• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a162

Registered User
لایک‌ها
291
خواهشا برای روشن شدن بیشتر موضوع به این چندتا سوال جواب مستقیم بدین:
به ازاری 10 میلیون سپرده بلند مدت چند میلیون خط اعتباری میدن؟
2- در سال چندبار میشه از خط اعتباری استفاده کرد
3- سود خط اعتباری و زمان بازپرداختش چقدره؟
4-روند دریافت خط اعتباری چگونه است؟ ایا مانند گرفتن وام از هفت خان رستم باید رد شد؟ضامن سفته کارمزد و ... داره؟
5- همین سوالها برای کارت اعتباری نیز هست

اگر اینها رو بگی تا ما یه توضیحی بدیم
قضیه مشخص تر هم میشه
با تشکر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون از جوابتون دکتر جان.
اعتباری که بانک میده بدون ضامن از سال چندم شروع میشه؟
باز هم تشکر

من که رفتم اصول و مبانی اقتصاد،بانکداری،پولو... رو یاد بگیرم.تازه میفهمم گمشده ای که دنبالش میگشتم همین بود.چشم ما رو باز کردی دکتر خدا خیرت بده.

دوست عزیز از سال دوم میتونید درخواست کنید :happy: . من کوچکیتم دادا شما لطف داری :wub: . پست حسین رو دیدم درباره شوت بودن کارمندهای بانک ملت الان به ترتیب بانکهایی که این سرفصل براشون باز هست و کارمنداش ازش کاملا مطلع هستن رو میگم :

1-پارسیان -2-دی 3-تات 4-صادرات .

یه توضیح درباره صادرات بدم . برات کارت تضمینی که تا مبلغ 100 میلیون تومن هم هست با همین روش براتون آزاد میشه ;) . دوستانی که کارشون به نحوی با خرید و فروش هست به این بند توجه کنن ;)

این مباحث اصول بانکداری و اقتصاد و ... در موردش کتابی سراغ دارید؟ از چه مرجعی میخونید؟

داداش کتابهای خالط تخصصی این رشته ها رو بخون (مدیریت علوم بانکداری-اقتصاد نظری) فقط علوم غریبه و ...... چیزهای دیگش رو حذف کن :wacko:

سپرده بانکی با سود 33% هم داریم؟ الان در شرایط فعلی سود سپرده 5 ساله که دیگه بیشترین درصد سود رو داره در بانک های معتبر، 17% هست. قبلا دوره خاتمی 20% بود؟ یادم نیست.

دوست عزیز اگر سود به صورت ماهانه دریافت نشه و در سررسید سپرده گرفته شه تا 167% هست به صورت خالص . یعنی 1000000 تومن رو به شما در پایان دوره 5 ساله سود و سرمایه شما رو به شما 2670000 تومن میدن ;) . من برای این خدمتتون عرض کردم و در پست اول هم نوشتم که حتما موقع افتتاح سپرده این رو بگیید . ولی محسابات رو با همون 20% انجام دادم که قابل هضم باشه ;)

سپرده های 5 ساله رو اگه دریافت سود در سررسید 5 سال باشه، بیشتر از 100 درصد سود گیرت میاد بعد از 5 سال. تا 169 درصد هم هست بانک سینا.

ایول دقیقا
32988_s1591.gif

من الان بانک ملت بودم
اینا خیلی پرت هستن!اصلا نمیدونن اعتبارات چیه!هیچ کدوم از کارمندا نمیدونستن که چی هست و کجا هست از یکیشون هم که به نظر دونسته تر از بقیه میرسید پرسیدم کارت اعتباری بهمون میدن؟ گفت کارت اعتباری فقط برای بعضی از اساتید دانشگاه هست!! تازه شعبه مرکزی بود!!!حالمون گرفته شد کجا زندگی میکنیم!

