T R A N C E
Registered User
خوندی واقعا".بابا عجب سرعتی داری پسر
13 دقیقه خوبه دیگه،تازه نرمالشه:پی
خوندی واقعا".بابا عجب سرعتی داری پسر
سلام حسین جان،ممنون عزیز،شما خوبی؟
منم تا الان داشتم اون متن رو میخوندم،ممکنه با دیدنش دوستان حس خوندنشو نداشته باشن،ولی هرکی نخونه از دستش رفته![]()
13 دقیقه خوبه دیگه،تازه نرمالشه:پی
مرسی عزیز.خوبم.به مرحمت شما
ممنونم که وقت گذاشتی.راستش هر چند وقت یک بار این مخ ما هنگ میکنه پرت و پلاهاش زیاد میشه.ما هم میایم این جا میریزیم بیرون :دی
پسر دمت گرم.خیلی سریع کار میکنی.اون هم این موقع شب.
آقا من سرم شدید درد میکنه.فکر کنم باید برم بخوابم.گردنم هم درد میکنه.الان درست جایی رو نمیبینم.
فعلا" شب خوش.خوشحال شدم از گفت و گو باهات رفیق.
خواب های خوب ببینی
از بس سنش را دو برابر کرده بود در آن اتاق های تاریک و آدم های تکراری اول نشناختمش
مو بر تنم سیخ رفت
خیلی عالی نوشته بودی
ممنون حسین. باز هم قشنگ بود، البته من همون دو تا انتقاد قبلی رو بهش دارم (تموم شدنش با مرگ و غلط های املایی).![]()
سلام
من هستم ولی یه کم خسته ام.ذهنم درگیره.اگر این درگیری عاقبتش یه راه خروجی پیدا کنه شما هم میفهمید چرا درگیر بودم :دی
حسین جام من هم خوندم
حالا به نظر من وقتی پایان چیزی غم و مرگ میشه :دی به نظرم قشنگتر میشه همچین با احساسات مردم بازی میشه
و از یه طرف هم نشون میده که همیشه مثل سریالهای تلویزیون ایران آخر همه چیز متاسفانه به خوبی خوشی تموم نمیشه
حسین جان چرا نویسندگیو شروع نمیکنی
حسین محصول دیشب تفکرت رو الان خوندم
نظر خودمو بدم؟
من رشتم ادبیات نیست ها به عنوان یه خواننده عام حساب کن داداش
متن خوبی بود اما یه کمی به نظرم من خودم باهاش بیگانه بودم نمیدونم شاید چون لواط تو جامعه ما از نظر جرم بودن مخفی شده واسه من این موضوع قابل لمس نبود به نظرم شاید مثلا تجاوز درکش بیشتر بود
بعد یه کم جمله هات رسمی ای نمیدونم شاید اینطوری درسته اما اگه جمله هات اگه مثلا صمیمی تر و عامی تر میشد فکر کنم جذاب تر بود مثل یه خاطره نویسی ،نیاز نیست حتما همه جمله ها فعل داشته باشن اصلا یه جاهایی یه جمله ناتمام با چند تا چندتا نقطه تاثیرش بیشتر از یه فعل هست به نظرم
خداییش مرحبا که اینقدر پشت کار داری دمت گرم
واقعا به خاطر وقتی که میذاری و قلم خوبی که داری بهت تبریگ میگم
یه وقت از دستم ناراحت نشی حسین ها من فقط مثل یه خواننده عام نظرمو گفتم و البته اینم یادت باشه وقتی چیزی واسم مهم باشه نظر میدم و بیتفاوت از کنارش رد نمیشم![]()
منتظر متن های بعدیت بازم هستم![]()
حسین من به تو افتخار میکنم![]()
کتاب خواستی بدی بیرون از الان بگم اصلاح غلطاش با من
سلام ب همگی
تازه از بهشهر میام
یه توره یه روزه با کلی از بچه های دانشگاهمشاهده پیوست 142461
شدیدا خوش گذشت
شدیدا هم خستممشاهده پیوست 142463
یکی چایی بده دست من![]()
بالاخره تو پست دادی
سلام فرزاد