• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
حتما آره
d.png

آخه برادر من شما کجا رو سراغ داری 1.5 درصد که هیچ 4 درصد سالانه بگیره ! :دی

جدای از شوخی دوست خوبم شما بابت هر ماه یا 45 روز 1.5 درصد سود+اصل پولو پرداخت می کنید! که اگر بگذارید دوماه بمونه به صرفه تره چون سالانه 15 درصد حساب می کنه و دو ماهش میشه بر مبنای مثلا 10 میلیون استاده از کارت اعتباری260 هزار تومان که 40 هزار تومان به نفعتونه در دوماه تا این که بخواهید هر ماه 1.5 درصد بدین که میشه 300 تومن! " برمبنای استفاده از همون 10 میلیون مثالی که خدمتتون گفتم"

اینا رو براساس ساز کار بانک سینا که خودم حساب دارم و باهاشون کار می کنم خدمتتون عرض کردم...

این سوال از این جهت پرسیدم که در یکی از پستها گفتن که بانک صادرات و بانک ملی درصدی برای استفاده از لاین اعتباری دریافت نمیکنن در نتیجه تصور من اختلاف عظیم بین بانکها در دریافت سود 18 درصد سالانه روی لاین اعتباری نبود. پستی که در مورد بانک صادرات و ملی هست کوت میکنم:

ببین استفاده صحیح از لاین اعتباری این هست که شما ظرف 45 روز مبلغ استفاده شده رو برگردونید . بعضی از بانک ها برای این مدت 1% میگیرن و بعضی دیگه هیچی هم نمیگیرن مثه صادرات و ملی . لاین اعتباری اگر 1 بار برگشت داده نشه یه تمدید میخوره برای ماه بعد با در مجموع با 2% سود و اگر ماه بعدش هم داده نشه تبدیل به تسهیلات میشه
wacsmiley.gif
که اگر به این شکل بشه میشه بدترین نوع استفاده . ببینید لاین اعتباری یه شمشیر 2 لبه هست اگر به طریقه ای که گفتم استفاده کنید و ظرف 1 ماه برگردونید شما عملا در زندگی مالی خودتون 1 ماه جلو هستید و بنا بسته به کارتون همیشه 1 ماه درآمدتون جلوتر دستون هست چون عملا پول که هزینه میکنید یا هر استفاده ای که میکنید رو ماه بعد میدید . پس شما این ماه مثلا حقوق گرفتید 1 میلیون به حقوقتون دست نمیزنید تمام هزینه هاتون رو با خط اعتباری انجام میدید ماه بعد حقوق میگیرید 1 میلیون تازه هزینه ماه قبلتون رو پرداخت میکنید
i298960_ddd.gif
. اوکی گفتم ؟ اگر به این شکل استفاده کنید بهترین دوستون میشه خط اعتباری که بانک به شما داده
i298960_ddd.gif

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
این سوال از این جهت پرسیدم که در یکی از پستها گفتن که بانک صادرات و بانک ملی درصدی برای استفاده از لاین اعتباری دریافت نمیکنن در نتیجه تصور من اختلاف عظیم بین بانکها در دریافت سود 18 درصد سالانه روی لاین اعتباری نبود. پستی که در مورد بانک صادرات و ملی هست کوت میکنم:

ولا اینو باید دکستر عزیز جواب بدن چون من اطلاعی ندارم :(

اما در مورد این بانک سینا یه مورد رفیقم گفت نمی دونم تا چقدر صحت داره!

می گفت شما وقتی سپرده 5 ساله قرارداد می بندید در سال چهارم که یک سال مونده به پایان قرداد شما سود سپرده یک ساله بهتون تعلق می گیره؟!!! این صحیحه به نظرتون ؟ دکتر دکستر؟!

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بانک رفاه یه مدل سپرده گذاری داری همون روز که سپرده باز میکنی 50% سودش رو علی الحساب همون موقع پرداخت میکنه بهت :دی
یعنی مثلا 20 میلیون 5 ساله 8 میلیون رو همون موقع بهت میده هم میتونی سپرده کنی هم اینکه برداری. خود بانکی میگفت سپرده 28% سالیانه میشه (سود هر ماه واریز میشه)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
این کار رو میشه با سپرده یکساله هم انجام داد !
خط اعتباریم میدن.با یه حساب سر انگشتی هم مشخصه که سپرده هرچی مدتش کمتر باشه به نفع مشتریه.
برای مثال برای 200 تومن اگر سود سالیانه 17 درصد در نظر بگیریم بعد یکسال میشه 234 تومن خوب اگه دوباره همین 34 تومن سود رو بهش دست نزنیم و دوباره همین رو سپرده گذاری کنیم 17 درصد 234 تومن میشه 39.78 و 234+39.78=273.78 و اینبار 17 درصد 273.78 میشه 46.54 و ....
200___>234___>273.78---->320.32------>>374.77------->>438.48 یعنی بعد از 5 سال پولتون بیشتر از سود 20 درصد 5 ساله میشه .و از لاین اعتباری هم میتونین استفاده کنید.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
این کار رو میشه با سپرده یکساله هم انجام داد !
خط اعتباریم میدن.با یه حساب سر انگشتی هم مشخصه که سپرده هرچی مدتش کمتر باشه به نفع مشتریه.
برای مثال برای 200 تومن اگر سود سالیانه 17 درصد در نظر بگیریم بعد یکسال میشه 234 تومن خوب اگه دوباره همین 34 تومن سود رو بهش دست نزنیم و دوباره همین رو سپرده گذاری کنیم 17 درصد 234 تومن میشه 39.78 و 234+39.78=273.78 و اینبار 17 درصد 273.78 میشه 46.54 و ....
200___>234___>273.78---->320.32------>>374.77------->>438.48 یعنی بعد از 5 سال پولتون بیشتر از سود 20 درصد 5 ساله میشه .و از لاین اعتباری هم میتونین استفاده کنید.

مطمئنی؟ 5 ساله میشه 530 تومن حدودا اگه دست به پول نزنی و سود رو نگیری...

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من حرفم با محاسبه دوستان بود که تو پست اول گفتن واسه 200 تومن سپرده 200 تومن هم سود تعلق میگیره.5 ساله.
مطمئنی؟ 5 ساله میشه 530 تومن حدودا اگه دست به پول نزنی و سود رو نگیری...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خوب خوب

حالا یه سوال این پیشنهاد دوست ما فرقش با پیشنهاد پست اول شما چیست؟
d.png

اون تنها فرقش اینه وقتی سود اون همیشه 20% تضمین شده هست
388_eskelet_18.gif

دقیقا درسته!

البته الان با این سود بانکی که بالا رفته اون یک درصد شده 1.5 درصد دکتر دکستر عزیز

بانک سینا خوبیش اینه که مثلا من الان که ازشون کارت اعتباری 10 میلیونی گرفتم باید هر ماه 10 میلیون و 150 هزار تومن برگردونم و یک ساعت بعد دوباره 10 میلیون تو حسابمه!
اگر خواستیم دوماهه برگردونیم باید 10 میلیون و 260 هزار تومن برگردونیم که از 1.5 درصد هم خیلی خیلی بهتره

در نهایت من به این نتیجه رسیدم که خدا یکی بانک هم یکی اونم بانک سینا.... نظر شما چیه دکستر عزیز؟

تسهیلات برات کارت صادرات چه جوریه؟ بهتره آیا؟

بانک سینا دوست عزیز از اول هم 1.5% بود قانون دستشون رو تا 2% باز میزاره .
ایول خوبه دادا فقط انتخاب کردی باید تا تهش بری . ایول دادا سینا هم بانک خوبی هست .

صادرات
388_eskelet_18.gif
388_eskelet_18.gif
: دادا کارت اعتباریش اگه توی مدتش برگردونی 0 هست . بهله بهتره ولی بدجور باند بازی هست

آره دقیقا یک ساعت بعد دوباره تو حسابت هست!

یه چیز دیگه هم بهتون بگم جالبه این لاین اعتباری که تو حسابتون هست اگر مثلا 8 ماه بگذره و دست بهش نزنید بانک هیچ سودی از شما نمی گیره تا وقتیکه ازش برداشت کنید...

این یعنی که شما تو حسابتون 10 میلیون همیشه دارید و هیچ سودی که به بانک نمی دین و....... دیگه چی بگم واقعا عالیه دیگه
d.png

ایول دمت گرم کاملا موضوع رو گرفتی
i298960_ddd.gif
حالا میبینی چه چیز کپلی هست
i298960_ddd.gif

سلام و تشکر از توضیح کامل شما
و یه سوال دیگه که اگه ممکنه محبت کنین جواب بدین:
درصد سودی که باید بابت برداشت از لاین اعتباری به بانک پرداخت بشه آیا 1 تا 1.5 درصد سالانه هست؟ یعنی اگه کل سال مبلغ لاین اعتباری رو به عنوان سرمایه کاری استفاده کنیم و فقط سر 45 روز به موقع به بانک برگردونیم و دوباره برداریم فقط 1.5 درصد سالانه به بانک پرداخت میکنیم؟

نه دوست عزیز سالیانه نیست برای هر دوره هست که 45 روز محاسبه میشه . در صورتیکه که مدت دوره 45 روز برگردونید بنا به بانکتون 0% تا 2% هست گلم

دقیقا بیبین گلم همین % ها رو که نمیگیرن به خاطر میزان اختلاف سرمایه این 2 بانک هست با بانک های دیگه . میزان سرمایه این بانک خیلی وحشتناک با بانک های خصوصی فرق میکنه
i320040_papiyon-oskol.gif

من حرفم با محاسبه دوستان بود که تو پست اول گفتن واسه 200 تومن سپرده 200 تومن هم سود تعلق میگیره.5 ساله.

سجاد جان دادا اگر سپرده ها 1 ساله باشن دیگه نتیجه فاینال رو نمیده دادا . اختلافش خیلی زیاد میشه
i320022_dr.png

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سجاد جان دادا اگر سپرده ها 1 ساله باشن دیگه نتیجه فاینال رو نمیده دادا . اختلافش خیلی زیاد میشه
i320022_dr.png

اگه من این طرح ویژه سینا که یک ساله هستش رو شرکت کنم سودش کمتر از طرح شما میشه یعنی؟!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اگه من این طرح ویژه سینا که یک ساله هستش رو شرکت کنم سودش کمتر از طرح شما میشه یعنی؟!

گلم بر اساس محسبات برو جلو
i320021_papiyon.png
من رشته ام بانکداری هست همین فروردین ماه آخرین سپرده سال 5 رو گذاشتم . البته من با ماهی 500 تومن این کار رو میکنم
i320021_papiyon.png
اگر بر اساس فرمول و راهی که بهت گفتم بری جلو ضرر توش نی
i320021_papiyon.png
و به رستگاری منجر میشه :دی
i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حالا توی همین محاسبات یکی دیگه هم میگم که کف همه ببره
i298960_ddd.gif
بکس دید اقتصادیتون رو تو رو خدا باز کنید . این قدر محدود نگاه نکنید . اعتبارات وقتی باز بشه دیگه چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟ نظر بدید
i320021_papiyon.png
؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
گلم بر اساس محسبات برو جلو
i320021_papiyon.png
من رشته ام بانکداری هست همین فروردین ماه آخرین سپرده سال 5 رو گذاشتم . البته من با ماهی 500 تومن این کار رو میکنم
i320021_papiyon.png
اگر بر اساس فرمول و راهی که بهت گفتم بری جلو ضرر توش نی
i320021_papiyon.png
و به رستگاری منجر میشه :دی
i298960_ddd.gif

می دونم به رستگاری منجر میشه سوالم اینه که طرح شما بیتره یا طرح من؟
i320038_crazy.gif

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
ولا اینو باید دکستر عزیز جواب بدن چون من اطلاعی ندارم :(

اما در مورد این بانک سینا یه مورد رفیقم گفت نمی دونم تا چقدر صحت داره!

می گفت شما وقتی سپرده 5 ساله قرارداد می بندید در سال چهارم که یک سال مونده به پایان قرداد شما سود سپرده یک ساله بهتون تعلق می گیره؟!!! این صحیحه به نظرتون ؟ دکتر دکستر؟!

اینو هم جواب ندادی دکتر!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آقا من یه بار به بانک پارسیان اعتماد کردم .خودتون که در جریانش هستید چه بلایی سرمون آوردن.هنوز از دردسرش تموم نشدم.
حالا توی همین محاسبات یکی دیگه هم میگم که کف همه ببره
i298960_ddd.gif
بکس دید اقتصادیتون رو تو رو خدا باز کنید . این قدر محدود نگاه نکنید . اعتبارات وقتی باز بشه دیگه چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟ نظر بدید
i320021_papiyon.png
؟

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
آقای موذنی
البته یکی از مزایای طرحی که معرفی کردید بحث اعتبارات اون هست اما این اعتبارات فکر می کنم برای هر کس مفید نیست یعنی منظورم این هست که بسته به حرفه ای که فرد مشغولش هست به نظر می رسه حتی برای بعضیها کاربردی نداره
مثلا شما صرافی همونطور که نشون دادید می تونید راحت تو بازار نوسان گیری کنید فاصله خرید و فروشتون می تونه کمتر از یک روز باشه. اما اگر بخواهیم فقط از جنبه سرمایه گذاری بهش نگاه کنیم و طرف اعتبارت نریم به نظرتون بانک پاسارگاد که دوستان معرفی کردند با سود 170 درصد بعد از 5 سال چطور هست؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نه دوست عزیز سالیانه نیست برای هر دوره هست که 45 روز محاسبه میشه . در صورتیکه که مدت دوره 45 روز برگردونید بنا به بانکتون 0% تا 2% هست گلم

دقیقا بیبین گلم همین % ها رو که نمیگیرن به خاطر میزان اختلاف سرمایه این 2 بانک هست با بانک های دیگه . میزان سرمایه این بانک خیلی وحشتناک با بانک های خصوصی فرق میکنه
i320040_papiyon-oskol.gif
تشکر بابت توضیحتون

این نوع سرمایه گذاری برای حدود 26 سال در بانک، اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست ولی برای شخصی که فقط سرمایه گذاری میکنه و از لاین اعتباری و کلاً از اعتبارات این سپرده استفاده نمیکنه،واقعا با نرخ تورم ایران بعد از 26 سال مبلغی نیست که بتونه کاری باهاش انجام بده.شما به این جدول نرخ سکه در سی و سه سال که از خبرگزاری مهر هست نگاه کنین:
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
مثلا 26 سال آخرشو در نظر بگیرین یبینین سکه از 4418 تومن سال 64 به 435000 در سال 89 رسیده یعنی تقریباً 100 برابر شده، در واقع قدرت خرید پول به اندازه حدود یک صدم شده، با این شرایط اگه ارزش مبلغ نهایی سپرده بانکی که توی این تاپیک مطرح شد رو در نظر بگیریم باید قدرت خرید 26 سال بعد رو برای مقایسه با الان، در حدود یک صدم در نظر بگیریم که میشه 630،000،000/100=6،300،000 واقعاً مقدار زیادی نیست (شش میلیون و سیصد هزار تومن)و درواقع مبلغیه که در همون چند سال اول به بانک پرداخت کردیم، در واقع نرخ تورم اینقدر زیاده که ارزش سرمایه سوخت میشه. مقایسه با سکه رو فقط از نظر نقد شوندگی و قابلیت سرمایه گذاری با مبالغ پایین انجام دادم وگرنه تورم در مسکن هم واقعا شدید بوده.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
تشکر بابت توضیحتون

این نوع سرمایه گذاری برای حدود 26 سال در بانک، اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست ولی برای شخصی که فقط سرمایه گذاری میکنه و از لاین اعتباری و کلاً از اعتبارات این سپرده استفاده نمیکنه،واقعا با نرخ تورم ایران بعد از 26 سال مبلغی نیست که بتونه کاری باهاش انجام بده.شما به این جدول نرخ سکه در سی و سه سال که از خبرگزاری مهر هست نگاه کنین:
مثلا 26 سال آخرشو در نظر بگیرین یبینین سکه از 4418 تومن سال 64 به 435000 در سال 89 رسیده یعنی تقریباً 100 برابر شده، در واقع قدرت خرید پول به اندازه حدود یک صدم شده، با این شرایط اگه ارزش مبلغ نهایی سپرده بانکی که توی این تاپیک مطرح شد رو در نظر بگیریم باید قدرت خرید 26 سال بعد رو برای مقایسه با الان، در حدود یک صدم در نظر بگیریم که میشه 630،000،000/100=6،300،000 واقعاً مقدار زیادی نیست (شش میلیون و سیصد هزار تومن)و درواقع مبلغیه که در همون چند سال اول به بانک پرداخت کردیم، در واقع نرخ تورم اینقدر زیاده که ارزش سرمایه سوخت میشه. مقایسه با سکه رو فقط از نظر نقد شوندگی و قابلیت سرمایه گذاری با مبالغ پایین انجام دادم وگرنه تورم در مسکن هم واقعا شدید بوده.

شما درست می فرمائید..
اما ببینید نرخ سکه که مثال می زنید دوست من خیلی خیلی غیر واقعی بالارفت... بعد از نوسانات بازار سکه در دنیا و البته مسائل بووووق در ایران این مسئله تشدید شد!!
وگرنه اقتصاد دنیا در حالت عادی روند ثابتی داره که نرخ سکه متناسب است و خیلی در ایران هم بالا نمی رود! شما پارسال رو فاکتور بگیرید ببینید چقدر تا ساال 1388 نوسان داشته سکه؟!

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
این و که جواب دادم :دی ببین این ما به تفاوت سود قطعی و علی الحساب هست . اینا اومدن اسمش رو عوض کردن ولی سرفصل همونه
i320021_papiyon.png

صادقانه بگم هیچی نفهمیدم از این پستت دکستر جان :دی

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
شما درست می فرمائید..
اما ببینید نرخ سکه که مثال می زنید دوست من خیلی خیلی غیر واقعی بالارفت... بعد از نوسانات بازار سکه در دنیا و البته مسائل بووووق در ایران این مسئله تشدید شد!!
وگرنه اقتصاد دنیا در حالت عادی روند ثابتی داره که نرخ سکه متناسب است و خیلی در ایران هم بالا نمی رود! شما پارسال رو فاکتور بگیرید ببینید چقدر تا ساال 1388 نوسان داشته سکه؟!
من دوباره هم همون لینک رو میذارم تا از هر سالی که خواستین بتونین محاسبه رو انجام بدین:
اینبار میتونیم خوشبینانه بررسی کنیم.کل جدول سی و سه ساله که توی لینک هست رو بررسی کنین ببینین حتی یک دوره 26 ساله متوالی میتونین پیدا کنین که نرخ سکه توی اون دوره کمتر از 50 برابر شده باشه؟ من حتی اگه مبنا رو 50 برابر هم که بگذارم باید ارزش پول رو بعد از 26 سال به 50 تقسیم کنم و در نتیجه ارزش پولی و قدرت خرید مبلغی که با سپرده گذاری 26 ساله در بانک بدست میاریم در نهایت بعد از 26 سال و کاملا خوشبینانه بیشتر از 12،600،000 تومن نمیشه( دوازده میلیون و ششصد هزار تومن 12،600،000 =630،000،000/50). که حتی با دید مثبت هم بهش نگاه کنین مبلغ قابل توجهی نیست. مساله قدرت خرید حتی اگه خواستین روی مسکن بررسی کنین همونطور که گفتم دلیل من برای بررسی سکه فقط مقایسه قدرت خرید بایک کالا با قابلیت نقد شوندگی مناسب و امکان سرمایه گذاری با مبالغ پایین هست. خودتون میتونین ببینین که تورم ایران همیشه خیلی سنگینتر از مبلغ سود بانکی هست و برای یه شخص عادی که از لاین اعتباری و سایر اعتبارات سپرده بانکی استفاده نمیکنه ارزش سرمایه مرتب کم میشه.

Last edited:

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
دکتر خیلی مخلصیم
یه سوال می پرسم اگه اینجا جاش نیست جواب نده یه جا دیگه می پرسم

کاره من خرید و فروشه سرمایه در گردش دارم
به نظرم می رسه کارت اعتباری به کارم میاد
به فرض 5 ملیون
نمی خوام سپرده بلند مدت کنمش چون تو کار بش احتیاج دارم
چه حسابی باز کنم که بتونم روش کارت اعتباری بگیرم و پولم هم نخوابه یعنی امکان برداشت اصل پول رو هم داشته باشم یا امکان افزایش سمایه

یه سوال هم راجع به کارت اعتباری
به فرض مت یه کارت اعتباری 1 ملیونی دارم
اگه 500 ازش بردارم
باید 1.5 درصد 500 رو برگردونم
اگه یه روزه برداشت کنم بازم بایس 1.5 درصد برگردونم
اگه بیش از 1 ماه بر نگردونم حکم سودش چجوریه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا