• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... ببخشید پر حرفی کردم!
فقط خواستم به عنوان یک دوست قدری حرف بزنیم با هم
امیدوارم که روی منو زمین نندازید و بعد از این شاهد جو دوستانه و آرام تری باشیم

امید که کاریزمای جری خانم بتواند در معتدل تر کردن جو فورم کمک کند...!

پ.ن: البته همیشه هم اوضاع اینجوری نبوده که فضا ملتهب شده باشه گاهی پیش اومده که امیدواریم همه کمک کنند که این گاهی هم کمتر بشه و وضعیت همیشه سفید و آفتابی باشه.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام خدمت دوستان بخش فوتبال
می خوام چند کلامی صحبت کنم باهاتون
از این جهت به خودم اجازه دادم حرف بزنم که احساس کردم یه نیمچه احترامی بین شماها دارم
بنده مدیر و همکار بخش فوتبال هم نیستم که فکر کنید دارم از جنبه مدیریت حرف می زنم و بدونید یه کاربر هستم مثل خودتون و یه عاشق فوتبال هستم مثل خودتون
با اجازه اقایون؛ساسان،فرزاد،جواد و علی

وقتی یه مسئله حاشیه ای یا بازی حساسی پیش میاد اینجا جنگ و جدال میشه و باید حداقل یه مدیر باشه که مدام پست های ریپورت داده رو پاک و ادیت کنه و مدام یاداور بشه که قوانین رو بخونید و توهین نکنید!
اما باز این مسائل تکرار میشه

اگر ماها قرار بوده مثل افراد تو ورزشگاه رفتار کنیم پس اینجا چیکار می کنیم؟
اگر قرار بوده ادبیات ما شکل کسانی باشه که در سایت های هواداری فقط توهین می کنن ،پس اینجا چیکار می کنیم؟

اگر قرار باشه با هر پست و کل کلی که به وجود میاد من بخوام برای اینکه از تیمم دفاع کنم برم جواب بدم که این نشد !
ما اینجا نیومدیم تا از هم سوتی بگیریم و جواب همدیگرو بدیم!
ما اینجا هستیم تا کنار هم باشیم و در مورد فوتبال صحبت کنیم و از نظرات و نقد های هم استفاده کنیم
متاسفانه چیزی که این روزها در بخش دیده نمیشه نقد کارشناسانه س ؛همش شده حاشیه و اینکه من کم نیارم!
اگر اونا توهین می کنن منم باید برم تلافی
وای بزار اونا یه باخت بیارن بریم بهشون بخندیم!
بعضی کلمات هست که زده میشه و میگه بزار اونا بسوزن اما ما حال می کنیم؟؟؟اخه این چه طرز حرف زدنه؟اینجا اومدیم که 4 نفر رو کنف کنیم و بخندیم؟عجب!!
اینجا فقط یک تاپیک هست برای کل کل اما متاسفانه فضای کل کل به اکثر پست ها کشیده شده!

خیلی خوبه قدری خویشتن داری رو یاد بگیریم
همه ی ما از بردها و باخت های تیم های محبوبمون شاد و ناراحت میشیم
اما اینجا فضایی ست که نقد کنیم و غم و شادیمون رو بگیم نه از ناراحتی و خوشحالی با دیگران بحث کنیم و دعوا و دشمنی راه بندازیم و اون کل کل کشیده بشه به تعداد بیشتری از افراد!

و متاسفم
متاسفم که باید عرض کنم
بعضی از دوستان حتی یادشون میره اینجا چندتا خانم فعالیت دارن!

بنده از جانب خودم میگم،من کلا آدم راحتی هستم اینو خیلی از رفقام می دونن اما بعضی حرفها و توهین ها هستش که من حتی از خوندنشون شرم می کنم!
آیا نباید قدری خویشتن دار بود؟
آیا بودن در این فضای مجازی که محل دوستانه و جای گفتگو ست ؛جای این نیست که قدری مودب تر صحبت کنیم ؟ و مدام نیاز نباشه کسی پشت سرمون پست هامون رو ادیت کنه و پاک کنه؟
آیا باید خودمون رو با هر ادبیاتی تخلیه کنیم و بگیم اشکال نداره پاک کن؟!!

ببخشید پر حرفی کردم!
فقط خواستم به عنوان یک دوست قدری حرف بزنیم با هم
امیدوارم که روی منو زمین نندازید و بعد از این شاهد جو دوستانه و آرام تری باشیم

بسیار زیبا . با فقط لایک بی انصافی بود .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب می خوام یکم درمورد حوادث اخیر صحبت کنم که مربوط به خودمون هم میشه !!!

همیشه بعد از بازی های طرفدار ها که خودمون هم جزء ای از آن هستیم هر کسی به هر دلیلی فحش می خوره میایم میگیم حق اش بود و خودمون هم دو تا می زاریم روش و میگیم !!!
حالا سوال پیش میاد که ما اصلا از حق چیزی حالیمون میشه که بیایم بگیم حق اش بود !!! چون فکر نکنم چنین شخصی و چنین طرز تفکری حق رو شناخته باشه !!!

اول پیش خودمون فکر کنیم فحش دادن خوب هست یا نه ! اگه بگیم خوب هست که باید به عقل خودمون شک کنیم و اگه بد هست که اینجا باید بگیم چرا به خودمون حق میدیم فحش دادن رو تائید کنیم و همینطور خودمون هم دو تا فحش بدیم و در آخر هم بگیم حقش بود !!! برای من جالبه !!

در مورد قضیه اخیر در مورد مجیدی !! نمی خوام در مورد عملکرد مجیدی بحث کنم می خوام بگم که اصلا مجیدی هر کاری کرد یا می خواست بکنه یا یک بلیز آبی هم داشت که می خواست موقع گل زدند در بیاره با همه اینها چه حقی بر گردن ماست که به اون بازیکن فحش بدیم چرا باید اینکار رو بکنیم !! با این حال من از مردمی که می رن ورزشگاه توقعی ندارم (هر چند که خیلی ها هم از توی همین فروم می رن ورزشگاه ) ولی چرا ما توی این فروم چشم هامون رو واقعیت می بندیم و کاری رو می کنیم که کسانی که تو ورزشگاه هستند می کنیم یا اینکه یک نفر می بریم گوشه رینگ و بهش مشت می زنیم و در آخر هم نتیجه دلخواه خودمون رو می گیریم !!! خیلی ها دیدم که میگن مجیدی باید خویشتن داری می کرد ! از چی خویشتنداری می کرد از فحش های که شنیده بود اونم از هموطن های خودش !! همه ما میام میگم تماشاچی هر کاری کرد اشکال نداره چون هوادار هست و نمیشه کاری کرد ولی عوض اش می تونیم طرف مقابل رو بکوبیم بگیم تو اشتباه کردی !! تو آدم بده داستان بودی !! و این وسط تنها کسی میشه که هم فحش اش رو خورده هم توسط کسانی که ما منصف می شناسیمشون به این متهم میشند که اون شخص هم باید خویشتنداری می کرد !! ولی مسئله اینجاست که خویشتنداری از چی ؟؟ ولی در مورد این سوال رومون نمیشه جواب بدیم !!

من قصدم این بحث نبود قصدم کلی است که ما تو ورزشگاه هامون به داور هم فحش می دیم میایم میگیم حقش بود !! حالا داوری هر طور که بوده ولی من باید ببینم اصلا فحش دادن درست هست که بخواهم بگم داور حق اش بود یا نه !!

زیاد حرف زدم :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خوب می خوام یکم درمورد حوادث اخیر صحبت کنم که مربوط به خودمون هم میشه !!!

همیشه بعد از بازی های طرفدار ها که خودمون هم جزء ای از آن هستیم هر کسی به هر دلیلی فحش می خوره میایم میگیم حق اش بود و خودمون هم دو تا می زاریم روش و میگیم !!!
حالا سوال پیش میاد که ما اصلا از حق چیزی حالیمون میشه که بیایم بگیم حق اش بود !!! چون فکر نکنم چنین شخصی و چنین طرز تفکری حق رو شناخته باشه !!!

اول پیش خودمون فکر کنیم فحش دادن خوب هست یا نه ! اگه بگیم خوب هست که باید به عقل خودمون شک کنیم و اگه بد هست که اینجا باید بگیم چرا به خودمون حق میدیم فحش دادن رو تائید کنیم و همینطور خودمون هم دو تا فحش بدیم و در آخر هم بگیم حقش بود !!! برای من جالبه !!

در مورد قضیه اخیر در مورد مجیدی !! نمی خوام در مورد عملکرد مجیدی بحث کنم می خوام بگم که اصلا مجیدی هر کاری کرد یا می خواست بکنه یا یک بلیز آبی هم داشت که می خواست موقع گل زدند در بیاره با همه اینها چه حقی بر گردن ماست که به اون بازیکن فحش بدیم چرا باید اینکار رو بکنیم !! با این حال من از مردمی که می رن ورزشگاه توقعی ندارم (هر چند که خیلی ها هم از توی همین فروم می رن ورزشگاه ) ولی چرا ما توی این فروم چشم هامون رو واقعیت می بندیم و کاری رو می کنیم که کسانی که تو ورزشگاه هستند می کنیم یا اینکه یک نفر می بریم گوشه رینگ و بهش مشت می زنیم و در آخر هم نتیجه دلخواه خودمون رو می گیریم !!! خیلی ها دیدم که میگن مجیدی باید خویشتن داری می کرد ! از چی خویشتنداری می کرد از فحش های که شنیده بود اونم از هموطن های خودش !! همه ما میام میگم تماشاچی هر کاری کرد اشکال نداره چون هوادار هست و نمیشه کاری کرد ولی عوض اش می تونیم طرف مقابل رو بکوبیم بگیم تو اشتباه کردی !! تو آدم بده داستان بودی !! و این وسط تنها کسی میشه که هم فحش اش رو خورده هم توسط کسانی که ما منصف می شناسیمشون به این متهم میشند که اون شخص هم باید خویشتنداری می کرد !! ولی مسئله اینجاست که خویشتنداری از چی ؟؟ ولی در مورد این سوال رومون نمیشه جواب بدیم !!

من قصدم این بحث نبود قصدم کلی است که ما تو ورزشگاه هامون به داور هم فحش می دیم میایم میگیم حقش بود !! حالا داوری هر طور که بوده ولی من باید ببینم اصلا فحش دادن درست هست که بخواهم بگم داور حق اش بود یا نه !!

زیاد حرف زدم
smilingsmiley.gif

درود بر شما

نه فرامرز جان! فحش دادن از طرف هر کس باشه محکوم هست. هر گروه و هر هواداری که باشه فرقی نمی کنه، فحش و ناسزا و الفاظ رکیک هرگز جایی برای تایید ندارد.

اما اعتراض کردن اشکالی ندارد. هوادار حق اعتراض کردن را دارد. باید بتواند یک جوری ناراحتی اش را نشان بدهد و همه حرف در این است که دلخوری و ناراحتی را چطور بروز بدهد.

حالا با اجازه شما من نظرم رو درباره حرکت مجیدی و اتفاقی که در بازی پریروز افتاد عرض می کنم.

1- فحاشی هواداران پرسپولیس به مجیدی (البته بعید هست که تمام هواردان فحش داده باشند) هرگز قابل قبول نیست.

2- اما مجیدی از قبل یک تیشرت آبی پوشیده بود که در صورت گل زدن قصد داشت به رخ هوادار پرسپولیسی بکشه. این کار در مقابل خیل عظیم طرفداران پرسپولیسی و ورزشگاه آزادی به شدت تحریک کننده است! نمی شه انتظار داشت که این کار هیچ جوابی نداشته باشه, به نظرم اگر هوادار پرسپولیس مثلا فقط هو کرده بود زیاد اشکالی نداشت ولی فحاشی نه، چون ناسزا دادن کار آدم های کم ظرفیت است.

3- به نظرم اگر مجیدی چنین حرکتی نمی کرد پیش هواداران هر دو طرف (پرسپولیس و استقلال) عزیز بود، عزیز تر هم می شد. اما حرکت او یک جور فرافکنی بود تا شاید دل هوادار استقلال را بعد از اون ترک تراژیک بدست آورده باشه. در واقع بازیکنی در حد و اندازه های مجیدی که واقعا جزء استثناهای فوتبال ما بوده باید بیشتر از این مراقب اعتبار و شان خودش باشه. این هیجانات بازی های استقلال و پرسپولیس روزی تمام خواهد شد، ولی چیزی که سالها به یاد همه خواهد ماند، مرام و منشی است که یک بازیکن بزرگ در میادین مختلف از خودش نشون می ده.

نهایتا:

همه ما باید تمرین کنیم که خویشتن دار باشیم. خود من هم گاهی عصبی می شم و کارهایی که نباید انجام بدهم انجام می دهم که بعد که عصبانیتم فروکش می کنه می بینم عجب اشتباهی کردم.

در حال حاضر فرهنگ اعتراض در سکوهای ورزشگاه های ما خوب نیست و این اصلا برای ما که داعیه فرهنگ داشته ایم قابل دفاع نیست. باید تمرین کنیم که رفتارمان را تغییر بدهیم. هر کس در هر جایگاهی که هست، باید برای تغییر این فرهنگ کاری بکند.

ارادت...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود به همه دوستان ...
من هیچ قصد بی احترامی و اینکه به کسی تهمت بزنم رو ندارم و فقط میخوام مثل خیلی ها حرف دلمو بزنم و شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد

اول از همه این که از تظاهر کردن اصلا خوشم نمیاد یعنی واقعا یه حس بدی بهم دست میده ...
تظاهر به اینکه باید بیایم بگیم امروز استقلال ببره و من خوشحال میشم ، تظاهر به اینکه من امروز هوادار پرسپولیسم و میرم استادیوم و تشویقش میکنم ؟
تظاهر به اینکه همه ما نمایندگان ایرانیم و باید پشت تیمهامون باشیم و روی عربهارو کم کنیم ؟
به خدا تظاهر کردن خیلی مسخره ست ... عجیب مسخره ست ... بس کنید دیگه ... یه زره واقعه گرا باشید ...
اینکه بخوایم نشون بدیم چه قد روشن فکریم و چه قد معدبانه تایپ میکنیم اصلا درست نیست .. به نظر من مهم شخصیت خوده آدمه که به مرور زمان این شخصیت نشون داده میشه نه با تایپ کردن های کتابی و عارفانه !!!!

اینجا یه محیطیه که خیلی از دوستان از هرجای کشور از هر سنی هست پس نباید بیایم هر وقت و هر وقت به طرف بگی درست صحبت کن ، فلان کارو کن ، این کارا در حد تو نیست ... والا من تو این چند روزه هم که تو بخش فوتبال بیش از پیش فعالیت کردم هیچ توهینی ندیدم !!!! یعنی هیچ توهینی !!!
این کلمات توهینه : بی غیرت ، وطن فروش ، و ..... ؟

بازم میگم من به شخصه هیچ توهینی ندیدم ..
فقط من با این مخالفم که طرفدارای دو تیم به تاپیکهای هم دیگه سرک میکشن و پست میدن و باعث میشه جرو بحثها شروع بشه ... و هم اینکه مدیریت عزیز بیش از پیش هم انگار گیر میدن به همه چی و حتی زحمتشو به خودشون نمیدن توضیح بدن ، به خدا یه چند کلمه تایپ کردن سخت نیست ... به شعور و درک کاربر احترام بذارید خوبه والا ...

تو این کلمه "تظاهر کردن" خیلی معنی هست و میدونم دوستانم کاملا متوجه میشن ....
فقط من دوست دارم واقع گرا باشیم و یه زره هم به همدیگه حق انتخاب بدیم ... منظورم این نیست فحش و دری وری بدیم که باز هم میگم من که تا به حال ندیدم بی احترامی به کسی بشه و فقط یه خورده باید جنبه هارو بیشتر کنیم و تظاهر کردن و مظلوم گرایی رو کمتر .... و اینکه نیایم به هرکسی بگیم اینطور پست نده اونطور پست بده ...
شاید حرفهای بعضی از ماها مثل بعضی دیگران کمتر لایک بخوره یا اصلا نخوره ولی دوست دارم یه زره واقع گرا باشیم و این همه تظاهر به یه چیزایی نکنیم که دو روز دیگه فکرشو میکنیم خنده مون بگیره ....

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم چون یه چیزایی میبینم یه لایکهایی میبینم یه حرفهایی رو میبینم خیلی اعصابم میریزه به هم از این همه تظاهر و ندید بازیها ....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
درود بر شما

2- اما مجیدی از قبل یک تیشرت آبی پوشیده بود که در صورت گل زدن قصد داشت به رخ هوادار پرسپولیسی بکشه. این کار در مقابل خیل عظیم طرفداران پرسپولیسی و ورزشگاه آزادی به شدت تحریک کننده است! نمی شه انتظار داشت که این کار هیچ جوابی نداشته باشه, به نظرم اگر هوادار پرسپولیس مثلا فقط هو کرده بود زیاد اشکالی نداشت ولی فحاشی نه، چون ناسزا دادن کار آدم های کم ظرفیت است.

3- به نظرم اگر مجیدی چنین حرکتی نمی کرد پیش هواداران هر دو طرف (پرسپولیس و استقلال) عزیز بود، عزیز تر هم می شد. اما حرکت او یک جور فرافکنی بود تا شاید دل هوادار استقلال را بعد از اون ترک تراژیک بدست آورده باشه. در واقع بازیکنی در حد و اندازه های مجیدی که واقعا جزء استثناهای فوتبال ما بوده باید بیشتر از این مراقب اعتبار و شان خودش باشه. این هیجانات بازی های استقلال و پرسپولیس روزی تمام خواهد شد، ولی چیزی که سالها به یاد همه خواهد ماند، مرام و منشی است که یک بازیکن بزرگ در میادین مختلف از خودش نشون می ده.

شرمنده...

کمی مخالفم...و این مخالفتم هم به این خاطره که در بین هوادارای استقلال در اکثر محافل حضور دارم که شاید شما نداشته باشید...

در مورد بند اول..فرهاد اون تی شرت رو نپوشیده بود که اون رو به رخ پرسپولیسیا بکشه! شما 100% مطمئن باشید اگه الغرافه با یه تیم ایرانی دیگه همگروه بود بازم فرهاد این کارو میکرد...
فرهاد فقط میخواست به اون دسته معدود و کم از هوادارای استقلال که از رفتنش دلگیر بودن یادآوری کنه که هنوز عاشق تیمشه و به یاد تیمش...

در مورد بند سوم : این که میفرمایید اگر فرهاد این کارو نمیکرد بین هوادارای دو طرف عزیز تر میشد.اصلا درست نیست! چون فرهاد با این حرکت بین استقلالی ها عزیز تر شد! و همین کافیه...حتی اگه بین هوادارای رقیب منفور بشه به نظر من هیچ ایرادی نداره...ببخشید که این رو رک گفتم...شاید یه کم خودخواهانه گفتم..ولی این نظر من و خیلی از هوادارای استقلال که نظراتشون رو در این چند روزه شنیدم هست...یعنی برای فرهاد عزیز شدن بین هوادارای ناراحت استقلال مهم بوده نه هوادارای رقیب..و اگر..اگر این کارش باعث شد پرسپولیسیا ازش دلگیر بشن و بهش بی احترامی کنن براش اصلا مهم نیست چرا که : قبل از نشون دادن پیرهنشم در استادیوم بهش توهین شد! و فرهاد اینقدر عاقل هست که بدونه با این حرکت پرسپولیسیا ازش متنفر میشن...خب حتما براش مهم نیست! اشکالی داره؟ فک نمیکنم!

در مورد این که هو کردن مشکلی نداره...
شاید در دربی مشکلی نداشته باشه...ولی اون هایی که توی این چند روزه همش عرب عرب میکنن و میگن جلو عرب ها فلان شدیم و بهمان شدیم.و فرهاد جلو عرب ها نباید این کارو میکرد....حتی هو کردن یه ایرانی هم اینجا اشکال داره جلو عرب ها!

هر چند مه من خودم به شخصه این تنفر شدید از کل جهان عرب رو متوجه نمیشم و اون رو مصداق بارز نژاد پرستی میدونم....بحثش هم مفصله ولی اینجا جاش نیست ..
این که از هر کشور عربی ...هر فرد عربی از نظر ما یه تیکه آشغاله چرا؟ چون مثلا حکومت هاشون با ایرانی ها بدن یا نمیدونم دین الان ما رو خیلیا به خاطر اونا میدونن یا چه میدونم بحرین و عربستان یه بار با ما یه کاری کردن ....حالا یه تیم از عمان...لبنان یا چه میدونم یمن هم بیاد چون عربه..پس اه میشه برای ما و هر عربی باید بره بمیره! اینا متاسفانه داره توی کشور ما اپیدمی میشه...

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
درود بر شما

نه فرامرز جان! فحش دادن از طرف هر کس باشه محکوم هست. هر گروه و هر هواداری که باشه فرقی نمی کنه، فحش و ناسزا و الفاظ رکیک هرگز جایی برای تایید ندارد.

اما اعتراض کردن اشکالی ندارد. هوادار حق اعتراض کردن را دارد. باید بتواند یک جوری ناراحتی اش را نشان بدهد و همه حرف در این است که دلخوری و ناراحتی را چطور بروز بدهد.

حالا با اجازه شما من نظرم رو درباره حرکت مجیدی و اتفاقی که در بازی پریروز افتاد عرض می کنم.

1- فحاشی هواداران پرسپولیس به مجیدی (البته بعید هست که تمام هواردان فحش داده باشند) هرگز قابل قبول نیست.

نهایتا:

همه ما باید تمرین کنیم که خویشتن دار باشیم. خود من هم گاهی عصبی می شم و کارهایی که نباید انجام بدهم انجام می دهم که بعد که عصبانیتم فروکش می کنه می بینم عجب اشتباهی کردم.

در حال حاضر فرهنگ اعتراض در سکوهای ورزشگاه های ما خوب نیست و این اصلا برای ما که داعیه فرهنگ داشته ایم قابل دفاع نیست. باید تمرین کنیم که رفتارمان را تغییر بدهیم. هر کس در هر جایگاهی که هست، باید برای تغییر این فرهنگ کاری بکند.

ارادت...

mori جان (شرمنده اسمتون رو نمی دونم یا فراموش کردم :)‌) ما ارادت داریم :)

در مورد تیشرت فرهاد هم بر فرض که فرهاد گل هم می زد و تیشرت آبی رو نشون هوادارپرسپولیس می داد ولی نزد و از اول بازی هم معلوم نبود که گل بزنه و نشون بده !! تو تاپیک استقلال یک کامنت بود که حرف درستی زده بود یادم نمیاد که کی نوشته بود اگر تماشاگر های پرسپولیس از اول بازی درست با مجیدی برخورد می کردند و مجیدی رو تشویق می کردند (به عنوان یک ایرانی که در تیم الغرافه بازی می کرد ) و یک جورایی مجیدی رو به قول خودمون شرمنده می کردند اگر مجیدی گل می زد با چنین جوی اصلا این کار رو می کرد و پیرهن آبی رو نشون پرسپولیسی ها می داد من می خوام بگم از ماست که بر ماست !! وقتی می تونیم از یک نفر انتظار داشته باشیم که با ما درست رفتار کنه که ما رفتارمون درست باشه !! نمی تونیم از کسی انتظار داشته باشیم که به ایسته ما کتکش بزنیم بعد یه حرکتی هم انجام داد بگیم تو باید خویشتندار می بودی چون من اینی که هستم هستم !!!!

ولی به نظر من حتی فرهاد اون لباس آبی رو برای به رخ کشیدن پرسپولیسی ها نپوشید برای این پوشیده بود که تعصب اش رو به طرفدارهای استقلال نشون بده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بنده نمی خوام وارد این بحث بشم!
چون تجربه ثابت کرده وارد هر بحثی نباید شد
اما چون فرامرز دو بار کلمه ای که من به کار بردم رو به کار برده(خویشتن داری) باید بگم بنده اگر این کلمه رو بکار بردم ربطی به تماشاگرهای تو ورزشگاه نبوده و ربطی به مجیدی نداره!
من نسبت به صحبت هایی که تو بخش شد واژه خویشتن داری رو گفتم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شرمنده...

کمی مخالفم...و این مخالفتم هم به این خاطره که در بین هوادارای استقلال در اکثر محافل حضور دارم که شاید شما نداشته باشید...

در مورد بند اول..فرهاد اون تی شرت رو نپوشیده بود که اون رو به رخ پرسپولیسیا بکشه! شما 100% مطمئن باشید اگه الغرافه با یه تیم ایرانی دیگه همگروه بود بازم فرهاد این کارو میکرد...
فرهاد فقط میخواست به اون دسته معدود و کم از هوادارای استقلال که از رفتنش دلگیر بودن یادآوری کنه که هنوز عاشق تیمشه و به یاد تیمش...

در مورد بند سوم : این که میفرمایید اگر فرهاد این کارو نمیکرد بین هوادارای دو طرف عزیز تر میشد.اصلا درست نیست! چون فرهاد با این حرکت بین استقلالی ها عزیز تر شد! و همین کافیه...حتی اگه بین هوادارای رقیب منفور بشه به نظر من هیچ ایرادی نداره...ببخشید که این رو رک گفتم...شاید یه کم خودخواهانه گفتم..ولی این نظر من و خیلی از هوادارای استقلال که نظراتشون رو در این چند روزه شنیدم هست...یعنی برای فرهاد عزیز شدن بین هوادارای ناراحت استقلال مهم بوده نه هوادارای رقیب..و اگر..اگر این کارش باعث شد پرسپولیسیا ازش دلگیر بشن و بهش بی احترامی کنن براش اصلا مهم نیست چرا که : قبل از نشون دادن پیرهنشم در استادیوم بهش توهین شد! و فرهاد اینقدر عاقل هست که بدونه با این حرکت پرسپولیسیا ازش متنفر میشن...خب حتما براش مهم نیست! اشکالی داره؟ فک نمیکنم!

در مورد این که هو کردن مشکلی نداره...
شاید در دربی مشکلی نداشته باشه...ولی اون هایی که توی این چند روزه همش عرب عرب میکنن و میگن جلو عرب ها فلان شدیم و بهمان شدیم.و فرهاد جلو عرب ها نباید این کارو میکرد....حتی هو کردن یه ایرانی هم اینجا اشکال داره جلو عرب ها!

هر چند مه من خودم به شخصه این تنفر شدید از کل جهان عرب رو متوجه نمیشم و اون رو مصداق بارز نژاد پرستی میدونم....بحثش هم مفصله ولی اینجا جاش نیست ..
این که از هر کشور عربی ...هر فرد عربی از نظر ما یه تیکه آشغاله چرا؟ چون مثلا حکومت هاشون با ایرانی ها بدن یا نمیدونم دین الان ما رو خیلیا به خاطر اونا میدونن یا چه میدونم بحرین و عربستان یه بار با ما یه کاری کردن ....حالا یه تیم از عمان...لبنان یا چه میدونم یمن هم بیاد چون عربه..پس اه میشه برای ما و هر عربی باید بره بمیره! اینا متاسفانه داره توی کشور ما اپیدمی میشه...

mori جان (شرمنده اسمتون رو نمی دونم یا فراموش کردم
smilingsmiley.gif
‌) ما ارادت داریم
smilingsmiley.gif

در مورد تیشرت فرهاد هم بر فرض که فرهاد گل هم می زد و تیشرت آبی رو نشون هوادارپرسپولیس می داد ولی نزد و از اول بازی هم معلوم نبود که گل بزنه و نشون بده !! تو تاپیک استقلال یک کامنت بود که حرف درستی زده بود یادم نمیاد که کی نوشته بود اگر تماشاگر های پرسپولیس از اول بازی درست با مجیدی برخورد می کردند و مجیدی رو تشویق می کردند (به عنوان یک ایرانی که در تیم الغرافه بازی می کرد ) و یک جورایی مجیدی رو به قول خودمون شرمنده می کردند اگر مجیدی گل می زد با چنین جوی اصلا این کار رو می کرد و پیرهن آبی رو نشون پرسپولیسی ها می داد من می خوام بگم از ماست که بر ماست !! وقتی می تونیم از یک نفر انتظار داشته باشیم که با ما درست رفتار کنه که ما رفتارمون درست باشه !! نمی تونیم از کسی انتظار داشته باشیم که به ایسته ما کتکش بزنیم بعد یه حرکتی هم انجام داد بگیم تو باید خویشتندار می بودی چون من اینی که هستم هستم !!!!

ولی به نظر من حتی فرهاد اون لباس آبی رو برای به رخ کشیدن پرسپولیسی ها نپوشید برای این پوشیده بود که تعصب اش رو به طرفدارهای استقلال نشون بده

سلام و درود بر هر دو عزیز

ببخشید، من ظاهرا یک مقدار در تایپ کردن نوشته قبلی ام عجله کردم و درست مطلب رو نتونستم منتقل کنم!

بحث در مورد حرکت فرهاد مجیدی و پوشیدن تی شرت آبی زیر لباس الغرافه بود.

در واقع من کل جمله ای که در بند دوم نوشته ام نوشته بودم باید ادیت کنم چون صغری کبری اون درست چیده نشده بود.

بله کسی رو به جرم مثلا حمل یک سلاح سرد تا زمانی که استفاده نکرده باشه محکوم نمی کنند. (هر چند یک جاهایی محکوم می کنند!) ولی درسته فرهاد مجیدی تی شرت آبی پوشیده بود و فرصت نکرد که گل بزنه و اون وقت تی شرت آبی رو نشون بده.

این قسمت از صحبت شما رو که می گویید تماشاچی های پرسپولیسی هم اخلاق حرفه ای رو رعایت نکردند و با مجیدی بد تا کردند قبول دارم (هر چند هنوز هم می گم همه هواداران پرسپولیسی فرهاد رو مورد بد و بیراه های خودشون قرار ندادند)

عرض من این بوذ که به هر حال فرهاد چنین قصدی داشته و اگر موفق به گل زنی می شد و بعد این حرکت رو انجام می داد این کار در مقابل خیل گسترده هواداران پرسپولیس چندان جالب نبود, هر چند او به هر حال خودش بهتر می دونه که باید چطور رفتاری داشته باشه و یک بازیکن بی تجربه نیست. کسی نمی تونه پیراهن در آوردن را محکوم کند من هم نگفتم که کار بدی کرده, او به هر حال به باشگاه استقلال تعلق داشته و می خواسته به هوادارن استقلال به نحوی ادای دین بکنه, فقط بحث سر این هست که این حرکت در مقابل پرسپولیسی ها قبول کنید که شدیدا تحریک آمیز است.

نهایتا حرف من این هست که هم تماشاچی ها باید فحاشی را کنار بگذارند (ضمنا این انتظار که 90 هزار تماشاچی پرسپولسی که آمده اند که برد تیم خود را ببینند یار تیم مقابل را تشویق کنند هم یک مقدار عجیب و غریب است!) و بالاخره این که اشکالی ندارد که یک بازیکن حرفه ای مثل فرهاد مجیدی که خود من خیلی به او علاقه داشته ام و سبک بازی اش را خیلی می پسندم, اقدامی چنین تحریک آمیز انجام ندهد. این به اعتقاد من زیباتر بود اگر اتفاق می افتاد. همین! حالا شما مخالفید؟ اشکالی ندارد! من هم بحثی ندارم, هر کسی نظر خودش را دارد دیگر! غیر از این است!

اما یک چیزی یادم رفت بگم: علی عزیز گفتند که ما چرا باید این همه با عرب ها خصومت داشته باشیم و این جور رفتارهای نژاد پرستانه درست نیست و ...

این بحث خیلی مفصل تر از اونی هست که بشه اینجا راحت در موردش حرف زد. اما ریشه تاریخی دارد. تمدن ایرانی ها خیلی جلوتر از اعرابی است که الان به واسطه پول نفت به آلاف و الوفی رسیده اند و نسبت به ایرانی ها هر طور که بخواهند موضع گیری کنند و حرف بزنند.

این بحث را زیاد ادامه نمی دهم، همین قدر کافی است فعلا ...

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
[QUOTE="AmirHesam";4765423]درود به همه دوستان ...
من هیچ قصد بی احترامی و اینکه به کسی تهمت بزنم رو ندارم و فقط میخوام مثل خیلی ها حرف دلمو بزنم و شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد

[/QUOTE]

سلام بر شما

الان فرصت ندارم جواب بدهم ولی آخر شب بر می گردم و خدمت تان خواهم بود.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اما یک چیزی یادم رفت بگم: علی عزیز گفتند که ما چرا باید این همه با عرب ها خصومت داشته باشیم و این جور رفتارهای نژاد پرستانه درست نیست و ...

این بحث خیلی مفصل تر از اونی هست که بشه اینجا راحت در موردش حرف زد. اما ریشه تاریخی دارد. تمدن ایرانی ها خیلی جلوتر از اعرابی است که الان به واسطه پول نفت به آلاف و الوفی رسیده اند و نسبت به ایرانی ها هر طور که بخواهند موضع گیری کنند و حرف بزنند.

