Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
نه بابا، هکو نمیگم که!
س . ک . س![]()
آقا محمد شما هم بله؟؟؟؟
نه بابا، هکو نمیگم که!
س . ک . س![]()
2 دوست عزیزی که دارن به هم میپرن،
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین:hmm:
اینجا هر چقدر اسپم بفرستین کسی بهتون گیر نمیده اما توحین ممنوع،
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین:jealous:
چی بود تاپیکو خراب کردن منافق بود 6 تا پست بیشتر نداشت :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
چه زود تموم شد
برگردیم سر بحث اصلیمون
کسی نبود دامنه واسه سایت تفریحی پیشنهاد بده ؟
یهو احساس غرور کردم....
دوست دارم عزیزم
اگه بعدش یه چیزی نندازی سر دلمون
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین
بچه ها حرف از کدوم دامنه ها می زنه؟؟
---
طبق ابلاغيه كارگروه زير ساخت و محتواي رسانه هاي ديجيتال سازمان **** صنفي از تاريخ 10 اسفند ماه 1390 كليه سرويس دهندگان دامنه موظف شدند قيمت دامنه هاي gtld را به طور همزمان به مبلغ 30 هزار تومان افزايش دهند.همچنين مقرر شد تا اطلاع ثانوي به هيچ عنوان بر روي اين دامنه ها تخفيف از جمله سال نو اعمال نگردد.كليه شركتهاي سرويس دهنده در زمينه خدمات وب و دامنه موظف به رعايت قيمتهاي فوق مي باشند.
خواهش میکنم که الباقی اراجیف رو ببرین تو ایمیل هاتون و دیگه اینجا ادامه ندین:hmm:
درضمن دیدم یکی به رحیم یه چیز هایی گفت، حواستون رو جمع کنید، شما به هم دیگه هر چی دوست دارید بگید، فحش خواهر مادر بدین واسم مهم نیست اما به بچه های دیگه این فروم فحش بدین با من طرفین:jealous:
دو آزاد واست پ خ کردم.![]()
دامین آزاد؟! :دی
دامین پریمیوم خوب میخوای؟!! ثبت شده![]()
دوست عزیز نه قصد توهین بوده نه چیزی فقط راهنمایی خواستن از دوستان با تجربه بود در این زمینه اما یه هو اینجوری شد
سعی کردم تا جایی که میشه توهین نکنم اما خودت رو بزار جای من چیکار میکردی ؟
بیشتر تقصیر این میهن سئو هست که بهم گفت مطمئن باش این قالب رو دزدیده چون کد نویسیش رو چک کردم و از این چرندیات ...
حالا تو هم جو نگیرتت :دی تو هم فیلتر میشیا![]()
فدای مرامت ... خجالتمون دادی :blush:
دوستان به نظرتون این دامنه چند می ارزه؟
freeebooks.ir
من اگر جای شما بودم جوری جواب طرف رو میدادم که سر جاش بشینه البته اگر حق با من بود در غیر این صورت عذر خواهی میکردم و سعی میکردم از دل طرف در بیارم چون اون دنیا چوب میکنند به ...![]()
جوگیر هم نیستم، روی دوستام حساسم، فیلتر هم اصلا برام مهم نیست، ترجیح میدم سایتم فیلتر بشه اما غرور خودم و رفقام حفظ بشه![]()
از هرکی میپرسی از آقا مجید نپرس که میگه نصف هزینه ثبت:lol:
گفتم که مطمئن باش فیلتر میشه . جواب از این بهتر .
شبیه فیلم هندیا شدی !!!!!!![]()