• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
636+30 مالیات میشه 666 هزار تومان پس کسی به بانک نمیفروشه این اوراق با سود 24 درصد چجوری نظرتون چیه صرف داره یا نه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
قیمت با 709 تومن شروع شد
به نظرتون این قیمت بانک قیمت بازار رو پایین نمیکشه؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
قیمت با 709 تومن شروع شد
به نظرتون این قیمت بانک قیمت بازار رو پایین نمیکشه؟

دیگه از 700 تومان پایین تر نباید بیاد اون 636 +30 تومان مالیات و 4 ماه هم انتظار هست
الان اگه بانک بخواد پیش فروش کن مثلا برای 4 ماهه 650 تومان کمتر نمیگه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به قول lapdاین یعنی بانک نمیخره در حقیقت .این خودش داره کمک میکنه به بلبشو و افزایش قیمت .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دیروز باز هم قیمت طلا فقط حوالی ۱۶۴۰ دلار نوسان داشت و مدتی است قیمت طلا روند مشخصی ندارد، مکررا زیر ۱۶۴۰ و سپس افزایش حداکثر تا ۱۶۵۲ و این یک کسالتی را در دنبال کردن قیمت طلا ایجاد کرده است. خدا را شکر ۲ اتفاق مهم در هفته آینده خواهد افتاد که ممکن است قیمت طلا را کمی جابجا کند. روز سه شنبه عید یا فستیوال طلای هندیهاست که ممکن است هر چند کم تاثیر گذار باشد و دوم جلسات مهم بانک مرکزی امریکاست که اگر صحبتی از آغاز دور سوم سیاستهای انبساط پولی بشود، طلا را به سمت ۱۷۰۰ پرتاب می کند و در غیر اینصورت دوباره روند ضعیف ادامه خواهد داشت، تا جایی که من اطلاع دارم، چهارشنبه زمان اعلام نتیجه این جلسات است که در زمان خود اطلاع رسانی دقیقتر خواهم کرد.

بسیاری از تریدرها اعتقاد دارند که در ۲ روز اول هفته به علت سررسید قراردادهای آپشن و فیوچرز، احتمالا قیمت طلا تمایل به ۱۶۵۰ دلار خواهد داشت.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من همین قیمت بانک قیمت بازار رو میکشه زیر 700

آخه من فکر نکنم وقتی قیمت 636 میخره و تو بازار 700 هست کسی به بانک بفروشه .یا نمیفروشن و نگه میدارن که قیمت روبه بالا خواهد بود .یا میرن اوراق میگیرن که باز هم فکر نکنم کاهشی باشه .اگرم ببرن بفروشن که بازم فکر نکنم کاهشی بشه .البته خداکنه که بشه
میشه چیزی که تو فکرته بگی

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آخه من فکر نکنم وقتی قیمت 636 میخره و تو بازار 700 هست کسی به بانک بفروشه .یا نمیفروشن و نگه میدارن که قیمت روبه بالا خواهد بود .یا میرن اوراق میگیرن که باز هم فکر نکنم کاهشی باشه .اگرم ببرن بفروشن که بازم فکر نکنم کاهشی بشه .البته خداکنه که بشه

برعکس، وقتی بانک 636 برداره، بازار هم قیمت رو می آره پایین تر.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک با پایین تر از قیمت بازار خریدن نمیتونه قیمتو بکشه پایین، با بالا تر یا مساوی قیمت بازار خریدن قیمت میرفت بالا.
با این قیمتی که داده گفتم یعنی اقا روی خرید سکه هات توسط من حساب نکن!!!
یا سکتو بگیر ازم یا اوراق !!
که اینا توش نکته هایی نهفته!!
مخصوصا اگه این خبره رو د رست فهمیده باشم که سکه هاتو میدی به بانک سالانه ۲۰ درصد سود میده بعدم میتونی سکه بگیری!!! این نشون میده اوضاع به چه سمتی میخواد بره!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بانک با پایین تر از قیمت بازار ننیتونه قیمتو بکشه پایین، با بالا تر یا مساوی قیمت بازار خریدن قیمت میرفت بالا.
با این قیمتی که داده گفتم یعنی اقا روی خرید سکه هات توسط من حساب نکن!!!
یا سکتو بگیر ازم یا اوراق !!
که اینا توش نکته هایی نهفته!!
مخصوصا اگه این خبره رو د رست فهمیده باشم که سکه هاتو میدی به بانک سالانه ۲۰ درصد سود میده بعدم میتونی سکه بگیری!!! این نشون میده اوضاع به چه سمتی میخواد بره!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

اوضاع به چه سمتی میخاد بره ؟!!

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان عزیز بانک 636 هزار تومان میخره که + 5 درصد مالیات میشه حدود 668000 تومان یعنی قیمت بانک 668000 تومان هست و بازار 705000 تومان یعنی بانک سکه رو با دلار 1630 تومان حساب کرده تازه اون 4 ماهی که صبر کردن هیچ
اگر هم دور اولی ها بخوان اوراق 24 درصدی بگیرن 590 تومان دستشون رو میگیره بدون مالیات
ولی دور دومی های 4 ماهه اوراق بگیرن در سررسید 678000 تومان دستشون رو میگیره که + 5 درصد مالیات میشه 709000 تومان یعنی دور دومی ها اگه کمتر از این قیمت بخوان بفروشن اوراق بگیرن بهتره

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
بانک تعهد داده بود که سکه های مردم رو بخره؟
واسه چی باید بگن ما می خریم بعد قیمت پایین بدن که هیچکس بهشون نفروشه؟
یه ذره فکر کنید، مگه کسی مجبورشون کرده بود که بگن ما می خریم؟
تصمیمات و سیاستگذاری های بانک بر خلاف تصور افراد عامی الکی و از روی بی سوادی نیست، همش بر پایه تحلیل و پیش بینی کارشناس های بسیار خبره ای که اصولا از ماها بسیار حرفه ای تر هستند
بنابراین وقتی یه دفعه اعلام می کنند که ما سکه می خریم (بر خلاف قوانین تا بحال بانک مرکزی) و اونم 70 تومن زیر قیمت بازار، باید یکم بیشتر فکر کرد ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تصمیمات و سیاستگذاری های بانک بر خلاف تصور افراد عامی الکی و از روی بی سوادی نیست، همش بر پایه تحلیل و پیش بینی کارشناس های بسیار خبره ای که اصولا از ماها بسیار حرفه ای تر هستند
بنابراین وقتی یه دفعه اعلام می کنند که ما سکه می خریم (بر خلاف قوانین تا بحال بانک مرکزی) و اونم 70 تومن زیر قیمت بازار، باید یکم بیشتر فکر کرد ...

خوب همین دیگه منم میگم از رو هوششونه حالا علتشو میخوام بدونم
ببین یکی از علتهاش میتونه این باشه که چون سکه ندارن میخوان در حقیقت سکه به خودشون برگرده ولی خوب با این قیمتی که گفتن احتمالا میخوان قیمتو تو بازار بشکنن . یا امیددارن که میاد پایین تو بازار .
پس احتمالا حرف شما درست در بیاد قیمت تو بازار بیاد پایین
البته من تا لحظه آخر به هیچ چی نمیتونم اطمینان کنم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417

دوست عزیز چون بانک سکه رو به نرخ 547 تومان فروخته میگه الان 636 تومان میخرم از این بیشتر هم نمیتونه چون اوراق رو هم باید بفروشه تازه اون دور دومی ها که 627 تومان خریدند چی ازاونا هم 636 تومان میخره قاعدتا باید بالاتر بخره چون در غیر این صورت دور دومی ها اوراق بگیرن بهتره
من فکر میکنم بانک این قیمت رو اعلام کرده تا دور اولی ها سکشون رو بگیرن و دور دومی ها اوراق وگرنه بر چه مبناعی این قیمت تایین شده خب معلومه اینا همش سیاه بازی و هیچ حساب و کتابی هم نیست و همش بر مبنای این که مردم چه احساسی دارند و به چی فکر میکنند هست نه بر مبنای بازار و اقتصاد

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
بازم تزریق زیاد دلار به بازاررررررررررررررررررررررررررر

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوباره رفت طرف 1818
از این نوسانات این چند وقت زیاد اتفاق خواهد افتاد , دلالا سود میبرن .
مثلا سکه مدام میشه 700 بعد میشه 710 , تفاوت خرید و فروش در حدی نیست که یه ادم عادی بتونه هفتصد بخره و هفتصد و ده بفروشه ده تومن سود کنه , ولی دلالا که به قیمت خرید میخرن به قیمت فروش میفروشن این وسط عروسیشونه الان !
یه مدت این اتفاق می افته تا اینکه بازار به یه سمتی بترکه !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اوضاع به چه سمتی میخاد بره ؟!!
بستگی داره اون خبری که دیدم درست بود یا نه !!
اینکه گواهی نمیدونم چی بدن دست مردم سود بیست درصدم بدن بعدم که سکه هاشونو خواستن سکه هاشونو بدن !
خب اگه اینجور باشه , نه هیچ احدی پولشو پس میگیره , نه هیچ احدی اوراق 24 درصد میگیره !! همه حمله میبرن به از این گواهیا بگیرن.
حالا چرا بانک باید 20 درصد بهش سود بده؟ تورم بالا بره که خب سکه ارزش خودشو داره , یعنی فرض بگیریم تورم 30 درصد بالا بره ارزش سکه هم 30 درصد بالا میره , بعد اینا میان بهش 20 درصدم سود میدن !!
دیگه حساب دو دوتا چهارتاست
باز میگم نمیدونم این خبر رو درست دیدم یا نه !!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
سکه تمام 709 تومن
طلا فروشا بیشتر تمایل به فروش دارند تا خرید! یعنی احتمالا پایین تر میاد

بالا