بحث عرب هایی که این طوری فکر میکنن جداست...من عرب نیستم...کس و کارم هم عرب نیستن...ولی میدونم که کل عرب های دنیا این طرز فکر رو ندارن...
تمدن و فرهنگ یه کشوریا یه ملت باعث برتری اون ملت نسبت به بقیه مردم دنیا نیست....باید برای همه مردم دنیا از هر نژاد و فرهنگی احترام قائل شد..همون طوری که خیلی از اعراب به ما توهین میکنن و ما رو تحقیر میکنن شاید خیلی از آمریکایی ها هم از ما بدشون بیاد و به ما توهین کنن یا هر کشور دیگه ای...
من بحثم سر این هست که هر تیم عربی که میاد اینجا نباید به چشم یه سری ادم منفور بهشون نگاه بشه....
این تنفر از یه نژاد و قوم و ملت شایسته یک ایرانی با فرهنگ و متمدن! نیست...
همون طور که در خیلی از کشور های غربی به ما ایرانی ها به چشم بدی نگاه میشه...به خاطر بی عرضگی ها و بی شعوری های یه عده در بدنه حکومت...و مسلما ما از این وضع راضی نیستیم و میخوایم ثابت کنیم که من ایرانی با اون یکی ایرانی که شما بدتون میاد ازش فرق دارم..همین نگاه هم باید نسبت به عرب ها وجود داشته باشه...
میدونم شاید کمی براتون غیر قابل تحمل باشه این حرفا...
ولی خب...نظر من اینه!
بیشتر صحبت کنم متهم به عرب دوستی و عرب پرستی و ..هم خواهم شد از طرف برخی دوستان!:D

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بنده نمی خوام وارد این بحث بشم!
چون تجربه ثابت کرده وارد هر بحثی نباید شد
اما چون فرامرز دو بار کلمه ای که من به کار بردم رو به کار برده(خویشتن داری) باید بگم بنده اگر این کلمه رو بکار بردم ربطی به تماشاگرهای تو ورزشگاه نبوده و ربطی به مجیدی نداره!
من نسبت به صحبت هایی که تو بخش شد واژه خویشتن داری رو گفتم!

مرجان جان اصلا من منظورم شما نبودید و اصلا منظورم نفر خاصی نبود منظور هم تازه کسانی که منصف هستند و در خلال نوشته هام هم اصلا نوشته شما مدنظرم نیود :)

یک سوال چرا وارد بحث نمیشید اتفاقا اینجا نه تاپیک هواداری هست نه تاپیک کل کل اینجا می تونیم منطقی بحث کنیم قرار هم نیست صحبت های ما هم وحی منزل باشه که :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام و درود بر هر دو عزیز

ببخشید، من ظاهرا یک مقدار در تایپ کردن نوشته قبلی ام عجله کردم و درست مطلب رو نتونستم منتقل کنم!

بحث در مورد حرکت فرهاد مجیدی و پوشیدن تی شرت آبی زیر لباس الغرافه بود.

در واقع من کل جمله ای که در بند دوم نوشته ام نوشته بودم باید ادیت کنم چون صغری کبری اون درست چیده نشده بود.

بله کسی رو به جرم مثلا حمل یک سلاح سرد تا زمانی که استفاده نکرده باشه محکوم نمی کنند. (هر چند یک جاهایی محکوم می کنند!) ولی درسته فرهاد مجیدی تی شرت آبی پوشیده بود و فرصت نکرد که گل بزنه و اون وقت تی شرت آبی رو نشون بده.

این قسمت از صحبت شما رو که می گویید تماشاچی های پرسپولیسی هم اخلاق حرفه ای رو رعایت نکردند و با مجیدی بد تا کردند قبول دارم (هر چند هنوز هم می گم همه هواداران پرسپولیسی فرهاد رو مورد بد و بیراه های خودشون قرار ندادند)

عرض من این بوذ که به هر حال فرهاد چنین قصدی داشته و اگر موفق به گل زنی می شد و بعد این حرکت رو انجام می داد این کار در مقابل خیل گسترده هواداران پرسپولیس چندان جالب نبود, هر چند او به هر حال خودش بهتر می دونه که باید چطور رفتاری داشته باشه و یک بازیکن بی تجربه نیست. کسی نمی تونه پیراهن در آوردن را محکوم کند من هم نگفتم که کار بدی کرده, او به هر حال به باشگاه استقلال تعلق داشته و می خواسته به هوادارن استقلال به نحوی ادای دین بکنه, فقط بحث سر این هست که این حرکت در مقابل پرسپولیسی ها قبول کنید که شدیدا تحریک آمیز است.

نهایتا حرف من این هست که هم تماشاچی ها باید فحاشی را کنار بگذارند (ضمنا این انتظار که 90 هزار تماشاچی پرسپولسی که آمده اند که برد تیم خود را ببینند یار تیم مقابل را تشویق کنند هم یک مقدار عجیب و غریب است!) و بالاخره این که اشکالی ندارد که یک بازیکن حرفه ای مثل فرهاد مجیدی که خود من خیلی به او علاقه داشته ام و سبک بازی اش را خیلی می پسندم, اقدامی چنین تحریک آمیز انجام ندهد. این به اعتقاد من زیباتر بود اگر اتفاق می افتاد. همین! حالا شما مخالفید؟ اشکالی ندارد! من هم بحثی ندارم, هر کسی نظر خودش را دارد دیگر! غیر از این است!

این بحث را زیاد ادامه نمی دهم، همین قدر کافی است فعلا ...

mori جان من هم نمی خوام بگم که اگر گل می زد و اینکار می کرد تههیج ورزشگاه نبود اتفاقا بود !! ولی باز هم این دلیل بر فحش خوردن کسی نیست !! هر بازیکنی می تونه به هر مدلی که دوست داشت تا وقتی که باعث توهین یا حرکات نژاد پرستانه نباشه می تونه خوشحالی کنه این حق طبیعی هر بازیکنی هست حالا می خواد اون نشان دادن رنگ تیم مورد علاقه اش باشه و یا هر خوشحالی دیگر !! حالا این ذهنیت پیش میاد که اینکار باعث میشه که طرفدارها فکر دیگه ای بکنند دیگه مشکل اون بازیکن نیست ! درسته یکی می تونه ملاحظه کنه و اینکار رو نکنه و یکی دیگه بکنه ولی در هر دو صورت خلافی متوجه بازیکن نمیشه !! من نمیگم مجیدی رو تشویق می کردند این حق طبیعی هر پرسپولیسی هست که از مجیدی بدش بیاد چون اون تو تیم حریف اش بازی می کنه همانطور که خیلی از رئالی های از مسی خوششون نمیاد و خیلی از بارسایی ها از رونالدو !! اصلا این بازیکن هر وقت توپ به دست اش افتاد هو اش کنند !! ولی انتظار این رو نداشته باشند که اون بازیکن هم رفتار خوبی در قبالشون داشته باشه !!
ببین من می خوام بگم که من به عنوان ببیننده می شینم و بازی رو می بینم و بعد از اتمام بازی وقتی به عنوان یک پرسپولیسی میام صحبت کنم با منطق صحبت کنم همانطور که برای طرفدار های استقلال هم همینطور هست !!
وقتی میگم که مجیدی کار خوبی نکرد این رو هم بگم که تماشاگر های ما هم خوب کاری نکردند شاید شاید و باز هم شاید اصلا مقصر تماشاگر های خودمون هستند که باعث همچین کاری شدند !! چرا فقط تا هر اتفاقی که می افته سریع میام میگم دیدی فلان کس چکار کرد ! چون بر علیه تیم ما اینکار رو کرد دیگه بازیکن کوچیکی هست و بعد هم که می شنویم که فحش هم خورده به جای که بشینیم یکم فکر کنیم باز از روی تعصب میگیم خوب خوبش شده بیشتر از اینا حق اش بوده و خودمون هم چهار تا می زاریم روش و میگیم !! من منظورم شخص یا طرفدار های خاصی نیست این در همه طرفدار ها دیده میشه !!

تا این قضیه رخ داد همه داد این رو برداشتن که دیدی این بازیکنه که تو تیم عربی بازی کرد چکار کرد با تیم ما این بازی ملی بود و اینکارش توهین به وطن و ایران بود ولی در این حال فحش به یک بازیکن در خاک خودش و جلو همون بازیکن های عرب توهین به ایران و وطن نیست توهین به فرهنگ و ساختار وطن نیست !!!

من نمی خوام کار مجیدی رو تشریح و توجیه کنم و نه کار تماشاگرهای پرسپولیس رو توبیخ کنم فقط می خوام بگم که فقط یکم منطقی تر صحبت کنیم و درمورد کسی اونطور قضاوت کنیم که لایق اش هست نه اونطور که باب میلمون هست !!!
ارادتمندیم :)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
[QUOTE="AmirHesam";4765423]درود به همه دوستان ...

اول از همه این که از تظاهر کردن اصلا خوشم نمیاد یعنی واقعا یه حس بدی بهم دست میده ...
تظاهر به اینکه باید بیایم بگیم امروز استقلال ببره و من خوشحال میشم ، تظاهر به اینکه من امروز هوادار پرسپولیسم و میرم استادیوم و تشویقش میکنم ؟
تظاهر به اینکه همه ما نمایندگان ایرانیم و باید پشت تیمهامون باشیم و روی عربهارو کم کنیم ؟
به خدا تظاهر کردن خیلی مسخره ست ... عجیب مسخره ست ... بس کنید دیگه ... یه زره واقعه گرا باشید ...
اینکه بخوایم نشون بدیم چه قد روشن فکریم و چه قد معدبانه تایپ میکنیم اصلا درست نیست .. به نظر من مهم شخصیت خوده آدمه که به مرور زمان این شخصیت نشون داده میشه نه با تایپ کردن های کتابی و عارفانه !!!!

اینجا یه محیطیه که خیلی از دوستان از هرجای کشور از هر سنی هست پس نباید بیایم هر وقت و هر وقت به طرف بگی درست صحبت کن ، فلان کارو کن ، این کارا در حد تو نیست ... والا من تو این چند روزه هم که تو بخش فوتبال بیش از پیش فعالیت کردم هیچ توهینی ندیدم !!!! یعنی هیچ توهینی !!!
این کلمات توهینه : بی غیرت ، وطن فروش ، و ..... ؟

بازم میگم من به شخصه هیچ توهینی ندیدم ..
فقط من با این مخالفم که طرفدارای دو تیم به تاپیکهای هم دیگه سرک میکشن و پست میدن و باعث میشه جرو بحثها شروع بشه ... و هم اینکه مدیریت عزیز بیش از پیش هم انگار گیر میدن به همه چی و حتی زحمتشو به خودشون نمیدن توضیح بدن ، به خدا یه چند کلمه تایپ کردن سخت نیست ... به شعور و درک کاربر احترام بذارید خوبه والا ...

تو این کلمه "تظاهر کردن" خیلی معنی هست و میدونم دوستانم کاملا متوجه میشن ....
فقط من دوست دارم واقع گرا باشیم و یه زره هم به همدیگه حق انتخاب بدیم ... منظورم این نیست فحش و دری وری بدیم که باز هم میگم من که تا به حال ندیدم بی احترامی به کسی بشه و فقط یه خورده باید جنبه هارو بیشتر کنیم و تظاهر کردن و مظلوم گرایی رو کمتر .... و اینکه نیایم به هرکسی بگیم اینطور پست نده اونطور پست بده ...
شاید حرفهای بعضی از ماها مثل بعضی دیگران کمتر لایک بخوره یا اصلا نخوره ولی دوست دارم یه زره واقع گرا باشیم و این همه تظاهر به یه چیزایی نکنیم که دو روز دیگه فکرشو میکنیم خنده مون بگیره ....

امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم چون یه چیزایی میبینم یه لایکهایی میبینم یه حرفهایی رو میبینم خیلی اعصابم میریزه به هم از این همه تظاهر و ندید بازیها ....[/QUOTE]

خب، برویم سر وقت امیر حسام عزیز!

چند تا نکته در مورد پست و مجموعا نوشته های شما قابل ذکر هست:

1- شما روی واژه‌ی "تظاهر" خیلی تاکید داشتید و چند بار حس خودتون رو نسبت به این مقوله عنوان کردید. بدون شک متظاهرانه رفتار کردن از طرف هیچ کس جالب نیست. به نظر من آدم هر عقیده ای داره حتی اگر گبر هم هست همیشه روی حرف و عقیده ش وایسه خیلی بهتره و شرف داره که یک روز در قیافه شیخ باشه و روز دیگر در چهره ژیگولو! تا اینجا بنده کاملا با شما هم عقیده هستم.

2- در مورد بازی های تیم های باشگاهی ایران و نحوه رفتار هواداران: از نظر من هر کدام از باشگاه های ما که موفق به کسب سهمیه شرکت در مسابقات آسیایی شده باشند و در برابر هر حریفی که قرار گرفته باشند (حالا منهای این که از اتفاق دو حریف ایرانی به هم بخورند!) در حکم نماینده کل کشور هستند و من نوعی طرفدارش خواهم بود, حالا این باشگاه هر اسمی می خواهد داشته باشد! اسنقلال باشد، ذوب اهن باشد، تراکتور باشد و یا هر اسم دیگر برای من فرقی نمی کند و من طرفدارش خواهم بود. این
کار از نظر بنده هرگز تظاهر نیست و عین واقعیتی است که لااقل بنده با شناختی که از خودم دارم به اون پایبند هستم و ابدا هم کاری به خوش آمد یا بد آمد دیگران در این ارتباط ندارم. به نظر من می شود شما مثلا طرفدار پرسپولیس باشی ولی وقتی رقیب دیرینه ات با یک حریف آسیایی بازی دارد (اصلا هم فرقی نمی کند که این حریف آسیایی عرب باشد یا کشوری از آسیای جنوب شرقی باشد یا هر جای دیگر)، همان رقیب دیرینه را تشویق کنی که ببرد و در بازی اش موفق شود. سربلندی او سر بلندی شما خواهد بود.

3- همونطور که به درستی اشاره کرده اید "شخصیت" چیزی نیست که با قلمبه سلمبه حرف زدن ایجاد بشود؛ کاملا ممکن هست که کسی که ادبیاتی فوق العاده عالی در نوشتن و صحبت کردن دارد شخصیتی پریشان و نامانوس داشته باشد و بر عکس کسی که لحنی بی آلایش و خودمانی دارد و اصلا هم بلد نیست لفظ قلم حرف بزند اتقاقا دقیقا از ویژگی های شخصیتی کاملا ممتازی برخوردار باشد، اما چیزی که همیشه از نظر من مهم بوده "ثبات رای و عقیده" است که یک نفر که شخصیتی ویژه دارد به آن توجه می کند و باری به هر جهت و پیرو حزب باد نمی شود.

البته این مساله بیشتر در عقاید مهم و اساسی ما مصداق دارد. اما در مورد هواداری یا طرفدرای از تیم های فوتبال گاهی پیش می آید که آدم مثلا هم زمان چند باشگاه را دوست داشته باشد و علاقمندی اش را به چند تیم مختلف نشان بدهد؛ مثلا من در رده باشگاهی خارجی تیم های بایرن، بازسلونا، میلان آ ث و منچستر و در رده تیم های ملی تیم های ملی برزیل, آرژانتین، آلمان و هلند و این اواخر اسپانیا را دوست داشته ام! این دیگر اسمش هرهری مذهب بودن و تزلزل شخصیتی نیست، معمولا یکسری بازیکن های خاص را شما دوست دارید که در تیم های گوناگون پراکنده شده اند برای همین نسبت به نتیجه گیری تیم هاشون هم حساس می شوید. ولی در مورد باشگاه های داخل کشور در شرایط عادی کمی قضیه فرق می کند. به طور معمول ما هر کدام مان طرفدار یک تیم باشگاهی داخلی هستیم و علایق خودمون رو نسبت به این باشگاه در زمان های مختلف نشان می دهیم. اینجا کمی دور از ذهن است که مثلا همزمان هم طرفدار پرسپولیس باشیم هم استقلال! این غیر طبیعی است و گمان نمی کنم کسی که فوتبالی واقعی باشد چنین حسی داشته باشد!

4- شما اشاره کرده اید که در چند روز گذشته هرگز توهینی ندیده اید؛ به نظر من این ندیدن بنده و شما علت دارد: پست های حاوی توهین مستقیم توسط مدیر یا مدیران تالار پاک شده اند و حالا دیگر اثری از آثارشان باقی نمانده! این را باید از مدیر تالار پرسید که آیا چنین چیزی وجود داشته یا نه! (فرزاد یا ساسان عزیز می توانند شهادت بدهند)

5- دعوت کردن به آرامش چیز بدی نیست و من از آن استقبال می کنم، شما اگر بنده تند صحبت کردم بیا و تذکر بده به من تا دوباره آرامشم را بدست بیاورم. از نظر من صحبت های دوست خوب مون جری خانم خیلی خوب بود که همه ما را دعوت به خویشتن داری کردند، حالا هر کس ممکن است نظر خاص خودش را داشت باشد. خیلی ها این طور مواقع می گویند چرا بعضی ها مدام امر و نهی می کنند و ژست روشنفکری می گیرند و بکن نکن می کنند به بقیه... از نظر من اصلا مهم نیست که این بقیه چی فکر می کنند چون من یکی که برای خوش آمدن X یا y چیزی نمی نویسم و خیلی هم لجباز تر از اونی هستم که شما فکرش را بکنید چون ابدا برایم خوشامد دیگران اهمیتی ندارد! رفاقت البته معنای دیگری دارد که مطلبی است علیحده.

6- در خصوص سرک کشیدن به تاپیک های هواداری از جناح های مقابل: با شما موافقم. به نظر من یهتر هست آدم سراغ همان تاپیکی برود که تعلق خاطر بیشتری نسبت به اون دارد و خود من معمولا رویه ام همین طوری است و خیلی به ندرت پیش آمده که در تاپیک های هواداری رقیب پستی بگذارم. این خودش خیلی کمک می کند به این که اوضاع تاپیک های هواداری به خوبی دنبال بشود و جوّ آن هم آرام بماند.

7- و بالاخره در مورد لایک خوردن یا نخوردن (مساله این است!!): این امکان که به تازگی ایجاد شده در فورم پی تی امکان مثبت و خیلی خوبی است. به ایجاد رونق تاپیک های مختلف خیلی کمک کرده. جایش خالی بود، حتی بد نبود امکان دیس لایک هم ایجاد می شد نا گاهی اوقات بتوانی با نوشته هایی که موافق نیستی هم این عدم توافق را نشان بدهی. این ابزارها می تواند جهت بدهد به کاربران بخش های مختلف و نسبت به فعالیت های بهترشان ترغیب شان بکند.

اما چیزی که احتمالا شما ازش دلخور هستید یا بدتان آمده لایک زدن های بدون پشتوانه و قضاقورتکی! و به زعم شما "متظاهرانه" است. من هم موافقم! در لایک زدن افراط و تفریط جایز نیست و باید حساب و کتاب داشته باشد.

در پایان این پست - که تا همین جا هم طولانی شده!- یک چیزی را که چند وقته می خواستم در مورد خودم بگم حالا از فرصت استفاده می کنم و اینجا می گویم:

من یک هوادار کاملا معمولی فوتبال هستم. بیشتر خود فوتبال و صحنه های هیجان انگیزش را دوست داشته ام تا مرز بندی های باشگاهی و رنگی آن را. هر چند کتمان نمی کنم که از بچگی یا نوجوانی به برخی باشگاه ها گرایش و تمایل بیشتری داشته ام اما هیچ وقت هم به فرض با باخت پرسپولیس دچار سردرد نشده ام!! تا الان حتی یک بار هم پایم به استادیوم های فوتبال باز نشده و همیشه از صفحه تلویزیون آن را دنبال کرده ام. در واقع بیشتر از این خوصله اش را نداشته ام که انرژی صرف کنم!! حالا این دنیای من است و لزوما با دنیای خیلی از دوستان اینجا برابر نیست و مزیتی هم به حساب نمی آید. من همونطوری که دوستانی از باشگاه محبوبم پرسپولیس دارم دوستان خوب استقلالی هم دارم و از این با هم بودن خیلی بیشتر لذت می برم. در بیرون از فورم هم اگر چه همه مرا به پرسپولیسی بودن می شناسند ولی دوستان خیلی خوب استقلالی هم دارم که مخصوصا خیلی زیاد با هم شوخی می کنیم و کری می خوانیم ولی حتی یک بار هم کارمان به مشاجره نکشیده. من ترجیح می دهم که هواداری ام را همینطور ادامه بدهم، نه سیب زمینی بی رگ هستم که هیچ چیز برایم مهم نباشد و نه از آن طرف فلفل تند پاکستانی هستم که دمار آدم را در می آورد!!

اینها را فقط برای این گفتم که دوستانی که کمتر با من آشنا بوده اند در جریان باشند که بحث های من معمولا غیر جانبدارانه است و سعی بر گفتن حقیقت داشته ام (حالا شاید خیلی وقت ها هم اشتباه کرده باشم ولی تلاشم بر گفتن حقیقت - از دید خودم - بوده.) اگر روزی به فرض در بازی پرسپولیس با یک باشگاه دیگر (مثلا سپاهان) داور به غلط به نفع پرسپولیس گرفت و سوت اشتباه زد من بهش اشاره می کنم و برایم مهم نیست که این موضوع خوشایند هواداران تاپیک پرسپولیس هست یا نه.

فکر می کنم اگر این طوری فکر کنیم فوتبالمان پیشرفت بهتری بکند.

با عرض پوزش از طولانی شدن این پست!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
mori جان من هم نمی خوام بگم که اگر گل می زد و اینکار می کرد تههیج ورزشگاه نبود اتفاقا بود !! ولی باز هم این دلیل بر فحش خوردن کسی نیست !!

...

شما هم که همان حرف های مرا زدی داداش!! خوب من هم که همین ها رو گفته بودم، خوشت میاد تایپ کنی؟! :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان جان اصلا من منظورم شما نبودید و اصلا منظورم نفر خاصی نبود منظور هم تازه کسانی که منصف هستند و در خلال نوشته هام هم اصلا نوشته شما مدنظرم نیود :)

یک سوال چرا وارد بحث نمیشید اتفاقا اینجا نه تاپیک هواداری هست نه تاپیک کل کل اینجا می تونیم منطقی بحث کنیم قرار هم نیست صحبت های ما هم وحی منزل باشه که :)

فراز؛من بعد از بازی خیلی کوتاه گفتم،فکر نمی کردم مجیدی بیشتر جو رو خراب کنه!
خوب اینجا هر کسی داره حرف خودشو می زنه
شما می گی کار مجیدی درست بوده
مرتضی داره میگه مجیدی می تونست جور دیگه رفتار کنه!
تو داری می گی توهین کردن بهش و هر کس ظرفیتی داره اما اینو فراموش نکن،کسانی که یک عمره دارن تو این جو بازی می کنن پس با من و تویی که بیرون از زمین هستیم فرق دارن
بحث غیرت و ناموس نیست
وقتی مجیدی کسی ست که هواداران پرسپولیس ازش خاطره خوب ندارن و تا چند روز قبل بازی هواداران استقلال فراخوان زدن که بریم ورزشگاه برای حمایت از فرهاد!این یعنی قبل بازی بستری فراهم شده نه برای حمایت ابی از قرمز بلکه ابی از بازیکن ابی در تیم مقابل قرمز
پس این کافیه که تماشاگر کم نیاره و شروع کنه(من از توهین و هر جور فحشی حمایت نمی کنم اما من و تو خوب می دونیم جو ورزشگاه هامون چیه پس برای اینکه مجیدی تو این بازی بود انتظار معجزه نداری؟) و خوب مجیدی می توسنت کاری کنه که از این بد تر نشه!
اون 100% پیرهن پوشیده بود که نشون هواداران استقلال بده اما انگار یادش نبود اونجا هوادار پرسپولیس اقلیت بود!!
من دیدم خیلی از دوستان بحث مقایسه رو راه می ندازن!مگر نه اینکه علی کریمی تو دربی هوادارن فحش بهش دادن و به گواه نوشته ی جواد در جواب این فحش ها کریمی براشون بوس فرستاد!
پس می شد جواب بهتری داد نه تحریک کرد
اما خوب شما بازیکن محبوبتون هست و هر جوری هست می خواید بگید هوادار پرسپولیس اشتباه کرده!
پس این دیگه بحثی نمی زاره
ما تا 3 سال دیگه هر کدوم حرف خودمون رو می زنیم

اما چیزی که من ازش ناراحتم هنوز داره حرفهای بد زده می شه
هنوز این وری ها دارن می گن خوش رقصی برای عرب ها
اون وری ها دارن می گن سوختن سوختن!!
واقعا متاسفم که این جور حرف زدن رو می بینم!

و خوب بنده ترجیح میدادم داخل نشم به این بحث چون از خیلی وقت پیش پیه جر و بحث رو به تنم مالیدم چون به این نتیجه رسیدم جواب خوبی نداره!!!
من تو تاپیک علی کریمی همش مدام حواسم بوده که عکسی نزارم باعث تحریک هواداران استقلال بشه اما دارم می بینم انگار از اون ور این جوری نیست!
البته من اصلا اهل مقایسه نیستم چون این دو نفر هیچ ارتباطی بهم ندارن که مقایسه بشن!

در هر صورت اون روز تموم شد
هر دو طرف اشتباه کردن
و تنها کسی که می تونست کمک به جو بد کنه خود فرهاد بود
نه هواداری که یک عمر این مدلی رفتار کرده!
کسانی میگن بازی ملی بود و نباید تماشاگر پرسپولیس این جوری می کرد اون وقت نگاه نمی کنن تماشاگر استقلال در بازی قبلی اسیایش می گه ... لق ..

متاسفانه ما وقتی نوبت خودمون میشه ادعای فرهنگ و منطقمون می شیه!
اما یادمون میره جو ورزشگاه های ما یک عمر این بوده
عده ای تونستن جو رو به نفع خودشون بر گردونن
عده ای هم بدترش کردن!
تو خودت ملت جو گیرمون رو خوب می شناسی
مثال ساده ش مسائل سیاسی که با هر تلنگری دچار موج می شن!
پس از این ملت عموم انتظار داری بیان فرهاد رو تشویق کنن تا اون شرمنده بشه و پیرهن و 4 نشون نده؟؟؟
از تو با این همه دید باز من یکی انتظار نداشتم!
خدا وکیلی بعد از بازی وقتی دیدم تو هم در جرگه اون آدمهایی هستی که داری می گی حال کردم،تعجب کردم!!
واقعا تعجب کردم
فکر می کردم تو کسی باشی که بیای بگی فرهاد نباید جو رو خراب تر می کرد
چون حرفهای منطقی ت تو خیلی چیزها رو دیده بودم
مثل اعتراض جباری به مجیدی

ببخشید نا خوادگاه پر حرفی شد

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فراز؛من بعد از بازی خیلی کوتاه گفتم،فکر نمی کردم مجیدی بیشتر جو رو خراب کنه!
خوب اینجا هر کسی داره حرف خودشو می زنه
شما می گی کار مجیدی درست بوده
مرتضی داره میگه مجیدی می تونست جور دیگه رفتار کنه!
تو داری می گی توهین کردن بهش و هر کس ظرفیتی داره اما اینو فراموش نکن،کسانی که یک عمره دارن تو این جو بازی می کنن پس با من و تویی که بیرون از زمین هستیم فرق دارن
بحث غیرت و ناموس نیست
وقتی مجیدی کسی ست که هواداران پرسپولیس ازش خاطره خوب ندارن و تا چند روز قبل بازی هواداران استقلال فراخوان زدن که بریم ورزشگاه برای حمایت از فرهاد!این یعنی قبل بازی بستری فراهم شده نه برای حمایت ابی از قرمز بلکه ابی از بازیکن ابی در تیم مقابل قرمز
پس این کافیه که تماشاگر کم نیاره و شروع کنه(من از توهین و هر جور فحشی حمایت نمی کنم اما من و تو خوب می دونیم جو ورزشگاه هامون چیه پس برای اینکه مجیدی تو این بازی بود انتظار معجزه نداری؟) و خوب مجیدی می توسنت کاری کنه که از این بد تر نشه!
اون 100% پیرهن پوشیده بود که نشون هواداران استقلال بده اما انگار یادش نبود اونجا هوادار پرسپولیس اقلیت بود!!
من دیدم خیلی از دوستان بحث مقایسه رو راه می ندازن!مگر نه اینکه علی کریمی تو دربی هوادارن فحش بهش دادن و به گواه نوشته ی جواد در جواب این فحش ها کریمی براشون بوس فرستاد!
پس می شد جواب بهتری داد نه تحریک کرد
اما خوب شما بازیکن محبوبتون هست و هر جوری هست می خواید بگید هوادار پرسپولیس اشتباه کرده!
پس این دیگه بحثی نمی زاره
ما تا 3 سال دیگه هر کدوم حرف خودمون رو می زنیم

اما چیزی که من ازش ناراحتم هنوز داره حرفهای بد زده می شه
هنوز این وری ها دارن می گن خوش رقصی برای عرب ها
اون وری ها دارن می گن سوختن سوختن!!
واقعا متاسفم که این جور حرف زدن رو می بینم!

و خوب بنده ترجیح میدادم داخل نشم به این بحث چون از خیلی وقت پیش پیه جر و بحث رو به تنم مالیدم چون به این نتیجه رسیدم جواب خوبی نداره!!!
من تو تاپیک علی کریمی همش مدام حواسم بوده که عکسی نزارم باعث تحریک هواداران استقلال بشه اما دارم می بینم انگار از اون ور این جوری نیست!
البته من اصلا اهل مقایسه نیستم چون این دو نفر هیچ ارتباطی بهم ندارن که مقایسه بشن!

در هر صورت اون روز تموم شد
هر دو طرف اشتباه کردن
و تنها کسی که می تونست کمک به جو بد کنه خود فرهاد بود
نه هواداری که یک عمر این مدلی رفتار کرده!
کسانی میگن بازی ملی بود و نباید تماشاگر پرسپولیس این جوری می کرد اون وقت نگاه نمی کنن تماشاگر استقلال در بازی قبلی اسیایش می گه ... لق ..

متاسفانه ما وقتی نوبت خودمون میشه ادعای فرهنگ و منطقمون می شیه!
اما یادمون میره جو ورزشگاه های ما یک عمر این بوده
عده ای تونستن جو رو به نفع خودشون بر گردونن
عده ای هم بدترش کردن!
تو خودت ملت جو گیرمون رو خوب می شناسی
مثال ساده ش مسائل سیاسی که با هر تلنگری دچار موج می شن!
پس از این ملت عموم انتظار داری بیان فرهاد رو تشویق کنن تا اون شرمنده بشه و پیرهن و 4 نشون نده؟؟؟
از تو با این همه دید باز من یکی انتظار نداشتم!
خدا وکیلی بعد از بازی وقتی دیدم تو هم در جرگه اون آدمهایی هستی که داری می گی حال کردم،تعجب کردم!!
واقعا تعجب کردم
فکر می کردم تو کسی باشی که بیای بگی فرهاد نباید جو رو خراب تر می کرد
چون حرفهای منطقی ت تو خیلی چیزها رو دیده بودم
مثل اعتراض جباری به مجیدی

ببخشید نا خوادگاه پر حرفی شد
و
مرجان جان من نظراتم رو در مورد حرکات مجیدی گفتم و هنوز هم به این معتقدم که کار مجیدی هر چند تههیج تماشاگر ها بود ولی یک مثالی هست که میگن از ماست که بر ماست !!
در مورد اینکه گفتی اومدم کار مجیدی رو گفتم درسته من یادم نمیاد گفتم حال کردم و اگر هم گفتم اون موقع داغ :) بودم ولی بازم میگم کارش اگه درست نبود غلط هم نبود به نظر من با اون همه فحشی که مجیدی خورده بود اون حرکت نشان دادن 4 تا انگشت کار طبیعی بود وقتی میشه بهش خورده بگیری که حرکت غیر ورزشی نشان تماشاچی ها نشان بده اونوقت من خودم هم می آمدم می گفتم کارش اشتباه هست ولی حرکت مجیدی بیشتر از اینکه توهین بوده باشه یکجور کل کل ورزشی بود که تازه باعث اش هم تماشاگر های خود پرسپولیس بودند !!
ببین درست هست که مجیدی با من و شما فرق داره و اون بازیکن حرفه ای هست و من و شما هم تماشاگر هامون رو می شناسیم ولی به نظرت باز این هم درسته که بیام بگیم تقصیر مجیدی بود چون ما که نمی تونیم تماشاگرهامون رو درست کنیم حداقل بیام بگیم اونی که فحش خورده رو بگیم اشتباه کرده ! بگیم به مام وطن توهین شد وطن فروش هست (منظورم شما نیستی جوی بود که بعضی از دوستان پرسپولیسی داشتند ) من می خوام بگم که وقتی ما نمی تونیم تماشاگر هامون رو درست کنیم پس چه توقعی از من بازیکن داریم درسته ما تماشاگر های خوبی نداریم ولی این تو اصل قضیه فرقی نمی کنه این نمیشه که بگیم من می دونم تماشاگر خوب نداریم پس باید خودم رو کنترل کنم !! اصلا چرا همش اونی که فحش خورده باید خودش رو کنترل کنم مگه اونی که فحش خورده از کره ماه اومده فرقی نمی کنه مجیدی و کریمی و داور ....... !! من منظورم این هست که اون کار مجیدی سزای کار تماشاگر های پرسپولیس بود !! همه ما می دونیم تماشاگر های درست و حسابی نداریم ولی چرا یکی جوابشون رو میده بهش خرده می گیریم و میگیم نباید این کار رو می کرد !! من سوالم این هست ؟؟
ببین مم یک سوال دارم مگه همین مجیدی تو امارات نرفت اردو پرسپولیس مگه همین مجیدی اول بازی نرفت با دنیزلی دست داد ! مگه مجیدی قبل از بازی ها مصاحبه ای کرد که من 4 تا بهتون زدم الان هم 6 تا بهتون می زنم !! من بحث ام بر سر این هست که یک بازیکن اینهمه فحش می خوره و ما میام تو فروم می بینیم که اینجا هم شروع کردن فحش دادن بهش و میگن چرا لباس آبی پوشیده مگه کریمی وقتی رفت استیل آذین زیر لباس اش قرمز نمی پوشید اونوقت اشکال نداشت الان مشکل داره ! خوشحالی یک نفر تا وقتی توهین به تماشاگر نباشه هیچ اشکالی نداره و من نمی فهمم که چه ایرادی ممکنه داشته باشه که بگیم کار مجیدی اشتباه بوده باشه !!
البته در مورد همین مسئله بحث مقایسه نیست ولی خود کریمی هم از طرف تماشاگر های تراکتور فحش خورد و جوابشون رو هم داد به نظر من هم کار اشتباهی هم نکرد !!

اینکه باز هم دارند میگین خوب این طبیعت فروم هست هم این بر میگن هم اونور !!! زیاد جدی نگیر :)

مرجان جان ارادتمندیم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بالا