• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری میشه از یه مغازه درآمد خفنی داشت؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
من تجربه مواد غذايي رو دارم
اگه تازه كاري اصلا طرفش نرو چون اگه فروش نداشته باشي و اجناس فاسد بشه خر بيار و باقالا بار كن
اگه ميخواي بيفتي تو اين كار حداقل بايد 2 سال تو بازار شاگردي كني تا بازار بياد دستت
كدوم شهري؟ مغازت چند متره؟ خوش جاست؟ دور و برش چه جور مكان هاي عمومي وجود داره؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
همدان هستم.

راستش نمیدونم چرا این شهر اینجوریه!!!! کلا هر مغازه ای بزنی نمیگیره!!!

الان واسه مثال یه شعبه پدر خوب توی رکنی زده طرف و داره غاز میچرونه و فکر نکنم براش آن چنان بصرفه.

حتی دور میادن بوعلی هم یه دونه پیتزا پیراشکی فروشی هست که باز اونم فکر نکنم براش بصرفه.

بوتیک هم که پاساژ الماسش کسی زیاد طرفش نمیره!!!!!!

کلا شهر آشغالیه من هر چیزی توش راه بندازم مطمئنم به دردسر میفتم. (اصلا یه جوریه)

واقعا موندم دیگه چیکار کنم؟

کسی از همدان هست بیشتر منو راهنمایی کنه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شما مسئله مطرح کردی که صورت مسئله غیر قابل حل هست . اگر واقعا میخوایی کار کنی و با توجه به اوضاع اقتصادی شهرت دوست عزیز رک و راست شهرت رو عوض کن . بعدا صورت مسئله جدید بنویس

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از اختلاس و بانك مركزي منصرف شدي ؟

آقا جان من ببين هيچ كاري بدون زحمت نميشه . نميشه كه يك شبه پولدار بشي . نميشه كه يك مغازه بزني يك روزه قد يك مغازه بزرگي كه چندساله تو اون محله درآمد داشته باشي . گاماس گاماس . مرحله به مرحله . خدا بزرگه . توكل كن بهش شروع كن . اوني كه 5 ميليون ماهي درآمد داره همونه كه 100 ميليون سرمايه داره . البته اونم 100ميليون رو نداشت كم كم جورش كرد و شد اوون . ! به هر حال ببين چي به محيط اونجا ميخوره ؟ نميشه كه تو محله تعميرگاه ماشين كافي شاپ بزني . يا تو خود بازار تعميرگاه بزني . هرچي بايد به جاش باشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
همدان هستم.

راستش نمیدونم چرا این شهر اینجوریه!!!! کلا هر مغازه ای بزنی نمیگیره!!!

الان واسه مثال یه شعبه پدر خوب توی رکنی زده طرف و داره غاز میچرونه و فکر نکنم براش آن چنان بصرفه.

حتی دور میادن بوعلی هم یه دونه پیتزا پیراشکی فروشی هست که باز اونم فکر نکنم براش بصرفه.

بوتیک هم که پاساژ الماسش کسی زیاد طرفش نمیره!!!!!!

کلا شهر آشغالیه من هر چیزی توش راه بندازم مطمئنم به دردسر میفتم. (اصلا یه جوریه)

واقعا موندم دیگه چیکار کنم؟

کسی از همدان هست بیشتر منو راهنمایی کنه؟

همدان شهر خوبيه . تو شهر ماهم پدر خوب هست و مغازه خيلي بزرگي هم هست ولي نميگيره . هر دفعه 5-6 نفر مشتري داره . چون اصلا غذاي بخصوصي نداره . كيفيت هم كه نداره . اينا فك ميكنن مك دونالدن كه همبرگر ويژه خودشون رو بزنن ؟ اينا اول بايد سراغ يك غذاي كاملا اختصاصي باشند . كيفيت هم نداره گرونم هست . تبليغات سوء هم شده كه نريد و پيتزاهاش چرته . تو شهر ما ايدو هم زدن داره غاز ميچرونه چون كيفيت نداره . شيريني هاش كهنه است .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

کی ؟ من
388_eskelet_18.gif
؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
شما مسئله مطرح کردی که صورت مسئله غیر قابل حل هست . اگر واقعا میخوایی کار کنی و با توجه به اوضاع اقتصادی شهرت دوست عزیز رک و راست شهرت رو عوض کن . بعدا صورت مسئله جدید بنویس

من توی شهر خودم نمیتونم کاری انجام بدم حالا برم یه شهر دیگه چیکار کنم؟:D

آقا جان من ببين هيچ كاري بدون زحمت نميشه . نميشه كه يك شبه پولدار بشي . نميشه كه يك مغازه بزني يك روزه قد يك مغازه بزرگي كه چندساله تو اون محله درآمد داشته باشي . گاماس گاماس . مرحله به مرحله . خدا بزرگه . توكل كن بهش شروع كن . اوني كه 5 ميليون ماهي درآمد داره همونه كه 100 ميليون سرمايه داره . البته اونم 100ميليون رو نداشت كم كم جورش كرد و شد اوون . ! به هر حال ببين چي به محيط اونجا ميخوره ؟ نميشه كه تو محله تعميرگاه ماشين كافي شاپ بزني . يا تو خود بازار تعميرگاه بزني . هرچي بايد به جاش باشه

همدان شهر خوبيه . تو شهر ماهم پدر خوب هست و مغازه خيلي بزرگي هم هست ولي نميگيره . هر دفعه 5-6 نفر مشتري داره . چون اصلا غذاي بخصوصي نداره . كيفيت هم كه نداره . اينا فك ميكنن مك دونالدن كه همبرگر ويژه خودشون رو بزنن ؟ اينا اول بايد سراغ يك غذاي كاملا اختصاصي باشند . كيفيت هم نداره گرونم هست . تبليغات سوء هم شده كه نريد و پيتزاهاش چرته . تو شهر ما ايدو هم زدن داره غاز ميچرونه چون كيفيت نداره . شيريني هاش كهنه است .

اختلاس که کار ما نیست کار کله گنده هاست و زدن خزانه هم که جزو داستانهای مصور هست!!!:lol:

ولی اون طرح تجاری (وام کلان) که گفتی چیزه جالبیه ولی خوب اونم مشکلاتی داره و اگه نتونی به سوددهی برسی بیچاره میشی!!!

من همچنان به راههای خلاف هم فکر میکنم چند تا چیز به ذهنم رسیده ولی باید بیشتر روش فکر کنم.

کلا از زدن مغازه منصرف شدم نه سرمایه آن چنانی دارم که بخوام ریسک کنم نه حسش هست!!:D

مثلا باید 15 20 تومن پول پیش بدی و 3 5 تومن هم ماهی اجاره بدی و 10 20 تومن هم سرمایه برای مغازه و تا چند ماه باید اجاره از جیب خودت بدی تا مغازه بگیره چون توی اون حوالی هم چندین مغازه مشابه مواد غذایی هست و باید باهاشون رقابت بشه یه مقدار کار مشکلیه و تا چند ماه باید اجاره از جیب خودم بره تا کار بگیره و خلاصه زیادی ریسک داره و اگه نگرفت و کلی سرکوفت باید بشنوم.

آدم صندوق صدقات رو بزنه ولی توی مغازه اجاره ای کار نکنه!!!:D
سرمایه اش هم یه سیخه و بس و ماهی حداقل 2 3 میلیون درآمد هم داره!!:D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

به این میگن حرف حساب

بالا