• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل مذاکرات 25 فرودین ایران با گروه 5+1

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دستور پخت کیک زرد رو به منم میدی ؟:D
پسرم از ما که حداقل چند سال توی صنعت این کشور بودیم ، بشنو ! ایران قبل از انقلاب فقط میتونست لولهنگ و سوزن خیاطی درست کنه ، الان همون لولهنگشم از چین میاد :D.

دستور پختش رو از عزیزان دلتون آمریکا و اروپا بخواید...... ضمنا بهشون بگید برای چیزهایی که نه ما می تونیم بسازیم، نه ساختیم، انقدر الکی تحریم نکنن :happy:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
احمد توکلی فعلا بره برای خودش رای جمع کنه!!! دور اول که یک چهارم آرا رو هم به دست نیاورد..........

ایران دیگه باید سر چی مذاکره کنه؟
گفتیم سهممون از اورولیف رو بدین......ندادن.......خودمون کیک زرد ساختیم
گفتیم سوخت دائمی نیروگاه بوشهر رو تامین کنین......... تامین نکردن........... خودمون چرخه کامل غنی سازی و ساخت میله سوخت رو طراحی و عملیاتی کردیم
گفتیم سوخت ری اکتور تهران رو تامین کنید که برای داروسازی استفاده میشه........ ندادن..............خودمون 20 درصد غنی کردیم و صفحه سوخت ساختیم و نصب هم شد

دیگه مذاکره سر چی؟
بیان بهمون کمک کنن بمب اتم بسازیم؟
خواهش کنیم بهمون حمله نکنن؟ :lol:

واقعا افرادی که فکر میکنن قراره مذاکره پیشرفت کنه اول بیان بگن چی قراره وسط میز قرار بگیره؟

احسنت بر شما آقا مهدی از تهران. درود بر این تحلیل زیبا. ما تا آحرین نفس پشتیبان **** و ***** هستیم.....:):rolleyes:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دستور پختش رو از عزیزان دلتون آمریکا و اروپا بخواید...... ضمنا بهشون بگید برای چیزهایی که نه ما می تونیم بسازیم، نه ساختیم، انقدر الکی تحریم نکنن :happy:

والا ما با امریکا و اروپا ارتباط نداریم ، شما رو که پولهاتونو اونجا انبار کردین بیشتر تحویل میگیرن. خودتون بهشون بگین :D

پ.ن : تحریم و اینا همش بازیه. فکر میکنی امریکا واقعا نگران بمب اتمی ایرانه ؟ ایران همون سال 91 که شوروی فروپاشید ، بمب اتمشو خرید. الانشم هرچی هست ساخت چین و روسیست .خودشونو و خودمونو و خودتون هم خبر دارین. بمب اتمی ایران تا حالا چند صد ملیارد دلار فقط فروش تسلیحات به اعراب و اسرائیل برای آمریکا داشته ، همینقدر هم فروش تسلیحات به ایران برای روسیه و چین داشته . یه مشت گاو گیرشون اومده ، میدوشنشون . نوش جونشون :D .
این بیچاره ها هم اگر دست خودشون بود ، اولین کسی بودن که کوتاه میومد. اما همونقدر که گاوه اختیار داره بگه من شیرمو برای گوساله خودم میخوام به توی آدمیزاد نمیدم ، اینا هم اختیار دارن که بگن ما نه انرژی هسته ای میخوایم ، نه موشک اس 300 برای محافظتش ! . کافیه این حرف از دهنشون در بیاد ، فرداش به سرنوشت صدام و قذافی و شاه و مبارک ،دچار میشن:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
دستور پخت کیک زرد رو به منم میدی ؟:D
پسرم از ما که حداقل چند سال توی صنعت این کشور بودیم ، بشنو ! ایران قبل از انقلاب فقط میتونست لولهنگ و سوزن خیاطی درست کنه ، الان همون لولهنگشم از چین میاد :D.

معلومه كه آن زمان تو دهات بودي و برق و راه و حمام نداشتي و دور و برت فقط لولهنگ بوده و مزيد اطلاع عرض كنم سوزن خياطي هم از چين وارد مي شد . آنچه كه ساخته مي شد جوالدوز بود و چشمان شما آن را سورن خياطي مي ديد .
دوست عزيز بهتر است گزارش هاي اقتصادي سال 56 و 57 را بخواني آنوقت كف مي كني 11 نيروگاه اتمي و............

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
الله اكبر الله اكبر
براي شادي مهدي و عزيزان هم رزمش كه انجمن رو منور فرمودن فردا شب ساعت 9 همه ميريم
به پشت بام ها نه معذرت ميخوام مياييم توي پي تي و بانگ الله اكبر سر ميدهيم .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الله اكبر الله اكبر
براي شادي مهدي و عزيزان هم رزمش كه انجمن رو منور فرمودن فردا شب ساعت 9 همه ميريم
به پشت بام ها نه معذرت ميخوام مياييم توي پي تي و بانگ الله اكبر سر ميدهيم .

75000 Rial

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من جدا نمی دونم مشکلشون چیه:

"Once again, there is the possibility of a diplomatic resolution that gives Iran access to peaceful nuclear energy while addressing the concerns of the international community," Obama told students in Seoul.

"Today, I'll meet with the leaders of Russia and China as we work to achieve a resolution in which Iran fulfills its obligations."

اوباما به دانشجویان در سئول گفت زمان برای ایران رو به اتمام است که به انرژی صلح آمیز هسته ای دسترسی پیدا کند با همراهی و توافق با جوامع بین المللی!

من امروز با رهبران چین و روسیه کار می کنم که به راهکاری برسیم که ایران به تعهدات بین المللی خودش پاسخگو باشه!

مگه ایران این رو نمی خواد‌ ؟ مشکل چیه پس. من نمی فهمم چرا مخفی کاری و لج بازی اونم نه با دوستت یا مادر و پدرت بلکه با کل جامعه جهانی!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
احمد توکلی فعلا بره برای خودش رای جمع کنه!!! دور اول که یک چهارم آرا رو هم به دست نیاورد..........

ایران دیگه باید سر چی مذاکره کنه؟
گفتیم سهممون از اورولیف رو بدین......ندادن.......خودمون کیک زرد ساختیم
گفتیم سوخت دائمی نیروگاه بوشهر رو تامین کنین......... تامین نکردن........... خودمون چرخه کامل غنی سازی و ساخت میله سوخت رو طراحی و عملیاتی کردیم
گفتیم سوخت ری اکتور تهران رو تامین کنید که برای داروسازی استفاده میشه........ ندادن..............خودمون 20 درصد غنی کردیم و صفحه سوخت ساختیم و نصب هم شد

دیگه مذاکره سر چی؟
بیان بهمون کمک کنن بمب اتم بسازیم؟
خواهش کنیم بهمون حمله نکنن؟ :lol:

واقعا افرادی که فکر میکنن قراره مذاکره پیشرفت کنه اول بیان بگن چی قراره وسط میز قرار بگیره؟

ایناهمش رویه تمیزی از سیاست هست اون زیر میر ها درباره خیلی چیزها بحث خواهد شد که نه تو دانی و نه من !!!
یک فرد سیاسی مثل این آقا به زوایایی آشناست که من و شما خوابش رو هم نمیبینیم.
کلا برای غرب انرژی هسته ای بازی چه ایست برای تضعیف ایران... الانم پا روی دم گردن کلفت های اقتصادی گذاشتن که با لجن فسادی که از نوک سر تا پای این **** گرفته مجبورن که مذاکره کنن.

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
من می گم می شینن دور میز جلیلی میزنه اشتون می رقصه همین

ما یه دبیری داشتیم می گفت انرژی هسته ای مثله چاقو ضامن دار هست اگه این چاقو دست لوتی محل باشه و باهاش دعوا کنی نترس طوری نمی زنتت که بمیری فقط مجروح می شی ولی اگه دست یه بچه سرتق بیافته باهاش دعوات بشه فرار کن چون می زنه می کشدت
آمریکا هنوز تو تربیت کردن اولین بچه سرتق یعنی کره شمالی مونده کره ای که می گه جیکت دربیاد بمب اتم هوار می کنم سرت از اینورم ایران با این سیاست مدارهای معده عقل که با معده شون تصمیم می گیرن خدایی ترسناکه دیگه اگه بمب اتم داشته باشه تا تقی به توقی بخوره بمب اتم ها رو هوا می کنیم
آدم باید راستش رو بگه خدایی جنبه نداریم هم من هم شما اگه قدرتمند بشیم خدایی می کنیم و خدا رو هم بنده نمی شیم لطفا بشینید و با خودتون خوب فکر کنید ببینید اگه غیر اینه منو محکوم کنید بعد که اتمی شدیم هی بچه سرتق پرورش میدیم سوریه لبنان فلسطین گینه بیسائو جزایر گوا عراق کشور های امریکای جنوبی رو مصلح می کنیم دبیا آمریکا شمالی رو یه شبه نابود می کنیم

مسئولان ما هم پول خوب می گیرن و مثل ما نیستند که دم عیدی برن قرض کنیم پول نزول کنیم تا برای بچمون بتونیم چند تیکه لباس نو بگیریم و مثل خیلی ها شب سر گرسنه به بالش بزاریم خدایی بدون تعصب اگه اینا بیان نصف اندازه ی این انرژی مزخرف ارزش بدن به مردم خومون باور کنید 70 میلیون انرژی هسته ای خواهیم داشت اگه من تامین بشم پشتوانه محکمی داشته باشم حتما حافظ خاکم خواهم بود و اینا بدونن بزرگتر از اینا شونم یه شبه رفتند چه با بمب چه بی بمب و فقط مردم و رعیت می مونه همین

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
معلومه كه آن زمان تو دهات بودي و برق و راه و حمام نداشتي و دور و برت فقط لولهنگ بوده و مزيد اطلاع عرض كنم سوزن خياطي هم از چين وارد مي شد . آنچه كه ساخته مي شد جوالدوز بود و چشمان شما آن را سورن خياطي مي ديد .
دوست عزيز بهتر است گزارش هاي اقتصادي سال 56 و 57 را بخواني آنوقت كف مي كني 11 نيروگاه اتمي و............

آن زمان که ما تو دهات بودیم ، حضرتعالی تو غار زندگی میکردی :D .

11 تا نیروگاه اتمی رو کی میساخت ؟ شما میساختی یا آلمانیها ؟ :rolleyes:

ایران از نظر صنعتی هیچوقت هیچی نبوده ، اینا همش توهمه. قبل از 57 جنسهای امریکایی و انگلیسی و آلمانی مونتاژ میشده ، بعد از 57 جنسای روسی و چینی وارد میشه و مونتاژ میشه. تفاوتی که الان احساس میشه ، تفاوت صنعت امریکا و روسیه است :D

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من جدا نمی دونم مشکلشون چیه:

اوباما به دانشجویان در سئول گفت زمان برای ایران رو به اتمام است که به انرژی صلح آمیز هسته ای دسترسی پیدا کند با همراهی و توافق با جوامع بین المللی!

من امروز با رهبران چین و روسیه کار می کنم که به راهکاری برسیم که ایران به تعهدات بین المللی خودش پاسخگو باشه!

مگه ایران این رو نمی خواد‌ ؟ مشکل چیه پس. من نمی فهمم چرا مخفی کاری و لج بازی اونم نه با دوستت یا مادر و پدرت بلکه با کل جامعه جهانی!

این یعنی آماده کردن اذهان عمومی که آمریکا داره داد میزنه و میگه حق ایران هست که انرژی هسته ای داشته باشه ولی با همکاری فول با آژانس نگه سیکرت و این ور و اون ور رو دبه کنه زیر زمین و از این حرفا ........
ایران هم همین رو میخواد ولی برای بازرسی توی بعضی جاها رو بامبول میکنه ;) . دقیقا هم انگاری اجازه بازرسی همه جا رو نمیده .

