• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
دکتر موذنی عزیز
اول تشکر بابت اطلاعات ارزشمندت
دوم یه سوال که برام هنوز بخشیش مبهمه
یکی از استفاده های رایج اعتبارات وام با سود های بالای 20% هست
شما گفتین روش دیگری هست که سود کمی بانک ازمون میگیره
میشه اونا با ذکر میزان ( برحسب درصد از سپرده ) و مدت زمان بازگشت و این که در روشی که تا الان توضیح دادین حداقل سپرده باید به چه حدی برسه ( هم ریالی - هم زمانی ) تا این شکل از اعتبارات باز شه

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
عمو پست ما رو میخونی؟!

بله میخونم :دی
من اون تاپیک رو باز کردم هرکی اطلاعات داره بگه خودم هم اطلاعات کافی ندارم
البته طی یکی دو روز آینده اطلاعات رو کسب میکنم و میذارم

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
من رفتم بانک پارسیان بخش اعتبارات. صحبت کردم باهاش میگفت اینطور نیست که شما سپرده داشته باشی و بعد بیای بگی من وام میخوام بگیرم. میتونه مبلغی داشته باشی بعد وام تعمیر مسکن یا خودرو یا ... که خاستی بگیری، مبلغ سرمایه گذاری شده ات میشه وثیقه!
در مورد کارت اعتباری هم گفت تا قبل عید داشتیم اما الان نداریم! پرسیدم کلا تعطیل شده یا موقتی هست؟ گفت معلوم نیست یه زمانی هست یه زمانی بخشنامه میدن میگن نیست.

من فکر میکنم واقعا سیستم م ا ف ی ا ی ی هست. اگه باهاشون رفیق باشی و حسابت پر پول باشه تا هرچقدر جا داشته باشه وام میدن بهت. اما اگه مشتری تازه باشی اصلا جوابتم به زور میدن!

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بله میخونم :دی
من اون تاپیک رو باز کردم هرکی اطلاعات داره بگه خودم هم اطلاعات کافی ندارم
البته طی یکی دو روز آینده اطلاعات رو کسب میکنم و میذارم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من یه کارت 10 تومنی از پاسارگاد دار :دی
طلا بده :دی

کیوان دقیقا یادت هست گفتم واسه اعتبارات سمت سامان یا پاسارگاد نرید ؟ :(

دادا این کارت 10 تومنی روی سپرده بهت دادن یا بر اساس اعتبار سنجی ؟

اگر بر اساس اعتبار سنجی هست که دمت جیکس
i298960_ddd.gif

دادا طلا هست خب خودت که بهتر از میدونی . همین 10 تومن رو بزنی توی کار 200 تومن میدی به بانک ولی برات بازم سود داره درسته ؟ :evil:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من رفتم بانک پارسیان بخش اعتبارات. صحبت کردم باهاش میگفت اینطور نیست که شما سپرده داشته باشی و بعد بیای بگی من وام میخوام بگیرم. میتونه مبلغی داشته باشی بعد وام تعمیر مسکن یا خودرو یا ... که خاستی بگیری، مبلغ سرمایه گذاری شده ات میشه وثیقه!
در مورد کارت اعتباری هم گفت تا قبل عید داشتیم اما الان نداریم! پرسیدم کلا تعطیل شده یا موقتی هست؟ گفت معلوم نیست یه زمانی هست یه زمانی بخشنامه میدن میگن نیست.

من فکر میکنم واقعا سیستم م ا ف ی ا ی ی هست. اگه باهاشون رفیق باشی و حسابت پر پول باشه تا هرچقدر جا داشته باشه وام میدن بهت. اما اگه مشتری تازه باشی اصلا جوابتم به زور میدن!

دادا پارسیان من همین امروز بودم به اعتبارم هم 7 تومن اضافه کردم از دم پرت و پلا تحویل شما دادن . اگر دقت کرده باشید دقیقا گفتم از سال دوم به بعد صحبت اعتبار رو بانک بکنید سعی کنید تمام کارهای بانکی تون رو هم با همون بانک انجام بدید از قدیم نیدم گفتم بانک یکی ، خدا هم یکی :دی
i298960_ddd.gif
. بانک همیشه به حساب و مقدار سپرده های شما نگاه میکنه و جواب میده . در ضمن من والا کف کردم :دی
i298960_ddd.gif
دادا سرفصل اعتبارات رو تسهیلات اشتباه نگیرید
i298960_ddd.gif
.

