم اینقدر رئال حقیر بشه که جلو بارسلونا تو برنابئو به مساوی راضی بشیم
اما آدم چی بگه
فقط میشه تاسف خورد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی الکلاسیکو شرایط خاص خودشو داره. مشخص نیست. شاید بارسا امروز بد بازی کنه. شاید هم رئال باز اصلا نتونه خوب بازی کنه و باز یه تراژدی به بار بیاد.

البته بازی ما انتقامی شکست فصل قبل هست تو جام حذفی. برای همین حتما تیم سعی میکنه با تمام قوا بیاد.

شما هم اینطوری نا امید نباشید. من بارسایی هستم. اما ما همه اینجا یوزر فرومیم. باید از فوتبال لذت برد. پس اینطوری بخوایم ناامید باشیم که لذتی نداره

اومد و بارسا تو روز خیلی بدش بود. هر چند نبود بازیکنای اصلی شما احتمالا کیفیت بازی رو پایین خواهد اورد.. به هر حال امیدوارم امشب بازی زیبایی رو ببینیم از هر دو تیم.

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من هوادار واقعي حتي اگه تيمش خيلي سنگين ببازه باز هم براي بازي بعدي بهش اميد داره
با اينكه رئال جلوي بارسا يه جورايي كم مياره ولي باز هم وقتي الكلاسيكو ميشه با شوق و اميد پيروزي دنبال ميكنيم بازي رو

اميدوارم كه امشب تو برنابئو رو سفيد بشيم ولي اگه ببازه بازم بازي بعدي رو با اميد پيروزي ميبينم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به نظر من هوادار واقعي حتي اگه تيمش خيلي سنگين ببازه باز هم براي بازي بعدي بهش اميد داره
با اينكه رئال جلوي بارسا يه جورايي كم مياره ولي باز هم وقتي الكلاسيكو ميشه با شوق و اميد پيروزي دنبال ميكنيم بازي رو

اميدوارم كه امشب تو برنابئو رو سفيد بشيم ولي اگه ببازه بازم بازي بعدي رو با اميد پيروزي ميبينم

Like...

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
هوادار واقعی؟؟؟
دلیلی نداره من اینقدر متعصب باشم که ناتوانی بازیکنهای رئال رو جلوی بارسا ببینم
قیافه های نا امیدشون....ساقهای بی رمقشون....ترس توی چشمهاشون بعد من هوادار امیدوار باشم
4 سال بدون برد تو لالیگا
4 سال بدون برد تو سانتیاگو برنابئو
فقط یک برد اون هم تو وقت اضافه اون هم تو مستایا والنسیا
بی خیال
ما 12 بازیه منتظر بازی بعدی هستیم که تو 90 دقیقه بارسا رو ببریم
امیدوارم به 19 و 20 نکشه

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
دوست من ، من نميگم ناتوانيشون رو نبين ، ببين ولي باز هم عاشقشون باش اگر هوادارشوني اگر هم نيستي كه هيچي ميتوني بازي رو نبيني يا ببيني از بازي بارسا لذت ببري

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

خیلی قشنگ گفتی.
منم تو این 3-4 سال بعد هر بازی تا یکی دو روز اعصابم به شدت خورد میشه.
ولی باز نزدیک الکلاسیکو که میشه لحظه شماری میکنم برای بازی،چون امید دارم که یه روزی هم نوبت ما میشه!
حالا شاید 2 سال دیگه،ولی بالاخره میرسه اون روزی که منم از بردهای تیمم جشن بگیرم.
حتی اگه امشب با نتیجه بدی هم ببازیم باز برای هفته دیگه لحظه شماری میکنم.:)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چه دلیلی داره همتون فکر می کنید رئال تو زمین خودش باید از بارسائی ها ببازه؟ خیلی هوادار های باحالی هستین ... هواداری که تیمش رو از قبل باخته میدونه و بی تفاوت شده !!! من تا حالا هوادار این مدلی ندیده بودم !!! من میگم امشب با تفکرات ناب مورینیو می بریم و جشن می گیریم ... وقتی تیم های خیلی از ما ضعیف تر از بارسا تساوی می گیرن و 5 امتیاز هم ازشون جلوتریم بازی قبلی هم حقمون برد بوده چرا ما نتونیم بببریم ... یکم روحیه برد و جنگندگی داشته باشین ... امشب رونالدو ثابت میکنه از اون مسی ادعا خیلی بهتره و گل هم برامون خواهد زد
این پست من رو داشته باشید تا آخر بازی که بهتون ثابت شه
قو های سپید امروز بر فراز برنابئو پرواز می کنن

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
چه دلیلی داره همتون فکر می کنید رئال تو زمین خودش باید از بارسائی ها ببازه؟ خیلی هوادار های باحالی هستین ... هواداری که تیمش رو از قبل باخته میدونه و بی تفاوت شده !!! من تا حالا هوادار این مدلی ندیده بودم !!! من میگم امشب با تفکرات ناب مورینیو می بریم و جشن می گیریم ... وقتی تیم های خیلی از ما ضعیف تر از بارسا تساوی می گیرن و 5 امتیاز هم ازشون جلوتریم بازی قبلی هم حقمون برد بوده چرا ما نتونیم بببریم ... یکم روحیه برد و جنگندگی داشته باشین ... امشب رونالدو ثابت میکنه از اون مسی ادعا خیلی بهتره و گل هم برامون خواهد زد
این پست من رو داشته باشید تا آخر بازی که بهتون ثابت شه
قو های سپید امروز بر فراز برنابئو پرواز می کنن

like+++

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
اميدوارم بزنه بارسا رو ببره ... هرچند فكر كنم بازي رو از پيش بازنده بخوان بدونن ...
چون طبق نظر كارشناسان جام حذفي واسه بارساست ..ليگ واسه رئال ..

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
رئال اگه 6 تا هم گل بخوره من بازهم رئالی میمونم.باور کنید من تمام بازی های رئال رو با امیدواری به برد نگاه می کنم.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
جدای هر نتیجه ای بدون شک رئال پرافتخارترین تیم دنیاست و ارزوی هر بازیکنی بازی در این تیم هست.

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
آقا دمت گرم حرف حق همينه
با اينكه همه دارن ميگن ميبازه من واسه امشب 50 چوق شرط بستم
مطمئن هم هستم كه سر بلند رئال از اين دو بازي مياد بيرون

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
الان رئال مادريد تي وي بازي رئال بارسا را گذاشته ! مربوط به سالي هست كه رئال با شوستر زودهنگام قهرمان شد.
عجب بازي اي ميكرده رئال !! فوق العاده بودن !! تا دقيقه 70 ! بارسا فقط يه شوت به سمت دروازه رئال زده بوده !!

پ.ن: روبينيو عجب بازيكني بوده !! حيف شد داديمش رفت ! شايد اگه تو رئال ميموند الان يكي از بهترين بازيكن ها دنيا بود.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان یک قرار بزاریم اگر رئال برد هممون امشب اینجا جمع شیم

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من فکر میکنم رئال انگیزه و انرژیکافی برای بازی جام حذفی نداره . زیاد اهمیت نمیده به این جام ...

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
امیدوارم:
1-خوزه امشب اگه اتفاق خاصی تو بازی افتاد هنگ نکنه و تاکتیک حریف رو خنثی کنه،نه مثل بازی رفت لیگ قهرمانان وایسه مسی و بارسا هر کاری میخوان بکنن و بعد چرا چرا راه بندازه!
2-کوئنت رائو دفاع چپ باشه.
3-حتی اگه نتیجه رو باختیم اخلاق رو نبازیم و یه وقت اخراجی ندیم!

خوزه مربیه بزرگیه،ای کاش بتونه بزرگیش رو امشب نشون بده.

حتما این پستتون رو داریم تا بعد بازی خد متتون برسیم :cool:

داداش فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدی،تاپیک شانسولا اونورتره!

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
عجب ترکیب عجیب غریبی گذاشته خوزه:wacko:
میشد حدس زد آلتین تاپ رو بزاره دفاع راست،ولی کاروالیو؟!؟!
4 ماهه بازی نکرده،خیلی ریسکه بزرگیه!

Casillas; Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao; Lass, Xabi, Pepe; Ronaldo, Higuain, Benzema

یه ترکیب فوق دفاعی!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عجب ترکیب عجیب غریبی گذاشته خوزه:wacko:
میشد حدس زد آلتین تاپ رو بزاره دفاع راست،ولی کاروالیو؟!؟!
4 ماهه بازی نکرده،خیلی ریسکه بزرگیه!

Casillas; Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao; Lass, Xabi, Pepe; Ronaldo, Higuain, Benzema

یه ترکیب فوق دفاعی!!!

اتفاقا به نظر من ترکیب خیلی خوبی هست . :D رئال 4-3-3 بازی میکنه اما با این تفاوت که تمرکزش رو گذاشته روی پرسینگ شدید و ایجاد فضا برای سی ار , بنزما و هیگویئن .
این جوری نیمه اول رمق بارسلونا رو میکشن . یه نکته خیلی مهم این هست اگر بارسلونا نیمه اول گل نزنه نیم دوم ساده تر دروازه اش باز میشه چون از نظر روحی و بدنی افت می کنند .

تقریبا توی هر بازی مورینیو یک ترکیب مختلف رو گذاشته , باید دید این بار چی پیش میاد .
اگر این بازی رو رئال ببره همه از نبوغ مورینیو حرف می زنند و اگر هم نبره همه از اشتباهش در ترکیب چینی ...

Djmaddog

Registered User
لایک‌ها
6
فضای عالی جلوی رونالدو ایجاد شد و از این موقعیت بهترین استفاده رو کرد .

تو این 11 دقیقه اسمی از مسی نشنیدم ....

بالا