• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ترکیه درست یک روز بعد از پایان سفر رجب طیب اردوغان، نخست وزیر این کشور به تهران اعلام کرد که نفت لیبی را با بخشی از نفت ایران جایگزین خواهد کرد.

آخرین خبر - فوری

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3. دوستان من یک سوال دارم که البته نمیخوام تاپیک سیاسی بشه؟ شما فکر می کنید آمریکا این کارایی که ما انجام میدیم مثل ارسال محموله های طلا و ... رو برای دفاع از منافع ملیش انجام نمیده؟
این کارایی که ما انجام میدیم مثل ارسال محموله های طلا و ... برای دفاع از منافع ملی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی واقعاً انتظار داری ارسال محموله های طلا و موشک و بمب برای تروریست ها و اطلاف سرمایه های مملکت را به عنوان دفاع از منافع ملّی قبول کنیم ؟

ملّت را چه فرض کرده ای برادر ؟

آمریکا هم خیلی بی جا و غلط می کند که هم چین کاری می کند هر چند در آن جا افراد تُند روی جمهوری خواه هستند که تفکّری ایدئولوژیک مانند شما دارند و اکثریّت مردمش هم با این جنگ ها و درگیری های نظامی مخالف اند .
البتّه کلّی از بودجۀ دفاعی آمریکا ( که قسمتی از آن صرف پروژه های تحقیقاتی می شود و همین اینترنت هم از صدقه سر همان تحقیقات به وجود آمد ) از فروش سلاح به کشور های احمق و یا گرفتار همسایۀ احمق تأمین می شود که به کلّی با ارسال رایگان اسلحه و طلا جات ! به تروریست ها تفاوت دارد .

اصولاً مردم عاقل اروپا و آمریکا از این که مالیات پرداختی شان در جنگ هزینه شود بسیار نا خشنود بوده و دولت ها یشان مجبور اند در جایی درگیری و جنگ و احساس نا امنی به و جود آورده و بودجه های نظامی را از فروش تسلیحات به دیوانه های ایدئولوگ مانند ... تأمین نمایند .

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا معلوم نیست چی پیش میاد !
باید بشینیم و ببینیم اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت چه اتفاقی میافته
چرا می گویید معلوم نیست ؟

مگر سرنوشت ترکاندن بمب ارزی توسّط بانک مرکزی جهان اسلام ! معلوم نبود ؟
مگر نتیجۀ اعلام تک نرخی شدن ارز مشخّص نبود ؟
همین طور طرح های دیگری چون یارانه و سهام عدالت و مسکن مهر و اوراق نفتی و .............

اصلاً چرا هیچ کس به فریبی که پدران مان در دوازده فروردین پنجاه و هشت خوردند و رأیی که به مجهولات ناشناخته دادند فکر و اشاره نمی کند ؟

اصل و اساس این نا **** بر اساس دروغ و نیرنگ و فریب و خدعه بنیان گذاری شده و متأسّفانه عدّه ای هم به جای آن که حرکت مثبتی انجام دهند همیشه نشسته اند و خواسته اند که آخر کار و فلاکت بیشتر مملکت را ببینند .

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همان زمان که گفتند دلار را تک نرخی کرده اند و 1226 تومان در کف بازار ریخته اند گفتم که دروغ و حیله است ولی برخی کاربران گفتند باید چند مدّت صبر کرد تا دلار ها از بانک مرکزی به دست مردم برسد ! ( شاید به خاطر ترافیک مسیر می گفتند ! ) http://forum.persiantools.com/t236844-post4363458.htm ولی نوشته های من که مخالف بودم و گفتم که قیمت ها کاهش نمی یابد را حذف کردند و با توهین و تحدید و ارعاب سعی در خود سانسوری بنده داشتند . امروز هم می گویم که پیش فروش سکّه در ادامۀ خدعه های اسلامی سی و سه سال گذشته برای ضربه به مردم ایران بوده و به جای سکّۀ طلا چیزی جز اوراق مشارکت طلایی و به قولی لَنج طلا تحویل خریداران نمی شود .

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9
همان زمان که گفتند دلار را تک نرخی کرده اند و 1226 تومان در کف بازار ریخته اند گفتم که دروغ و حیله است ولی برخی کاربران گفتند باید چند مدّت صبر کرد تا دلار ها از بانک مرکزی به دست مردم برسد ! ( شاید به خاطر ترافیک مسیر می گفتند ! )
http://forum.persiantools.com/t236844-post4363458.htm ولی نوشته های من که مخالف بودم و گفتم که قیمت ها کاهش نمی یابد را حذف کردند و با توهین و تحدید و ارعاب سعی در خود سانسوری بنده داشتند . امروز هم می گویم که پیش فروش سکّه در ادامۀ خدعه های اسلامی سی و سه سال گذشته برای ضربه به مردم ایران بوده و به جای سکّۀ طلا چیزی جز اوراق مشارکت طلایی و به قولی لَنج طلا تحویل خریداران نمی شود .

