کسی نفهمید بانک چند میخره
636 هزار تومان.
کسی نفهمید بانک چند میخره
. این یعنی سکه هاتونو نمیخرم!!!به نقل از aQoa :636 هزار تومان.
قیمت با 709 تومن شروع شد
به نظرتون این قیمت بانک قیمت بازار رو پایین نمیکشه؟
به نظر من همین قیمت بانک قیمت بازار رو میکشه زیر 700به قول lapdاین یعنی بانک نمیخره در حقیقت .این خودش داره کمک میکنه به بلبشو و افزایش قیمت .
به نظر من همین قیمت بانک قیمت بازار رو میکشه زیر 700
آخه من فکر نکنم وقتی قیمت 636 میخره و تو بازار 700 هست کسی به بانک بفروشه .یا نمیفروشن و نگه میدارن که قیمت روبه بالا خواهد بود .یا میرن اوراق میگیرن که باز هم فکر نکنم کاهشی باشه .اگرم ببرن بفروشن که بازم فکر نکنم کاهشی بشه .البته خداکنه که بشه
میشه چیزی که تو فکرته بگی
بانک با پایین تر از قیمت بازار ننیتونه قیمتو بکشه پایین، با بالا تر یا مساوی قیمت بازار خریدن قیمت میرفت بالا.
با این قیمتی که داده گفتم یعنی اقا روی خرید سکه هات توسط من حساب نکن!!!
یا سکتو بگیر ازم یا اوراق !!
که اینا توش نکته هایی نهفته!!
مخصوصا اگه این خبره رو د رست فهمیده باشم که سکه هاتو میدی به بانک سالانه ۲۰ درصد سود میده بعدم میتونی سکه بگیری!!! این نشون میده اوضاع به چه سمتی میخواد بره!!
Sent from my iPod touch using Forum Runner
بانک تعهد داده بود که سکه های مردم رو بخره؟آخه من فکر نکنم وقتی قیمت 636 میخره و تو بازار 700 هست کسی به بانک بفروشه .یا نمیفروشن و نگه میدارن که قیمت روبه بالا خواهد بود .یا میرن اوراق میگیرن که باز هم فکر نکنم کاهشی باشه .اگرم ببرن بفروشن که بازم فکر نکنم کاهشی بشه .البته خداکنه که بشه
میشه چیزی که تو فکرته بگی
بانک تعهد داده بود که سکه های مردم رو بخره؟
واسه چی باید بگن ما می خریم بعد قیمت پایین بدن که هیچکس بهشون نفروشه؟
یه ذره فکر کنید، مگه کسی مجبورشون کرده بود که بگن ما می خریم؟
تصمیمات و سیاستگذاری های بانک بر خلاف تصور افراد عامی الکی و از روی بی سوادی نیست، همش بر پایه تحلیل و پیش بینی کارشناس های بسیار خبره ای که اصولا از ماها بسیار حرفه ای تر هستند
بنابراین وقتی یه دفعه اعلام می کنند که ما سکه می خریم (بر خلاف قوانین تا بحال بانک مرکزی) و اونم 70 تومن زیر قیمت بازار، باید یکم بیشتر فکر کرد ...
بانک تعهد داده بود که سکه های مردم رو بخره؟
واسه چی باید بگن ما می خریم بعد قیمت پایین بدن که هیچکس بهشون نفروشه؟
یه ذره فکر کنید، مگه کسی مجبورشون کرده بود که بگن ما می خریم؟
تصمیمات و سیاستگذاری های بانک بر خلاف تصور افراد عامی الکی و از روی بی سوادی نیست، همش بر پایه تحلیل و پیش بینی کارشناس های بسیار خبره ای که اصولا از ماها بسیار حرفه ای تر هستند
بنابراین وقتی یه دفعه اعلام می کنند که ما سکه می خریم (بر خلاف قوانین تا بحال بانک مرکزی) و اونم 70 تومن زیر قیمت بازار، باید یکم بیشتر فکر کرد ...
بستگی داره اون خبری که دیدم درست بود یا نه !!اوضاع به چه سمتی میخاد بره ؟!!