• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
ولی من به مورینیو اعتقاد دارم
همیشه قرار نیست ببازیم

اتفاقا اگه قرار باشه با این سیستم قشنگ بازی کنیم همیشه میبازیم!
تو این فصل که 4 تا بازی با بارسا کردیم تو 3 تای اول سر بودیم از بارسا،چون نترسیدیم و هجومی بازی کردیم.
حالا شاید یه بازی هم تو 10 تا بازی با این سیستم ت.می ببریم ولی شک نکنید 9 تای دیگه رو نمیبریم!

امیدوارم بازی برگشت یه سیستم هجومی بچینه تو زمین،فوقش 3-4 تا میخوریم دیگه،چی میشه مگه؟اینقدر خوردیم که دیگه پوست کلفت شدیم!
بعدم اگه قراره ببازیم چه بهتر که به جوونا فرصت بدیم و ببازیم،خدایی من بازیهای واران رو دیدم به جرات میگم بعد راموس بهترین دفاعه تیمه،محشره این بشر!
از اونطرف گرانرویی که حتی بعید نیست همین زمستون هم بره بازی میدیم ولی شاهین رو که آینده خط هافبکه رئاله بازی نمیدیم.(شاهینی که تو بازی آخری که برای رئال کرد هم پاس گل داد و هم گل زد)
اگه قراره ببازیم چه بهتر که به این جوونا بازی بدیم تا با تجربه بشن.

ای کاش خوزه بفهمه که با 7-8 تا دفاع هم نمیشه جلوی بارسا دووم آورد.(با رئال البته!)
فقط و فقط پرسینگ سنگین از خط دفاع بارسا که اونم مستلزم عناصر هجومیه زیاده.
ما دیشب گذاشتیم خط دفاع بارسا راحت بازیسازی کنه و همین باعث باخت شد.

تنها نکته خوب دیشب بازی عالی رونالدو تو نیمه اول و بازی افتضاح مسی تا قبل تعویض لاس بود.

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
کسایی که به داوری ها اعتراش دارن، این کلیپ رو حتما دانلود کنن.
دانلود با لینک مستقیم = حجم: 53 مگابایت
به یه آمار جالب اشاره کرده: بارسا تو 3 سال گذشته 1 کارت قرمز داشته و تیم هایی که مقابل بارسا بازی کردن 36 کارت قرمز داشتن!

مارکا: هواداران رئال و درخواست برکناری مورینیو

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
انصافا خندت نگرفت از حرفت؟
چرا یه کارت قرمز گرفته! :lol:
خوبه بگرد از این کلیپ ها پیدا کن

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
هنوز هيچ كس فصل قبل رو يادش نرفته كه داوري ها چطوري بود اخراج هاي الكي براي رئال و در مقابل بارسا حتي كارت زرد هم نمي گرفت پس نميشه الكي رئال رو به خشن بودن محكوم كرد ، البته بازي ديشب رو قبول دارم په په خشن بود و همون ديشب هم گفتم ولي امار فصل قبل رو اصلا قبول ندارم

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
به یه آمار جالب اشاره کرده: بارسا تو 3 سال گذشته 1 کارت قرمز داشته و تیم هایی که مقابل بارسا بازی کردن 36 کارت قرمز داشتن!

دلیلش پیش پلاتینی و داورهاست.اگه ازشون بپرسی حتما به جواب میرسی !وقتی همه دنیا فیلم بازی کردن های بارسایی هارو تو اروپا دیدن و فقط یوفا چشمش رو بسته بود اوضاع ازین بهتر نمیشه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دیدم که تاپیک رقیب خیلی از جمله من استفاده کردن در مورد مسی
من منظورم این بود که با این جور حرکات مخالف هستم چون این کار ها در حد اندازه اسم رئال نیست و نباید این کار ها رو انجام بدن به این شکل
البته با توجه به خشونتی که از رئال تو این بازی دیدم هفته دیگه ممکن هست عینا این اتفاق که گفتم بیفته چون بیشتر باخت های رئال زیر سر همین بازیکن هست و بارسا بدون مسی 50% توانش و روحیش رو از دست میده

Last edited:

behnouod

Registered User
لایک‌ها
2
100% تغصير مورينيو بود
تيم از نظر روحي خوب بود ولي سيستمي كه مورينيو چينده بود(دفاعي-علي اصغري-زير توپي) گند زد به بازي
آخه تو يه همچين بازيه مهمي په په و لاس بايد پشته كريس و كريم وايسن؟!!!
بعدم حضور اين همه بازيكن بي تجربه هيچ معني نداشت...التينتوپ وكايخون هر چه قدرم خوب باشن تجربه همچين بازيهاي مهميو نداشتن
اگه از اول كاكا و اوزيل ثابت بازي مي كردن داستان خيلي فرق مي كرد(اونا خودشونم مي خواستن ولي باز بلد نبودن بزنن زير توپ 2تا پاس عينه ادم مي دادن!)
هيگواين بدبختم كسي به غير از كريس نمي تونست براش بازي ساز كنه..اصن به نظرم وجود كريم و هيگوتين تو اين بازي با هم كاملا اشتباه بود!

من خودم به شخصه عاشق مورينيوم...ولي اين ديونه بازياش واقعا رو عصابه
به نظر من اگه مورينيو نتونست اين فصل قهرمانيه چمپيونز ليگ و لاليگا رو بگيره بايد عوض شه چون واقعا تمام امكانات رو داره!!!!!!!!!!!!!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
واقعا موندم چرا مورینیو به کاکا بازی نمیده!!!
کفرمونو بالا آورده با این حرکتش!

ولی نیمه اول بازی دیشب خوب بودیم ...نیمه دوم کلا تو زمین نبودیم!

تیم میرفت تو حمله باز با یه پاس رو به عقب برمیگشت به دفاع و زیر توپ! این حرکت رو تو بازی دیشب چندین بار دیدم!
ضعف ما اینه که خودمونو باهاشون درگیر نمیکنیم! البته نه درگیری از نوعه په په !

ولی کلا به لیگ خوشبینم ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته من اینم بگم خیلی نباید به مربی ایراد گرفت اگر همون ترکیب قبلی رو بزاره که همون داستان قبلی تکرار میشه باید تغییر بده
نکته دیگه اینکه متاسفانه بارسا بهترین بازیکن های دهه رو در اختیار داره و بدون اغراق فوتبالش یک کلاس بالاتر هست و الان هم در آمادگی کامل هست
شما دیدن که بارسا سر منچستر و فرگوسن چی آورد که اون پیر مرد تا حالا ندیده بود
من عاشق رئال هستم اما اگر واقع بین باشیم باید خوش شانس باشیم و اونا نتونن از تمام توانشون استفاده کنن که برنده باشیم
اما تو لالیگا قهرمانیم توش شکی نیست و اختلاف امتیاز هم زیاده اما جام حذفی شاید از دست رفت امیدوارم تو زمین حریف نتیجه آبرومندی بگیریم ( زیاد با حمله های احساسی و انتهاری جلوی تیمی مثل بارسا موافق نیستم )

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
الان اگه جای مربی رئال و بارسلون عوض بشه مورینیو مثل گواردیولا نتیجه میگیره؟ قطعا نه بازیکنای رئال از بارسلون بهترن
مسی و ژاوی رو بزاریم کنار بازیکنای ما هم تو زمین هم نیمکت بهترن.
تفاوت در سطح فکر و تفکرات تاکتیکی دو مربی هست.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
دیگه هیچکس شک نداره مورینیو مربی ترسویی هست و با این تاکتیک مزخرفش عمرا رئال نمیبره بارسلونا رو مگر مگر اینکه از بین ژاوی و پویول و مسی 2 تاشون تو بازی نباشند
و حوادث فوتبال
یکی نیست بهش بگه آخر برای چی با 3 تا هافبک دفاعی
8 بازی این کارو کرئی نتیجش چی شد
متاسفانه نه هیه رو نه گوتی نه رائول نه بقیه بازیکنهایی که با فلسفه رئال پرورش پیدا کردن هم مربی نمیشن شاید از این وضعیت در بیاد تیم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
الان اگه جای مربی رئال و بارسلون عوض بشه مورینیو مثل گواردیولا نتیجه میگیره؟ قطعا نه بازیکنای رئال از بارسلون بهترن
مسی و ژاوی رو بزاریم کنار بازیکنای ما هم تو زمین هم نیمکت بهترن.
تفاوت در سطح فکر و تفکرات تاکتیکی دو مربی هست.

