mohsentotti
Registered User
من دوباره اومدم! دوست عزیز در مورد او پچ فوتبال بهت توضیح ندادن که چی باید باشه؟ چون کامپیوتر بدون فوتبال مثل زنبور بدون عسل میمونه!:happy: کیف و موس هم داره؟ من پایه هستم.
من دوباره اومدم! دوست عزیز در مورد او پچ فوتبال بهت توضیح ندادن که چی باید باشه؟ چون کامپیوتر بدون فوتبال مثل زنبور بدون عسل میمونه!:happy: کیف و موس هم داره؟ من پایه هستم.
والا چیزی گفت که ماکه نفهمیدیم ولی خوب برام تنظیم کرده میاد ولی کوچیک با کیفیت خیلی خوبو زیبا
یه بازی دیگه ریخته خوفه ولی نمیدونم چطوری مراحلشو برم
داداش قیمت رو به من پخ کن ممنون
والا چیزی گفت که ماکه نفهمیدیم ولی خوب برام تنظیم کرده میاد ولی کوچیک با کیفیت خیلی خوبو زیبا
یه بازی دیگه ریخته خوفه ولی نمیدونم چطوری مراحلشو برم
دوستان تهرانی هرکسی زودتر اومد واسه اون میشه
دوستان شهرستانی هم هرکسی زودتر واریز کرد واسش ارسال میشه
مگه مسابقه دو میدانی گذاشتی دادا:lol:
حالا کجا باید بیاییم . مدال چی میدی
آدرس؟
الهی شکر که مشکلتون حل شد
الان دیگه چرا میخوای بفروشی؟
میدونستم مشکل نرم افزاریه
خوشحالم که درست شد
موفق باشی
با توجه به مشکلی که داره و دوستمون خارج از فروم تست گرفتن که دمای گرافیک زمان اجرای 2 تا بازی همزمان به 50 درجه رسید و ایشون بایوس رو تو 5 دقیقه آپدیت کردن و کلا الان خیلی کم و ناچیز رو فوتبال هم ایراد تصویر داره
ایشون گفتن که اگه بشه یجورایی از انویدیا که الان تحریم هستیم یه ورژن جدیتر از ورژن اصلی درایورشو دانلود کنیم درست میشه
من نمیدونم خلاصه الان تو فوتبال هم ایرادش به حداقل رسیده ولی یه مشکلی که هست اینه که ایشون 760 خواستن لب تابو که واسه من اگه بخوام کله این دردسرامو بگشم روی قیمت حداقل 810 تومنی آب خورده
ولی بازم در کل من 780 میتونم تقدیم کنم کمتر از این به هیچ وجه راه نداره الان قیمت این دستگاه اگه متوسط قیمت رو بگیرم 980 هست این در صورتی هست که 1060 هم قیمت دادن بهم پس کلا واسه کسی که دستگاه خوبی و تمیزی میخاد با این قیمت عالیه چون با این قیمت الان نهایتا 5040 دل که خیلی خیلی از این ضعیفتره میشه خرید