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
کسی می دونه بسته های پیشنهادی دو طرف چی بوده ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البته از نظر من میتونه یه نظریه دیگه ای هم وجود داشته باشه

به نظر من ایران میتونه کوتاه نیاد و همچین بدش نیاد که بهش حمله بشه چون در صورت وقوع جنگ خیلی بعیده که آمریکا بیاد پیاده **** خالی کنه توی خاک ایران و اصلا خودشو درگیر نمیکنه و فقط جنگ محدود میشه به جنگ هوایی و بمباران هوایی تاسیسات اتمی ایران و در این صورت حکومت ایران میتونه از نظر سیاسی خیلی قدرتمندتر بشه و مدام حمله اسرائیل رو بکوبونه تو سر مردم و استفاده های تبلیغاتی زیادی بکنه و خیلی از مردم هم با حمله اسراییل طرف حکومت رو می گیرند و حکومت هم میتونه خیلی از کارایی که مد نظرشه رو راحت تر انجام بده

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بطور کلی بعید بنظر میرسه اتفاق زیاد خاصی بعد از مذاکرات بیفته.
مگه دفعه اول که مذاکره میکنند؟
من حدس میزنم هیچ تغییر اساسی جایی اتفاق نیفته .آخه بعضیا میگن یه چیزی تو مایه های پذیرش قطعنامه ممکنه اتفاق بیفته که خیلی بعید بنظر میرسه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته از نظر من میتونه یه نظریه دیگه ای هم وجود داشته باشه

به نظر من ایران میتونه کوتاه نیاد و همچین بدش نیاد که بهش حمله بشه چون در صورت وقوع جنگ خیلی بعیده که آمریکا بیاد پیاده **** خالی کنه توی خاک ایران و اصلا خودشو درگیر نمیکنه و فقط جنگ محدود میشه به جنگ هوایی و بمباران هوایی تاسیسات اتمی ایران و در این صورت حکومت ایران میتونه از نظر سیاسی خیلی قدرتمندتر بشه و مدام حمله اسرائیل رو بکوبونه تو سر مردم و استفاده های تبلیغاتی زیادی بکنه و خیلی از مردم هم با حمله اسراییل طرف حکومت رو می گیرند و حکومت هم میتونه خیلی از کارایی که مد نظرشه رو راحت تر انجام بده
نه خیلی بعیده
اگر آمریکا هم پیاده **** نیاره ناآرامی های داخلی ممکنه براشون خیلی گرون تموم شه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بطور کلی بعید بنظر میرسه اتفاق زیاد خاصی بعد از مذاکرات بیفته.
مگه دفعه اول که مذاکره میکنند؟
من حدس میزنم هیچ تغییر اساسی جایی اتفاق نیفته .آخه بعضیا میگن یه چیزی تو مایه های پذیرش قطعنامه ممکنه اتفاق بیفته که خیلی بعید بنظر میرسه

میفرماین ما در شرایط بدر و خیبریم........ اگر کسی شرایط جنگهای بدر و خیبر رو بدونه معنی این جمله کاملا واضحه...... دیگه نیاز به حدس و تحلیل و پیش بینی ندارد!!!!؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
میفرماین ما در شرایط بدر و خیبریم........ اگر کسی شرایط جنگهای بدر و خیبر رو بدونه معنی این جمله کاملا واضحه...... دیگه نیاز به حدس و تحلیل و پیش بینی ندارد!!!!؟

همینو برامون باز کن ما تاریخ مون ضعیفه
چون باز بهمنی میگفت در شرایط شعب ابی طالب هستیم

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
حالا جدا از مذاكرات 25 فروردين كه مطمئنا باز هم يه خيمه شب بازي ميشه براي ادامه ي داستان كهنه ي مذاكرات .
انتخابات آينده ي امريكا به نظرم حساسيتش براي ايران و اينده ي اقتصادي و سياسي ما مهمتره .

ميت رامني كانديداي جمهوري خواه به نظر ميرسه كه ديگه گوي سبقت رو از بقيه هم حزبيهاش ربوده و داره ميشه
كسي كه با اوباما رقابت اصلي رو در انتخابات پيش رو خواهند داشت .

هميشه سياست هاي جمهوري خواهان شديدتر و محكمتر از دموكراتها بوده در قبال ايران .
بماند كه رامني عملا شمشير رو از رو براي روسيه هم بسته و از الان صحبت از جنگ سرد ديگري ميكنه و حسابي
زده به تيپ روسها .

بايد ديد به قول مهدي خان اين غزوات برادرانش توي اين **** به مجا ميكشه !
چون نه ملت ما عرب سوسمار خور زمان عهد بوووووق هستن و نه طرف هاي سياسيمون هم عرباي 2 هزار سال قبل .

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9

میشه بیشتر توضیح بدین ( هرچند کوتاه ) ؟

بالا