• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

akhtatn289

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز همین الان سوال کردم براتون.
اصلا روی یک خط بهتون مودم اضافه نمیدن.مگر شما الان هم که نصف قیمت هستش. یک سرویس جدید 1 ماهه در خواست بدین بعد تمدید نکنین و مودم را نگه دارین.
شما اطمينان داري؟
اضافه كردن مودم

به هر تعداد بخواي ميتوني به يه حساب وايمكس مودم اضافه كني فقط همزمان نميشه استفاده كرد

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز من از نمایندگی سوال کردم گفت نمیشه. احتمالا همانطور که گفتن باید به مرکز خدمات زنگ بزنی.

من با ساپورت خود ایرانسل صحبت کردم گفت میشه . فقط همزمان وصل نمیشن

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان من تا الان از 512 نامحدود ایرانسل استفاده میکردم، راضی بودم.
میخوام امشب 1 مگ بگیرم (نامحدود). به همون خوبی هست یا همون 512 شارژ کنم بهتره؟
پولش رو از امروز بذارم تو حسابم باشه، حله دیگه؟ خودش شب شارژ میکنه با تعرفه جدید؟
پیشاپیش ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فیس بوک بدون فیلتر باز میشه اما استایلش لود نمیشه

akhtatn289

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من تا الان از 512 نامحدود ایرانسل استفاده میکردم، راضی بودم.
میخوام امشب 1 مگ بگیرم (نامحدود). به همون خوبی هست یا همون 512 شارژ کنم بهتره؟
پولش رو از امروز بذارم تو حسابم باشه، حله دیگه؟ خودش شب شارژ میکنه با تعرفه جدید؟
پیشاپیش ممنون
من يك مگ نامحدود داشتم راضي بودم ، اگه كيفيت ٥١٢ راضي بودمي يگ مگ هم به همون كيفيت اما سرعت بيشتره

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
من يك مگ نامحدود داشتم راضي بودم ، اگه كيفيت ٥١٢ راضي بودمي يگ مگ هم به همون كيفيت اما سرعت بيشتره

مرسی بابت پاسخ!
آره از 512 راضی بودم و مشکلی باهاش نداشتم.
کاش فقط اون سوالم در مورد شارژ رو هم لطف میکردی یه راهنمایی میکردی! ممنونم!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مرسی بابت پاسخ!
آره از 512 راضی بودم و مشکلی باهاش نداشتم.
کاش فقط اون سوالم در مورد شارژ رو هم لطف میکردی یه راهنمایی میکردی! ممنونم!

یک مگ سرعتش تقریبا 125KB/s هست.

بله پول تو حساب باشه خودش تا فردا شارژ میکنه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان من مودم فضا باز دارم.مشکلم اینه که هر 1ساعت 1بار اینترنتم قطع میشه و برای وصل مجدد باید برق مودم فضا باز رو قطع و وصل کنم
مودم فضا باز در پشت بوم هستش و با 1سیم به روتری که داخل خانه هست وصل هستش
لطفا 1ک کمکم کنههههههههههههههههههههههه ه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این مودمای جیبی خیلی چیز توپیه اگه کسی تو ایران سراغ داشت به منم خبر بده:rolleyes:
PocketModem_MF.jpg

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان من مودم فضا باز دارم.مشکلم اینه که هر 1ساعت 1بار اینترنتم قطع میشه و برای وصل مجدد باید برق مودم فضا باز رو قطع و وصل کنم

اینو باید با پشتیبانی در میون بذارین دوست عزیز.
اونا باید بیان چک کنن.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من هم مشکل مشابه شما داشتم.بعضی وقتها آنتنم پر بود بعضی وقتها قطع میشدم.
متوجه شدم منطقه ما بین چند تا آنتن هست.
منم همه فرکانس ها را یادداشت کردم و همه را پاک کردم و یکی یکی همه فرکانس را وارد کردم.اون فرکانسی که بهترین آنتن دهی را میداد گذاشتم باشه بقیه را بیخیال شدم و از اون به بعد مشکلی نداشتم.
هم دانلودم خوب بود هم پینگم عالی.
این مودمای جیبی خیلی چیز توپیه اگه کسی تو ایران سراغ داشت به منم خبر بده:rolleyes:
PocketModem_MF.jpg

من از همین جیبی ها که خود ایرانسل میده را به سرویسم اضافه کردم واقعا مفید هست...

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
منم همه فرکانس ها را یادداشت کردم و همه را پاک کردم و یکی یکی همه فرکانس را وارد کردم.اون فرکانسی که بهترین آنتن دهی را میداد گذاشتم باشه بقیه را بیخیال شدم و از اون به بعد مشکلی نداشتم.

سلام

من هم همین مشکل را دارم ولی در کجا باید IP مد نظرم را ست کنم ؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969

من از همین جیبی ها که خود ایرانسل میده را به سرویسم اضافه کردم واقعا مفید هست...
سلام
در مورد مشخصات و کارکرد این جیبی ها میشه کمی توضیح بدید چون قیمتش بالا هست قبل خرید اطلاعاتی داشته باشیم خوبه...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام

من هم همین مشکل را دارم ولی در کجا باید IP مد نظرم را ست کنم ؟

من كه جايي صحبتي از IP نكردم ... اين كار يه عمل زمان بر هست و شايد يك ساعتي زمان ببره و شما بايد تسلط كافي را داشته باشه ! اگه فكر ميكني تواناييش را نداري انجام نده ! خودت را توي دردسر ننداز ...

من هيچ مسئوليتي را قبال اين كار قبول نميكنم.

در هر صورت مودم من فضاي باز هست ... يه قسمتي هست به نام wimax كه توش فركانس ها را نوشته يكي يكي فركانس ها امتحان كن !
پايين كه بري يه جدولي هست به نام scanning list كه توش فركانس ها را نوشته ! همه را يادداشت كن بعد با remove enrty همه را پاك كن و save setting ميكني .. و مودم را reboot كن بعد فركانس اول را از قسمتي كه توي عكس هست وارد ميكني...

List.png

دو تاي اولي كه FFT Size , Bandwidth را دست نميزني و توي قسمت سوم فركانس اول را مينويسي و save setting ميكني و مودم را reboot ميكني بعد چك ميكني ميبيني سيگنالت چه وضعيتي داره دوباره ميري توي همون قسمت سيگنالي كه وارد كردي را پاك ميكني و سيگنال بعدي را وارد ميكني ! reboot ميكني و چك ميكني گيرندگي چه وضعيتي داره دوباره اين مرحله انجام ميدي تا همه فركانس ها را تست كرده باشي ... اوني كه بهترين و بيشترين كارايي را بهت داد را بزار توي ليست باشه و بقيه را حذف كن و ليست را يه جاي امن نگه دار تا بعدا اگه لازم شد بتوني ازش استفاده كني و فركانس ها را برگردوني.

1.jpg

2.jpg

اين هم نتيجه كار من هست.

result.jpg

سلام
در مورد مشخصات و کارکرد این جیبی ها میشه کمی توضیح بدید چون قیمتش بالا هست قبل خرید اطلاعاتی داشته باشیم خوبه...

والا گيرندگي اينا شبيه همون USB ها هست ... با اين تفاوت كه ديگه در گير سيم نيستي... و نرم افزار هم لازم نداري ! مثل بقيه مودم هاشون ميتوني bridge mode و router mode بزاري ! اولي حالتي هست كه توي مرورگر بايد يوزرنيم و پسورد بزني و دومي حالتي هست كه خود مودم هميشه وصل هست و شما با وصل شدن بهش به اينترنت وصل ميشه

3 تا چراغ داره كه باطري و شبكه بيسيم و آنتن وايمكس هست.
باطري 9 ساعت جواب ميده ... شبكه بي سيم هم نشون دهنده فعال بودنش هست.
آنتن وايمكس هم 5 وضعيت داره ...

