• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

من وایمکس ایرانسل دارم الان جایی هستم که فقط مبین نت انتن داره توی این منطقه

آیا روشی هستش که بتونم تست کنم که ببینم میزان آنتن دهی مبین نت با مودم ایرانسل چقدره ؟ آیا روشی داره برای تست ؟

فرق نمیکنه همه مودمها یکی از یک استاندارد استفاده میکنه

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
اون یوزری که از این صفحه اومد تو سایت ما و فحش داد براش متاسفم/ شعور خانوادگیش رو رسوند
با ای پی زیر/ مرورگر فایرفاکس/
2.144.207.47

عذر خواهی میکنم که پست مجبور شدم بزنم

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
درود و شاد باش
چون از بابت هزینه ای که دارم برای اینترنت وایرلس می پردازم فرقی با وایمکس نداره می خوام اینترنت وایمکس استفاده کنم با مودم جیبی و میدونم کیفیت سرویس جفتشون خوب نیست.
تو بازار ایران مودم وایمکس نیست چون فراگیر نشده و همه از خود سرویس دهنده تهیه میکنند.
نمیدونم کیفیت مودم جیبیه کدومشون بهتره و مارکشون چیه.
جایی که من بیشتر استفاده میکنم مبین نت پوشش نداره ولی قیمت اینترنت مبین نت پایینتره.
تا پوشش مبین نت مجبورم از ایرانسل استفاده کنم.
البته از بابت قیمت مودم جیبی، مبین نت ارزونتره. با 200 تومن اکانت هم میده ولی ایرانسل فقط مودم میده.
اگر اطلاعاتی در مورد مودم های جیبیشون دارید لطفا بفرمایید.
با تشکر.

اگه تشریف ببری سایت هر کدام از این 2 شرکت توضیح کامل دارند

imsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه تشریف ببری سایت هر کدام از این 2 شرکت توضیح کامل دارند

میشه بفرمایید چه توضیحی دادند یا دارند؟

مثلا:
قدرت خروجی آنتن؟
حساسیت گیرندگی؟
جهت آنتن؟
محل قرار گیری آنتن در قاب مودم؟
محدوده فرکانس کاریه مودم؟
آمپر باطری؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مودم های به اصطلاح جیبی ایرانسل کسی استفاده کرده؟ چند ساعت شارژ نگه میدارند؟ در داخل اتاق مثل مودمهای معمولی ایرانسل سیگنال میده ؟ شارژ تموم کنه چقدر طول میکشه مجددا شارژ کامل بشه و بشه جابجا کرد.

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من مودم FBR105 رو دارم. مي خوام يه اكسس پوينت بهش وصل كنم جهت افزايش برد وايرلسش.
دوستان اطلاع دارن از محصولات به روز در بازار چه مارك و مدلي با اين مودم ها سازگاره ؟

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

خب دوست عزیز خسته نباشن
فقط میان تنظیمات مودم را عوض میکنن.
دوستان جهت اطلاع مودم های وایمکس مثل مودمهای دی اس ال هستند. فرقی نمیکنه که چی باشه یا مال کدوم شرکت فقط تنظیماتشون فرق میکنه و همگی با هم کار میکنند.

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
مودم های به اصطلاح جیبی ایرانسل کسی استفاده کرده؟ چند ساعت شارژ نگه میدارند؟ در داخل اتاق مثل مودمهای معمولی ایرانسل سیگنال میده ؟ شارژ تموم کنه چقدر طول میکشه مجددا شارژ کامل بشه و بشه جابجا کرد.

سلام دوست گلم
تا جایی که یادم هست دوستم میگفت 3 تا 4 ساعت نگه میداره و خیلی راضی بود از سرعت کیفیت جیبی مبین نت البته قبلش اینترنت مخابرات داشت دیگه نمیدونم منظورش از اینکه خوبه چیه :دی ، هم با آداپتور شارژ میشه هم با یو اس بی
تو سایت مبین نت هم نوشته اشتراک جیبی ها 1 به 4 هست که خیلی خوبه ولی ایرانسل چیزی نگفته ، احتمالا باید کیفیت خوبی داشته باشه اگر سیگنال قوی باشه
دوست من میگذاره توی اتاق نزدیک پنجره و راحت وصل میشه اما فکر نکنم در حد مودم های معمولی سیگنال بده

شارژ نمیدونم چقدری بشه اما خوب در حین جابه جایی هم میتونی با یو اس بی شارژ کنی

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
ماشالله از روز اول عید به اینور قطعی کم و سرعت ثابت شده
امیدوارم ایرانسل تجهیزات رو به روز کنه و کم کم در حین حرکت هم بشه استفاده کرد

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
اقایون سلام ، من یه مودم وایمکس خریداری کرده بودم که از طریق درگاه پارسیان صورت حساب رو پرداخت کردم اما ایرانسل منظور نکرد و با هزار بدختی دوباره صورت حساب رو پرداخت کردم که متاسفانه اون بار اول رو تراکنش ناموفق ثبت کردن و با بدبختی ثابت کردم و واریز کردن به حساب ایرانسلم . حالا این وجه هم به هیچ عنوان قابل برداشت نیست و به موبایل هم نمیشه انتقال داد و تنها راهی که داره اینه که منتقلش کنم به وایمکس های دیگر ...
حالا من الان 110 هزارتومان موجودی دارم و چون میخواهم نقدش کنم تنها راهش اینه که به بچه های ایرانسلی بفروشمش .
قیمت توافقی .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
اقایون سلام ، من یه مودم وایمکس خریداری کرده بودم که از طریق درگاه پارسیان صورت حساب رو پرداخت کردم اما ایرانسل منظور نکرد و با هزار بدختی دوباره صورت حساب رو پرداخت کردم که متاسفانه اون بار اول رو تراکنش ناموفق ثبت کردن و با بدبختی ثابت کردم و واریز کردن به حساب ایرانسلم . حالا این وجه هم به هیچ عنوان قابل برداشت نیست و به موبایل هم نمیشه انتقال داد و تنها راهی که داره اینه که منتقلش کنم به وایمکس های دیگر ...
حالا من الان 110 هزارتومان موجودی دارم و چون میخواهم نقدش کنم تنها راهش اینه که به بچه های ایرانسلی بفروشمش .
قیمت توافقی .

سلام برای منم یکبار همون طور شد به حساب شما منظور میشه برای تمدید سرویستون برای دور بعد.

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
سلام برای منم یکبار همون طور شد به حساب شما منظور میشه برای تمدید سرویستون برای دور بعد.

عزیز این 110 هزارتومان برای 10 سال منه . میخوام چیکارش کنم .
با خط به خط میتونم انتقال بدم به یه مشترک دیگه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
عزیز این 110 هزارتومان برای 10 سال منه . میخوام چیکارش کنم .
با خط به خط میتونم انتقال بدم به یه مشترک دیگه

من میخوام 512 نامحدود تمدید کنم ماه دیگه 60تاش چقد میشه؟ :happy:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
قیمت توافقی .

من در چند روز اخیر 2بار مشکل پرداخت برام پیش اومد.
بار اول Gateway بانک سامان مشکل داشت که پول برگشت به حساب.
بار دوم هم با پارسیان پرداخت کردم ولی موقع بازگشت به ecare پیغام خطا داد که توی این حالت هم با کمال ناباوری دیدم پول چند ساعت بعد به حساب بانکی برگشت!

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
من در چند روز اخیر 2بار مشکل پرداخت برام پیش اومد.
بار اول Gateway بانک سامان مشکل داشت که پول برگشت به حساب.
بار دوم هم با پارسیان پرداخت کردم ولی موقع بازگشت به ecare پیغام خطا داد که توی این حالت هم با کمال ناباوری دیدم پول چند ساعت بعد به حساب بانکی برگشت!

برای من برنگشت و پول رو بعد از ارائه فرم پیگیری به ایرانسل وجه رو به حساب ایرانسلم ریختم ، برای من 100 سال طول میکشه . اگر میخواید با قیمت مناسب این مقدار یا هرچقدر که نیاز دارید منتقل کنم
البته یک سری از این شارژ رو به چند تا مشترک فروختم . مبلغ موجودی فعلی 80 هزارتومان میباشد .

Last edited:

akhtatn289

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من يه سوال داشتم؟
من مي خوام يه مودم اضافه به حسابم اضافه كنم.مي خواستم ببينم امكانش هست بجاي درخواست دادن از طريق ٧٠٧ برم خدمات مشتركين كه تو متروي امام خميني يا دفتر مركزي توي آفريقا هست همونجا درخواست بدم و همون لحظه مودم تحويل بگيرم؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
با سلام
من يه سوال داشتم؟
من مي خوام يه مودم اضافه به حسابم اضافه كنم.مي خواستم ببينم امكانش هست بجاي درخواست دادن از طريق ٧٠٧ برم خدمات مشتركين كه تو متروي امام خميني يا دفتر مركزي توي آفريقا هست همونجا درخواست بدم و همون لحظه مودم تحويل بگيرم؟

سلام دوست عزیز همین الان سوال کردم براتون.
اصلا روی یک خط بهتون مودم اضافه نمیدن.مگر شما الان هم که نصف قیمت هستش. یک سرویس جدید 1 ماهه در خواست بدین بعد تمدید نکنین و مودم را نگه دارین.

بالا