• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاب تمیز و گارانتی دار ایسر 5750G

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
من دوباره اومدم! دوست عزیز در مورد او پچ فوتبال بهت توضیح ندادن که چی باید باشه؟ چون کامپیوتر بدون فوتبال مثل زنبور بدون عسل میمونه!:happy: کیف و موس هم داره؟ من پایه هستم.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من دوباره اومدم! دوست عزیز در مورد او پچ فوتبال بهت توضیح ندادن که چی باید باشه؟ چون کامپیوتر بدون فوتبال مثل زنبور بدون عسل میمونه!:happy: کیف و موس هم داره؟ من پایه هستم.

والا چیزی گفت که ماکه نفهمیدیم ولی خوب برام تنظیم کرده میاد ولی کوچیک با کیفیت خیلی خوبو زیبا
یه بازی دیگه ریخته خوفه ولی نمیدونم چطوری مراحلشو برم

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
والا چیزی گفت که ماکه نفهمیدیم ولی خوب برام تنظیم کرده میاد ولی کوچیک با کیفیت خیلی خوبو زیبا

نگفتی کیف و موس داره یا نه؟ یعنی چی میاد ولی کوچیک؟:blink: اسم انگلیسی اون بازی دیگه که ریخته رو میتونی اینجا بنویسی؟

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
داداش قیمت رو به من پخ کن ممنون

دوست عزیز واضع هست تا الان 780 مشتری داشته هرکسی که تهرانه زودتر اومد تقدیمش میشه شهرستانی هایه عزیز هم هرکسی که زودتر واریز وجه داشته باشن تقدیمشون میشه و سریعا هم اینجا اعلام میشه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496

دوست عزیز شما به این مشکلات کوچیک نرم افزاری می گید ایراد
لازم به بردن به گارانتی و این جور چیزا ندار
با یک آپدیت گرافیک درست می شه

الان بازی کوچیک اجرا می شه ؟
اول از همه گرافیک رو سوئیچ کن روی انویدیا چون وقتی روی اینتل هست بعضی از بازی هارو مثل GTA IV کوچیک اجرا می کنه
من خودم 5750G دارم ولی تاحالا این مشکل رو نداشتم اما یکی از بچه های همین انجمن این مشکل رو داشت که با روش زیر حلش کرد :
آموزش استفاده از لپ تاپ - حل مشکل full screen بازیها در ویندوز 7 لب تاپ دل مدل 5010
نوشته مخصوص دل 5010 ولی به گفته ی همون کسی که تست کرد گفته روی 5750G با همین راه درست شد

jabermoradi

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان تهرانی هرکسی زودتر اومد واسه اون میشه
دوستان شهرستانی هم هرکسی زودتر واریز کرد واسش ارسال میشه

مگه مسابقه دو میدانی گذاشتی دادا:lol:
حالا کجا باید بیاییم . مدال چی میدی
آدرس؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
الهی شکر که مشکلتون حل شد
الان دیگه چرا میخوای بفروشی؟
میدونستم مشکل نرم افزاریه

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
الهی شکر که مشکلتون حل شد
الان دیگه چرا میخوای بفروشی؟
میدونستم مشکل نرم افزاریه

تشکر دوست عزیز ولی چاره ای نیست جز اینکه باید بفروشمش وبعد هم حتی اگه احتیاج هم نداشتم میفروختمش چون این لب تاب با تمام کیفیتی که داره بازم یاد آور روزهایه سخته :دی

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فروش تو بازارچه نهایتا تا فردا 18 و بعد از اون پون 5 شنبه باید جایه قسط پرکنم اگه تا ساعت 18 کسی خواست که حله و اگر هم نه که باید ببرم بیرون تو بازار بفروشم راستی من واسه لب تاب ضعیفتر مشتری دارم اگه کسی داره مثلا 5010 دل ای 3 یا ای 5 تاخت میزنم مابقیشم باهم کنار میایم عجله هست تو کارم فراوان :دی

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
با توجه به مشکلی که داره و دوستمون خارج از فروم تست گرفتن که دمای گرافیک زمان اجرای 2 تا بازی همزمان به 50 درجه رسید و ایشون بایوس رو تو 5 دقیقه آپدیت کردن و کلا الان خیلی کم و ناچیز رو فوتبال هم ایراد تصویر داره
ایشون گفتن که اگه بشه یجورایی از انویدیا که الان تحریم هستیم یه ورژن جدیتر از ورژن اصلی درایورشو دانلود کنیم درست میشه
من نمیدونم خلاصه الان تو فوتبال هم ایرادش به حداقل رسیده ولی یه مشکلی که هست اینه که ایشون 760 خواستن لب تابو که واسه من اگه بخوام کله این دردسرامو بگشم روی قیمت حداقل 810 تومنی آب خورده
ولی بازم در کل من 780 میتونم تقدیم کنم کمتر از این به هیچ وجه راه نداره الان قیمت این دستگاه اگه متوسط قیمت رو بگیرم 980 هست این در صورتی هست که 1060 هم قیمت دادن بهم پس کلا واسه کسی که دستگاه خوبی و تمیزی میخاد با این قیمت عالیه چون با این قیمت الان نهایتا 5040 دل که خیلی خیلی از این ضعیفتره میشه خرید

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
با توجه به مشکلی که داره و دوستمون خارج از فروم تست گرفتن که دمای گرافیک زمان اجرای 2 تا بازی همزمان به 50 درجه رسید و ایشون بایوس رو تو 5 دقیقه آپدیت کردن و کلا الان خیلی کم و ناچیز رو فوتبال هم ایراد تصویر داره
ایشون گفتن که اگه بشه یجورایی از انویدیا که الان تحریم هستیم یه ورژن جدیتر از ورژن اصلی درایورشو دانلود کنیم درست میشه
من نمیدونم خلاصه الان تو فوتبال هم ایرادش به حداقل رسیده ولی یه مشکلی که هست اینه که ایشون 760 خواستن لب تابو که واسه من اگه بخوام کله این دردسرامو بگشم روی قیمت حداقل 810 تومنی آب خورده
ولی بازم در کل من 780 میتونم تقدیم کنم کمتر از این به هیچ وجه راه نداره الان قیمت این دستگاه اگه متوسط قیمت رو بگیرم 980 هست این در صورتی هست که 1060 هم قیمت دادن بهم پس کلا واسه کسی که دستگاه خوبی و تمیزی میخاد با این قیمت عالیه چون با این قیمت الان نهایتا 5040 دل که خیلی خیلی از این ضعیفتره میشه خرید

پس یه جورایی مشکلش رو حل کن
اینجوری شاید بیشتر از قیمت پایه هم خریدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا