• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
اونو که شوخی کردم
اینم باید بدونیم که هیچ دو تیمی مثل هم نیستن، این تیکی تاکا جواب داده و تا سالیان سال هم جواب میده ولی متاسفانه تو این چند بازی بخاطر شرایط جواب نداده، ضمنا اگه لیونل اون پنالتی رو گل می کرد شاید تعداد گل هائی که پیتر چک میخورد بیشتر از این حرفا میشد چون دیگه چلسی اون ساختار دفاعی رو به خودش نمی گرفت و اون دفاع 3 لایه رو نمیچید

تو اون شرایط پنالتی زدن خیلی سخته

مسی فقط میخواست توپ رو به دورترین نقطه توی دروازه بزنه که خورد به تیرک

مثل اینکه بعضی دوستان!! بازی را خوب ندیدن!!؟؟
میگند باید توپو میدادید به چلسی تا بیاد جلو
تو چند صحنه توپو داشتند ولی 10 نفره تو محوطه جریمه پاسکاری میکردند و جلو نمیومدند

دوست من

هروقت توپ رو چلسی میگرفت بارسا پرس میکرد و توپ رو سریع ازشون میگرفت

بارسا اصلا به چلسی فضا نمیداد.انتظار داشتی چلسی چیکار میکرد ؟ یه تیم هرچقدرم بخواد وقت کشی بکنه دیگه کل بازی رو که تو دفاع پاسکاری نمی کنه.

چلسی هم دلش میخواست به گل برسه چون با گل خوردن حذف میشه ولی بارسا فضا نمیداد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عزيز والدز خيلي وقته مشكل داره
قبلا" پويول و پيكه كمي جوونتر بودن اين ضعف ديده نميشد و حتي همين شماها ميگفتيد از كاسياس بهتره ولي اون زمان ما ميگفتيم نه شما گوش شنوا نداشتيد

ببینم اینجا کلوپ بارسلونائه یا من یه مدتیه دارم اشتباه میام.:blink:

بابا حالا صبر کنید هنوز بایر مونده. بعد داستان تعریف کنید. فردا یه وقت دیدی بدتر از بارسا خورد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مثل اینکه بعضی دوستان!! بازی را خوب ندیدن!!؟؟
میگند باید توپو میدادید به چلسی تا بیاد جلو :lol:
تو چند صحنه توپو داشتند ولی 10 نفره تو محوطه جریمه پاسکاری میکردند و جلو نمیومدند

رسما میگفتن بیاید توپو بگیرید ازمون با همین دفاع کردن راحتتریم :lol: باز بارسا مدل بازیش به این نوع دفاع کردن میخوره، چون با حوصله است و با تیکی تاکا سعی می کنه دفاع حریفو بشکافه، ولی بیچاره رئال و مونیخ که مدل حمله کردنشون سرعتیه و نیاز به فضا داره.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
عزيز والدز خيلي وقته مشكل داره
قبلا" پويول و پيكه كمي جوونتر بودن اين ضعف ديده نميشد و حتي همين شماها ميگفتيد از كاسياس بهتره ولي اون زمان ما ميگفتيم نه شما گوش شنوا نداشتيد

اولا تاپیکتون یخورده اونورتره
دوم اگه پستی از من پیدا کردید که گفته باشم والدز بهتر از کاسیاسه نشون بدید دیگه پی تی نمیام
سوم کاسیاس درسته از والدز بهتره ولی اصلا قابل مقایسه با چک یا نویر نیست
چهارم کاری نکن بیخیال این یوزرم بشم و بره پیش باقی یوزرهام

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
هنوز بازیش تو فینال جام حذفی با آتلتیکو بیلبائو مونده

اون که اصن جام حساب نمیشه
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

//
همونطور که دوستان دیگه هم اشاره کردن یه سوال اینجا پیش میاد:
ما چرا شوت نمیزدیم؟
312jtp0.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
میتی برو تو تاپیک خودتون :D یهو دیدی ما هم فردا از فرط خوشحالی هی فرت و فرت تو تاپیک شما پست دادیم و تیمتون تحلیل کردیما :D

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
رسما میگفتن بیاید توپو بگیرید ازمون با همین دفاع کردن راحتتریم :lol: باز بارسا مدل بازیش به این نوع دفاع کردن میخوره، چون با حوصله است و با تیکی تاکا سعی می کنه دفاع حریفو بشکافه، ولی بیچاره رئال و مونیخ که مدل حمله کردنشون سرعتیه و نیاز به فضا داره.

دوست عزیز چلسی هیچوقت جلوی رئال یا مونیخ اینجوری بازی نمیکونه جلوی بارسا مجبور بود دفاعی بازی کنه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
هروقت توپ رو چلسی میگرفت بارسا پرس میکرد و توپ رو سریع ازشون میگرفت

بارسا اصلا به چلسی فضا نمیداد.انتظار داشتی چلسی چیکار میکرد ؟ یه تیم هرچقدرم بخواد وقت کشی بکنه دیگه کل بازی رو که تو دفاع پاسکاری نمی کنه.

چلسی هم دلش میخواست به گل برسه چون با گل خوردن حذف میشه ولی بارسا فضا نمیداد
شما نمیدیدی وقت کشی میکردند؟
تویک صحنه ندیدید توپو گرفتند پاس به عقب به چک دادند توپ را نگه داشته بود تا یکی از بازیکنان بارسلونا مجبور شد بره جلو پرس کنه؟
تو وقتهای عادی بازی هم که توپو داشتند به هیج وجه از نیمه زمین خودشون توپو خارج نمیکردند خوب تو این شرایط باید بارسلونایی ها می ایستیدند و نگاه میکردند؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
بحث رئال يا بارسا نيستش
بحث من اينه كه والدز بدرد نميخوره

یرگه،گومرو تاپیک خودتون
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

//
حالا میفهمم این تیمهای دیگه تو زمان اوجمون عجب زجری میکشیدن که هی فرت فرت از ما میباختن.خدایی باخت خـــعــــلی سخته
2i1d1co.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
به اونم امیدی نیست....
ما عادت کردیم به بردهای بارسا و تا می بینیم چندتا بازی ریپ میزنه غمباد میگیریم
سه فصل پشت سر همه که داره قهرمان لالیگا میشه و این فصل رو از دست داد و پای فینال قهرمانان اروپا به چلسی باخت ولی دلیل نمیشه که از تیم ناامید بشیم، تیم از 1999 تا 2004 تو لالیگا و اروپا ریپ زد و هیچ جامی نگرفت و نه کوپا دل ری قهرمان شد ولی جون گرفت، این تیم با همین شرایط باز بهترین تیم جهان و اروپائه و بیشتر از 100% طرفدار داره ، این شرایط هم میگذره و باز شاهد روزهای خوب بارسا هستیم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دیگه تموم شده کاریشم نمیشه کرد
بازی رو به تعویض های غیر منطقی پپ باختیم اصرارش رو تئو واسم خیلی عجیبه
بدشانسی هم داشتیم که پیکه اونجوری شد
پپ هم کلی جام برای بارسا اورد انصاف نیست زیاد اینجوری دربارش حرف بزنیم
قشنگیه فوتبال به همینه 2 3 سال بود خوشحال بودیم امسال ناراحت
امیدوارم فصل بعد مدافع خوبی بگیریم پویول جلو بازیکنای سرعتی امیدی بهش نیست
ویا هم که میرسه و حله
viva barca

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من خودم طرفدار بارسلونم ولی این دو تا بازی بارسلون اصلا بارسلون نبود . پاس ها اصلا مثل قبل نبود . و گیرنده باید با کلی زحمت پاس ها رو استپ میکرد . همه دریبل ها بی ثمر بود و سانتر ها هم شبیه سانتر های بی هدف پرسپولیس بود . در کل نمیفهمم این تیم چش شد یهوئی . قبلا هم تیم ها جلوی بارسلون اینطوری دفاع میکردن ولی مسی یه نفر رو دریبل میکرد و دفاعشون شکافته میشد . توی بازی امروز حداقل تو نیمه دوم مسی نتونست این کارو بکنه . گل دوم چلسی چطور شد ؟ اصلا آهسته شا رو هم نشون ندادن که چطور اینجور تک به تک شد ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اون که اصن جام حساب نمیشه
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

