شما مسئله مطرح کردی که صورت مسئله غیر قابل حل هست . اگر واقعا میخوایی کار کنی و با توجه به اوضاع اقتصادی شهرت دوست عزیز رک و راست شهرت رو عوض کن . بعدا صورت مسئله جدید بنویس
من توی شهر خودم نمیتونم کاری انجام بدم حالا برم یه شهر دیگه چیکار کنم؟
از اختلاس و بانك مركزي منصرف شدي ؟
آقا جان من ببين هيچ كاري بدون زحمت نميشه . نميشه كه يك شبه پولدار بشي . نميشه كه يك مغازه بزني يك روزه قد يك مغازه بزرگي كه چندساله تو اون محله درآمد داشته باشي . گاماس گاماس . مرحله به مرحله . خدا بزرگه . توكل كن بهش شروع كن . اوني كه 5 ميليون ماهي درآمد داره همونه كه 100 ميليون سرمايه داره . البته اونم 100ميليون رو نداشت كم كم جورش كرد و شد اوون . ! به هر حال ببين چي به محيط اونجا ميخوره ؟ نميشه كه تو محله تعميرگاه ماشين كافي شاپ بزني . يا تو خود بازار تعميرگاه بزني . هرچي بايد به جاش باشه
همدان شهر خوبيه . تو شهر ماهم پدر خوب هست و مغازه خيلي بزرگي هم هست ولي نميگيره . هر دفعه 5-6 نفر مشتري داره . چون اصلا غذاي بخصوصي نداره . كيفيت هم كه نداره . اينا فك ميكنن مك دونالدن كه همبرگر ويژه خودشون رو بزنن ؟ اينا اول بايد سراغ يك غذاي كاملا اختصاصي باشند . كيفيت هم نداره گرونم هست . تبليغات سوء هم شده كه نريد و پيتزاهاش چرته . تو شهر ما ايدو هم زدن داره غاز ميچرونه چون كيفيت نداره . شيريني هاش كهنه است .
اختلاس که کار ما نیست کار کله گنده هاست و زدن خزانه هم که جزو داستانهای مصور هست!!!:lol:
ولی اون طرح تجاری (وام کلان) که گفتی چیزه جالبیه ولی خوب اونم مشکلاتی داره و اگه نتونی به سوددهی برسی بیچاره میشی!!!
من همچنان به راههای خلاف هم فکر میکنم چند تا چیز به ذهنم رسیده ولی باید بیشتر روش فکر کنم.
کلا از زدن مغازه منصرف شدم نه سرمایه آن چنانی دارم که بخوام ریسک کنم نه حسش هست!!
مثلا باید 15 20 تومن پول پیش بدی و 3 5 تومن هم ماهی اجاره بدی و 10 20 تومن هم سرمایه برای مغازه و تا چند ماه باید اجاره از جیب خودت بدی تا مغازه بگیره چون توی اون حوالی هم چندین مغازه مشابه مواد غذایی هست و باید باهاشون رقابت بشه یه مقدار کار مشکلیه و تا چند ماه باید اجاره از جیب خودم بره تا کار بگیره و خلاصه زیادی ریسک داره و اگه نگرفت و کلی سرکوفت باید بشنوم.

سرمایه اش هم یه سیخه و بس و ماهی حداقل 2 3 میلیون درآمد هم داره!!