چشمك زن قرمز --- اصلا آنتن پيدا نكرده
چشمك زن زرد --- آنتن پيدا كرده داره سعي ميكنه كانكت شه
ثابت قرمز --- وصل شده ولي سيگنال قوي نيست
ثابت زرد --- وصل هست سيگنال بد نيست
ثابت سبز هم كه وصل هست وسيگنال قوي هست

من براي درخواست چون قبلا سرويس داشتم ايميل زدم به wimaxsales {at} mtnirancell .ir و گفتم كه اشتراك فلان را دارم و درخواست مودم همراه وايمكس ايرانسل دارم كه به عنوان مودم دوم به سرويسم اضافه بشه. بعد هم 218 هزار تومن توي حساب ecareام شارژ كردم...
خودشون بهم ايميل زدن كه كارشناسان با شما تماس ميگيرن بعد هم از حسابم مبلغ مودم+ماليات+هزينه نصب كم شد و كارشناس تماس گرفت كه فلان وقت ميخواهد بياد مشكلي هست؟

به طور كلي چون توي خونه كه نميخواستم ازش استفاده كنم ... ميخواستم وقتي بيرون خونه هستم ازش استفاده كنم .... اين مواقع هم آنتن را بهم ميده و مشكلي نداره ... حالا نميدونم براي شما چطور عمل ميكنه و بيشتر كجا ها ميخواهي ازش استفاده كني

در مورد شبكه بيسيم اش تقريبا يه شعاع 7~8 متري را پوشش ميده و اگه اشتباه نكنم 7 نفر ميتونن همزمان بهش وصل بشن. استانداردهايي كه پشتيباني ميكنه b/g/n هست... سيستم امنيتي براي وصل شدن هم WPA2 و WPA را داره با رمزنگاري هاي AES و TKIP و تركيب TKIPAES

پشت دستگاه زده Made In Korea حالا نميدونم چقدر راست هست !! مال شركت MODACOM هست و مدلش URoad-8000 هست

ويرايش:
يه نكته اي را بايد خدمت دوستان عرض كنم كه هنگام حركت سرويس قطع ميشه و با ثابت شدن مجدد ، سرويس دوباره وصل ميشه.
منظور از حركت ، حركت با خودرو هست ! من امروز امتحان كردم ديدم پياده كه راه ميرم مشكلي نيست و فقط اگه جايي كه آنتن نباشه برم قطع ميشه ولي اگه توي ماشين وصل باشين ، و حركت كنين ، حتي اگه پوشش شبكه وجود داشته باشه ، بازم قطع ميشه

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز این موضوع طبیعی هستش.
ما توی ایران امکان سوییچ بین چند آنتن رو نداریم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست عزیز این موضوع طبیعی هستش.
ما توی ایران امکان سوییچ بین چند آنتن رو نداریم

امکانش هست اجازش نیس ، تا اونجایی که اطلاع دارم 2 سال در انحصار اپراتور 3 هست بعدش دیگه ایرانسل هم میتونه اینکارو کنه.

f4t4l

Registered User
لایک‌ها
10
اقا من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم.امکانش هست مک ادرس خودم رو با نام کاربری و رمز عبور بدم به یکی اونم استفاده کنه؟ مودم هر 2تامون وای فای هست

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
اقا من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم.امکانش هست مک ادرس خودم رو با نام کاربری و رمز عبور بدم به یکی اونم استفاده کنه؟ مودم هر 2تامون وای فای هست

مک ادرس نمی خواد یوزر پس بده طرف استفاده کنه ... فقط شما باید دی سی باشی یا مودمت خاموش باشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مک ادرس نمی خواد یوزر پس بده طرف استفاده کنه ... فقط شما باید دی سی باشی یا مودمت خاموش باشه

قبلنا مک آدرس هم میخواست اما جدیدا دیگه با هر مک آدرسی کار میکنه.

بالا