Ferinefast
Registered User
سلام به همه دوستان
این اولین پست من در این تاپیک هست.
لازم هست که در ابتدا بگم من به هیچ وجه قصد تبلیغ برای پارس آنلاین یا هر شرکت PAP دیگه ای ندارم و فقط برای بررسی وضعیت و در صورت امکان کمک به دوستان وارد تاپیک شدم.
مورد اول دانلود من در سه شب گذشته با سرویس POL-1024-2G سه ماهه (60900 تومان) هست (دانلود از 12:35 تا 6:56)

DU Meter(شب آخر) :

اطلاعات مکانی :
تهران - مرکز مخابراتی تندگویان
حدود 7 -8 ماه هست که این مرکز پارس رو رانژه میکنه.
اطلاعات مودم و خط :
Asus G31
Firmware : 3.0.2.3.A
اتصال Bridge
اطلاعات خط ADSL

ولی بحث اصلی سرعت دانلود شبانه و روزانه :
خوب مثل خیلی دیگه از دوستان Downrate روی 2048 و آپلود روی 512 بسته شده
سرعت دانلود روزانه 230-250 هست.
سرعت شبانه هم بسته به شرایط و سرور متفاوت هست اما ظاهرا برای سرور اختصاصی سرعت دقیقا مساوی روز بوده(این 3 روز این رو بهم ثابت کرد)
طوری بوده که برای مثال اگر یک تک لینک از از سایتی که دانلود زیادی دارد برای مثال Mihandownload دریافت کنم سرعت بسته به سرورش 30-90 متغییر هست
دانلود منیجر مورد استفاده من، مانند خیلی دیگه از دوستان Internet Download manager هست و در شرایط ایده آل و سرور خصوصی 4 لینک را هر کدام با 16 Conn دریافت می کنم.
خوب این ها همه شرح وضعیت من بود اما قصد اصلی من اینه که ببینم وضعیت به مرکز مخابراتی مربوطه یا سرور یا چیز دیگه به همین دلیل :
از دوستانی که دانلود شبانه بسیار بدی دارند تقاضا دارم در صورت اعتماد به من لطف کنند با من در یاهو تماس برقرار کنند، تا وضعیت را شخصا بررسی کنم
YMsg : [email protected]
بابت طولانی شدن مطلب عذر می خوام امیدوارم بتونم به دوستان کمکی کنم.
این اولین پست من در این تاپیک هست.
لازم هست که در ابتدا بگم من به هیچ وجه قصد تبلیغ برای پارس آنلاین یا هر شرکت PAP دیگه ای ندارم و فقط برای بررسی وضعیت و در صورت امکان کمک به دوستان وارد تاپیک شدم.
مورد اول دانلود من در سه شب گذشته با سرویس POL-1024-2G سه ماهه (60900 تومان) هست (دانلود از 12:35 تا 6:56)

DU Meter(شب آخر) :

اطلاعات مکانی :
تهران - مرکز مخابراتی تندگویان
حدود 7 -8 ماه هست که این مرکز پارس رو رانژه میکنه.
اطلاعات مودم و خط :
Asus G31
Firmware : 3.0.2.3.A
اتصال Bridge
اطلاعات خط ADSL

ولی بحث اصلی سرعت دانلود شبانه و روزانه :
خوب مثل خیلی دیگه از دوستان Downrate روی 2048 و آپلود روی 512 بسته شده
سرعت دانلود روزانه 230-250 هست.
سرعت شبانه هم بسته به شرایط و سرور متفاوت هست اما ظاهرا برای سرور اختصاصی سرعت دقیقا مساوی روز بوده(این 3 روز این رو بهم ثابت کرد)
طوری بوده که برای مثال اگر یک تک لینک از از سایتی که دانلود زیادی دارد برای مثال Mihandownload دریافت کنم سرعت بسته به سرورش 30-90 متغییر هست
دانلود منیجر مورد استفاده من، مانند خیلی دیگه از دوستان Internet Download manager هست و در شرایط ایده آل و سرور خصوصی 4 لینک را هر کدام با 16 Conn دریافت می کنم.
خوب این ها همه شرح وضعیت من بود اما قصد اصلی من اینه که ببینم وضعیت به مرکز مخابراتی مربوطه یا سرور یا چیز دیگه به همین دلیل :
از دوستانی که دانلود شبانه بسیار بدی دارند تقاضا دارم در صورت اعتماد به من لطف کنند با من در یاهو تماس برقرار کنند، تا وضعیت را شخصا بررسی کنم
YMsg : [email protected]
بابت طولانی شدن مطلب عذر می خوام امیدوارم بتونم به دوستان کمکی کنم.