Amadea
مدیر بازنشسته
شما هم عصر برو عزیز
حالا خیلی که نیست. فرقی نمی کنه هر کدوم 50 تا بالا پایین. می خوام نگه دارم. فکر کنم یکی دو هفته فعلا صبر کنم.
شما هم عصر برو عزیز
حالا نمیشه مثلا به 650 رسید مهمون کنی؟ 500 سنگ بزرگ علامت نزدنست !!lapdهم نزدیکه اونم مهمون میکنم :دی
اوراق یواش یواش داره پررنگ میشه
تو چند روز گذشته هر وقت سکه افت کرده خیلی سریع توی همون روز برگشته سر جاش ! امروزم من چشمم اب نمیخوره تغییر چندانی نسبت به روزهای پیش ببینیم !
و اما یک کامنت خیلی جالب در سایت طلا و نتیجه جالب ترش !
مشاهده پیوست 136884
یعنی باید شا*شید تو این جامعه !!!!!
حالا خیلی که نیست. فرقی نمی کنه هر کدوم 50 تا بالا پایین. می خوام نگه دارم. فکر کنم یکی دو هفته فعلا صبر کنم.
تو چند روز گذشته هر وقت سکه افت کرده خیلی سریع توی همون روز برگشته سر جاش ! امروزم من چشمم اب نمیخوره تغییر چندانی نسبت به روزهای پیش ببینیم !
مشاهده پیوست 136884
بابا دمت گرم. 50 تا بالا، 4 تا بخوای میشه 200 گرونتر. به نظرت مساله نیست؟ من رفتم 4 تا بگیرم که نداشت. حتی نیم هم نداشت صرافیه نزدیکه محل کارم. دیروز 6 تا داشت کلا. فک کنم دارن دستشونو خالی می کنن که ارزونتر بخرن.
نه دیگه، وقتی از پارسال تا حالا هر سکه 300 تومن گرونتر شده، روی هر سکه الان 50 تومن مسئله ایه واقعا؟ بعدم 4 تا پول ندارم بگیرم، 2-3 تا می خوام. :lol:
مشاهده پیوست 136884
این مملکت دیگه مملکت بشو نیست، دقیقا شده مثل یک غده سرطلانی، علاجش هم مشخصه....
Sent from my iPad using Tapatalk
چرا اونروز 20 تا خریدم، امروزم 20 تا دیگه می خرمشما هنوز نخریدی؟ هی عصر داری می ری واسه خرید! :lol: منم یه دو سه تا می خوام. نمی دونم کی برم. :wacko:
حالا فرض کنیم دلار شد 1400 تومان یعد به نظر شما میان تویوتا یاریس 9500 دلاری رو بدن 28 میلیون یا 207 رو بدن 14میلیون به نظر من که اگر دلار بیاد پایین جنس ها بازم ارزون نمیشن
عزیزم تو چقدر لارجی .,آفرین
بابا بیخیال مایه دار، زنبیلو بردار بیارچرا اونروز 20 تا خریدم، امروزم 20 تا دیگه می خرم