• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کلا هیچ تصمیم درستی نمی شه گرفت
قمار کامله من که تو فکرشم کامل بیام بیرون برم تو ملک
امسال سال تورم ملکه همه می یان می زنن تو ملک به نظرم تو شهرستان هم بهتر جواب می ده

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
دو نكته هست اول اينكه دولت فعلا هيچ تمايلي نداره كه قيمت سكه و دلار پايين بياد چون اولا داره از دلار كاسبي مي كنه و اگر اين دو بريزه خوب كسي كه رفته سكه ثبت نام كرده مي ره پولشو پس مي گيره از بازار مي خره اما اگر اينها واقعا به اين نتيجه رسيده باشند كه با تحريمهاي جديد نمي تونن ادامه بدن و بخوان كوتاه بيان (كه نشانه هايي تو اين مورد ديده ميشه) و توافقي حاصل بشه طبيعتا تاثير شديدي توي قيمت دلار و سكه خواهد داشت(نتيجه دو روز بعد از مذاكرات استانبول ) هيچ بعيد نيست كه فعلا سكه رو با قيمت بالا رد كنن و بعد با ريزش قيمت ضد حال اساسي به ثبت نام كننده هاي سرييهاي آخر بزنن
البته اين فقط نظر شخصي من هست

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان اینا دارن با دلار بازی میکنن که قیمت اون سمتی بره که میخوان , اینجوری تا هر حدی ممکنه بیاد پایین ولی ثبات نمیتونه داشته باشه و برمیگرده به جایی که بوده , تنها چیزی که میتونه قیمتارو پایین نگه داره نتیجه گرفتن از مذاکرات بعدیه.
در ضمن قیمت 700 برای سکه و 1800 برای دلار قیمت خیلی مهمیه.
یعنی بازار مدام ممکنه این قیمتارو لمس کنه.

lapdهم نزدیکه اونم مهمون میکنم :دی
اوراق یواش یواش داره پررنگ میشه
حالا نمیشه مثلا به 650 رسید مهمون کنی؟ 500 سنگ بزرگ علامت نزدنست !!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تو چند روز گذشته هر وقت سکه افت کرده خیلی سریع توی همون روز برگشته سر جاش ! امروزم من چشمم اب نمیخوره تغییر چندانی نسبت به روزهای پیش ببینیم !

و اما یک کامنت خیلی جالب در سایت طلا و نتیجه جالب ترش !

156.jpg

یعنی باید شا*شید تو این جامعه !!!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تو چند روز گذشته هر وقت سکه افت کرده خیلی سریع توی همون روز برگشته سر جاش ! امروزم من چشمم اب نمیخوره تغییر چندانی نسبت به روزهای پیش ببینیم !

مشاهده پیوست 136884

واقعا .چه مملکتی شده .شما هم بهتره حرف زشت نزنین :دی ولی جدی نتیجه میگیریم نصف مملکت فقط به فکر خودشونن ولی خوب نمیشه بهشون حق نداد وقتی سران مملکت اینن

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
این مملکت دیگه مملکت بشو نیست، دقیقا شده مثل یک غده سرطلانی، علاجش هم مشخصه....

Sent from my iPad using Tapatalk

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
حالا خیلی که نیست. فرقی نمی کنه هر کدوم 50 تا بالا پایین. می خوام نگه دارم. فکر کنم یکی دو هفته فعلا صبر کنم.

بابا دمت گرم. 50 تا بالا، 4 تا بخوای میشه 200 گرونتر. به نظرت مساله نیست؟ من رفتم 4 تا بگیرم که نداشت. حتی نیم هم نداشت صرافیه نزدیکه محل کارم. دیروز 6 تا داشت کلا. فک کنم دارن دستشونو خالی می کنن که ارزونتر بخرن.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

مشاهده پیوست 136884

تو همینجا هم نظر سنجی بزارین بدتر از این امار میگیرین! هنوز مردم متوجه سوراخ کشتی نشدن هر کس فکر خودشه!همه با هم غرق میشیم!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بابا دمت گرم. 50 تا بالا، 4 تا بخوای میشه 200 گرونتر. به نظرت مساله نیست؟ من رفتم 4 تا بگیرم که نداشت. حتی نیم هم نداشت صرافیه نزدیکه محل کارم. دیروز 6 تا داشت کلا. فک کنم دارن دستشونو خالی می کنن که ارزونتر بخرن.

نه دیگه، وقتی از پارسال تا حالا هر سکه 300 تومن گرونتر شده، روی هر سکه الان 50 تومن مسئله ایه واقعا؟ بعدم 4 تا پول ندارم بگیرم، 2-3 تا می خوام. :lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه دیگه، وقتی از پارسال تا حالا هر سکه 300 تومن گرونتر شده، روی هر سکه الان 50 تومن مسئله ایه واقعا؟ بعدم 4 تا پول ندارم بگیرم، 2-3 تا می خوام. :lol:

عزیزم تو چقدر لارجی .,آفرین

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70

مشاهده پیوست 136884

نفهم و الاغ تو کشور زیاده !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
حالا فرض کنیم دلار شد 1400 تومان یعد به نظر شما میان تویوتا یاریس 9500 دلاری رو بدن 28 میلیون یا 207 رو بدن 14میلیون به نظر من که اگر دلار بیاد پایین جنس ها بازم ارزون نمیشن

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
کلا تو پاچه ملت هر جور بشه بره بالا بیاد پایین ملت بد بختن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
حالا فرض کنیم دلار شد 1400 تومان یعد به نظر شما میان تویوتا یاریس 9500 دلاری رو بدن 28 میلیون یا 207 رو بدن 14میلیون به نظر من که اگر دلار بیاد پایین جنس ها بازم ارزون نمیشن

ماشین که خیلی مسخره شده ! با دلار دولتی وارد میشه ! به دلار ازاد فروحته میشه !

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
میخواستم قیمت سکه را از دو جهت مورد بررسی قرار بدم : 1 - انس جهانی 2- قیمت دلار در ایران که هر دو اینها باعث نوسان در قیمت داخلی می شوند
اول میپردازم به انس جهانی . الف: از نظر تکنیکال انس در یک کانال نزولی قرار گرفته مخصوصا در چارت روزانه بعد از سال 2009 چند روزیکه قیمت زیر sma 200 روزانه بسته شده که حکایت از تحت فشار بودن انس برای فروش داره که در صورت بوجود آمدن شرایط ریزش که در قسمت فاندامنتال توضیح خواهم داد اعداد 1600-1530-1470-1420 -1300 دور از دسترس نخواهند بود .
ب : از نظر فاندامنتال - 1-بعد از سقوط سهام و بوجود آمدن بحرانهای مالی در آمریکا فدرال ریزرو برای مقابله با ان در طی دو مرحله اقدام به تزریق محرکهای مالی یا همان QE به بازار انجام داد که باعث کاهش ارزش دلار و بالارفتن ارزش طلا به عنوان یک دارایی امن گردید ولی در چند ماه گذشته داده های اقتصادی آمریکا رو به بهبود گذاشته و آقای بن برنانکی ( رییس بانک مرکزی امریکا ) مرتبا در گزارشات خودش به سنا از بهتر شدن وضعیت اقتصادی و نیاز نبودن به QE سوم سخن گفته هر چند بعضی از کارشناسان مالی مخصوصا اروپایی ها نسبت به این مطلب خوشبین نیستند به همین خاطر گزارش جدید بانک مرکزی که روز 4 شنبه ساعت 20:45 اعلام میشه بسیار حایز اهمیت جهت تعیین روند کلی دلار و طلا میباشد . هر چند بعضی مسایل از قبیل فستیوال هند میتواند تا حدی در خواست خرید طلا را مقطعی افزایش بدهد.
2- سهام امریکا در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند مثلا داو جونز از سال 2009 تقریبا بیش از 2 برابر افزایش داشته و اگه این روند ادامه داشته باشد سرمایه گذاران ترجیح می دهند در این قسمت سرمایه گذاری کنند که خود به خود باعث کاهش تقاضای طلا میگردد .
3- قیمت نفت بی تاثیر در قیمت طلا نیست و در صورت حل مسایل خاورمیانه مخصوصا با حل بحران اتمی ایران و کاهش قیمت نفت در پی آن طلا نیز کاهش می یابد .

2- قیمت دلار در ایران : این قسمت را دیگه همه اطلاع دارند که با افزایش تحریمها و تحریم بانک مرکزی قیمت دلار افزایش یافته که شاید بیش از نیمی از این افزایش تحت تاثیر مسایل روانی و هجوم مردم و دلالان و بیکفایتی بانک مرکزی ( چه خواسته چه نا خواسته ) می باشد با توجه به وضعیت بد اقتصادی تورم رکود گرانیها بیکاری کارخانجات ورشکسته شده و .... همچنین گرانی نفت که آن هم متعاقبا باعث گرانی بنزین جهانی میشود که پاشنه اشیل دولتهای غربی و مخصوصا باراک اوباما ( انتخابات پیش روی آمریکا ) میباشد حال با توجه به این رویدادها میشد به موفق بودن نتایج دور اول گفتگو ها امیدوار بود که در عمل نیز چنین شد در واقع میشود گفت یه بازیه برد برد برای طرفین در جریان باشه و در دور دوم مذاکرات هم توافقات خوبی حاصل بشه و باعث کاهش تقاضای دلار و در پی آن افت قیمت دلار را شاهد باشیم در کل من به سودده بودن خرید سکه به امید سوداوری بلند مدت آن در این شرایط اعتقادی ندارم مگر همان عده قلیلی که در کف بازار فعالیت دارند و میتوانند مرتبا خرید و فروش انجام بدهند نه مردم عادی کوچه بازار .
تمامی این تحلیلها تابع شرایط فعلی میباشند و در صورت تغییر هر کدام مثلا عدم توافقهای بعدی بایستی تحلیل جدید صورت گیرد .

بالا