• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
منم موافقم ... بهتره به اصل تاپیک بپردازیم ... من هم اصلا دوست ندارم جواب بدم ولی خیلی از نکاتی که گفتید در مورد اینکه بپردازیم به کار خودمون رو قبول دارم.

راستش من اصلا وقت و حوصله گفتگو دوستانه رو ندارم فقط اینجا اومدم یک زمانی آنالیز های خوبی پیدا میشد الان دیگه خبری نیست. من هم باید اینجا رو ترک کنم.

باز هم اگر اهانتی بود از روی قصد نبود فقط نظراتم رو سعی داشتم بنویسم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خواهش می کنم دوست عزیز هر چه بود صحبتهای دوستانه بود

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
یکی داره برای عید از آمریکا میاد پرواز از اروپا
بهش موقع رفتن چند دلار میدن ؟
به تعطیلی عید و .. بخوره تو شهر میشه از بانک ها حواله اش رو گرفت تو فرودگاه بهش دلار رو بدن ؟
میخوام دلاری که میاره ازش بگیرم دلارش رو از فرودگاه موقع رفتن بگیره
تو مقدار دلار کم میکنن کسی از اونور بیاد و بخواد برگرده ؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
منم موافقم ... بهتره به اصل تاپیک بپردازیم ... من هم اصلا دوست ندارم جواب بدم ولی خیلی از نکاتی که گفتید در مورد اینکه بپردازیم به کار خودمون رو قبول دارم.

راستش من اصلا وقت و حوصله گفتگو دوستانه رو ندارم فقط اینجا اومدم یک زمانی آنالیز های خوبی پیدا میشد الان دیگه خبری نیست. من هم باید اینجا رو ترک کنم.

باز هم اگر اهانتی بود از روی قصد نبود فقط نظراتم رو سعی داشتم بنویسم.

ببین آقا من فکر میکردم که تقریبا از یه چیزایی سر در میارم ، چون خودم تمام پولمو از حدود 10-12 سال پیش به ارز تبدیل میکردم و نگه میداشتم. یه مدت زیادی هم در یک شرکت نیمه دولتی کار میکردم که هم یجورایی از بعضی اخبار مطلع میشدم و هم حقوقم ارزی بود . حالا اینارو که گفتم داشته باش ;)

از 6 ماه پیش به اینور ، به طور اتفاقی تو یه جریانی افتادم ویه چیزایی دیدم که یعنی تمام تفکرات قبلیمو ریختم دور !

ببین من نمیدونم آنالیز و تحلیل از دید شما چیه ! اما همینقدر بهت بگم که هر کی گفت من میتونم حتی تقریبی حدس بزنم که چی میشه ، چرت محض گفته . حتی اگر طرف دولتی باشه و رانت خبری داشته باشه

اوضاع و احوال خیلی پیچیده ست . اولا یه چیزی بگم ، دولتو دست کم نگیر . دولت خیلی قدرت داره. دولت 4 تا ساندیس خور و وزیر عقب افتاده نیست. پشت پرده هزار تا کارشناس غول روس و چینی و امریکایی و انگلیسی دارن. یه آدم مولتی ملیاردر حتی اگر احمق هم باشه - که نیست- یجوری گلیم خودشو از آب بیرون میکشه ، مگر اینکه گیر یکی گنده تر از خودش بیفته.

گنده تر از خودش هم چین و امریکا و... هستن. چین اگر منافعش به هر نحوی ایجاب کنه و اراده کنه ، فردا دلار تو ایران 100 تومن میشه. خود دولت ایران حساباش در خارج ایران تا خرخره پره ، کافیه باج کافی بده تا با جامبوجت اسکناس دلار بیارن بریزن تو ایران. از اونورشم هست ، امکان داره که انقدر فشار بیارن که یه 1 دلاری تو ایران پیدا نشه.
این وضعیت ارز ایران ادامه بحران اقتصادی جهانیه ، ابرقدرتهای اقتصادی در حال جنگ بر سر منافع اقتصادیشون هستن ، هر چن وقت جبهه جنگشون یه کشور بدبخته ؛ امروز هم ایران یکی از محلهای جنگه. تمام این دری وری های هسته ای و تحریم و غیره ، همش خاله بازیه . واردات گندم ایران از برزیل بخاطر تحریم برگشت میخوره ، بعد وزارت کشاورزی امریکا اعلام میکنه 140 هزار تن گندم امسال به ایران فروخته.

الان منافع چند تا کشور بزرگ اینجا بهم گره خورده . تازه مشکل اینجاست که با تغییر شرایط ، اینا هم تغییر جهت میدن . تا دیروز به نفع چین بوده که قیمت دلار بره بالا ، امروز یه چیزی میشه که به نفعشه دلار بیاد پایین.
خرتوخری که در بازار ارز ایران مشاهده میشه هم دقیقا نتیجه بر هم کنش این نیروهای متضاده :D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
قیمت امروز توی بازار به این شرح هست :

بازار مرکزی سبزه میدون 1848

منوچهری و بکس اونجا : 1855 تا 1860 .

قیمت حواله رو هم از 3 تا شهر میگم

تهران 1875

تبریز 1855
126fs3281498.gif
کشته مرده این مرام آذری های گلم . خدا وکیلی 1 دونه هستند

جلفا و توابع : 1880

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام اتفاقی افتاده که قیمتا انقدر افت کرده؟
قیمت امروز توی بازار به این شرح هست :

بازار مرکزی سبزه میدون 1848

منوچهری و بکس اونجا : 1855 تا 1860 .

قیمت حواله رو هم از 3 تا شهر میگم

تهران 1875

تبریز 1855
126fs3281498.gif
کشته مرده این مرام آذری های گلم . خدا وکیلی 1 دونه هستند

جلفا و توابع : 1880

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام اتفاقی افتاده که قیمتا انقدر افت کرده؟

ببین والا من هی میگم این بازار فعلی قابل تحلیل و پیش بینی نیست
127fs4730978.gif
یه نکته دیگه هم هست این که الان هر شهری قیمتش با شهری دیگه فرق میکنه و عملا بازار محلی و قمیت خودشون رو میدن

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام،
بنده هم تقریبا همین سوالها رو دارم.
ممنون میشم پاسخ بدین :)

سلام
یکی داره برای عید از آمریکا میاد پرواز از اروپا
بهش موقع رفتن چند دلار میدن ؟
به تعطیلی عید و .. بخوره تو شهر میشه از بانک ها حواله اش رو گرفت تو فرودگاه بهش دلار رو بدن ؟
میخوام دلاری که میاره ازش بگیرم دلارش رو از فرودگاه موقع رفتن بگیره
تو مقدار دلار کم میکنن کسی از اونور بیاد و بخواد برگرده ؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
قیمت امروز رو کسی داره ؟!

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
نکته مثبت این بالا کشیدن دلار تو صنف ما این بود که خیلی از همکارا که دیگه کارگاه و خط تولید رو جمع کرده بودند و زده بودند تو کار واردات، دوباره برگشتند سر تولید!
تولید PCB پروژه الکترونیک برد مدار چاپی AVR ARM میکروکنرلر
تا همین چند وقت پیش دیگه همه یاد گرفته بودن PCB هاشون رو سفارش می‌دادند چین و با حساب هزینه‌های کرایه و مالیات و گمرکی و ... باز هم به‌صرفه‌تر از ایران در میومد.
حتی بعضی‌ها طراحی و برنامه نویسی رو هم به چینی‌ها سفارش می‌دادند ولی الان همین‌جا دنبال مهندس الکترونیک می‌گردند!

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
امروز بازار قفل شده حواله عملا بسته هست :( به خاطر همین خبر اخیر . اگر دارید معامله سنگین میکنید . حواستون رو جمع کنید :(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امروز بازار قفل شده حواله عملا بسته هست :( به خاطر همین خبر اخیر . اگر دارید معامله سنگین میکنید . حواستون رو جمع کنید :(

کدوم خبر اخیر ؟
خیر سرم یه مقدار دلار میخوام اینطرف عیدی بخرم و طرفشم دارم که اونطرف عید تبدیل کنم. حالا چیکار کنم بخرم یا نه ؟ دیگه ارزونتر از 1800 که نمیشه درسته ؟

با تشکر
ugly_wink.gif

.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خبر فروی :

به صراف ها نرخ 1862 ابلاغ شده . استاپ خورده حواله ها . به خاطر هست . دلار اسکناس در منوچهری به راحتی خرید و فروش الان داره انجام میشه ولی حواله ها بسته هست
2296.gif

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دلار توی عربستان خیلی خوب خرید و فروش میشه و با اختلاف خیلی کم مثل درهم امارات.
ارزشش هم پین شدست یعنی یک به یکی با دلار

Saudi Riyal: CURRENCY:SAR quotes & news - Google Finance

مشاهده پیوست 121088

بنظر شما برای خرید در عربستان دلار بردن بصرفه تره یا ریال عربستان یا ریال ایران ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بنظر شما برای خرید در عربستان دلار بردن بصرفه تره یا ریال عربستان یا ریال ایران ؟

از ایران دلار ببر و همون جا اکسچنج کن . همیشه این راه مقرون به صرفه تر هست . چون ارزهای محلی کشورهای دیگه در ایران با توجه به اکسچنج ریتش اونها نسبت به دلار در ایران خیلی گرون تر فروخته میشه

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
خبر 1862 منبع رسمی تایید کرده ؟
حالا خدا کنه اگر قراره این نرخ باشه تایید بشه
بازار ثابت بشه

البته رئیس جمهور هم آب پاکی رو ریخت رو دسته همه ؛ گفت صندوق ذخیره ارزی صفر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خبر 1862 منبع رسمی تایید کرده ؟
حالا خدا کنه اگر قراره این نرخ باشه تایید بشه
بازار ثابت بشه

البته رئیس جمهور هم آب پاکی رو ریخت رو دسته همه ؛ گفت صندوق ذخیره ارزی صفر

متاسفانه کار به اینجا ختم نمیشه :( اگر ختم به خیر بشه بشه جای شکرش باقی هست :( رو نوشت این نامه که این سایت ارانیکو گفته و در واقع چون به نقل خوش گفته شده منبع حقیقت داره . این نامه که تصوریش در این سایت هست به همراه یک پیوست هم نرخ ها در اون ذکر شده به دست همکارا رسیده ولی نکته مهم اینکه که کف رو 1862 در نظر رفتن و دقیقا ذکر شده که تمامی نرخ ها توافقی هست . متاسافانه این کار باعث تثبیت بازار نمیشه و پیامدهاش به نفع بعضی هاست که قراره میلیاردر بشن . امروز واکنش بازار این بود که اسکناس فروخته میشد ولی تامین حواله انجام نمیشد از سورس های اصلی بازار هم برای حواله نرخی نمیدادن و بعضی ها هم طبق معمول سراغ کثافت کاری رفتن و نرخ 1904 تومن رو برای حواله اعلام کردن یعنی 42 تومن اختلاف برای حواله . اون صندوق هم به خاطر ضعف مدیریت و کثافت کاری در سطوح بالا الان شده 0

بالا