• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

Ferinefast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
این اولین پست من در این تاپیک هست.

لازم هست که در ابتدا بگم من به هیچ وجه قصد تبلیغ برای پارس آنلاین یا هر شرکت PAP دیگه ای ندارم و فقط برای بررسی وضعیت و در صورت امکان کمک به دوستان وارد تاپیک شدم.

مورد اول دانلود من در سه شب گذشته با سرویس POL-1024-2G سه ماهه (60900 تومان) هست (دانلود از 12:35 تا 6:56)
ic28hcdvpzz6q2ptxin.png

DU Meter(شب آخر) :
3y4b8cynw5l74ag3tjf.png

اطلاعات مکانی :
تهران - مرکز مخابراتی تندگویان
حدود 7 -8 ماه هست که این مرکز پارس رو رانژه میکنه.

اطلاعات مودم و خط :
Asus G31
Firmware : 3.0.2.3.A
اتصال Bridge
اطلاعات خط ADSL
98dzkwvi935t1d7216.png

ولی بحث اصلی سرعت دانلود شبانه و روزانه :

خوب مثل خیلی دیگه از دوستان Downrate روی 2048 و آپلود روی 512 بسته شده
سرعت دانلود روزانه 230-250 هست.
سرعت شبانه هم بسته به شرایط و سرور متفاوت هست اما ظاهرا برای سرور اختصاصی سرعت دقیقا مساوی روز بوده(این 3 روز این رو بهم ثابت کرد)
طوری بوده که برای مثال اگر یک تک لینک از از سایتی که دانلود زیادی دارد برای مثال Mihandownload دریافت کنم سرعت بسته به سرورش 30-90 متغییر هست
دانلود منیجر مورد استفاده من، مانند خیلی دیگه از دوستان Internet Download manager هست و در شرایط ایده آل و سرور خصوصی 4 لینک را هر کدام با 16 Conn دریافت می کنم.

خوب این ها همه شرح وضعیت من بود اما قصد اصلی من اینه که ببینم وضعیت به مرکز مخابراتی مربوطه یا سرور یا چیز دیگه به همین دلیل :
از دوستانی که دانلود شبانه بسیار بدی دارند تقاضا دارم در صورت اعتماد به من لطف کنند با من در یاهو تماس برقرار کنند، تا وضعیت را شخصا بررسی کنم

YMsg : [email protected]

بابت طولانی شدن مطلب عذر می خوام امیدوارم بتونم به دوستان کمکی کنم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها من حدس میزنم پارس آنلاین ساعتهای سرورش رو نکشیده جلو. از ساعت 1 که شروع به دانلود میکنی تا یک ساعتش رو حساب میکنه! بعد از 2 (که میشه 1 جدید) رایگان میشه!!!!!

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام آقای برادر شما از بچه های پشتیبانی پارس هستی دیگه ؟؟ آره ؟؟؟؟

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
شما تهرانی ها از این سرعتا شاکی هستین ؟
مای بدبخت تو ارومیه آرزوی اینا رو داریم ....
منم پورتم دانلود 2048 و آپلود 512 هست
تو روز سرعت دانلودم از بهترین سرور های اختصاصی حدود 40 و حداکثر 50 هست
تو ترافیک رایگام محاله به 10 برسه
معمولا رو 4 یا 5 هست .....
اگه کسی از پشتیبانی اینجا هست لطفا اینو بررسی کنید ........
یه کمم به فکر ما غیر تهرانیا باشید .....

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بچه ها من حدس میزنم پارس آنلاین ساعتهای سرورش رو نکشیده جلو. از ساعت 1 که شروع به دانلود میکنی تا یک ساعتش رو حساب میکنه! بعد از 2 (که میشه 1 جدید) رایگان میشه!!!!!

دوست عزیز ساعت رایگان پارس از 1 تا 6 هستش. شما داری میگی از 2 جدید شروع میشه بجای 1 جدید؟؟؟؟
تا الان امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم اینجوری باشه.
پس زنگ بزنین به پشتیبانی بگین حتما. خدا خیرت بده.

Ferinefast

Registered User
لایک‌ها
0
من نماینده یا پشتیبان پارس یا هر شرکت سرویس دهنده دیگه ای نیستم
زمینه کاریم شبکه و مخابرات هست.

ilnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منطقه : مازندران - بابل
الان رفتم تست کنم تا امروز ساعت 1 سرعتم رو 194 بیشتر نمیرفت الان دیدم خوشبختانه آزاد شده و تا 198 و... هم میره
امیدوارم شب خوب بشه که بعید میدونم

سرعت منم 3 ماه خراب شده البته شبانه . منم ساکن بابلم و هر کاری کردم هیچ فایده ای نداشته حتی با مدیرشم حرف زدم ولی اونم نتونست کاری کنه!!! می خوام بدونم حالا شما راضی هستین؟ بهتر شده؟

Ferinefast

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
شما تهرانی ها از این سرعتا شاکی هستین ؟
مای بدبخت تو ارومیه آرزوی اینا رو داریم ....
منم پورتم دانلود 2048 و آپلود 512 هست
تو روز سرعت دانلودم از بهترین سرور های اختصاصی حدود 40 و حداکثر 50 هست
تو ترافیک رایگام محاله به 10 برسه
معمولا رو 4 یا 5 هست .....
اگه کسی از پشتیبانی اینجا هست لطفا اینو بررسی کنید ........
یه کمم به فکر ما غیر تهرانیا باشید .....

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

آره، ظاهرا اینطوریه
من امشب با یکی از دوستان اردبیلی همه چیشو چک کردیم ولی دقیقا از 1 به بعد سرعت اومد رو 40
لینک هم داخلی دادم خارجی دادم چندتا باهم کردم سرور خودم دادم ،پاکت ها رو حداکثر کردیم، تنظیمات رجیستری و Group policy رو هم عوض کردیم ولی فرقی نکرد.
مشکل از ظرفیت خط ها هم نیست چون تا قبل از 1 سرعت حداکثر هست.
از نمایندگی محدودشون کرده بودن حالا دنبال اینیم ببینیم نمایندگی رو کاریش میشه کرد یا نه
ولی حتی اگه بگن سرعت شبانه واقعی هم میشه باید لااقل 64 باشه که این نیست و شکایت میشه کرد(مصداق کم فروشی).

حالا بحث اینه که باید همه جمع شند که گروهی اعتراض کنیم نتیجه بده (به خصوص بچه های ارومیه)

امیدوارم وضع نمایندگی ها هم بهتر بشه

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
بچه ها کسی از شرق تهران از پارس آنلاین سرویس گرفته؟
سرعتش چه جوریاس؟
ضریب اشتراکش 1 به چنده؟
شب ها ساعت اون موقع که میخواد دانلود رایگان شروع بشه ( معمولا ساعت 1 ) اینترنت قطع میشه برای پارس آنلاین؟
POL-512-2G سرعت دانلودش در شب چند کیلوبایت در ثانیه س؟

من که الان از آسیاتک گرفتم واقعا پشیمون شدم ، ضریب اشتراک 1 به 10 هست ، شب ساعت 1 قطع میشه ، دانلود شبانه ش نیم بهاس ، کلا آشغاله ؛ میخوام ماه بعد از پارس بگیرم.
آیا بگیرم؟ :D

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بچه ها کسی از شرق تهران از پارس آنلاین سرویس گرفته؟
سرعتش چه جوریاس؟
ضریب اشتراکش 1 به چنده؟
شب ها ساعت اون موقع که میخواد دانلود رایگان شروع بشه ( معمولا ساعت 1 ) اینترنت قطع میشه برای پارس آنلاین؟

من که الان از آسیاتک گرفتم واقعا پشیمون شدم ( ضریب اشتراک 1 به 10 هست ) میخوام ماه بعد از پارس بگیرم.
آیا بگیرم؟ :D

سلام دوست عزیز
آسیاتک سرویس های محدودش 1 به 10 نیست . سرعتش خیلی بهتر هست از پارس.سرعت توی روزش تا 200 میرسه. ( منظورتون سرعت شبانه رایگانش 1 به 10ه ؟ )
من خودم پارس دارم البته ولی آسیاتک بهتر هستش.
جواب ها:
خیر قطع نمیشه. 1 به چندشو نمیدونم. ولی در طول روز تقریبا 100 ( با احتساب مناطق مختلف و شرایط گوناگون ) و شب از 40 - 50 به بالا.

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
من سرعت در روز زیاد برام همه نیست ، چون اگه سرعتم زیاد باشه حجمم سریع تموم میشه . سرعت در شب برام مهمه و پینگ نسبت به کشورهای اروپایی برام خیلی اهمیت داره و اینکه قطعی اصلا نداشته باشه که متاسفانه هیچ کدوم از این مشخصه ها در آسیاتک وجود نداره.
در ضمن اون قضیه 1 به 10 در آسیاتک در روز هم وجود داره ولی چون کسی در روز دانلود نمیکنه احساس نمیشه. در شب هم تابلوه که سرعت ها رو کم میکنن بی شرفا ، چون چند دقیقه قبل از ساعت 1 به مدت ده دقیقه اینترنت رو قطع میکنن تا سرعت رو کم کنن.
من خودم به شخصه بهترین شرکت ارایه دهنده اینترنت رو در ایران لایزر میدونم که اونم مارو به دلایل نامعلومی به آسیاتک انتقال داد و به خاطره ها پیوست. :(

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
شما کیفیت بالای این پارس انلاین رو زمانی متوجه میشید که دارید بازی انلاین انجام میدید .... 4 دیسکانکتی در 5 بازی ! قطعی های لحظه ای و ثانیه ای که ارتباط رو با سرور اصلی قطع می کنه و تمام ! مهم نیست چقدر وقت گذاشتی و ... دوباره شروع می کنی و باز .... باید بریم اخر شب بازی کنیم ظاهرا که استفاده کمتر هست !!!!!

( همه موارد دیگه هم چک شده و مشکلی نیست ).

:hmm:

Last edited:

moshty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من 512 دارم 3G (مخابرات-همدان) سرعتم 100 بیشتر نیست می خوام پارس آنلاین بگیرم به نظر شما کدوم بهتره؟

PALLY

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
در مورد کلاهبرداران اینترنتی شرکت ققنوس به مدیریت احدی پور و ابراهیمی www.fnxcard.com و سایت www.iw3cup.ir به مدیریت ایمان خبازی را هم به لیست اضافه کنید!!! کسی برای چک کردن اینگونه سایتها نیست و پول رفته به جیب این حروم لقمه ها برنمیگرده بهتون!!!! انواع و اقسام دزدی در همه رنگ و مدل جالبه کسی یقه اینا رو واقعا نمیگیره اگر هم بگیره تو هنوز به پولت نمیرسی و نخواهی رسید طرف هم 2 ساعت بعدش داره تو خیابون میچرخه!!! نه دنبال پول برای پس دادن طلب خلاصش بگم حال میکنه منم قطعی داشتم عجیب 3 دقیقه وصل بود 3 دقیقه قطع دو روز تمام پشتیبانی میگفت اسپیلیترت مشکل داره ولی خودتون که میدونید مشکل نداره

Last edited:

Neymar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما کدام سرویس پارس رو پیشنهاد میکنید؟ TRA که 1 به 10 شیر هست؟ یا POL ؟ من الا داتک دارم 512 نا محدود ولی ماهی 50 تومان هست (کاربر قدیمی) بعد استفاده از اینترنتم کم شده و نیازی ندارم بهش .. میخوام یک سرویس باشه که ماهی 20 - 30 تومان در بیاد و طی روز هم سرعت خوبی داشته باشه, و دانلود شبانه هم بشه کرد حداقل شبا 40 - 50 کیلوبایت دانلود رو بده ..
راهنمایی کنید لطفا ..

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
من الان تقریباً یک سال هست که پارس آنلاین دارم . سرعت 512 با حجم 2 گیگ در ماه . شبانه از 1 تا 6 هم رایگان . بسیار بسیار راضی هستم . تا حالا شاید کلاً 2 بار اینترنت من قطع نشده ! . سرعت دانلود چیزی بین 200 تا 230

کیلوبایت هست ! چه روز چه شب این سرعت هیچ افتی نداره !شبا هم بین 2 تا 3 گیگ حداقل دانلود می کتم ! قبل از پارس آنلاین هم شاتل دزد رو داشتم که افتضاح بود ! اول که سرعتش خوب بود و با 128 دانلودم بین 50 تا 60 بود

ولی بعد از این که سرویسهای 128 رو نا محدود کرد سرعتم در روز بین 18 تا 20 وشبها بین 6 الی 10 کیلوبایت بود !!! با هزار بدبختی و دعوا سرویسم رو قطع کردم و پارس آنلاین گرفتم . اینم تجربه من شاید به درد کسی خورد .

Last edited:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
من الان تقریباً یک سال هست که پارس آنلاین دارم . سرعت 512 با حجم 2 گیگ در ماه . شبانه از 1 تا 6 هم رایگان . بسیار بسیار راضی هستم . تا حالا شاید کلاً 2 بار اینترنت من قطع نشده ! . سرعت دانلود چیزی بین 200 تا 230

کیلوبایت هست ! چه روز چه شب این سرعت هیچ افتی نداره !شبا هم بین 2 تا 3 گیگ حداقل دانلود می کتم ! قبل از پارس آنلاین هم شاتل دزد رو داشتم که افتضاح بود ! اول که سرعتش خوب بود و با 128 دانلودم بین 50 تا 60 بود

ولی بعد از این که سرویسهای 128 رو نا محدود کرد سرعتم در روز بین 18 تا 20 وشبها بین 6 الی 10 کیلوبایت بود !!! با هزار بدبختی و دعوا سرویسم رو قطع کردم و پارس آنلاین گرفتم . اینم تجربه من شاید به درد کسی خورد .
در حال حاضر سرعت من در پارس هم شده مثل سرعت شما در شاتل کاش اونطوری بود از اونم کمتره و قطعی های زیاد ولی شاتل اصلا قطعی نداره .........

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
من نميدونم شما تهرانيا چرا اينقدر خوش شانسين؟؟ :(:(

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان شما کدام سرویس پارس رو پیشنهاد میکنید؟ TRA که 1 به 10 شیر هست؟ یا POL ؟ من الا داتک دارم 512 نا محدود ولی ماهی 50 تومان هست (کاربر قدیمی) بعد استفاده از اینترنتم کم شده و نیازی ندارم بهش .. میخوام یک سرویس باشه که ماهی 20 - 30 تومان در بیاد و طی روز هم سرعت خوبی داشته باشه, و دانلود شبانه هم بشه کرد حداقل شبا 40 - 50 کیلوبایت دانلود رو بده ..
راهنمایی کنید لطفا ..

سلام شما کدوم منطقه هستین؟؟؟
منم الان تقریبا 2 سال پارس دارم . و کلا توی این مدت جمعا 5 روز قطعی نداشتم. سرویس های pol هرکدوم را دوست داشتی بگیر. سرعتشون خیلی خوبه.
من که راضیم.

بالا