در مورد پاراگراف آخر دقیقا همین رو خدمت بچه ها توی چند کوت قبلیم عرض کردم
i298960_ddd.gif
که کلا سیستم مافیایی هست این کار عملا کلید ورود به این دایره هست

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اینطور که شما میگی دکی جان پس حالا حالاها باید کسانی که میخوان سر فصل اعتبارات براشون باز بشه بشینن تا چند سالی سپری بشه بعد برن همون بانکی که حساب کتاب دارن صحبت از اعتبارات کنن
ولی همه دوستان میترسن چند سال هم گذشت باز برن وهمین کاس و همین آش و همین جواب های چند سال قبلشون رو بهشون دوباره بدن!!درست عرض نمیکنم؟!
برای همین است که دوستان خیلی اصرار دارن یه بانک مطمئن بهشون بگین که دیگه خیالشون راحت باشه که اینطور مسئله ای واسشون پیش نمیاد
آخرش هم باید برن یه استان دیگه مثل تهران که مثل آدم جواب بدن!نه مثل استان ما که اصلا نمیدونن اعتبارات چیه یا خودشون رو به اون کوچه میزنن;)تا جواب ندن و بپیچونن:grrr:

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
فکر میکنم خوددکتر باید بیاد یه توضیحی بده در مورد بانکهایی که پیشنهاد کرده که منی که با هیچکدوم حساب ندارم ببینم کدومشون برام بهتره. در مورد اعتبارات، کارت اعتباری، سودی که میدن، سود لاین اعتباری که دارن و ...

من خودم شخصا نمیدونم با ملی بهتره حساب باز کنم یا پارسیان یا صادرات. ترجیحم ملت بود اما مثل اینکه اعتباری و لاین اعتباری ندارن.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دکتر جان این اعتبارات 80% سرمایه خود طرف هست تا اوجا که من تحقیق کردم.درسته یا من اشتباه میکنم؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر دکستر پاسارگاد رو تایید نکردن!
شما پاسارگاد رو تایید می کنید؟

عمو حسین من مرتضی هستن دادا :blush:

پاسارگاد هم خوبه دادا ولی اعتبارتش مثل سامان هست و عملا سرفصل اعتبارات و تسهیلاتش یکی هست دادا فقط ایرادش همینه :stun:

در ضمن در مورد اعتبارات حسین جان عزیز دل برادر :دی نتری برو جلو از چند سال آینده هین اعتبارات پول ساز ترین بخش برای بانک ها هست چون بلا نسبت ......خل زیاده . امروز یارو جلوی من کارمند بانک بود نصف پول ماشینش رو با کارت اعتباری داد :stun: . اسکل می گفت حالا میدیم :stun: زرشک 24% که بانک ازش کند بازم میگه حالا میدیم :دی . این یه نمونش در ضمن دادا اعتبارات شعبه که هیچی شهرت هم عوض شه دنبالت میاد گلم مثه حسابت هست . هیچی فرقی نمیکینه مال کجا باشه الا یک سری کارهای خاص که به تعداد انگشتهای یک دست هم نمیرسه گلم که میشه حتی شعبه به شعبه چه با اتوماسیون اداری و چه با فاکس برات انجام بدن . در ضمن حسین جان کیوان خیعلی یزده :دی این کارت اعتباریش رو لو نداده بود اونم 10 میلیون :stun: . درضمن دادا اگر بخوای با 200 ها استارت رو بزنی گلم 2 سال حداقل باید صبر کنی رک و راست که گفتم ولی اگر یه 3 تومن حداقل اول بزاری به غیر این 200 تومن ها یک کارت اعتباری خوشکل 2.500.000 تومنی بهت میدن همون اول :دی

فکر میکنم خوددکتر باید بیاد یه توضیحی بده در مورد بانکهایی که پیشنهاد کرده که منی که با هیچکدوم حساب ندارم ببینم کدومشون برام بهتره. در مورد اعتبارات، کارت اعتباری، سودی که میدن، سود لاین اعتباری که دارن و ...

من خودم شخصا نمیدونم با ملی بهتره حساب باز کنم یا پارسیان یا صادرات. ترجیحم ملت بود اما مثل اینکه اعتباری و لاین اعتباری ندارن.

سمت ملی نرو کاکا اصلا ملی و ملت سرفصل اعتبارتشون مافیایی هست و برای کسائی که گردش حساب سنگین و سپرده های گنده دارن . داده لیست بانک ها رو شرافت دادم چرا منو دق میدی :دی :lol:

پ ن : رک و راست برو پارسیان . حالش رو ببر

دکتر جان این اعتبارات 80% سرمایه خود طرف هست تا اوجا که من تحقیق کردم.درسته یا من اشتباه میکنم؟

آره دادا دقیقا 80% هست . چند تا سپرده هم داشتی باشی تا 90% هم میره . این 10% اضافی جزو اختیارات شعبه هست که میتونه بده یا نده :crying:

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
نه!
فقط لینک جنبه اطلاع رسانی داشت
170% پنج ساله !

