به نظر من هوادار واقعي حتي اگه تيمش خيلي سنگين ببازه باز هم براي بازي بعدي بهش اميد داره
با اينكه رئال جلوي بارسا يه جورايي كم مياره ولي باز هم وقتي الكلاسيكو ميشه با شوق و اميد پيروزي دنبال ميكنيم بازي رو
اميدوارم كه امشب تو برنابئو رو سفيد بشيم ولي اگه ببازه بازم بازي بعدي رو با اميد پيروزي ميبينم
به نظر من هوادار واقعي حتي اگه تيمش خيلي سنگين ببازه باز هم براي بازي بعدي بهش اميد داره
با اينكه رئال جلوي بارسا يه جورايي كم مياره ولي باز هم وقتي الكلاسيكو ميشه با شوق و اميد پيروزي دنبال ميكنيم بازي رو
اميدوارم كه امشب تو برنابئو رو سفيد بشيم ولي اگه ببازه بازم بازي بعدي رو با اميد پيروزي ميبينم
چه دلیلی داره همتون فکر می کنید رئال تو زمین خودش باید از بارسائی ها ببازه؟ خیلی هوادار های باحالی هستین ... هواداری که تیمش رو از قبل باخته میدونه و بی تفاوت شده !!! من تا حالا هوادار این مدلی ندیده بودم !!! من میگم امشب با تفکرات ناب مورینیو می بریم و جشن می گیریم ... وقتی تیم های خیلی از ما ضعیف تر از بارسا تساوی می گیرن و 5 امتیاز هم ازشون جلوتریم بازی قبلی هم حقمون برد بوده چرا ما نتونیم بببریم ... یکم روحیه برد و جنگندگی داشته باشین ... امشب رونالدو ثابت میکنه از اون مسی ادعا خیلی بهتره و گل هم برامون خواهد زد
این پست من رو داشته باشید تا آخر بازی که بهتون ثابت شه
قو های سپید امروز بر فراز برنابئو پرواز می کنن
حتما این پستتون رو داریم تا بعد بازی خد متتون برسیم![]()
عجب ترکیب عجیب غریبی گذاشته خوزه:wacko:
میشد حدس زد آلتین تاپ رو بزاره دفاع راست،ولی کاروالیو؟!؟!
4 ماهه بازی نکرده،خیلی ریسکه بزرگیه!
Casillas; Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao; Lass, Xabi, Pepe; Ronaldo, Higuain, Benzema
یه ترکیب فوق دفاعی!!!