در مورد اینکه بازیکنهای ما بهتر هستن کاملا مخالفم.
اگه بخوایم پست به پست مقایسه کنیم شاید 5-4 بازیکن ما از اونا بهتر باشن،متاسفانه اسم رئال بد در رفته.
اینیستا،ژاوی،مسی،آلوز،پویول،پیکه و فابرگاس تو پست های خودشون از بازیکنهای رئال بهتر هستن.
ولی خوب نیمکتی که رئال داره رو هیچ تیمی تو دنیا نداره.

دیگه هیچکس شک نداره مورینیو مربی ترسویی هست و با این تاکتیک مزخرفش عمرا رئال نمیبره بارسلونا رو مگر مگر اینکه از بین ژاوی و پویول و مسی 2 تاشون تو بازی نباشند
و حوادث فوتبال
یکی نیست بهش بگه آخر برای چی با 3 تا هافبک دفاعی
8 بازی این کارو کرئی نتیجش چی شد
متاسفانه نه هیه رو نه گوتی نه رائول نه بقیه بازیکنهایی که با فلسفه رئال پرورش پیدا کردن هم مربی نمیشن شاید از این وضعیت در بیاد تیم

به نظرم اگه پویول هم نباشه کافیه،به طرز عجیبی به بارسا روحیه میده.یه لیدرِ واقعی!

خوزه تا الان همه سیستمهای مختلف رو بازی کرده جلوی بارسا،بازی بعدی سیستم جدیدی نمیمونه که بخواد امتحان کنه.حالا باید دید بین این همه سیستم برای 4 شنبه کدوم رو انتخاب میکنه!

په په هم به طرز عجیبی از همه طرف بهش حمله میکنن که البته طبیعیه!
به نظرم خوزه نباید تو نیوکمپ بهش بازی بده.
مارکا هم گفته په په 15 روز استراحت خواهد کرد.
احتمالا دیماریا هم به بازی 4 شنبه نمیرسه.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگه بخوایم پست به پست مقایسه کنیم شاید 5-4 بازیکن ما از اونا بهتر باشن،متاسفانه اسم رئال بد در رفته.
اینیستا،ژاوی،مسی،آلوز،پویول،پیکه و فابرگاس تو پست های خودشون از بازیکنهای رئال بهتر هستن.

به نظرم اگه پویول هم نباشه کافیه،به طرز عجیبی به بارسا روحیه میده.یه لیدرِ واقعی!

خوزه تا الان همه سیستمهای مختلف رو بازی کرده جلوی بارسا،بازی بعدی سیستم جدیدی نمیمونه که بخواد امتحان کنه.حالا باید دید بین این همه سیستم برای 4 شنبه کدوم رو انتخاب میکنه!

په په هم به طرز عجیبی از همه طرف بهش حمله میکنن که البته طبیعیه!
به نظرم خوزه نباید تو نیوکمپ بهش بازی بده.
مارکا هم گفته په په 15 روز استراحت خواهد کرد.
احتمالا دیماریا هم به بازی 4 شنبه نمیرسه.

په په رو نمیتونه بازی نده یادتون هست سر نگه داشتنش چه داستانی داشت مورینیو دیگه کلا یکی از ستون های تیمش هست گرچه در این بازی خیلی بد بود ...

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
انگار دیماریا و په په بازی رو از دست دادند که یک مشکل بزرگه برای بازی برگشت
به نظرم این ترکیب میتونه برای رئال مفید باشه
ــــــــــــکاسیاس ــــــــــــــــــ
كونترائوـــــــکاروالیوـــــــواران ـــــــ راموس
ــــــــــــــلاساناـــــــالونسو ــــــــــــــ
رونالدوـــــــکاکاـــــــکایخونـ ــــــ
ــــــــــــــ بنزماــــــــــــــ

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99

به نظر من بازیکنای رئال بهترن هم زو نیمکت هم زمین(به جز ژاوی و مسی) بگذریم. ولی نوع تاکتیک و هماهنگی و هارمونی بازیکنای بارسلون
باعث شده اونا فوف العاده به نظر بیان هر بازیکنی که بارسلون میگیزه تو تاکتیک تیم حل میشه.
کنترل زیادی رو اعصابشون دارن و توپو به سادگی از دست نمیدن ولی مدافعین ما تو دفاع هولن و به خاطر فشار بارسلون میخوان سزیع توپو دور کنن.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
به نظر من بازیکنای رئال بهترن هم زو نیمکت هم زمین(به جز ژاوی و مسی) بگذریم. ولی نوع تاکتیک و هماهنگی و هارمونی بازیکنای بارسلون
باعث شده اونا فوف العاده به نظر بیان هر بازیکنی که بارسلون میگیزه تو تاکتیک تیم حل میشه.
کنترل زیادی رو اعصابشون دارن و توپو به سادگی از دست نمیدن ولی مدافعین ما تو دفاع هولن و به خاطر فشار بارسلون میخوان سزیع توپو دور کنن.

مثلا" دیماریا یا کایخون از اینیستا بهترن ؟ یا دیارا و خدیرا از فابرگاس ؟ یا کاروالیو و آربلوا از پیکه ؟ بوسکتس ؟ آلوز ؟ اصلا" همین آبیدال :دی خداییش خیلی خونسرد و مسلط بازی میکنه .اوزیل نهایت درخشش توی جام جهانی بوده دیگه ! نصف فابرگاس و اینیستا هم بوده ؟

البته نظر شما در مقایسه بازیکن محترمه ولی به نظر من بازیکنای بارسا بهترن کلا" .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من خیلی کم توی این تاپیک پست میدم فقط خواستم اینبار به عنوان یک هوادار خیلی قدیمی رئال صحبتهایی رو بگم که شاید حرف خیلی از شما ها هم بوده.
اول بگم نخستین بار من به خاطر امیلیو بوتراگئنو طرفدار مادرید شدم. فورواردی موقعیت شناس و مهمتر از همه اینها با اخلاق و جنتلمن واقعی
بگذریم
بازی چهارشنبه شب رو که می دیدم احساس می کردم تیم مادریدی اصولا خطی به نام خط هافبک نداره. داشتن دو هافبک ذاتا با خصلت دفاعی که هنر اصلیشون مختل کردن بازی حریف هست به همراه استفاده از یک دفاع به عنوان هافبک دفاعی اثری از یک خط هافبک خلاق برای تیمی در اندازه رئال رو کاملا نیست و نابود کرده بود.
شخصا فکر می کنم با این خط هافبک ارتباط تیمی به کلی قطع شده بود و تیم رئال فقط یک قسمت یک سوم دفاعی فشرده داشت و از میدانداری در وسط زمین و خلق موقعیت برای مهاجمان کلا عقیم بود. از دید من سیستم تیم بیشتر چیزی بود شبیه 3-7 یعنی تیمی با 7 رکن دفاعی و 3 رکن هجومی که البته 3 رکن هجومی کاملا به حال خودشون رها شده بودند یا نهایتا با ارسال پاسهای بلند از یک سوم دفاعی حریف و به لطف سرعت بالای کریس رونالدو باید از خط دفاعی حریف رد می شدند که البته تنها یکبار و بنا به ویژگیهای منحصر بفرد رونالدو به نتیجه هم رسیدند.
در باقی اوقات صحنه های زیادی رو دیدیم که بازیکنی مثل بنزما برای توپ گرفتن تا درون هجده قدم رئال عقب میومد یا حتی رونالدو . در این اوضاع وضعیت هیگواین که دیگه بدتر بود و عملا اسمی از وی در روند بازی شنیده نشد.
کلا من هم با دوستانی که این شیوه بازی رو برای رئال نمی پسندند هم رای هستم. اینجا سانتیاگو برنابئو بود نه ورزشگاه یک تیم کوچک و این رئال بود نه یک تیم دسته دویی که اجازه بده بازیکنی مثل پویول مرکزی ترین دفاع حریف بتونه حتی در حول و حوش 6 قدم رئال بازیسازی بکنه و با مدافعین تیم ما درگیر بشه.
این شیوه در خور تیمی مثل رئال نیست . فکر می کنم مورینیو باید رو به شیو ه های مدرنتری برای مقابله به بارسا بیاره. اگر هم قراره یک بازی دفاعی صرف داشته باشه با تاکتیک 1-9 میتونه موفقتر باشه !! با یک رونالدو در جلوی تیم و 9 نفر که فقط برای دفاع وارد زمین بشن . اما من قول میدم باز هم با این شیوه خواهیم باخت مساله اصلی نوع جنس بازی بارسا هست ، چندین و چند سال هست که این بازیکنها با هم بازی می کنند و در کسری از ثانیه پاسهایی میدن که هر دفاعی رو از هم میپاشونه.
به قول بهروز این فاصله ای هست که طی سالها ایجاد شده و یک شبه نمیشه از بینش برد اما من فکر می کنم با استفاده از هافبکهایی که توانایی حمل توپ دارن و میتونن بازی رو دستشون بگیرن به مراتب موفقتر ظاهر خواهیم شد تا با استفاده از چندین و چند عنصر دفاعی محض . حضور بازیکنانی مثل کاکا ( در صورت سلامت) ، دیماریا و اوزیل و استفاده از یک ژابی آلونسو سرحال میتونه در کنار دو فوروارد هدف برای ما مثمر ثمرتر باشه حداقلش اینه که دیگه شاهد آفتابی شدن پویول و آبیدال حول و حوش شش قدممون نخواهیم بود.
دیگه اینکه برای رفتار بازیکنها هم باید فکری بشه رفتار زشت په په برای چندمین بار داشت مشکل ساز میشد و حرکت کونترائو هم حرکت زشتی بود.
این رئال واقعی نیست ، به نظر من یک تیم مثل رئال برای یک بازی حتی اگر الکلاسیکو هم باشه نباید انقدر تغییر شیوه بده . این اون چیزی هست که باعث خواهد شد فلسفه باشگاه از بین بره. رئال همیشه مشهور بوده به بازی هجومی ، جنتلمنانه و بازی با حداکثر فانتزی و زیبایی.

شاد و پیروز باشید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام خدمت دوستان
من خیلی کم توی این تاپیک پست میدم فقط خواستم اینبار به عنوان یک هوادار خیلی قدیمی رئال صحبتهایی رو بگم که شاید حرف خیلی از شما ها هم بوده.
اول بگم نخستین بار من به خاطر امیلیو بوتراگئنو طرفدار مادرید شدم. فورواردی موقعیت شناس و مهمتر از همه اینها با اخلاق و جنتلمن واقعی
بگذریم
بازی چهارشنبه شب رو که می دیدم احساس می کردم تیم مادریدی اصولا خطی به نام خط هافبک نداره. داشتن دو هافبک ذاتا با خصلت دفاعی که هنر اصلیشون مختل کردن بازی حریف هست به همراه استفاده از یک دفاع به عنوان هافبک دفاعی اثری از یک خط هافبک خلاق برای تیمی در اندازه رئال رو کاملا نیست و نابود کرده بود.
شخصا فکر می کنم با این خط هافبک ارتباط تیمی به کلی قطع شده بود و تیم رئال فقط یک قسمت یک سوم دفاعی فشرده داشت و از میدانداری در وسط زمین و خلق موقعیت برای مهاجمان کلا عقیم بود. از دید من سیستم تیم بیشتر چیزی بود شبیه 3-7 یعنی تیمی با 7 رکن دفاعی و 3 رکن هجومی که البته 3 رکن هجومی کاملا به حال خودشون رها شده بودند یا نهایتا با ارسال پاسهای بلند از یک سوم دفاعی حریف و به لطف سرعت بالای کریس رونالدو باید از خط دفاعی حریف رد می شدند که البته تنها یکبار و بنا به ویژگیهای منحصر بفرد رونالدو به نتیجه هم رسیدند.
در باقی اوقات صحنه های زیادی رو دیدیم که بازیکنی مثل بنزما برای توپ گرفتن تا درون هجده قدم رئال عقب میومد یا حتی رونالدو . در این اوضاع وضعیت هیگواین که دیگه بدتر بود و عملا اسمی از وی در روند بازی شنیده نشد.
کلا من هم با دوستانی که این شیوه بازی رو برای رئال نمی پسندند هم رای هستم. اینجا سانتیاگو برنابئو بود نه ورزشگاه یک تیم کوچک و این رئال بود نه یک تیم دسته دویی که اجازه بده بازیکنی مثل پویول مرکزی ترین دفاع حریف بتونه حتی در حول و حوش 6 قدم رئال بازیسازی بکنه و با مدافعین تیم ما درگیر بشه.
این شیوه در خور تیمی مثل رئال نیست . فکر می کنم مورینیو باید رو به شیو ه های مدرنتری برای مقابله به بارسا بیاره. اگر هم قراره یک بازی دفاعی صرف داشته باشه با تاکتیک 1-9 میتونه موفقتر باشه !! با یک رونالدو در جلوی تیم و 9 نفر که فقط برای دفاع وارد زمین بشن . اما من قول میدم باز هم با این شیوه خواهیم باخت مساله اصلی نوع جنس بازی بارسا هست ، چندین و چند سال هست که این بازیکنها با هم بازی می کنند و در کسری از ثانیه پاسهایی میدن که هر دفاعی رو از هم میپاشونه.
به قول بهروز این فاصله ای هست که طی سالها ایجاد شده و یک شبه نمیشه از بینش برد اما من فکر می کنم با استفاده از هافبکهایی که توانایی حمل توپ دارن و میتونن بازی رو دستشون بگیرن به مراتب موفقتر ظاهر خواهیم شد تا با استفاده از چندین و چند عنصر دفاعی محض . حضور بازیکنانی مثل کاکا ( در صورت سلامت) ، دیماریا و اوزیل و استفاده از یک ژابی آلونسو سرحال میتونه در کنار دو فوروارد هدف برای ما مثمر ثمرتر باشه حداقلش اینه که دیگه شاهد آفتابی شدن پویول و آبیدال حول و حوش شش قدممون نخواهیم بود.
دیگه اینکه برای رفتار بازیکنها هم باید فکری بشه رفتار زشت په په برای چندمین بار داشت مشکل ساز میشد و حرکت کونترائو هم حرکت زشتی بود.
این رئال واقعی نیست ، به نظر من یک تیم مثل رئال برای یک بازی حتی اگر الکلاسیکو هم باشه نباید انقدر تغییر شیوه بده . این اون چیزی هست که باعث خواهد شد فلسفه باشگاه از بین بره. رئال همیشه مشهور بوده به بازی هجومی ، جنتلمنانه و بازی با حداکثر فانتزی و زیبایی.

شاد و پیروز باشید

من هم با تمام این صحبت ها موافقم .
رئال مبایست تهاجمی بازی کنه . اما مشکل رئال توی نوع تاتیک نیست . ما حتی می دیدیم که توی دفاع تعداد پاس های سالم به 4 نمیرسید . یا وقتی پاس می دادند توپ از خط عبور میکرد و اشتباه بود .
این مشکل روانی هست که مورینیو یا هر مربی دیگه ای رو مجبور میکنه تا دفاعی بازی کنه و این مشکل روانی توی برنابئو بدتر هست .
بازیکنا مدام نگران عکس العمل تماشاچی ها هستند.

