• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا این کاسیاس نعمتیه شما دارید.

با اینکه بارسایی هستم اما خیلی ازش خوشم میاد. یه گلر کامله

Djmaddog

Registered User
لایک‌ها
6
رئال رو آفسایدگیری ضعیف نشون داده . مشکل هم از هماهنگ نبودن 2 تا گوش چپ و راسته . مخصوصا آلتینتاپ

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
رئال رو آفسایدگیری ضعیف نشون داده . مشکل هم از هماهنگ نبودن 2 تا گوش چپ و راسته . مخصوصا آلتینتاپ

تایید میشه

خیلی وقت ها دفاع وسط خالی کرده واسه آفساید ولی کناریا پر کردن

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
دفاع خیلی تعطیله!!!
همه حمله هاشون رو از سمت آلتین تاپ میکنن،همه رو!
ای کاش نیمه دوم آلتین تاپ رو تعویض کنه.
من واقعا عاشق کریم بنزما هستم،عالیه این بشر.تا لحظه آخر برای توپ میجنگه.

داور هم درسته یه آفساید مشکوک گرفت که تازه نمیگم اشتباه کرد،ولی خدایی کارت په په خیلی الکی بود،در ضمن اگه خطایی که پیکه رو په په کرد رو په په رو یکی از بارسایی ها میکرد 100% اخراج میکرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول به لطف هنرنمایی کاسیاس و گند این پینتوی ما 1 0 با پیروزی رفتید رختکن...

غیر اون حمله انصافا حمله موثر دیگه ای نداشتید... اونم والدزه بود میگرفت. اما این کاسیاس واقعا نعمتیه. غیر اون تیر دروازه هه که خب نمیتونست کاری بکنه و خوش شانس بود چند تا تک به تک خوب رو گرفت

اما تیمتون استرس داره. پاس به عقبهای زیاد. که خیلیهاشون رو کاسیاس مجبور میشه با شتابزدگی بزنه بیرون.. یه جوری مورینیو همه رو چینده جلو محوطه جریمه که پاسهای برگشتی بارسایی ها رو ضد حمله کنه.. خب ابزارش هم رونالدو هست و یه بار که رونالدو موفق شد بره جلو این پینتوی احمق دست گل به اب داد....

اینطوری بازی کردن ریسک داره. شانس با رئال یار بود وگرنه نیمه اول میتونست تساوی 1 1 یا برد 2 1 بارسا رو به همراه داشته باشه. به هر حال پیروزی نیمه اولتون رو تبریک میگم. (البته پیروزی رو به حساب کاسیاس بنویسید نه مورینیو و نه بقیه)

یه افساید هم که به نفعتون گرفت. انصافا الکسیس میتونست گل بزنه. سابقه گل زدن رو داره به کاسیاس از بیرون محوطه جریمه :) اینم به حساب شما

البته ژاوی الونسو هم خیلی خوب بازی کرد.

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
همه بازي يه طرف اون ضربه سر كاسياس هم يه طرف

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من نه بارسایی هستم نه رئالی..

ولی با این سبک بازی..آینده هم وضعتون همینه جلوی بارسا..یه حمله نمیتونید بکنید! اونم با این همه ستاره..دروازه بان بارسا بی کار ترین بازیکن زمین بوده!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من دو خط مینویسم .
من از بازی رئال راضیم . خوب بودیم ... میشد بهتر بود اما خوب بود. باخت تقصیر هیچکس هم نبود همه تمام توانشون رو گذاشتند . مهم نیست .
اشکال بعضی از ما اینه که فکر می کنم بارسلونا یک شبه از رئال سبقت گرفت که بشه یک شبه گرفتش . الان هر الکلاسیکو به نظر من داره بهتر میشه و اختلاف هم کمتر و کمتر میشه .

ایشالله بازی برگشت . نشد هم سال دیگه ...

به هرحال خیلی خوشحالم که سی ار گل زد .

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
مهم نيست حالا تا بازي برگشت مونده درسته سخت تر ميتونه باشه چون تو نيوكمپه ولي خب اونم 90 دقيقه س ديگه تا ببينيم چي ميشه

از حركت په په و كوئنترائو خوشم نيومد نبايد اين حركاتو داشته باشن مخصوصا په په اعصاب نداره

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
لعنت به په په!
رئال 100 ساله به عنوان با شخصیت ترین تیم دنیا شناخته میشه،ولی په په قصد داره به تنهایی این عنوان رو به فاک بده!

من ترجیح میدم 3-1 ببازیم و تهاجمی بازی کنیم تا اینکه 2-1 ببازیم و کلا 2 تا حمله داشته باشیم.
خوزه فقط خواست به اونایی که تو کل فصل بازی نداده تو مهمترین بازی فصل بازی بده تا صداشون درنیاد!
این گرانرو رو جلوی ضعیفترین تیمها هم نمیاورد تو،یهو چی شده جلو بارسا بازیش میده،آلتین تاپ به همچنین!

قبل بازی گفتم امیدوارم خوزه اشتباه تاکتیکی نکنه و همچنین یکی مثل په په وحشی بازی درنیاره،دقیقا همون اتفاقات افتاد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب این مسلمآ فقط یک تسکین کننده هست وگرنه مسلمآ الکلاسیکو رو کسی فدای گل زدن یک بازیکنش نمیکنه
هرچند از نظر من با اینکه رونالدو گل زد اما اواخر بازی نشون داد از نظر روحی بسیار افت کرده! نیمه دوم تقریبآ هیچ کاری نکرد! نیمه اول هم تا وقتی که گل زد خیلی خوب بازی میکرد اما بعدش چیز خاصی ازش ندیدیم ، نیمه دوم هم رسمآ پوکید (از نظر روحی ، روانی میگم)

اتفاقا به نظر من ترکیب خیلی خوبی هست . :D رئال 4-3-3 بازی میکنه اما با این تفاوت که تمرکزش رو گذاشته روی پرسینگ شدید و ایجاد فضا برای سی ار , بنزما و هیگویئن .
این جوری نیمه اول رمق بارسلونا رو میکشن . یه نکته خیلی مهم این هست اگر بارسلونا نیمه اول گل نزنه نیم دوم ساده تر دروازه اش باز میشه چون از نظر روحی و بدنی افت می کنند .

اتفاق جالب اینکه دقیقآ همه این اتفاقات عکس افتاد! بارسا نه تنها نیمه اول گل نزد! گل هم خورد اما در نهایت بازی رو برد و نیمه دوم به جز اون سر بنزما رئال هیچ حمله ای نکرد
این سبک بازی و ترکیب چیدن هم ظاهرآ نشون داد رمق رئال همون 15 دقیقه اول کشیده شد

کثیف بازی کردن بعضی از بازیکنان هم خیلی بد تو ذوق میزد امیدوارم هفته دیگه بازی تمیزتری ببینیم

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
لعنتی تو که میبینی سمت راست رئال اتوبان شده،چرا آلتین تاپ رو نگه میداری آخه،بعد لاس رو میشکه بیرون!

من ترجیح میدم 3-1 ببازیم و تهاجمی بازی کنیم تا اینکه 2-1 ببازیم و کلا 2 تا حمله داشته باشیم.
خوزه فقط خواست به اونایی که تو کل فصل بازی نداده تو مهمترین بازی فصل بازی بده تا صداشون درنیاد!
این گرانرو رو جلوی ضعیفترین تیمها هم نمیاورد تو،یهو چی شده جلو بارسا بازیش میده،آلتین تاپ به همچنین!

موافقم.
تعویض ها خیلی خیلی بد بود. لاس رو نباید بیرون می کشید... اگر دی ماریا رو دقیقه 75 با هیگواین تعویض میکرد خیلی بهتر بود تا گرانرو و اوزیل رو بیاره تو بازی!

درسته که باختیم اما این بازی یه نکته مثبت داشت! گل زدن رونالدو :rolleyes:

هم روحیه اش برگشت و هم خیلی خیلی بهتر بازی کرد.
اولین باری بود که میبینم رونالدو اینقدر تو کار های دفاعی و توپگیری کمک میکنه.

بازی بعدی هم 6 بهمنه. تا اون موقع دی ماریا آماده بازی میشه و باز هم یه امیدی هست.....

بازی بعدی اگر 1-0 ببریم صعود میکنیم دیگه؟

nimche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا زمانی که تیم به طور کامل تغییر نکنه برد مقابل بارسا مثل یه رویا میمونه .
از مدیر گرفته تا مربی و بازیکنا باید جایگزین براشون پیدا کرد .
دوستانی هم که میگن رئال نتیجه ی خوبی بدست آورده باید بهشون بگم الان رئال در اوجه و بارسا در ته دیگ .
بعد شما به این نتیجه میگید خوب ؟!
متاسفانه هر چقدر بازیکنان قدیمی و مربی پیشین رئال ، دلبوسکه ، افتخار آفریدن ، نسل جدید بخصوص مربی این تیم یعنی مورینیو تمامی زحمات قدیمی ها رو یکراست به مستراح انداخت .
اما این باخت ها یک خوبی داره اینه که باعث میشه عمر مربیگری مورینیو در رئال سریعا به پایان برسه . البته امیدوارم

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
خدا رو شکر من بازی رو نگاه نکردم
اصلا دیگه ما باید قبول کنیم با وجود مورینیو و این تاکتیکش باید برای مساوی کردن هم نذر و نیاز کنیم
من میگم این که مورینیو خودش رو ضد بارسایی نشون بده تاکتیک بارساییها بوده تا بفرستنش رئال و به جا سالی 2 بار سالی 7 بار ببرنمون
(این رو من نگفتم دایی جان ناپلئون گفت)
اما خداییش ندیده میشد حدس زد چه وضعیتی بوده
یک دست مریزاد هم به همه اونهایی که تو این 2 روز هی خواستند به ما امید بدهند
اما خودشون هم دیشب نا امید شدن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بازی رو باختیم کاملا به حق.
کار پپه خجالت آور بود.امیدوارم که بابت بداخلاقیهاش تنبیه شه.
تنها نکته مثبت بازی گلزنی رونالدو بود.مطمئنا اگه هافبکها بهتر عمل می کردن و 4 تا توپ درست فراهم می کردن میشد بهتر نتیجه گرفت ولی نیمه دوم عملا خط میانی هیچ کاره بود!به هر حال هنوز بازی برگشت هم مونده هرچند به قول مورینیو:"The tie is still open but difficult, if not very difficult"

Hala Madrid

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
من از یه جهت خوشحالم اونم اینکه فکر میکردم با اختلاف زیادتری میبازیم ولی با حداقل اختلاف باختیم!! بزرگترین مشکل ما اشتباه توی آفسایدگیری بود. یکی دیگه از مشکلات ما توپ‌های هواییه! بازی با مالاگا دو تا گل این شکلی خوردیم ، بازی با گرانادا ، بازی با مایورکا! کلا این چند بازی آخر فقط از روی سانتر از جناحین گل خوردیم. روی گل اول په‌په احمق معلوم نبود حواسش کجاست! وایساد نگاه کرد تا پویول از پشت سرش اومد توپ رو زد تو گل! اون حرکتش هم که واقعا افتضاح و شرم‌آور بود! وین رونی بهترین جمله رو توی توییترش در مورد په‌په نوشته : "عجب احمقی هست په‌په"!!
بهترین بازیکن‌هامون رونالدو و کوئنترائو بودن و بدترین هم بدون شک په‌په!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
عجب باختیم دوباره
تیم هنوز از نظر روحی مشکل داره
وقتی پویول گل زد همه داشتن میزدن زیر گریه از مورینیو گرفته تا رونالدو
ولی من به مورینیو اعتقاد دارم
همیشه قرار نیست ببازیم
حالا بازی برگشت هم اگه نتونیم نتیجه بگیریم اشکالی نداره
فوقش این جام باشه مال بارسلون
در همیشه روی یه پاشنه نمی چرخه