mohandes_milad
Registered User
- نوشتهها
- 947
- لایکها
- 34
سلام دوستان یک جا که پیتزاش توپ باشه معرفی کنید (توپول و حجیم)
بچه ها رستوران ایتالیایی خوب ( با غذای واقعی مثل پیتزا و پاستای خوب ) و رستوران دریایی خیلی خوب کجا سراغ دارین ؟
دو سه تا پااتوق داشتم همه اش یا بسته ششده یا غذاش افتضاح شده . به جای پاستا ماکارونی میذارن جلوت !
سلام دوستان یک جا که پیتزاش توپ باشه معرفی کنید (توپول و حجیم)
سلام رئیس شما که سلطان شماره یک رستوران با فست فودهای تهرون با کشورهای اطرافی یه سوالی داشتم ازت
زرچ هنوز هست ؟ یه زمانی حرف اول رو میزد تو استیک . میخوام ببینم تازگی رئیس اونورا رفتی یا نه اگه اره یه اطلأعاتی راجع بهش به ما بده حالشو ببریم
ارادت
پاپولی
آدرسی ، سایتی توضیحی اگه می دادید خیلی عالی میشد
دو جو ميشه بري
شهرك غرب - خ دادمان ( پونك باختري سابق) رستوران پاپلي
شهرك غرب فاز 7- خ توحيد 1 - رستوران پاپلي
من جفت این رستوران ها ( مسلم و شرف الاسلام ) و صاحبانشون رو تا شماره شناسنامه میشناسم ، اولا که شما بد موقع رفتی ، دم عید و بازار !!! دوما این که میان بالا سر افراد برای رزرو میز وایمیسن یه مشکل فرهنگیه و تو جایی مثل بازار که شهر 72 ملته و از هر قشر آدم اونجا هست خب مسلما این مشکل تشدید هم میشه و سوما این که کیفیت و مواد اولیه ی غذاهای شرف الاسلام اصلا قابل مقایسه با مسلم نیست فقط مسلم یه مقدار شیک تر هست فقط همین.
این که گفتی غذای مسلم از شرف الاسلام بهتره ، نظرم رو در مورد تمام نظرهای قبلیت در مورد کیفیت رستورانها عوض کرد ...![]()
درودویک سوال دیگه حدفاصل نوشهر تا نور رستوران خوب دوستان کجا رو معرفی می کنند .قبلا من حسن چالوسی می رفتم ولی آخرین بار اصلا از کیفیتش خوشم نیومد. توی نوشهر هم یک بار حسن رشتی رفتم که بدک نبود. ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگند.
شاد باشید
درودپیمان جان اون آبادگران رو کی میگی کجا هست و اون پلو گیلانی که میگی کجاست ؟
راستی نظرتون راجع به رستوران لاویج چی هست ؟ تا حالا رفتین ؟
ممنون بابت پاسختون![]()
پیمان جان دقیقا منظورم همین هست که گفتی.همون لاویج توی نور
اگه بتونی طرفهای محمود آباد و بابلسر هم یه سرکی بکشی اونجا هم رستورانهای خوب هست ...