مرجان جان اصلا من منظورم شما نبودید و اصلا منظورم نفر خاصی نبود منظور هم تازه کسانی که منصف هستند و در خلال نوشته هام هم اصلا نوشته شما مدنظرم نیود

یک سوال چرا وارد بحث نمیشید اتفاقا اینجا نه تاپیک هواداری هست نه تاپیک کل کل اینجا می تونیم منطقی بحث کنیم قرار هم نیست صحبت های ما هم وحی منزل باشه که
فراز؛من بعد از بازی خیلی کوتاه گفتم،فکر نمی کردم مجیدی بیشتر جو رو خراب کنه!
خوب اینجا هر کسی داره حرف خودشو می زنه
شما می گی کار مجیدی درست بوده
مرتضی داره میگه مجیدی می تونست جور دیگه رفتار کنه!
تو داری می گی توهین کردن بهش و هر کس ظرفیتی داره اما اینو فراموش نکن،کسانی که یک عمره دارن تو این جو بازی می کنن پس با من و تویی که بیرون از زمین هستیم فرق دارن
بحث غیرت و ناموس نیست
وقتی مجیدی کسی ست که هواداران پرسپولیس ازش خاطره خوب ندارن و تا چند روز قبل بازی هواداران استقلال فراخوان زدن که بریم ورزشگاه برای حمایت از فرهاد!این یعنی قبل بازی بستری فراهم شده نه برای حمایت ابی از قرمز بلکه ابی از بازیکن ابی در تیم مقابل قرمز
پس این کافیه که تماشاگر کم نیاره و شروع کنه(من از توهین و هر جور فحشی حمایت نمی کنم اما من و تو خوب می دونیم جو ورزشگاه هامون چیه پس برای اینکه مجیدی تو این بازی بود انتظار معجزه نداری؟) و خوب مجیدی می توسنت کاری کنه که از این بد تر نشه!
اون 100% پیرهن پوشیده بود که نشون هواداران استقلال بده اما انگار یادش نبود اونجا هوادار پرسپولیس اقلیت بود!!
من دیدم خیلی از دوستان بحث مقایسه رو راه می ندازن!مگر نه اینکه علی کریمی تو دربی هوادارن فحش بهش دادن و به گواه نوشته ی جواد در جواب این فحش ها کریمی براشون بوس فرستاد!
پس می شد جواب بهتری داد نه تحریک کرد
اما خوب شما بازیکن محبوبتون هست و هر جوری هست می خواید بگید هوادار پرسپولیس اشتباه کرده!
پس این دیگه بحثی نمی زاره
ما تا 3 سال دیگه هر کدوم حرف خودمون رو می زنیم
اما چیزی که من ازش ناراحتم هنوز داره حرفهای بد زده می شه
هنوز این وری ها دارن می گن خوش رقصی برای عرب ها
اون وری ها دارن می گن سوختن سوختن!!
واقعا متاسفم که این جور حرف زدن رو می بینم!
و خوب بنده ترجیح میدادم داخل نشم به این بحث چون از خیلی وقت پیش پیه جر و بحث رو به تنم مالیدم چون به این نتیجه رسیدم جواب خوبی نداره!!!
من تو تاپیک علی کریمی همش مدام حواسم بوده که عکسی نزارم باعث تحریک هواداران استقلال بشه اما دارم می بینم انگار از اون ور این جوری نیست!
البته من اصلا اهل مقایسه نیستم چون این دو نفر هیچ ارتباطی بهم ندارن که مقایسه بشن!
در هر صورت اون روز تموم شد
هر دو طرف اشتباه کردن
و تنها کسی که می تونست کمک به جو بد کنه خود فرهاد بود
نه هواداری که یک عمر این مدلی رفتار کرده!
کسانی میگن بازی ملی بود و نباید تماشاگر پرسپولیس این جوری می کرد اون وقت نگاه نمی کنن تماشاگر استقلال در بازی قبلی اسیایش می گه ... لق ..
متاسفانه ما وقتی نوبت خودمون میشه ادعای فرهنگ و منطقمون می شیه!
اما یادمون میره جو ورزشگاه های ما یک عمر این بوده
عده ای تونستن جو رو به نفع خودشون بر گردونن
عده ای هم بدترش کردن!
تو خودت ملت جو گیرمون رو خوب می شناسی
مثال ساده ش مسائل سیاسی که با هر تلنگری دچار موج می شن!
پس از این ملت عموم انتظار داری بیان فرهاد رو تشویق کنن تا اون شرمنده بشه و پیرهن و 4 نشون نده؟؟؟
از تو با این همه دید باز من یکی انتظار نداشتم!
خدا وکیلی بعد از بازی وقتی دیدم تو هم در جرگه اون آدمهایی هستی که داری می گی حال کردم،تعجب کردم!!
واقعا تعجب کردم
فکر می کردم تو کسی باشی که بیای بگی فرهاد نباید جو رو خراب تر می کرد
چون حرفهای منطقی ت تو خیلی چیزها رو دیده بودم
مثل اعتراض جباری به مجیدی
ببخشید نا خوادگاه پر حرفی شد