خدا بگم چکارت نکنه کیوان!:دی تو هم یزدی بودی هیچی نگفتی داداش؟!
عمو حسین من مرتضی هستن دادا :blush:

پاسارگاد هم خوبه دادا ولی اعتبارتش مثل سامان هست و عملا سرفصل اعتبارات و تسهیلاتش یکی هست دادا فقط ایرادش همینه :stun:

در ضمن در مورد اعتبارات حسین جان عزیز دل برادر :دی نتری برو جلو از چند سال آینده هین اعتبارات پول ساز ترین بخش برای بانک ها هست چون بلا نسبت ......خل زیاده . امروز یارو جلوی من کارمند بانک بود نصف پول ماشینش رو با کارت اعتباری داد :stun: . اسکل می گفت حالا میدیم :stun: زرشک 24% که بانک ازش کند بازم میگه حالا میدیم :دی . این یه نمونش در ضمن دادا اعتبارات شعبه که هیچی شهرت هم عوض شه دنبالت میاد گلم مثه حسابت هست . هیچی فرقی نمیکینه مال کجا باشه الا یک سری کارهای خاص که به تعداد انگشتهای یک دست هم نمیرسه گلم که میشه حتی شعبه به شعبه چه با اتوماسیون اداری و چه با فاکس برات انجام بدن . در ضمن حسین جان کیوان خیعلی یزده :دی این کارت اعتباریش رو لو نداده بود اونم 10 میلیون :stun: . درضمن دادا اگر بخوای با 200 ها استارت رو بزنی گلم 2 سال حداقل باید صبر کنی رک و راست که گفتم ولی اگر یه 3 تومن حداقل اول بزاری به غیر این 200 تومن ها یک کارت اعتباری خوشکل 2.500.000 تومنی بهت میدن همون اول :دی

اقا مرتضی نگرفتم چی به چیه، ولی مرسی

ولی من داداشم کارمند پاسارگاده، پس چطور میگه کارت اعتباری فقط واسه میلیاردهاست؟!یعنی اون هم داره ما رو سرکار میذاره؟!!!

گیج پیچ شدیم رفت

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خدا بگم چکارت نکنه کیوان!:دی تو هم یزدی بودی هیچی نگفتی داداش؟!

اقا مرتضی نگرفتم چی به چیه، ولی مرسی

ولی من داداشم کارمند پاسارگاده، پس چطور میگه کارت اعتباری فقط واسه میلیاردهاست؟!یعنی اون هم داره ما رو سرکار میذاره؟!!!

گیج پیچ شدیم رفت

دادا کجا کارت اعتباری واسه میلیارد ها هست :دی
i298960_ddd.gif

حسین کارت اعتباری راحت ترین بخش اعتبارت هست . در ضمن کی گفته واسه میلیارد در ها هست ؟ چون دادا سیستم بانکی مافیایی هست :eek: البته واقعا متاسفانه این جور چیز ها عملا چون 95% از سرفصل های بانکی خبر ندارن میشه واسه میلیارد ها . من دادا والا توی اکثر بانک های کارت اعتباری دارم :دی در ضمن خدایی میلیاردر هم نیستم چون از سرفصل ها خبر دارم نمی تونن بزارم سر کار . در ضمن به لیست بانک هایی که گفتم توجه کن سر فصل اعتبارات توی کل اون بانک ها باز هست در ضمن شعبه به شعبه فرج هست .

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
همینجوری الان واسه خودم حساب کردم گفتم اینجام بنویسم
اگه سپرده ها 300 تومنی باشه و سود 169 که الان بانک ها دارن میدن رو معیار بگیریم حساب کتاب اینجوری میشه:
5 سال اول : 300
5 سال دوم : 1100
5 سال سوم : 3300
5 سال چهارم 9200
پایان دوره 20 ساله هر سپرده: 24800
یعنی برای سپرده مجموعا 1200 دادی 24800 پس گرفتی که میشه 20 برابر یا 2000%
بعد از سررسید 5 سال چهارم سپرده ها، جمع دارایی برابر یک میلیارد و چهارصد و هشتاد و هشت ملیون تومان میشه

این محاسبات برای تقریب با سود 170% انجام شده

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
خب نگفتی 10 تومن رو چیکار کنم :دی
پارسیان هم هنوز کارت اعتباری میده یا جمع کرده؟؟؟
صادرات که 1 ماه من رو الاف کرد آخرم نداد

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
جناب دكتر بانك اقتصاد نوين هم اعتباراتش باز هست ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا