• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان یک جا که پیتزاش توپ باشه معرفی کنید (توپول و حجیم)

sazy4sazy

Registered User
لایک‌ها
33
بچه ها رستوران ایتالیایی خوب ( با غذای واقعی مثل پیتزا و پاستای خوب ) و رستوران دریایی خیلی خوب کجا سراغ دارین ؟

دو سه تا پااتوق داشتم همه اش یا بسته ششده یا غذاش افتضاح شده . به جای پاستا ماکارونی میذارن جلوت !

ایتالیایی تو شهرک هست

sazy4sazy

Registered User
لایک‌ها
33
سلام رئیس شما که سلطان شماره یک رستوران با فست فود‌های تهرون با کشورهای اطرافی‌ یه سوالی داشتم ازت
زرچ هنوز هست ؟ یه زمانی‌ حرف اول رو میزد تو استیک . میخوام ببینم تازگی رئیس اونورا رفتی‌ یا نه اگه اره یه اطلأعاتی راجع بهش به ما بده حالشو ببریم

ارادت

زرچ آره هست واقعا خوبه

sazy4sazy

Registered User
لایک‌ها
33
آدرسی ، سایتی توضیحی اگه می دادید خیلی عالی میشد

دو جو ميشه بري

شهرك غرب - خ دادمان ( پونك باختري سابق) رستوران پاپلي
شهرك غرب فاز 7- خ توحيد 1 - رستوران پاپلي

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
آیا دوست دارید تا یک وعده غذای خوب و خوشمزه با قیمت باور نکردنی بخوردید؟
از رستوران های ارزان قیمت خاطره خوبی ندارید؟
آیا تجربه غذا خوردن در یک رستورات قدیمی در یک محله قدیمی را داشته اید؟
کیفیت غذا : در حد بهترین رستوران های تهران! کبابی به خوشمزگی کباب نارنجستان یا شاندیز! قیمت؟ شاید باور نکنید ! 3800 تومان برای کباب نگین ، 4200 تومان برای جوجه کباب مخصوص و 7000 تومان برای برگ گوسفندی اعلا!
شاید این قیمت ها به نظر دوستان رستوران گرد کمی عجیب باشه و در کیفیت غذا شک کنند.اما توصیه می کنم اگر مسیر شما به این آدرس می خوره حتما این رستوران رو امتحان کنید.
جای پارک : به آسانی
محیط رستوران : بیشتر چلو کبابی تا رستوران ، میز های محدود و در روز های جکعه ظهر هم سرویس نمی دهد و غذا فقط برای بیرون بر فروخته می شه.
منو شامل کباب های ایرانی +خوروشت و زرشک پلو با مرغ
اگر دنبال یک رستوران شیک برای قرار های دو نفره هستید اصلا اینجا رو توصیه نمی کنم اما اگر می خواهید واقعا غذا بخورید این رستوران رو از دست ندید.
سه نفر به این روستوران رفیتم و این غذا رو سفارش دادیم :
3 پرس جوجه کباب مخصوص + 3 عدد کباب نگین اضافه+نوشابه+ماست+سالاد = 23000 تومان! (درست خوندید بیست و سه هزار تومان)
عکس ها به زودی اضافه می شوند :D

فایل های ضمیمه

• 2012-02-22 01-11-12 ب.png
    2012-02-22 01-11-12 ب.png
    290.8 KB · نمایش ها: 149

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
ايول كه همه طالب غذاي گيلاني هستن
من كه هر وقت تعطيلات يا مسافرت ميرم ديار اجدادم رشت (كه البته هنوز همه فاميلام غير از ما اونجا هستن) ٢ جا هستن كه نرم ميميرم
١-محمود
٢-محرم
واقعا اگه كسي رفت رشت اين ٢ جا نره كلاش پس معركس

Sent from my iPhone using Tapatalk

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
من چند روز پیش با برادرم بالاخره به توصیه دوستان عمل کردیم و رفتیم شرف الاسلامی بازار ، کنار مسجد شاه
جاتون خالی
خیلی شلوغ بود ، خیلی ، کلی صف ایستادیم ، ساعت 2.15 اینها بود ...بالاخره تونستیم وارد سالن بشیم ، خب ما ته چین می خواستیم ، باید ژتون می گرفتیم ؛ دو تا ته چین مرغ با دوتا نوشابه و یک سالاد و دو ماست موسیر شد 18000 تومان ، کلا ته چینهای اونجا خیلی معروفه که پرسی 8000 تومنه ، زرشک پلو ، کباب برگ و جوجه کباب از غذاهای دیگه منوی اینجا هستند... ته چین مسلم رو قبلا تو سبزه میدون امتحان کرده بودیم و همینجا معرفی کرده بودم ، این هم خوب بود کیفیتش ولی اولا که بی اندازه شلوغ بود و کلی که می کشید تا بری توی سالن بعدش هم تضمینی نبود جا گیرت بیاد باید می رفتی بالای کله ملت وای میستادی تاپاشن و برن بلکه تو بتونی بشینی رو صندلیشون ... همین هم که غذات تمو م میشه جنگی باید پاشی برای یکی دیگه که میخواد بشینه سر جای تو !!! دومش هم این که غذاش فوق العاده سرد بود ، یکی دو بار هم که از شعبه دیگه شرف الاسلامی برای خونه مون غذا دلیوری کردن همین مشکلو داشت ... متأسفانه این داستان همه جاهاییه که توی ایران سرویس میدن ؛ همین که متوجه میشن طرفدار دارن ، ارزش آدمو می برن زیر سؤال ، البته من که محاله بار دوم برم اونجا ولی فکر می کنم ارزونی غذاش خیلی بیشتر از کیفیتش دلیل استقبال مردم هست ...
خلاصه که تا مسلم بالای سبزه میدون هست وقتتون رو برای اینجا تلف نکنین
تا شکم چرونی بعدی .....

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
من جفت این رستوران ها ( مسلم و شرف الاسلام ) و صاحبانشون رو تا شماره شناسنامه میشناسم ، اولا که شما بد موقع رفتی ، دم عید و بازار !!! دوما این که میان بالا سر افراد برای رزرو میز وایمیسن یه مشکل فرهنگیه و تو جایی مثل بازار که شهر 72 ملته و از هر قشر آدم اونجا هست خب مسلما این مشکل تشدید هم میشه و سوما این که کیفیت و مواد اولیه ی غذاهای شرف الاسلام اصلا قابل مقایسه با مسلم نیست فقط مسلم یه مقدار شیک تر هست فقط همین.

این که گفتی غذای مسلم از شرف الاسلام بهتره ، نظرم رو در مورد تمام نظرهای قبلیت در مورد کیفیت رستورانها عوض کرد ...:D

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
من جفت این رستوران ها ( مسلم و شرف الاسلام ) و صاحبانشون رو تا شماره شناسنامه میشناسم ، اولا که شما بد موقع رفتی ، دم عید و بازار !!! دوما این که میان بالا سر افراد برای رزرو میز وایمیسن یه مشکل فرهنگیه و تو جایی مثل بازار که شهر 72 ملته و از هر قشر آدم اونجا هست خب مسلما این مشکل تشدید هم میشه و سوما این که کیفیت و مواد اولیه ی غذاهای شرف الاسلام اصلا قابل مقایسه با مسلم نیست فقط مسلم یه مقدار شیک تر هست فقط همین.
این که گفتی غذای مسلم از شرف الاسلام بهتره ، نظرم رو در مورد تمام نظرهای قبلیت در مورد کیفیت رستورانها عوض کرد ...:D

درود
راستش اولا که میدونی و حتما قبول داری که غذا سلیقه ایه
دوم هم من که بقول تو صاحبای این رستورانها رو تا حد شماره شناسنامه نمی شناسم و فقط و فقط غذاشونو با هم مقایسه کردم و ملاک قرار دادم حتما فکر می کنم که قضاوت عادلانه تری نسبت به تو داشته م
سوم هم که رستوران خوب اونه که موقع بد هم سرویس قابل قبول بده
چهارم هم اون که من همه غذاهای این دو رستورانو نخورده م ، فقط ته چین مرغشون رو با هم مقایسه کرده م ، اگه دوستان دیگه هم هر دوشون رو رفتن و نظر بدن ممنون میشم
پنجم هم که از این که نظرای منو در مورد رستوران ها قبول نداری هیچ اشکالی نداره ، من کاملا متوجه هستم که سلیقه ها فرق می کنه دیگه ، مثل این میمونه که یکی سینه مرغو ترجیح میده یکی دیگه رون مرغ رو ...
ششم هم مرسی از نظرت
هفتم هم ...خداحافظ ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
یه بار اینجا رفقا درباره رستوران قاراشی ( همایون) صحبت کرده بودند . من چند روز پیش از نوبنیاد رد میشدم اثری ازش نبود. سوالم اینه که ممکنه من اشتباه کرده باشم ؟ یا اینکه واقعا بسته شده این رستوران؟
شاد باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ویک سوال دیگه حدفاصل نوشهر تا نور رستوران خوب دوستان کجا رو معرفی می کنند .قبلا من حسن چالوسی می رفتم ولی آخرین بار اصلا از کیفیتش خوشم نیومد. توی نوشهر هم یک بار حسن رشتی رفتم که بدک نبود. ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگند.

شاد باشید

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
ویک سوال دیگه حدفاصل نوشهر تا نور رستوران خوب دوستان کجا رو معرفی می کنند .قبلا من حسن چالوسی می رفتم ولی آخرین بار اصلا از کیفیتش خوشم نیومد. توی نوشهر هم یک بار حسن رشتی رفتم که بدک نبود. ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگند.
شاد باشید
درود
راستش من اونجا ها که بودم می رفتم همون حسن چالوسی ولی آخرین باری که رفتیم در حد افتضااااح بوده ، اینو میدونم که از نور که به سمت نوشهر می ری پارک سی سنگانو که رد می کنی یه شعبه نایب باز شده اخیرا ( سمت دریا )که البته من نرفته م ... من هر موقع اونجا ها باشم ترجیح میدم یه کمی بیشتر رانندگی کنم تا برسم به رستوران آبادگران ...یا اون پلو گیلانی که نزدیکش هست ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پیمان جان اون آبادگران رو کی میگی کجا هست و اون پلو گیلانی که میگی کجاست ؟
راستی نظرتون راجع به رستوران لاویج چی هست ؟ تا حالا رفتین ؟
ممنون بابت پاسختون:)

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
پیمان جان اون آبادگران رو کی میگی کجا هست و اون پلو گیلانی که میگی کجاست ؟
راستی نظرتون راجع به رستوران لاویج چی هست ؟ تا حالا رفتین ؟
ممنون بابت پاسختون:)
درود
ساسان عزیز ، برای آبادگران ، از نمک آبرود که میری بالا و میخوری به تقاطع جاده ساحلی ... و میری به سمت متل قو ، حدود یک یا یک و نیم کیلومتر بعد ، وقتی که هتل هایت رو رد می کنی ، یه نیم پیچی جاده می گیره و به سمت چپ متمایل میشه ، دقیقا تو همون نیم پیچه ، به سمت دریا ، نمایندگی لایکو و کنارش رستوران آبادگران هست ، اون رستوران گیلانی هم دو تا اونور تر آبادگران هست ، راحت پیداش می کنی ....
لاویج همون رستوران توی نور هست ؟ کنار شهرداری؟؟؟ اونو من رفتم ، هم کباب خوردم هم ماهی ، من حدود دو سال به دلیل یه پروژه توی نور زندگی کرده م ، لاویج زیاد رفتیم، فقط تنها ایرادی که میتونم ازش بگیرم اینه که میرزا قاسمی هاشو دوست ندارم و یکی هم این که گارسونهاش خیلی خیلی خیلی حراف بودن ، :D البته میدونی که اون منطقه به دلیل نزدیکی به ییلاق لاویج ، ممکنه رستورانهای زیادی به اسم لاویج داشته باشه ، اگه منطورت همینه که اینو رفتم ... اگه نه ...بگو کدوم لاویج ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پیمان جان دقیقا منظورم همین هست که گفتی.همون لاویج توی نور

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
پیمان جان دقیقا منظورم همین هست که گفتی.همون لاویج توی نور

درود دوباره
آره اونو که رفتم و خدمتت هم عرض کردم ، ماهی رو خیلی خوب آماده و سرو می کنن ، من کباب هم خورده م ولی نمیدونم چرا مزه ماهی هاش بیشتر تو ذهنم مونده ، جالب هم اینه که من اساسا ماهی خوار نیستم ...، میرزا قاسمیشو دوست نداشتم ، خیلی توش رب می ریختن ... رستورانش تمیز بود خیلی و سرشون هم خیلی شلوغ بود ، من اون موقع توی هتل نور زندگی می کردم و برای ناهار گاهی رستوران هتل خودمون می رفتم ، ولی این رستوران لاویج خیلی غذاش بهتر بود ، اینه که رستوران هتل نور رو پیشنهاد نمی کنم ، جالب این که میرزا قاسمی هتل نور عاااااااااالیه عالی ;)
اگه بتونی طرفهای محمود آباد و بابلسر هم یه سرکی بکشی اونجا هم رستورانهای خوب هست ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اگه بتونی طرفهای محمود آباد و بابلسر هم یه سرکی بکشی اونجا هم رستورانهای خوب هست ...

پیمان جان شرمنده طرف محمود آباد کجا رو معرفی می کنی و کلا ارزشش رو داره از نوشهر رفت اونجا برای غذا خوردن ؟

بالا