Titania
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 1,324
حتما آره![]()
آخه برادر من شما کجا رو سراغ داری 1.5 درصد که هیچ 4 درصد سالانه بگیره ! :دی
جدای از شوخی دوست خوبم شما بابت هر ماه یا 45 روز 1.5 درصد سود+اصل پولو پرداخت می کنید! که اگر بگذارید دوماه بمونه به صرفه تره چون سالانه 15 درصد حساب می کنه و دو ماهش میشه بر مبنای مثلا 10 میلیون استاده از کارت اعتباری260 هزار تومان که 40 هزار تومان به نفعتونه در دوماه تا این که بخواهید هر ماه 1.5 درصد بدین که میشه 300 تومن! " برمبنای استفاده از همون 10 میلیون مثالی که خدمتتون گفتم"
اینا رو براساس ساز کار بانک سینا که خودم حساب دارم و باهاشون کار می کنم خدمتتون عرض کردم...
این سوال از این جهت پرسیدم که در یکی از پستها گفتن که بانک صادرات و بانک ملی درصدی برای استفاده از لاین اعتباری دریافت نمیکنن در نتیجه تصور من اختلاف عظیم بین بانکها در دریافت سود 18 درصد سالانه روی لاین اعتباری نبود. پستی که در مورد بانک صادرات و ملی هست کوت میکنم:
ببین استفاده صحیح از لاین اعتباری این هست که شما ظرف 45 روز مبلغ استفاده شده رو برگردونید . بعضی از بانک ها برای این مدت 1% میگیرن و بعضی دیگه هیچی هم نمیگیرن مثه صادرات و ملی . لاین اعتباری اگر 1 بار برگشت داده نشه یه تمدید میخوره برای ماه بعد با در مجموع با 2% سود و اگر ماه بعدش هم داده نشه تبدیل به تسهیلات میشهکه اگر به این شکل بشه میشه بدترین نوع استفاده . ببینید لاین اعتباری یه شمشیر 2 لبه هست اگر به طریقه ای که گفتم استفاده کنید و ظرف 1 ماه برگردونید شما عملا در زندگی مالی خودتون 1 ماه جلو هستید و بنا بسته به کارتون همیشه 1 ماه درآمدتون جلوتر دستون هست چون عملا پول که هزینه میکنید یا هر استفاده ای که میکنید رو ماه بعد میدید . پس شما این ماه مثلا حقوق گرفتید 1 میلیون به حقوقتون دست نمیزنید تمام هزینه هاتون رو با خط اعتباری انجام میدید ماه بعد حقوق میگیرید 1 میلیون تازه هزینه ماه قبلتون رو پرداخت میکنید
. اوکی گفتم ؟ اگر به این شکل استفاده کنید بهترین دوستون میشه خط اعتباری که بانک به شما داده![]()
![]()