• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد مانی بوکرز

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
الان نگاه کردم مانی بوکرز ایران رو توی لیست ثبت نامش داره . کسی خبر داره ایران هنوز تحریمه یا نه ؟:eek:

منم اومدم همین سوالو کنم که دیدم این دوستمون هم همین سولو کرده بود کسی خبر نداره

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
منم اومدم همین سوالو کنم که دیدم این دوستمون هم همین سولو کرده بود کسی خبر نداره

خوب من تست کردم . هنوز هم ایران تحریمه :D

یک سوال : یه بانک معتبر توی ترکیه معرفی کنید که بتونم از طریق انلاین بانکینگ به مانی بوکرز پول واریز کنم :eek:

mortezab30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[ایمیل مارکتینگ

بزرگترین لیست ایمیلهای فعال ایرانی و خارجی ( بیش از 30 میلیون لیست فعال )

با بهترین نرم افزار های ارسال ایمیل تبلیغاتی

اگه در به در دنبال زیر مجموعه هستید یا می خواهید یه محصولی رو بفروشید

حتما سر بزنید خیلی باحاله ( سایت رو آدرسشو یادداشت کنید چون میخام مطالب توپ تو این چند روز بزارم توش همیشه مطالب باهال از خودم می نویسم میزارم داخلش)

ایمیل مارکتینگ

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

اساتید محترم می‌شه راهنمایی کنید در مورد تبادلات و مبلغی که این شیوه خریدار و فروشنده رو شارژ می‌کنه در صورت انتقال پول به حساب شخصی‌ چقدر شارژ می‌کنه؟

با سپاس

Enaiat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من باید مبلغ 199 دلار به حساب مانی بوکرز شخصی واریز کنم.ایا کسی از دوستان در ازای پرداخت مبلغ ریالی ان این کار را انجام میدهد؟
ایا سایت معتبری برای این کار سراغ دارید؟
مرسی

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خذمت رفقا!

در سایت مانی بوکرز نمیشه با آی پی ایران ثبت نام کرد! می خواستم بدونم که اگه با چیز پی ان و ... بریم و عضو بشیم!بعدها اگه حواسمون نبود و با آی پی ایران وارد یوزرمون شدیم بلاک میشه یا بلاک نمیشه!؟

با تشکر!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
با سلام خذمت رفقا!

در سایت مانی بوکرز نمیشه با آی پی ایران ثبت نام کرد! می خواستم بدونم که اگه با چیز پی ان و ... بریم و عضو بشیم!بعدها اگه حواسمون نبود و با آی پی ایران وارد یوزرمون شدیم بلاک میشه یا بلاک نمیشه!؟

با تشکر!
بله بلاک میشه!

yets1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سری به webmoney .ir بزن
شاید بتونن کمکت کنن

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
توی مانی بوکرز آی پی و ی پی همش عوض میشه مشکلی نداره؟!

visaonline24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پرداخت مانی بوکرز انجام می شود .. به سایت ما مراجعه کنید

Traveling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba arze salam,,,
mikhastam bedoonam mishe az moneybookers estefade kard,va jadidan mishe sabtenam kard,

dar morede kharido forooshe dolaresh ham age ettela'ati darid behem bedid,,,
age betoonid baram mail konid ke vaghean mamnoon misham
[email protected]

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با سلام

دوستان من يك ويزا كارت دارم ميخواستم ببينم ميتونم باهاش ماني بوكرزم رو وريفاي كنم؟ خوندم كه براي وريفاي كردن ماني بوكرز بايد يك آدرس در خارج داشته باشي تا به اون آدرست يك نامه بفرستند و يك كد 6 رقمي داره تو اون نامه كه بايد اون كد رو در حسابت وارد كني تا وريفاي بشه درسته؟؟ ميشه به جاي اين كه من نامه رو دريافت كنم توسط ويزا كارتم حساب ماني بوكرز رو شارژ كنم؟ آخه من آشنايي در خارج ندارم تا اين نامه رو به جاي من بگيره...

در ضمن من ميخوام از حسابم فقط خرج كنم و خريد داشته باشم. چقدر احتمال ليميت شدنم وجود داره؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان ماني بوكرز چقدر به تغيير آي پي حساسه؟ مثلا آي پي من 102.154.23.25 از كشور ژاپنه دفعه بعدي كه وصل ميشم بازم از كشور ژاپنه اما اين دفعه آي پيم اينجوري عوض شده:
102.154.67.78 كه بازم كشور ژاپن رو نشون ميده...ميشه بگيد ماني بوكرز رو اينقدر تغيير حساسه يا نه و اين كه آيا بايد از يك آي پي 100% فيكس استفاده كنيم؟

hamidyek

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان دقت فرمایید
در موردیوزر almasghoo90

دوستان گرامی و ریاست فرم دقت فرمایید این یوزر مبلغ چهار صد هزار تومان بابت باز کردن حساب در بت 365 از بنده توسط حساب اینترنتی بانک دو روز پیش گرفت ومتاسفانه با زبان بازی و گرفتن مشخصات من که یعنی نمایده هستم کلاه بردار از اب درامد مشخصات خودش را فرخی مینامید اما نام حساب و شماره حساب که بنده پول را به ان ریختم بشرح زیر است
به حساب شماره : 0329272571007 و شماره کارت صادات 60307691133861104
به نام : وحيد شمس ايلى
به شرح : بابت بت
واريز گرديد.
شماره تلفن های که داده بود سه شماره بود که یکیش در شبکه موجود نیست دوتای دیگه این سات 09366725172 و 09353464436
ناگفته نماند که بنده خودم یوزر قدیمی این فروم هستم یک بار دیگه هم تو خرید وبمانی همچین مشکلی برام پیش امد اما متاسفانه باز گول خوردم
هم اکنون هم تلفنش را یا خاموش کرده یا قطع میکند تو روز بدی اینکار را کرد انشالا ه که خرج سرطان خودش و خانودهاش بشه

ویرایش/حذف پیام ویرایش نوشته ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام

mohmad32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض خسته نباشی من ویزا کارتمو با مانی بوکرز وریفای کردم حالا ازم اینو میخواد

We debited a random amount between GBP 1.01 - 2.99 from your following payment card. Please confirm this amount to verify your identity. This will enable you to use your payment card with Skrill (Moneybookers).

Transaction date: 01 Dec 12
Card type: VISA
Card number: 4xxxxxxxxxxx9867
Verification amount:
(as it appears on card statement) GBP .

Last edited:

mohmad32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهشا خیلی ضروریه

mohmad32