دیدم دادا پستت رو :( . لیست بانک هایی که ازش مطلع هستند رو توی همین پست نوشتم ;)

دُکی جون همه اینا که گفتی درست ،اما با توجه به اوضاع قمر در عقرب به نظرت مثلا 5 سال آپنده **** بانکی تغییراتی تو این بخش نمیکنه ؟! یدفه سال بعد بیان بگن آقا هر کی 5 ساله داشته پایان 5 سال سودشو و اصلو میدیم با همون درصدی که گقتیم اما برای سپرده جدید مثلا فلان درصد میدیم نه 150% !! اصلا امکانش هست یا این سرفصل **** بانکداری ثابته !؟؟

چون این فنی که شما زدی وقتی خوب باشه منم به فکو فامیلا میگم که از قافله عقب نمونن!!!! روزی 1000 نفرم که اینجارو میبینه ! میبینی ظرف 1 سال کسی نیست تو ایران که این کارو نکرده باشه ! یدفه قوانین عوض بشه ! ها !؟!

بعد از 5 سال که اسمش 100% سود نیست. سود رو سالانه حساب می کنند. همون 20 درصد هست که سود پول رو مهم نیست کجا بریزی، اصلا اون سپرده بلوکه شده. روی 100 تومن، با 20% سالی 20 تومن می آد رو پول و این بعد از 5 سال یعنی 100 تومن. این که بعد از 5 سال پولت دو برابر بشه، سود 100 درصد نیست. همون سود 20% هست. بانک سینا هم که معتبر نیست، وگرنه چیچیک مهر چیه، اصلا پنج ساله هم نمی خواد، سود کوتاه مدتش 34% هست فکر کنم.

در صورتیکه سود رو در سر رسید بگیرید از 162% تا 169 درصد هست

خداوکیلی این اعداد مثلا 150% رو شما از کجا می آرید؟ سود کل دوره رو که نباید بگید که، سود سالانه رو بگید که بفهمیم راجع به چی داریم صحبت می کنیم. اگر قرار باشه برحسب زمان حساب نشه که منم در طول عمرم ممکنه 5000% سود کنم! :lol:

سود بلند مدت پنج ساله الان سالی 17% هست. من گفتم قبلا بیشتر بود، مثلا شاید سالی 20% بود، بعد کمترش کردن به همین 17%. این محاسبات با سود سالانه 20-25% هم در جدولی که دوستمون زده، نه تنها سود نداره که ضرر هم داره. یعنی همین الان سود سالانه رو 25% هم بکنن، امیدی به ده سال بعد نیست که ارزش پول سر جاش مونده باشه، حالا سود پیش کش. دیگه بیشتر از اینم که توی بازار سود می دن که یهو ممکنه پول رو هپلی کنن، توی بانک معتبر بیشتر از این سود نمی دن.

دوست عزیز در صورتیکه شما سود رو به صورت ماهیانه بگیرید 20% سالانه و در کل دوره میشه 100% ولی اگر شما سود رو در زمان سر رسید بگیرید میشه از 162% از 169% میشه

بانو تا 2 ماه پیش 17 درصد بود که به خاطر تورم و تهدید بهمنی به استفا و ... کردنش 20 درصد

البته این 20 درصد مال زمانی هست که شما هر ماه سود رو بگیرید ! اگر سود رو در سررسید بگیرید که بالاتره !

در ضمن شما وقتی سپرده 5 ساله باز میکنید سود تا پایان 5 سال همون میزانی هست که روز افتتاح حساب بوده ! یعنی اگر با 20 درصد باز کردید و سال دیگه محمود سود رو کرد 17 شما همچنان همون 20 رو میگیرد !

البته امسال وقتی از 17 به 20 شد ! بعضی از بانکها سپرده هارو (که با 17 درصد باز شده بود) با همون 20 درصد برای مردم حساب کردن ! یه جور رقابت برای جذب پول و مشتری بود ! مثلا پارسیان اینکارو کرد ولی ملی نکرد (تا اون زمانی که من پرسیدم )

پ.ن : این رو هم بگم که بانک ها در لوای اسم های مختلف دارن قوانین بانک مرکزی رو لغو میکنن ! بانک مرکزی میگه حداکثر 20 درصد برای سپرده 5 ساله در صورتی که همین الان بعضی بانک ها دارن 22-23 درصد میدن (نمونش بانک تات)

دقیقا درست فرمودید
32988_s1591.gif

در باره پی نوشت دوست گرامی . بانک مرکزی دست بانک ها رو باز گذاشت ;)

اینو خوندی رضا جان؟

منم گفتم در سررسید برای تمدید مطابق قوانین جدید عمل می شه. یعنی توی پنج سال بعدی معلوم نیست چه اتفاقی بیفته و هنوز نرخ همونی باشه که پنج سال قبل بود.
وقتی سود پول رو نگیرید، بانک لابد می گذاره توی سپرده کوتاه مدت، مثلا اگر الان 7 درصد روزشمار سود می ده، می تونید سود کل اینا رو به همچو حسابی واریز کنید و روش سود بگیرید. به هر حال دخلی به اون حساب بلوکه شده نداره. با تمام این زور زدن ها، حتی اگر سود برسه به 25%، هنوزم ضرره.

دوست گرامی نمی دونم چرا فکر میکنید ضرر هست :wacko: . ببینید این طرح بزرگترین منفعتش به غیر از برگشت اون رقم گنده بازگشائی اعتبارات هست . همیشه شما این فاکتور رو مد نظرتون قرار نمیدید متاسفانه :( . اگر 1 بار از اعتبارات استفاده کنید متوجه میشید که چقدر در سیستم مالی می تونه کمکتون کنه

آها ایول به نکته خوبی اشاره کردی . ببین در قانون بانکداری ایران و امور بانکی ایران وقتی شما در هر تاریخی سپرده ای باز کنی همان قوانین اون موقع شامل حال شما خواند بود . توجه : فقط در مورد سپرده های ریالی این ثبات مصداق داره نه در مورد نقود بیگانه ( دلار ، یورو، پوند و ....) سرفصل بانکی رو دقیقا براتون کوت کردم

دادا در مورد پارگراف آخر البته با ناراحتی :( : اگر 1000 نفر این تاپیک رو ببینن 1 نفر فقط عزمش رو جزم میکنه که این کار رو برای آینده خودش انجام بده . این رو متاسفانه مطمئن هستم :(

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
من 3 صفحه اولو خوندم

اینجور که فهمیدم باید هر ماه بریم و یک حساب 200 تومنی باز کنیم ، درسته ؟

اینجور میشه سالی 12 حساب و در 5 سال میشه 60 حساب جداگانه ؟ ( 60 عابر بانک ؟ )
اینجوری که خیلی مدیریتش سخت میشه

من درست نگرفتم
یکم بیشتر توضیح بدید

ممنون

ببینید مدیریتی نداره . شما وقتی توی اون بانک که میخواهید همپچین کاری کنید تمامی این سپرده های رو میتونید در اینترنت بانکتون ببینید مضاف بر اینکه چون سود سپرده ها در سر رسید هست دیگه حساب کتابی نداره آخه :confused: بازار میگم :دی اینا حساب نیستن سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله هست . اشتباه نگیرید یه موقع با حساب

آقای موذنی
اگر درطول این سالها کسی به فرض شهر محل سکونتشو تغییر بده چی؟ اگر بخواد با یک شعبه دیگه ادامه بده مشکلی نداره؟ اعتبارش از بین نمیره؟ سپرده های بلند مدت رو فقط از شعبه ای که باز کردید میشه تحویل گرفت؟

نه دادا هیچ موردی نداره در هر کجای ایران هم میتونید همین کار رو کنید . در مورد اعتبار نه به هیچ عنوان . در مورد تحولی نه دادا تمامی شعبه های اون بانک در سراسر کشور به شما پول رو می دن .

آره درسته اما واقعیت چیز دیگریست که دوستان بش توجه نمیکنن !

اگر تورم با این شدت بالا بره خود به خود بعد چند وقت میزان اسمی درآمد ها هم بالا میره یعنی کارمندی که ماهی 800 میگرفته وقتی ماست بشه 10000 تومن دیگه دولت نمی تونه بش ماهی 800 بده ! باید ماهی 2 میلیون بش بده ! (بی خود به فکر حذف صفر نیووووفتادن !! پیش بینی تورم در آینده رو کردن و چاپ بی پشتوانه اسکناس !)ماسته همون ماسته 2 میلیون در ماهم همون کارایی 800 تومنرو برای کارمند داره ! (کاسب که براش فرق نداره ماست گرون بخره میکشه رو برنج درب مغازش !!:D)

خُب ! که چّه ؟!:hmm:

هیچی ! :happy:10 سال دیگه (با در نظر نـــگرفتن حذف 00000...000 صفر از پول ملی !!:lol:) اگر تورم نسبت به امروز 1000 برابر هم شده باشه مطمئنا دستمزدتون ماهی 800 نمونده که بخوایین ماهی 200 بذارین بانک !! اون موقع ممکنه ماهی 1 میلیون بذارین بانک چون ماهی 10 میلیون دستمزدتونه !!!:)

ایول دادا گل گفتی
32988_s1591.gif
دقیقا زدی به هدف . حالا دقت کن هر جای این محاسبات اگر مقدار کمی مبلغ اضافه بشه به صورت ماهیانه برگشتش چند برابر هست

شما اصلا چی کار دارید که هر ماه چقدر می گذاریم. شما فقط برای یکی از این سپرده ها بیاید محاسبه کنید. مسئله اینه که پولی که 10 سال پیش باهاش می شد یه مقداری طلا خرید، بعد از ده سال، نصف اون قدر هم نمی شه باهاش طلا خرید. شما باید طوری سرمایه گزاری کنید که اون حقوق های قبلیتون ارزشش رو از دست نده. اگر قرار بشه این طوری فکر کنید که مطمئن باشید اون چیزی که آخر دستتون رو می گیره، خرج یه سفر خارج هم نشه.

دوست عزیز شما اگر همین کار رو بر روی فرمول طلا اگر تا حالا انجام داده بودید حرف شما صحیح :happy: . نمیدونم چرا ساز مخالف میزنید اگر فکر میکنید این کار اشتباه هست انجام ندید به هیچ عنوان . بنده 25 فروردین آخرین سپرده دوره 5 ساله اول رو گذاشتم . البته این کار رو با ماهی 500 هزار تومن انجام میدم بعضی از ماهها هم بیشتر . این کار نوعی مدیریت سرمایه هست با توجه به پول رایج . سرفصل اعتبارت دوست عزیز هیچ موقع با سکه برای کسی باز نمیشه . شما میتونی با اعتباری که به شما تعلق میگیره میتونی سکه هم بخری و در بازه زمانی 1 ماهه هم میتونی از همون خرید سکه با لاین اعتباریت هم سود کسب کنی یعنی ضرب در 2 هم حفظ ارزش سرمایه کنید و هم سود بگیرید اگر این کار رو با خط اعتباریتون انجام بدید شما چندین برابر حالت عادی سود کردید . از این زاویه نگاه کنید ببینید چقدر بیشتر میتونید سود کنید ;) . در بازارهای مالی باید خلاقیت داشته باشید هر مساله رو از چند زاویه نگاه کنید 100% مساله سود دهی بیشتری پیدا میکنه . دقیقا کاری که من تاپیک سکه کردم . همه اون پول دوست عزیز اعتبار بود ریالیش از سرمایه خودم نبود بنده هیچ موقع با سرمایم کار نمیکنم و در معرض خطر قرارش نمیدم . از این زاویه به قضیعه نگاه کنید

ایده جالبی بود اما
بعد از 26 سال هم ارزش پول کم میشه و هم اینکه معلم نیست چه اتفاقی میفته !
مملکت هم که ثبات نداره هر روز یه خبری توش هست

سلام دوست گرامی

اتفاقا همین بی ثباتی در ایران باعث سود هست و هم ضرر مهم این هست که شما بازار به این شکل رو بشناسید و سرمایه رو محفوظ نگه دارید و با اعتباری که به شما تعلق میگره سود کنید . این یعنی چند برابر شدن سرمایه نه حفظ سرمایه حفظ سرمایه کار شاقی نیست گلم . مهم این هست که پول که باید مثل آب جریان داشته باشه بتونید روش سد بزنید هم ذخیره کنید و هم با جریان هماهنگ باشید . :happy:

پولی که 10 سال پیش باهاش می شد 1 کیلو ماست خرید(فکر کنم حوالی کیلویی 100 تومن بود !)، بعد از ده سال، نصف اون قدر هم نمی شه باهاش ماست! خرید!(الان سون 2000 تومنه دیگه !)