//
همونطور که دوستان دیگه هم اشاره کردن یه سوال اینجا پیش میاد:
ما چرا شوت نمیزدیم؟
312jtp0.gif

خوشم میاد در تلخترین لحظات هم شنگولی :happy: این روحیه ات را می ستایم ;)

نه بابا بذار کوپا را هم بگیریم عریضه خالی نمونه :D روند اتفاقات امسال و پارسال ما و رئال دارن جابه جا میشن با هم! امسال هم لالیگارو از دست دادیم و هم لیگ قهرمانان، و روم به دیفال داریم میریم برای فتح کوپا :D دقیقا مثل پارسال رئال.

شوت زن قهاری نداریم ولی موافقم باهات. حداقل دنی آلوز هم که چند بار گل های قشنگی زده روی شوت از راه دور، امشب خبری نشد ازش.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عمو تو كه خبر داري چقدر ميخوامت
بخدا بحث رئل نيستش
اگه بارسا ميومد و رئال هم ميومد بالا اون موقع يك الكلاسيكو داشتيم كه ميفهميديمچند مرده حلاجن
وي قبول كن والدز دزوازه بان نيتسش همين امشب سر يكي از كرنر ها خروج خيلي بدي داشتش تو نيمه اول

عمو چون دوســ ِت دارم میگم. جو تاپیک احساسیه بچه ها هم عصبی، تو هم که با این امضای قشنگت هی اومدی میگی فلانی به درد نمیخوره :D باور کن خودمون میدونیم این قضیه رو! فکر کن خوبه فردا تیم شما هم ببازه ما بیایم تو تاپیک شما و بگیم فلانی و بهمانی به درد نمی خوره تو تیمتون؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بحث رئال يا بارسا نيستش
بحث من اينه كه والدز بدرد نميخوره

فرض محال که حرفت درست باشه ؛
ببین چه تیمی داریم که با این "بدرد نخور" اینهمه جام گرفتیم ! فکر کن !

میتونی بشماری ؟ ،

111.jpg

222.jpg

333.jpg

.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
شما نمیدیدی وقت کشی میکردند؟
تویک صحنه ندیدید توپو گرفتند پاس به عقب به چک دادند توپ را نگه داشته بود تا یکی از بازیکنان بارسلونا مجبور شد بره جلو پرس کنه؟
تو وقتهای عادی بازی هم که توپو داشتند به هیج وجه از نیمه زمین خودشون توپو خارج نمیکردند خوب تو این شرایط باید بارسلونایی ها می ایستیدند و نگاه میکردند؟

دوست من
منظور من دقایق آخر بازی نیست

بارسا باید این هنر رو داشته باشه که بازی رو مدیریت کنه.نباید روند بازی طوری بشه که چلسی اونطوری بکشه عقب.

فوتبال فقط این نیست که خودت هرکاری میخوای با توپ بکنی.باید حریف رو هم مجبور کنی کاری رو که دلت میخواد انجام بده و این دیگه هنر مربیه.

بارسا تو هرچیز انعطافپذیر باشه تو تاکتیک اینطوری نیست.

خیلی از تیم ها با توجه به داشته هاشون تاکتیک مشخص می کنند ولی تو بارسا اینطور نیست.

بازیکن هایی رو بازی میدن که تیکی تاکا بلد باشن یا بهشون یاد میدن که تیکی تاکا بازی کنند اگه هم بلد نباشن تیکی تاکا بازی کنند دیگه جایی تو تیم ندارند

نمونش زلاتان.تو میلان - یووه و اینتر بهترینه ولی تو بارسا نه.چرا ؟چون نمیتونه تیکی تاکا بازی کنه.

البته هر تیمی واسه خودش فلسفه ای داره و فلسفه بارسا همینه.دوست داره اینطوری بازی کنه ولی باید قبول کرد اگه یه بازیکن مثل زلاتان الان تو تیم بود میشد از تاکتیک های متنوعی استفاده کرد

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
متاسفم برای تیمتون، عالی بازی کردین،
اون لحظه که پیکه بیهوش شده بود یه لحظه واقعا اشکم دراومد

بالا