منم موافقم ... بهتره به اصل تاپیک بپردازیم ... من هم اصلا دوست ندارم جواب بدم ولی خیلی از نکاتی که گفتید در مورد اینکه بپردازیم به کار خودمون رو قبول دارم.
راستش من اصلا وقت و حوصله گفتگو دوستانه رو ندارم فقط اینجا اومدم یک زمانی آنالیز های خوبی پیدا میشد الان دیگه خبری نیست. من هم باید اینجا رو ترک کنم.
باز هم اگر اهانتی بود از روی قصد نبود فقط نظراتم رو سعی داشتم بنویسم.
ببین آقا من فکر میکردم که تقریبا از یه چیزایی سر در میارم ، چون خودم تمام پولمو از حدود 10-12 سال پیش به ارز تبدیل میکردم و نگه میداشتم. یه مدت زیادی هم در یک شرکت نیمه دولتی کار میکردم که هم یجورایی از بعضی اخبار مطلع میشدم و هم حقوقم ارزی بود . حالا اینارو که گفتم داشته باش
از 6 ماه پیش به اینور ، به طور اتفاقی تو یه جریانی افتادم ویه چیزایی دیدم که یعنی تمام تفکرات قبلیمو ریختم دور !
ببین من نمیدونم آنالیز و تحلیل از دید شما چیه ! اما همینقدر بهت بگم که هر کی گفت من میتونم حتی تقریبی حدس بزنم که چی میشه ، چرت محض گفته . حتی اگر طرف دولتی باشه و رانت خبری داشته باشه
اوضاع و احوال خیلی پیچیده ست . اولا یه چیزی بگم ، دولتو دست کم نگیر . دولت خیلی قدرت داره. دولت 4 تا ساندیس خور و وزیر عقب افتاده نیست. پشت پرده هزار تا کارشناس غول روس و چینی و امریکایی و انگلیسی دارن. یه آدم مولتی ملیاردر حتی اگر احمق هم باشه - که نیست- یجوری گلیم خودشو از آب بیرون میکشه ، مگر اینکه گیر یکی گنده تر از خودش بیفته.
گنده تر از خودش هم چین و امریکا و... هستن. چین اگر منافعش به هر نحوی ایجاب کنه و اراده کنه ، فردا دلار تو ایران 100 تومن میشه. خود دولت ایران حساباش در خارج ایران تا خرخره پره ، کافیه باج کافی بده تا با جامبوجت اسکناس دلار بیارن بریزن تو ایران. از اونورشم هست ، امکان داره که انقدر فشار بیارن که یه 1 دلاری تو ایران پیدا نشه.
این وضعیت ارز ایران ادامه بحران اقتصادی جهانیه ، ابرقدرتهای اقتصادی در حال جنگ بر سر منافع اقتصادیشون هستن ، هر چن وقت جبهه جنگشون یه کشور بدبخته ؛ امروز هم ایران یکی از محلهای جنگه. تمام این دری وری های هسته ای و تحریم و غیره ، همش خاله بازیه . واردات گندم ایران از برزیل بخاطر تحریم برگشت میخوره ، بعد وزارت کشاورزی امریکا اعلام میکنه 140 هزار تن گندم امسال به ایران فروخته.
الان منافع چند تا کشور بزرگ اینجا بهم گره خورده . تازه مشکل اینجاست که با تغییر شرایط ، اینا هم تغییر جهت میدن . تا دیروز به نفع چین بوده که قیمت دلار بره بالا ، امروز یه چیزی میشه که به نفعشه دلار بیاد پایین.
خرتوخری که در بازار ارز ایران مشاهده میشه هم دقیقا نتیجه بر هم کنش این نیروهای متضاده