دقیقا جمله شمارو کپی کردم به جای طلا از ماست استفاده کردم ! حالا در دنیای واقعی
این جمله درسته یا نه ؟! هست دیگه ! شما الان نمیتونین با 100 تا تک تومنی نیم کیلو ماست بخرین که !!

(چه علاقه ای به ماست پیدا کردم !!:D)

بزرگوار شما یه نکترو هم فراموش کردین اونم اعتبار سپردتون هست ! گیریم تمام فرمایشات شما درست! اما وقتی حتی به اندازه 1 میلیون پول لازم بشین طلاهاتون بهتون این پولو قرض نمیدن ! میگن! پول لازمی؟ حرفی نیست ! ولی باید قید مقداری از مارو بزنی و رد کنی بره تا پول نقد بیاد دستت مشکلاتت که برطرف شد و خواستی جایگزین کنی احتمالا چند ماهی گذشته و باید پول بیشتری از اونکه آب کردی بدی تا همون مقدارو برگردونی !

توی این حرف من نوعی اعتراف به گرون شدن طلا با گذشت زمان هست! قبولشم دارم (داریم !) اما در حالت سپرده شما 1 تومن برمیداری بعد از یه مدتم همون 1 تومنو میذاری سرجاش هرچند اونجا هم زمان گذشته !پس به نظر میرسه که دارم به یه چیز دیگه هم اعتراف میکنم ! اونم اینه که با گذشت زمان ارزش پول کم و ارزش طلا زیاد میشه !؟!!!؟!

بله این درسته ! ارزش طلا زیاد میشه اما ارزش پول وقتی که راکد بمونه کم میشه نه وقتی که توی سیستمی با سود 5 ساله 150% هست !

امروز دارین با ماهی 200 سپرده باز میکنین و به موازاتش میتونین با 200 تومن (گرد کنیم!) 3 گرم طلا بخرین این درسته یا نه ؟! تا اینجا درست ؟!؟ خُب آیا 10 سال آینده هم میتونین با 200 تومن 3 گرم طلا بخرین؟!؟ اگر جابتون "نه" هست پس باید واسه سپرده هم به جای ماهی 200 تومن ماهی (؟) تومن بذارین کنار که از طلا جا نمونه !

(؟) را پیدا کنین ؟! نه پرتقال فروش نیست همون (؟) هست :Dکه نیاز به پیدا کردنش نیست !! چرا ؟ چون تو جدول صفحه اول هستش ! بله ! اولین ماه از سال یازدهم با حساب همون 200 تومنی که احتمالا اون زمان ارزشی نداره! شما 1400000 سپرده میکنین !!:) بعیده با این مبلغ جا مونده باشه ! از طرفی پشتوانه اعتباریتونم تو این سال ها همیشه به راه بوده !
:)

دوست عزیز دقیقا راهش در کوت قبلی گفتم . لازم نیست شما از حقوقتون به این اضافه کنید اگر شم اقتصادی داشته باشید با همون خط اعتباری میتونید سود قابل توجهی هم بکنید در طول زماین و این فرمول رو چندین برابر کنید . در بانکداری یاد میگیرید که چجوری روی عملا وقتی سرمایه رو بلوک میکنید عملا بلوک نشه و مثل سد باشه هم ذخیره میکنید و هم باز سرمایه جریان داره و سود چندین برابر میشه ;) .

اگر فرض کنیم که شما هر ماه 200 تومن به حساب بریزید و هر 5 سال مبلغ رو دوبرابر کنید (بعد از 5 سال هرماه 400 تومن، بعد از 10 سال هر ماه 800 تومن و ...) و نرخ سود باشه 30 درصد در سال و هر سپرده 5 ساله که پنج سالش تموم شد پولش رو بریزید به سپرده 5 ساله بعدی، بعد از سال سی ام، هر سپرده، به مبلغ حدود 1100 میلیون میرسه. :blink::rolleyes: درست حساب کردم؟

مشاهده پیوست 137291

بله رقم نهایی در صورتیکه شما سود رو در سررسید بگیرید همونه ;) عرض کردم برای قبول کردن افکار من باسود 20% حساب کردم . اگر دید مالی درستی هم داشته باشید و همون لاین اعتباریتون هم برای بازه های زمانی 1 ماهه سکه بخرید و بفروشید ;) راحت ترین کار :دی ممکن هست تا 2 برابر هم بره :eek: . دوست عزیز در اقتصاد همه چیز ممکن هست . پولدار شدن هم ساده هست . فرصت ها در صورتیکه فاکتور زمان رو صحیح حساب کنید برابر هست ;) . هیچ موقع نگید نمیشه رویایی هست . عزمتون رو جزم کنید میشه . نشد نداره :happy:

مشکل این جاست که شما اصلا محاسبه نمی کنید. بیاید، من حساب می کنم:

فرض کنیم شما سال 81 که سکه 70000 تومن بوده، همین پول رو با سود سالی 25 درصد 5 سال گذاشتید توی بانک. فرض کنید سودش رو هم براتون می ریزه توی حساب کوتاه مدت که بهش سود تعلق بگیره. سود کوتاه مدت هم 9%. توجه کنیم که در شرایط واقعی در سررسید 5 ساله شما آپشنی برای دریافت سود 20% هم نداشتید و باید با 17% سرمایه گزاری می کردید، ولی ما هیچ کدوم این مسائل رو در نظر نمی گیریم و می گیم اصلا همون 25% و 9% برای کل ده سال.

پنج سال اول 70000 تومن شما می شه: 173817 تومن. همین پول رو دوباره تمدید می کنید، بعد از 5 سال بعدی می شه: 431605 تومن. این در حالی هست که سکه امروز 695000 تومنه. یعنی اگر ده سال پیش سکه خریده بودید و هر ماه کلی هم در بانک معطل نشده بودید، کلی از ارزش پولتون کم نشده بود.

توی همین چند کوت پیش از این گفتم :( . متاسفانه دید اقتصادیتون محدود هست . دادا اگر با همون لاین اعتباریت سکه بخری و سر یک ماه بفروشی و به سود همین سکه هات دست نزن اصلا اکی ؟ بعد همون سکه هات رو برو سکه بخر . نتیجه چی میشه ؟ خودت بگو ؟ چند برابر شدن این محسابات نتیجه نهایی : گور بابای تورم چون نمیتونه به شما برسه :lol:

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان این اعداد و ارقام خوبه.
ولی 26 سال دیگه باید حدودا حساب کرد ببینیم تورم و وضع کشور چی میشه...
هرچند که همون لاین اعتباری شاید پوشش بده تورم رو...
طرح جالبیه... بجای پول بیمه ;)

اشتباه نکن دوست عزیز . بیمه درمانی حتما داشته باش :happy:

این هم روشیه
حساب پس انداز کوتاه مدت پس اندازها رو جمع کرد هر چند ماه یکبار یه سکه خرید

جالب شد

پست های قبلی رو کوت نکردم چون شما جواب کلی دادید . چند پستی که قبلا کوت رو بخونید جواب کامل دوستان توی نقل قول های قبلی هست

پ ن : متاسفانه دید اقتصادی خیلی محدود هست . ببینید در اقتصاد هر ناممکنی ممکن هست یک مقدار باز فکر کنید . مهم این طرح دستیابی به اعتبارات هست . با اعتبار هر کاری میشه کرد :happy: راهی که من گفتم ساده ترین بخشش بود . ولی خیلی راههای دیگه هم داره برای مثال من در ارمنستان گوسفند میخرم :eek: باور کنید شاید از نظر خیلی ها این کار مسخره بیاد ولی باور کنید سود این کار سکه و طلا و هرچی دیگه هم فکر کنید بالاتر هست اونم فقط با اعتبارم

من با نظر این دوستمون بیشتر موافقم. اگر قراره بعد از گذشت یه دوره 5 ساله مبلغی رو به سپرده قبلیمون اضافه کنیم، خب میاییم همون مبلغ رو هم طلا میخریم و بعد مقایسه میکنیم تا ببینیم کدوم روش سود بیشتری داره. ممکنه قیمت طلا توی یک دوره حتی منفی هم باشه اما بعضی از سال ها (مثل سال 90) به جای 20 یا 30 درصد ، 70 درصد و یا بیشتر رشد میکنه. در مجموع با کم ارزش شدن هر روزه پول رایج و مقدار تورم ، به هیچ وجه قرار دادن پول در بانک رو به صلاح نمی دونم.