به هر حال من تریج میدم با ژابی - اوزیل و کاکا بازی کنیم و 4-1 ببازیم تا با لاس و ژابی و په په و 2-1 ببازیم .
مادرید از نظر فنی خیلی خیلی ساده می تونه این بارسا رو شکست بده اما موضوع مشکلات روانی هست که وجود داره .

باید دید مورینیو توی بازی برگشت دست به یک بازی تهاجمی انتهاری میزنه یا نه . امیدوارم حداقل 4-2-3-1 خودمون رو بازی کنیم .

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بنظرم ایراد اصلی بی ثباتی تیم هست؛ زمانی که همه چی گلستون بود اومدن بیخودی گیر دادن به کیفیت بازی و دقیقه 90ی بودن و کاپلو رو از دست دادیم، از اون به بعد هم کلی پول بیخودی خرج خریدن بازیکن کردیم که هیچ فایده ای هم نداشت. بعد از اون دلیل به هم ریختگی تیم و باشگاه رو مدیریت دونستیم و پرز رو اوردیم که بازم هیچی... بازم مربی عوض کردیم و حالا مورینیو رو داریم و داریم بهش سخت میگیریم.
تیم به ارامش و زمان نیاز داره تا به ثبات برسه و حرف زیدان رو تایید میکنم که حمله به مورینیو حمله به رئاله... هر مربی دیگه ای رو هم بیاریم اوضاع بهتر از این نمیشه(مگر دلبوسکه که شاید بتونه ارمش باشگاه رو برگردونه)
مثلا همین لیست خریدوفروش های رئال هست:
سال 2004
ساموئل-گراوسن-اوون و وود گیت
سال 2005
راموس-روبینیو-باپتیستا-سیسینیوو کاسانو
خروجی:فیگو-سولاری-اوون و ساموئل
سال 2006
کاناوارو-امرسون-نیستلروی-مامادو دیارا-ریس-گاگو-هیگواین-مارسلو
خروجی:رونالدو-زیدان(خداحافظی)-اربلوا-گراوسن-خوان فران-خورادو- قرضی های مهم:باپتیستا و وود گیت
سال 2007
روبن-په په-اشنایدر-درنته-هاینتزه-ساویولا و متزلدر
خروجی:روبرتو کارلوس-بکام-سیسینیو-وود گیت-امرسون قرضی های مهم:ریس و کاسانو
سال2008
ون در وارت-گارای-هونتلار و لاس
خروجی:کاسانو-سولدادو-گرانرو-باپتیستا و روبینیو
سال2009
اربلوا-کاکا-کریس رونالدو-ژابی الونسو-نگردو-رائول البیول-بنزما و گرانرو
خروجی:کاناوارو-هانتزه-ساویولا-سالگادو-هونتلار-نگردو-اشنایدر-روبن-نیستلروی و میگل تورس
سال 2010
کانالس-دی ماریا-پدرو لئون-خدیرا-کاروالیو و اوزیل وادبایور(قرضی)
خروجی:متزلدر-گوتی-رائول-ون در وارت- مامادو دیارا و درنته(قرضی)
سال2011
نوری شاهین-حمیت التینتاپ-کایخون-واران و کوئنترائو
خروجی:گارای و لئون-گاگو-درنته-کانالس(قرضی)

اخه این همه تغییر!؟ خب معلومه تیم نمیتونه هماهنگ شه ! تیمی مثل بارسا نتیجه کار گروهی بازیکنهاش رو میبینه.
مثلا همین فن درفارت و اشنایدر رو اون همه خرج اوردنشون کردیم ولی مفت فروختیمشون حالا هم توی تیمشون کلی پیشرفت کردن. سرنوشتی که بعید نیست نصیب کاکا هم بشه.

بالا