این " لَنج طلا " رو خوب اومدی !:lol::lol::lol:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
همان زمان که گفتند دلار را تک نرخی کرده اند و 1226 تومان در کف بازار ریخته اند گفتم که دروغ و حیله است ولی برخی کاربران گفتند باید چند مدّت صبر کرد تا دلار ها از بانک مرکزی به دست مردم برسد ! ( شاید به خاطر ترافیک مسیر می گفتند ! ) http://forum.persiantools.com/t236844-post4363458.htm ولی نوشته های من که مخالف بودم و گفتم که قیمت ها کاهش نمی یابد را حذف کردند و با توهین و تحدید و ارعاب سعی در خود سانسوری بنده داشتند . امروز هم می گویم که پیش فروش سکّه در ادامۀ خدعه های اسلامی سی و سه سال گذشته برای ضربه به مردم ایران بوده و به جای سکّۀ طلا چیزی جز اوراق مشارکت طلایی و به قولی لَنج طلا تحویل خریداران نمی شود .

:D

میگم بیا یه کار کن

اگه سکه ها رو تحویل دادن اسمتو عوض کن بزار سکه نخر :D

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سكه هاي فاز اول رو كه بدون شكن تحويل ميدن .
مهم فازهاي بعديه كه ممكنه بامبول درآرن و يا اتوماتيك با گاهش قيمت برخي از مردم چس مغز پيشنهاد اوراق رو ه جاي تحويل سكه
قبول كنن . اونجاست كه كار بيخ پيدا ميكنه .
تو رو خدا نگا عجب اقتصادي داريم كه به جاي توليد و بورس و فعاليت هاي مولد اقتصادي همه ملت رو عين گوسفند هر بار به يه سمت
سوق ميدن .

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9
سكه هاي فاز اول رو كه بدون شكن تحويل ميدن .
مهم فازهاي بعديه كه ممكنه بامبول درآرن و يا اتوماتيك با گاهش قيمت برخي از مردم چس مغز پيشنهاد اوراق رو ه جاي تحويل سكه
قبول كنن . اونجاست كه كار بيخ پيدا ميكنه .
تو رو خدا نگا عجب اقتصادي داريم كه به جاي توليد و بورس و فعاليت هاي مولد اقتصادي همه ملت رو عين گوسفند هر بار به يه سمت
سوق ميدن .

حداقل یه بلانسبت میگفتی !:D

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بلانسبت واسه آدماست دادا نه واسه گوسفندا .
بيخيال

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همه فکر میکنن سقف قیمت سکه یه میلیون تومنه , چون به این قیمت رسیده , بعد فکر میکنن حالا نزدیک دویست و خورده ای ارزون شده شده 770 .
از این خبرا نیست , قیمت یه میلیون یه قیمت فراحبابی و به قول معروف یه shadow بود , قیمت واقعی سکه 800 تا نهایتا 850 بود. از نظر من خودشون قیمتو به یه میلیون رسوندن که مردم برن سکه پیش خرید کنن , چون تا زمانی که قیمت بازار با قیمت پیش فروش تفاوت چندانی نداشت استقبالی از پیش فروش نشده بود و چند روز اخر از دور اول سکه به شدت رفت بالا و خب طبیعتا مردم حجوم بردن به سمت پیش خرید.
حالا چرا باید این کارو بکنه؟ مشخص نیست ! بلوکه کردن سرمایه های مردم یا به نوعی متضرر کردن گروه بزرگی از مردم ! خدا میدونه. به هر حال پونزده شونزده روز دیگه که سکه هارو شروع کردن به دادن مشخص میشه ریزش قیمت چقدره , پیشبینی میکنم هفتاد درصد قیمتی که قراره پایین بیاد توی همون دو سه روز اول پایین بیاد.

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
همه فکر میکنن سقف قیمت سکه یه میلیون تومنه , چون به این قیمت رسیده , بعد فکر میکنن حالا نزدیک دویست و خورده ای ارزون شده شده 770 .
از این خبرا نیست , قیمت یه میلیون یه قیمت فراحبابی و به قول معروف یه shadow بود , قیمت واقعی سکه 800 تا نهایتا 850 بود. از نظر من خودشون قیمتو به یه میلیون رسوندن که مردم برن سکه پیش خرید کنن , چون تا زمانی که قیمت بازار با قیمت پیش فروش تفاوت چندانی نداشت استقبالی از پیش فروش نشده بود و چند روز اخر از دور اول سکه به شدت رفت بالا و خب طبیعتا مردم حجوم بردن به سمت پیش خرید.
حالا چرا باید این کارو بکنه؟ مشخص نیست ! بلوکه کردن سرمایه های مردم یا به نوعی متضرر کردن گروه بزرگی از مردم ! خدا میدونه. به هر حال پونزده شونزده روز دیگه که سکه هارو شروع کردن به دادن مشخص میشه ریزش قیمت چقدره , پیشبینی میکنم هفتاد درصد قیمتی که قراره پایین بیاد توی همون دو سه روز اول پایین بیاد.

اقا تو چقدر نفوذ بد میزنی هی میگی وقتی بدن قیمت میاد پایین بزار مردم هم یک سودی بکنند دیگه :party:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
بله كارشون همش ضربه زدن به مردمه، بايد ببينيم چه طوري اين كارو ميكنن. شايد به قول آقاي بهمني كه گفتن ميخوان قيمت بيارن اونقدر پايين كه مثل همون قطع نامه‌ي 598 بشه كه همه سكته كردن.

خب چون به فكر ملتن از قبل هشدار دادن

اينكه ميگن سكه‌هارو نميدن اصلاً باور ندارم، چون مملكت ميريزه بهم

در ضمن من همش فكر اون حرف آشنامونم كه ميگفتن از دوبي شمش قاچاق مي‌دادن مسافرا مياوردن ايران البته مربوط به بهار پارساله كسي از اين موضوع خبر داره چرا اينكارو ميكردن؟

ممنون

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بله كارشون همش ضربه زدن به مردمه، بايد ببينيم چه طوري اين كارو ميكنن. شايد به قول آقاي بهمني كه گفتن ميخوان قيمت بيارن اونقدر پايين كه مثل همون قطع نامه‌ي 598 بشه كه همه سكته كردن.

خب چون به فكر ملتن از قبل هشدار دادن

اينكه ميگن سكه‌هارو نميدن اصلاً باور ندارم، چون مملكت ميريزه بهم

در ضمن من همش فكر اون حرف آشنامونم كه ميگفتن از دوبي شمش قاچاق مي‌دادن مسافرا مياوردن ايران البته مربوط به بهار پارساله كسي از اين موضوع خبر داره چرا اينكارو ميكردن؟

ممنون

یعنی اگه می تونستند همون زمان که مردم صف وا می ایستادند این کار رو می کردند. خیلی بی برنامه تر از این حرفها هستند.

طلا هم به قول یکی از دوستان سیم کارت نیست. حتی اگر ۵٪ ارزونتر از ارزش واقعیش بیاد پایین من همه سرمایم رو سکه می کنم. خیلی واضحه که طلا کالایی جهانیست که ارزش جهانی داره و هر جای دنیا که بری ارزش خودش رو داره. حتی بانک مرکزی هم از طلا برای معاملات بین المللی استفاده می کنه چرا حالا زیر قیمت بده دست مردم مگر اینکه به لج و لجبازی بشه!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
به نظر من که سکه ها رو میدن هیچ دلیلی نداره سکه ها رو ندن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا تو چقدر نفوذ بد میزنی هی میگی وقتی بدن قیمت میاد پایین بزار مردم هم یک سودی بکنند دیگه :party:

من خودم پیش خرید کردم چون کمترین ریسکو داشت چون استقبالی نشده بود سکه زیادی نفروخته بودن که بخوان ندن .
ولی بحث تحلیل با بحث آرزو فرق میکنه !! اگه میخواستم ارزوهامو اینجا بنویسم جریان فرق میکرد !!
اینم چیزیه که توی این تاپیک زیاد دیده میشه یعنی تحلیل ها اکثرا در جهتیه که که دلشون میخواد باشه , برای همین همیشه در حال شکستن سقف یه میلیونه !! البته میشکنه یه میلیون که هیچی یه روزی ده میلیونم میشکنه ولی کی میشکنه مهمه !

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
اون چیزی که مشخصه اینه که هرچی هم که سکه بیاد پایین، بازم بهتر از اینه که پول آدم تو بانک بمونه و روز به روز ارزشش کمتر بشه
اگر قرار باشه سکه های پیش خرید شده زیر قیمت بازار به دست مردم برسه بازم میشه همون دلال بازی و صف های طویل بانک ها که با حباب سکه انجام میشد
مردم هی پیش خرید می کنن بعد که گرفتن میرن بازار آزاد با کلی سود میفروشن...

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بالا