• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

hossein_0907

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
سال نو همگی مبارک

حدود 2 ساله که از شرکت پرنیان اینترنت 1 مگ دارم ولی 4 ماهه که افتضاح شده و میخوام 20 روز دیگه سرویسم را عوض کنم
به نظر شما بهترین گزینه کدوم شرکته ؟

مرکز سپاهانشهر
حداکثر بودجه : ماهی 20000
با تشکر

md-hn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قبلا از نداگستر سرویس می گرفتم ولی حدودا 2 ماهه که ..بـــــوق.. زده به سرویس هاش و به فاجعه ای دردناک تبدیل شده!(البته منظورم خود نداگستره)
حالا دوستان کسی برای منطقه مخابراتی ردانی پور پیشنهادی داره؟(یا اینکه کلا جمع کنم بچسبم به آتاری بازی!)

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
ای بابا خوش بحال همتون در مورد اینکه از کجا سرویس بگیرید با همدیگه بحث میکنید :(

ما که از این مخابرات خاک بر سر سرویس داریم اعصابمون خیلی خورده !!

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
بچه ها کسی از این شرکت وایمکس گرفته تعرفه هاش چطوره؟سرعت دانلود و ...؟
اریا ندای اسپادان

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
هنوز هر روز دارم کلی شارژ میکنم و پول میریزیم تو جیب این مخابراتی ها !!

بچه ها بیاین یه کاری کنین اینا حداقل یه شبانه رایگان به سرویسشون اضاف کنن !

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
هنوز هر روز دارم کلی شارژ میکنم و پول میریزیم تو جیب این مخابراتی ها !!

بچه ها بیاین یه کاری کنین اینا حداقل یه شبانه رایگان به سرویسشون اضاف کنن !

قبلا داشت برش داشتند اینجوری سودشون بیشتره!
حالا شبانه پیشکش حجم را زیاد نشون میده گاهی اوقات !! فایل 100 مگی میگیری میبینی 120 تا کم میکنه :blink:

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان خواستم یه آگاه سازی بکنم

من 6 ماهه از شبکیه اشتراک دارم 1 مگ هست قیمتهاشون خوبه تقریبا اما سرویسشون اگه دانلود شبانه میخوایید تعطیله

برای بازی انلاین هم که چند روزه واقعا در حد صفر قبلا که خوب بود تازه میشد بهش گفت یه چیز متوسطه

دانلود روزانه هم 250 بوددددددددددددددددد که چند روزه شده 80!!!!!

یه چیز خیلی خیلی مهم بچه ها خواهشن گوش کنید بنفعتونه این شرکت قبلا نمایندگی آسیاتک بود اما الان شده نمایدگی مخابرات این شرکت دقیقا همون

ADSL که میتونید با 2030 بخرید را بهتون میفروشه به اسم شبکیه و اسیاتک همه چیشون هم مثل مخابراته هر مشکلی که شما با ADSL مخابرات داشتید

با شبکیه هم خواهید داشت فقط فرقش با مخابرات اینه که شبانه داره که اونم بالا عرض کردم

ما که به وظیفمون عمل کردیم شما هر جور خودتون میدونید

Last edited:

nick1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دنبال یه isp هستم که ping پایین و timeout کم داشته باشه مرکز مخابرات فیض هم هستم
حتی الامکان هم یا شبانه نداشته باشه که رایگان بشه یا زمانش کم باشه یا نیم بها باشه
قبلا صبانت داشتم الان هم که فن اوا گرفتم وضعیت فرق چندانی نکرده
از دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنند

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
من دنبال یه isp هستم که ping پایین و timeout کم داشته باشه مرکز مخابرات فیض هم هستم
حتی الامکان هم یا شبانه نداشته باشه که رایگان بشه یا زمانش کم باشه یا نیم بها باشه

منم دوستان مثل همین دوستمون مشکل دارم شبکیه دیگه ذله کرده ساعات شبانه رایگان که میشه Ping میره روی 800 تا 1000 و اصلا نمیشه بازی کرد همش قطع میشه دهنم صاف شده ساعات روزش هم جالب نیست من اصلا راضی نیستم

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

دوستان منم همچین مشکلی دارم شبکیه ذله کرده منو ساعات شبانه رایگان به هیچ عنوان نمیشه بازی کرد ساعات دیگه هم واقعا خوب نیست من اصل راضی نیستم

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام

دوستان منم همچین مشکلی دارم شبکیه ذله کرده منو ساعات شبانه رایگان به هیچ عنوان نمیشه بازی کرد ساعات دیگه هم واقعا خوب نیست من اصل راضی نیستم

به به هم محله ای ها :)
من پرنیان دارم،پینگش پایین هست ولی نه تنها گران هست 2 ماهی هم هست که خیلی سرعتش بد شده
مثلا من 4 شب که سرعتم روی 90 بود الان زور میزنه روی 80 یا 73 تا 75 میره ضمنا دیگه به مناسبتهای مختلف عیدی و این ها نمیده
قبلا به هر مناسبتی میشد 1 گیگا 2 گیگا عیدی میداد ولی الان ماه هاست که هیچی
شاتل هم قبلا داشتم که برای مخابرات فیض فاجعه هست .......

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
من پرنیان دارم،پینگش پایین هست ولی نه تنها گران هست 2 ماهی هم هست که خیلی سرعتش بد شده
مثلا من 4 شب که سرعتم روی 90 بود الان زور میزنه روی 80 یا 73 تا 75 میره ضمنا دیگه به مناسبتهای مختلف عیدی و این ها نمیده

سلام شما چه سرعتی گرفتید ممنون شما خوذتون بازی هم میکنید توی بازی پینگتون چنده

nick1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون که پاسخ دادید
من برای گیم می خوام بیش از پینگ پایین تایم اوت ندادن برام مهمه شما با شاتل که داشتی و یا داتک که الان دارید مثلا تو ۵ دقیقه که پینگ می کنید چند تا تایم اوت داری؟
ممنون میشم پاسخ بدید
قیمتش هم برام مهم نیست
یکی از دوستان می گفت که ددیکیت که بگیری تایم اوتت کمتر میشه دیگری میگفت چون ددیکیتها تو ایران از سیستم وایرلس استفاده می کنند تایم اوتش کمتر نمیشه و ربطی به ددیکیت نداره چون تو هوا بالاخره سیگنال لاست پیدا می کنی دیگری می گفت اصلا تایم اوت ندادن ربطی به ددیکیت یا وایرلس یا ای دی اس ال نداره و به پهنای باندی شرکتی که ازش اینترنت می گیری بستگی داره و به تعداد یوزر روی خط و ترافیک خط و مخابرات و ... و وایرلس هم از شما تا شرکت وایرلسه و بقیش با سیمه و فرقی با ای دی اس ال نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون که پاسخ دادید
من برای گیم می خوام بیش از پینگ پایین تایم اوت ندادن برام مهمه شما با شاتل که داشتی و یا داتک که الان دارید مثلا تو ۵ دقیقه که پینگ می کنید چند تا تایم اوت داری؟
ممنون میشم پاسخ بدید
قیمتش هم برام مهم نیست
یکی از دوستان می گفت که ددیکیت که بگیری تایم اوتت کمتر میشه دیگری میگفت چون ددیکیتها تو ایران از سیستم وایرلس استفاده می کنند تایم اوتش کمتر نمیشه و ربطی به ددیکیت نداره چون تو هوا بالاخره سیگنال لاست پیدا می کنی دیگری می گفت اصلا تایم اوت ندادن ربطی به ددیکیت یا وایرلس یا ای دی اس ال نداره و به پهنای باندی شرکتی که ازش اینترنت می گیری بستگی داره و به تعداد یوزر روی خط و ترافیک خط و مخابرات و ... و وایرلس هم از شما تا شرکت وایرلسه و بقیش با سیمه و فرقی با ای دی اس ال نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید
زمان تا زمان فرق می کنه
با شاتل که اصلا نمی تونی توی مخابرات فیض گارنا بازی کنی،اکثر مواقع دی سی میکنه ولی پرنیان خوب بود،فقط بین 10.5 صبح تا 1 ظهر و 5 تا 7 و 8 سرعت پایین میاد و نمی تونی بازی کنی (یعنی تایم آت میزنه) بقیه موارد خوبه خیلی کم تایم اوت میزنه این ها همش مال حدود 3 ماه پیش بود الان متاسفانه بدتر شده ( البته تمام نتها بد شده و همش به خاطر این ملی کردن هست،باید یک جورایی باهاش ساخت و .... ) از ددیکیت هم تا حالا استفاده نکردم،نمی دانم ولی مخابراتهای شلوغ کلا ساعات شلوغ روز تایم آت زیاد میدن

سلام شما چه سرعتی گرفتید ممنون شما خوذتون بازی هم میکنید توی بازی پینگتون چنده
512
قبلا خیلی کم بازی میکردم،یعنی الان هم بازی می کنم ولی نه آنلاین بیشتر mass effect و fritz...
چند ماه پیش توی گارنا پینگ بازیم صبح ها با پرنیان بین 34 تا 60 بود (6 تا 10صبح ) 11 تا 1ظهر بالا میرفت نمی شد بازی کرد ،ظهر خوب میشد ( 140-90) تا 7 و 8 یک کم بد میشد
هر چی پینگ پایین باشه خوبه،اصولا زیر 100 عالیه
ولی دوباره عالی میشد، ولی این مال 3 ماه پیش بود
الان متاسفانه سرعت خیلی پایین اومده ،الان را نمی دانم
مطمئنا پینگهاش بالا اومده

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به ما که رسید آسمون تپید! همچنان منتظریم مخابرات لطف کنه و روی DLC پورت بده بهمون :eek: کسی اگه نت میخواد روی DLC بگه تا امضا جمع کنیم بریم سراغشون، شاید فرجی شد.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
بعد از چند روز که از وصل شدن پارس آنلاین گذشته دیشب شبانه گذاشتم زیر دانلود اما دریغ از یه ذره سرعت
زور میزد تا سرعت به 10 میرسید. شبانه اینجا آشغاله

دوستان یه مشکلی : هر موقع سیستمو روشن می کنم باید مودمو کانفیگ کنم . کسی می دونه جطوری حلش کنم ؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
بعد از چند روز که از وصل شدن پارس آنلاین گذشته دیشب شبانه گذاشتم زیر دانلود اما دریغ از یه ذره سرعت
زور میزد تا سرعت به 10 میرسید. شبانه اینجا آشغاله

دوستان یه مشکلی : هر موقع سیستمو روشن می کنم باید مودمو کانفیگ کنم . کسی می دونه جطوری حلش کنم ؟

یعنی چی باید کانفیگ کنم امیر !
مودم یه بار بیشتر کانفیگ نمیخواد
مودمت چیه مدلش هم بگو ؟

بالا