• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
چی بود تاپیکو خراب کردن منافق بود 6 تا پست بیشتر نداشت :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
2 دوست عزیزی که دارن به هم میپرن،
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین:hmm:
اینجا هر چقدر اسپم بفرستین کسی بهتون گیر نمیده اما توحین ممنوع،
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین:jealous:

یهو احساس غرور کردم....
دوست دارم عزیزم
اگه بعدش یه چیزی نندازی سر دلمون:rolleyes:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بچه ها حرف از کدوم دامنه ها می زنه؟؟

---
طبق ابلاغيه كارگروه زير ساخت و محتواي رسانه هاي ديجيتال سازمان **** صنفي از تاريخ 10 اسفند ماه 1390 كليه سرويس دهندگان دامنه موظف شدند قيمت دامنه هاي gtld را به طور همزمان به مبلغ 30 هزار تومان افزايش دهند.همچنين مقرر شد تا اطلاع ثانوي به هيچ عنوان بر روي اين دامنه ها تخفيف از جمله سال نو اعمال نگردد.كليه شركتهاي سرويس دهنده در زمينه خدمات وب و دامنه موظف به رعايت قيمتهاي فوق مي باشند.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
چی بود تاپیکو خراب کردن منافق بود 6 تا پست بیشتر نداشت :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خجالت هم خوب چیزیه به خدا:D
دیدن هیچ مدیری این طرفا نمیاد سوء استفاده کردن،
حالا اینا رو بیخیال یکی سایت رنک 6 معرفی کنه برای تبلیغ متنی:rolleyes:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
یهو احساس غرور کردم....
دوست دارم عزیزم
اگه بعدش یه چیزی نندازی سر دلمون

من روی دوستام به شدت حساسم کسی چیزی بگه:hmm:
گرچه همه میدونن کلا دعوا تو خونمونه:cool:
انشاالله که چیزی نمیندازم سر دلت:rolleyes:

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین

دوست عزیز نه قصد توهین بوده نه چیزی فقط راهنمایی خواستن از دوستان با تجربه بود در این زمینه اما یه هو اینجوری شد

سعی کردم تا جایی که میشه توهین نکنم اما خودت رو بزار جای من چیکار میکردی ؟

بیشتر تقصیر این میهن سئو هست که بهم گفت مطمئن باش این قالب رو دزدیده چون کد نویسیش رو چک کردم و از این چرندیات ...

حالا تو هم جو نگیرتت :دی تو هم فیلتر میشیا :lol:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
بچه ها حرف از کدوم دامنه ها می زنه؟؟

---
طبق ابلاغيه كارگروه زير ساخت و محتواي رسانه هاي ديجيتال سازمان **** صنفي از تاريخ 10 اسفند ماه 1390 كليه سرويس دهندگان دامنه موظف شدند قيمت دامنه هاي gtld را به طور همزمان به مبلغ 30 هزار تومان افزايش دهند.همچنين مقرر شد تا اطلاع ثانوي به هيچ عنوان بر روي اين دامنه ها تخفيف از جمله سال نو اعمال نگردد.كليه شركتهاي سرويس دهنده در زمينه خدمات وب و دامنه موظف به رعايت قيمتهاي فوق مي باشند.

:blink:
لینک خبر کجاست؟ بین المللی که دست اینا (كارگروه زير ساخت و محتواي رسانه هاي ديجيتال سازمان **** صنفي) نیست!!!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین:hmm:
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین:jealous:

فدای مرامت ... خجالتمون دادی :blush:

amir6565

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان به نظرتون این دامنه چند می ارزه؟

freeebooks.ir

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز نه قصد توهین بوده نه چیزی فقط راهنمایی خواستن از دوستان با تجربه بود در این زمینه اما یه هو اینجوری شد

سعی کردم تا جایی که میشه توهین نکنم اما خودت رو بزار جای من چیکار میکردی ؟

بیشتر تقصیر این میهن سئو هست که بهم گفت مطمئن باش این قالب رو دزدیده چون کد نویسیش رو چک کردم و از این چرندیات ...

حالا تو هم جو نگیرتت :دی تو هم فیلتر میشیا
laughingsmiley.gif

من اگر جای شما بودم جوری جواب طرف رو میدادم که سر جاش بشینه البته اگر حق با من بود در غیر این صورت عذر خواهی میکردم و سعی میکردم از دل طرف در بیارم چون اون دنیا چوب میکنند به ...
biggrinsmiley.gif

جوگیر هم نیستم، روی دوستام حساسم، فیلتر هم اصلا برام مهم نیست، ترجیح میدم سایتم فیلتر بشه اما غرور خودم و رفقام حفظ بشه
winksmiley02.gif

فدای مرامت ... خجالتمون دادی :blush:

تاج سری:D مگه ما چند تا رحیم داریم؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
من اگر جای شما بودم جوری جواب طرف رو میدادم که سر جاش بشینه البته اگر حق با من بود در غیر این صورت عذر خواهی میکردم و سعی میکردم از دل طرف در بیارم چون اون دنیا چوب میکنند به ...
biggrinsmiley.gif

جوگیر هم نیستم، روی دوستام حساسم، فیلتر هم اصلا برام مهم نیست، ترجیح میدم سایتم فیلتر بشه اما غرور خودم و رفقام حفظ بشه
winksmiley02.gif

گفتم که مطمئن باش فیلتر میشه . جواب از این بهتر .

شبیه فیلم هندیا شدی !!!!!! :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
گفتم که مطمئن باش فیلتر میشه . جواب از این بهتر .

شبیه فیلم هندیا شدی !!!!!! :D

همه یه روزی فیلتر میشن:D
این همه تبلیغات انتخابات دیدی، 2 دقیقه هم فیلم هندی ببین،
من به فکر شما هستم گفتم یه تنوعی واست بشه وگر نه واسه من که فرقی نمیکنه:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خدایش ببنید ما خودمون وبمستریم رعایت نمی کنیم.
بعدش میگیم مدیر نداره
اگر یکی هم میاد شعر میگه کسی جواب نده طرف میره ولی وقتی جواب داده میشه این موارد ناراحت کنند بوجود میاد که درست نیست.

خودمون رعایت نمی کنیم دیگه..

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یه سوال شرعی،
این چند وقت دیدم به سایت های اسپم پراکن خیلی خیلی ورودی گوگل رسیده، دقیقا بعد از رفرش پیج رنک هرچی سایت کپی پیستی بوده الان آمار بالا گرفته،
یه حسی بهم میگه گوگل دوباره قراره یه موج اسپم راه بندازه و همه اینا رو اسپم کنه مثل سال پیش
نظر شما چیه؟

بالا