hamedkhatar
Registered User
نه بابا 2000 کجا بود اگه اینطوری باشه که خیلی عالیهاس دی ک مدنظرتونه قدرتش 1600 هستش! و هاچ بک 2000
بنظرتون کدوم بهتره؟!
206 اس دی توی سرعت کم میاره! نمیتونه با 405 کورس بذاره! ازش خیلی عقب میفته! ( تجربه ی شخصی ) - اس دی فقط واسه باباها و مامانای عزیزمونه ک 90 تا بیشتر باهاشون نمیرن و فشاری بهشون وارد نمیکنن واسه کورس یا ...
من اگه جاتون بودم یه هاچ بک سفیــــد یا آلبالویی میگرفتم و اسپورتش میکردمو باهاش حال میکردم!
تیپ 2 موتورش 1360 باید باشه با توجه به این لینک:
پژو 206 - مشخصات فنی
اگه اینهایی که گفتید درست باشه که من خیلی خوشحال میشم هاچ بک بگیرم
تا اونجا که من میدونم قیمتها اینی نیست که شما نوشتی دوست گرامی
چون خودم هم همین مساله ی دودل بودن برای خرید صندوق دار یا سدان رو داشتم و توی فازش بودم میگم
هنوز هم تصمیم نگرفتم چی بخرم
باز شما دو تا گزینه داری ولی من سه تا :
206 سدان
206 v2
206 v8
ضمنا این هم قیمتهای داخل سایت ایرانخودرو :
پژو 206 تيپ 2 با ترمز ABS و ايربگ - كلاس 22 ۱۶۱,۸۷۰,۰۰۰
پژوV2-206SD با ترمزABSو دو ايربگ-پايه گازسوز-كلاس5 ۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو 206 صندوقدار V8-کلاس2 ۱۸۹,۰۹۰,۰۰۰
اینم لینک فروش : فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو
من میخواستم وارد جزئیات نشم ولی میگم که متوجه بشید
پارسال ما یه سر رفتیم یه نمایندگی های ایران خودرو بعد دیدیم یه طرحی دارند که بدون اینکه چیزی بخریم شروع میکنیم به قسط دادن ماهیانه و البته 2 ملیون پول پیش و یک سال قسط دادیم مثل حالت سرمایه گذاری بود و یک ملیون و خورده ای هم سود بهمون تعلق گرفت ما هم چون عجله ای نداشتیم دیدیم که طرح خوبیه الان دیگه مهلتش تموم شده و باید بقیه پول رو نقد پرداخت کنیم که برای 206 تیپ 2 باید 8 ملیون تومان و برای SD یازده ملیون بدیم و بعد از 30 روز هم ماشین رو تحویل میدهند
و حالا یه لیست دادند که بین این چند تا ماشین یکی رو انتخاب کنید و تا یکشنبه باید بریم و کل پول رو بدیم
پس فکر کنم قیمت پایینتر ماشینها نسبت به جاهای دیگه شاید همین باشه ممکنه دارند به قیمت سال قبل با ما حساب میکنند نمیدونم
اگه خواستید لیست قیمتها رو بگید تا براتون اسکن کنم
:wub:
Last edited: