• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا چقدر پول توی تجارت الکترونیک از دست دادید؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بجز یه مورد ایگلد که اون زمان همه رو غافلگیر کرد بقیه ش به میل خودم برای تجربه کردن بوده یعنی گفتم خب نهایتش پولم میره و رفته D:
اون مورد ایگلد که 3000 دلار داشتم با چه جون کندنی هم درآورده بودم مزد برنامه نویسیم بود، آشغال عوضی زد همه حسابها ی ایرانیا رو بست :|

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بجز یه مورد ایگلد که اون زمان همه رو غافلگیر کرد بقیه ش به میل خودم برای تجربه کردن بوده یعنی گفتم خب نهایتش پولم میره و رفته D:
اون مورد ایگلد که 3000 دلار داشتم با چه جون کندنی هم درآورده بودم مزد برنامه نویسیم بود، آشغال عوضی زد همه حسابها ی ایرانیا رو بست :|

من هم داشتم منتهی من پول رو کشیدم بیرون بالانسم 0 شد بعد چند روز بعد طلا گرون شده همه گفتن خاک تو سرت و ... ولی بعد خاک تو سر اونها شد D:

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
حسابی شانس اوردید من برای مبالغ بالا فقط از تهران خرید می کنم اونم سعی می کنم حضوری باشه. خریدهایی که از همین بازارچه داشتم حضوری بوده البته یکی دیگه رو می فرستم خودم نمی رم :D
کار بجا و عاقلانه می کنی شما

------------------------------
توی دنیای مجازی بیشتر سود کردم و جایزه گرفتم تا اینکه ضرر کنم.. در کل خاطره ی خیلی خوبی از تجارت در اینترنت دارم ..

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
کسی که 2 سال باهاش در ارتباط بودم برای 100 تومن منو پیچوند :)
برای چندسال پیش هست ...

بابا دو سال با طرف ارتباط داشتی 100 تومن گرفته رفته طلبکارم شدی ؟

الان بی ریختاش شبی 50 میگیرن :D البته به نرخ چند سال پیش خوب گرفته . ;)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من خودم از نظر مالی ضرری نکردم ولی شده برای کاری وقت گذاشتم و به نتیجه نرسیده .

مثلا اون اوایل یه سایت ptc بود 2 ماه باهاش کار کردم آخرش پولمو نداد :D همین که درخواست واریز دادم خبرش درومد که اسکم شده .

یه بارم یه ضرر بزرگی کردم :

یه بار با یکی از دوستان داشتیم میومدیم تو اتوبوس بعد اون زود تر از من پیاده شد و کرایه منو حساب کرد ولی من باز خودم پیاده شدنی کرایه دادم . :D اینو هیچ وقت فراموش نمیکنم .

writer

Registered User
لایک‌ها
80
یه جی اف خیلی نامرد داشتم سیمکارت ایرانسلمو ازم گرفت دیگه بهم نداد از اون موقع دیگه به هیچ دختری اطمینان نکردم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
یه جی اف خیلی نامرد داشتم سیمکارت ایرانسلمو ازم گرفت دیگه بهم نداد از اون موقع دیگه به هیچ دختری اطمینان نکردم

از قدیم میگن هر کسی را بهر کاری ساختند، دادا شما بهر اسپم پراکنی ساخته نشدی:p
پ.ن: 4 تا سیم ایرانسل داشتم 2 تاش رو دوستام گرفتن 2 تاش رو هم آشناهام بعد از 6 ماه یکی از سیمکارتا بهم اس داد، زنگ زدم دیدم یه دختر ناشناسه، طرف گفت سیمکارت رو توی خیابون پیدا کرده به هرچی شماره توش بوده اس داده
crazy.gif

یه چند ماهی اس میداد، بعد دیگه دایورتش کردم به ...
4fvfcja.gif

writer

Registered User
لایک‌ها
80
پ.ن: 4 تا سیم ایرانسل داشتم 2 تاش رو دوستام گرفتن 2 تاش رو هم آشناهام بعد از 6 ماه یکی از سیمکارتا بهم اس داد، زنگ زدم دیدم یه دختر ناشناسه، طرف گفت سیمکارت رو توی خیابون پیدا کرده به هرچی شماره توش بوده اس داده
crazy.gif

4fvfcja.gif

اینا چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟ من با دختره از طریق سایت موزیکم اشنا شده بودم :blink:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
crazy.gif

4fvfcja.gif
Left یا Right ?

اینا چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟ من با دختره از طریق سایت موزیکم اشنا شده بودم :blink:

بابا سایت ، بابا موزیک ، بابا دختر ، بابا بابا :D

بابا و زهر مار ، بابا و درد ، بابا و مرض :D

من یه رفیق داشتم یه وبلاگی داشت ، هر بدبختی میرفت اونجا عضو میشد دهن خودشو هفت پشتش سرویس بود ، :lol:

ایمیلشونو بر میداشت پی ام میداد که دوست شیم با هم .

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
500 هزار تومن زر سي دي از ما خورد ...

200 هزار تومن سوران ...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
هه ! وقتی اینا رو خوندم ناخواسته خندم گرفت ،،،،، واسه همه شما 1/1000 ضرر من نمیشه !!!

سایتی داشتم که زیر 1500 جهان بود .. تقریبا روزی دویست هزار تا IP بازدید واقعی داشت .. دو،سه سال پیش بخاطر سربازی سپردم دست یه نارفیق و وقتی برگشتم دیدم بفاک داده .. فکر کنم میدونید یه همچین سایتی چقدر میعرزید و اگر الان بود فکر کنم من میتونستم سهام گوگل رو بخرم :(

حتی نمیخوام اسم اون سایت رو به زبون بیارم یا راجعش فکر کنم . یعنی دو ساله سعی کردم راجعش فکر نکنم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اینا چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟ من با دختره از طریق سایت موزیکم اشنا شده بودم
blinksmiley.gif

خوب دادا دختره سیم کارتتو پس نداده چه ربطی به تجارت الکترونیک داره؟
blinksmiley.gif

خط اول رو گفتم برای این که خداییش هیچ وجه اشتراکی بین تاپیک رو پست شما پیدا نکردم (از اون اسپم ها بود
biggrinsmiley.gif
)
بقیش رو هم گفتم چون مرتبط با حرف شما و بود و گفتم بخندی
smilingsmiley.gif

به تخم مرغ های توی یخچال
کپی رایت: رحیم:D

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
منم یه رفیقی داشتم سرباز بود:blink:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
چند روز پیش یکی قرار بود برام با ویزا یه پرداخت رو انجام بده بعد از اینکه پول رو واریز کردم آفلاین شد و دیگه پیداش نشد.وقتی پیگیری کردم فهمیدم که طرف اومده شماره حساب یکی از ارائه کننده های vps رو داده و با پول من ازشون سرویس خریده.خلاصه باهاشون تماس گرفتم و اونها هم سرویسش رو قطع کردن و هزینه رو برگشت زدن. منم یه ایمیل زدم به کلاهبرداره و کلی شبه عیدی بهش خندیدیم
biggrinsmiley.gif

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
100 تومن رو نت افراز ازم خورد بابت سرویس های مسخرش، فیدبک دادم، با پشتیبانی تماس گرفتم، چت کردم، خبری نشد که نشد! دزد کلاهبردار

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
100 تومن رو نت افراز ازم خورد بابت سرویس های مسخرش، فیدبک دادم، با پشتیبانی تماس گرفتم، چت کردم، خبری نشد که نشد! دزد کلاهبردار

شوخی میکنی؟
نت افراز؟
دزدی؟
امکان نداره:eek:
دادا درست بگو ببینم جریان چیه، من همه جا تعریف نت افراز رو میکنم حدود 2 سالی هم هست یوزر نت افرازم حتی 1 نفر رو هم ندیدم از نت افراز بد بگه:eek:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
منم یه رفیقی داشتم سرباز بود:blink:

سرباز سایبر بود ؟ تو فتا نگهبانی میداد ؟ سایت عاغارو آپ میکرد ؟ نکنه تو شیلترینگ خدمت میکرد ؟

در کل بگو بینیم چه ربطی به تجارت الکترونیک داشت ؟ :D

بالا