شبکه 1 انتخابات
شبکه 2 انتخابات
شبکه 3 انتخابات
شبکه 4 انتخابات
شبکه 5 انتخابات
اونوقت میگن چرا جوونا شبکه داخلی رو نگاه نمیکنن
د اخه کشتید ما رو:wacko:
یه دختر 20 ساله جای نشستن پای ماهپاره و دیدن شبکه های مبتذل که فرهنگ غربی رو ترویج میدن ، باید پیرو خط امام و آرمانهای انقلاب باشه !![]()
![]()
عصری داشتم بر میگشتم خونه تو راه یه گِدای خیلی فقیر دیدم کل لباس هاش پاره بود خیلی دلم براش سوخت . همین که خواستم کیف پولم رو بیرون بیارم صدای موبایل شنیدم دقت که کردم دیدم مال بله طرف موبایل هم دارهگدا هم گداهای قدیم![]()
سلام همه،همه سلام
اعصابمان خورد خاکه جیر!!! است.باشد که یک کتک خور پیدا شود و ناراحتیمان را درمان کند.
اول سلام به همگی
و بعد این که من کلا" از گدا جماعت خوشم نمیاد.با افرادی که مثلا" جوراب میفروشند یا چیز های دیگه خیلی بیشتر حال میکنم تا این کلاه سبز ها و این هایی دست و پاشون رو کجو کوله میکنند :hmm:
اون جایی هم که میرم کار حداقل هفته ای 2 بار این افراد سراغ ما میان.من هم همیشه میگم اوستامون نیست.:blush:
با این حرف ها شاید فکر کنید که خصلت اصفهانی ها تو من اوج گرفته ولی این طوری نیست.به نظر من باید به یه جایی برسیم که گدا نباشه.آدم هایی که حتی حاضر نیستند برای شرافت خودشون یه جنسی رو به مردم بفروشند.و تا جایی که من دیدم هیچ کدوم به معنای واقعی بد بخت و بی پول نبودند
سلام همه،همه سلام
اعصابمان خورد خاکه جیر!!! است.باشد که یک کتک خور پیدا شود و ناراحتیمان را درمان کند.
@حسین
من کتک خوردتم.اصن بیا دوتایی این فرزاد رو بزنیم یه حالی ببریم![]()
باید خفتش کنیم.بریزیم سرش![]()
یه دختر 20 ساله جای نشستن پای ماهپاره و دیدن شبکه های مبتذل که فرهنگ غربی رو ترویج میدن ، باید پیرو خط امام و آرمانهای انقلاب باشه !![]()
![]()