اشتباه شما از همین جا شروع میشه . پستهای قبلی من رو بخونید
83898_eskelet_41.gif

من با نظر این دوستمون بیشتر موافقم. اگر قراره بعد از گذشت یه دوره 5 ساله مبلغی رو به سپرده قبلیمون اضافه کنیم، خب میاییم همون مبلغ رو هم طلا میخریم و بعد مقایسه میکنیم تا ببینیم کدوم روش سود بیشتری داره. ممکنه قیمت طلا توی یک دوره حتی منفی هم باشه اما بعضی از سال ها (مثل سال 90) به جای 20 یا 30 درصد ، 70 درصد و یا بیشتر رشد میکنه. در مجموع با کم ارزش شدن هر روزه پول رایج و مقدار تورم ، به هیچ وجه قرار دادن پول در بانک رو به صلاح نمی دونم.

اشتباه شما از همین جا شروع میشه . پستهای قبلی من رو بخونید
83898_eskelet_41.gif

اعتبار از سپرده های بلند مدت با ارقام بالا بدست میاد
گردش حساب معمولا باید بالای 10 میلیون در ماه باشه تا اعتبار زیاد بدست بیاد
چک ها بایستی بموقع و سرموعد پاس بشه
وام های دریافتی نبایستی عقب بیفته و سر وقت پرداخت بشه
اعتبار همون وام با درصد پایینه که بخاطر همون حساب بالایی که دارین بهتون تعلق میگیره و حتی کارت اعتباری هم داده میشه
همونطور که دکتر گفتن اعتبار رو میتونی هر موقع خواستی از بانک با درصد یک یا دو و بعضی جاها 4 درصد دریافت کنی و ماه بعد به بانک برگردونی (نبایستی دیرکرد داشته باشی تا درصدش بالا نره و ضرر نشه)
معمولا بدرد مغازه دارها میخوره که جنس بخرن و بریزن تو مغازه و یماهه فروش کنن و پول فروشش رو با درصد پایینی که بانک بهشون داده به بانک برگردونن و سود اصلی رو واسه خودش نگه دارن
باز هم دوستانی که وارد تر هستن بایستی از مزایاش بگن

عمو حسین کامل و دقیقا مطلب رو گرفتی ایول دادا
74548_eskelet_58.gif

کیوان جان این طرح بسیار خوبی هست ولی متاسفانه سر فصل اعتبارت و تسهیلات روش باز نمیشه :(

من تقريبا يه ماه پيش ٥ ميل گزاشتم سينا
هم يه كارت اعتباري ٣ميل دارم ازشون
٤.٥ ميل هم وام
واسه كسي كه از پولش ميتونه نون در بياره خيلييي خوبه

آفرین ایول ایول منظور من هم همینه دقیقا . خوب بیان کردی دوست عزیز

پ ن : وقتی وارد بازارهای مالی میشید باید باهاش برید جلو

بله سالی 32.7%
21 درصد چه جوری میگی بیشتر میشه؟

اگر درست استفاده بشه 0% :happy: در ضمن یک مساله رو هم گفتم برات کارت بانک صادرات با همین فورمول به شما تعلق میگره که سالیانه 2.5% واقعی سود داره ;)
پ ن : گزینه های بیشتری هم آزاد میشه ;)

این 5 تومنو تو چه حسابی گذاشتی که همون موقع بهت هم اعتبار دادن و هم وام؟!

یه سپرده 5 ساله عادی حتی اگر سودش رو ماهیانه هم بگیری 80% مبلغ سپردت رو به شما کارت اعتباری میدن حسین جان :)

داشتم این تاپیک رو می خوندم واقعا به هوش ریاضی دوستان شک کردم
مخصوصا به کسی که دکتر می خواندید
حالا کم کم نظرات رو کوت می کنم و میگم چه اشتباهی در محاسبات انجام میدین
اگر حمل بر خودستایی نباشه ما در یک شغلی بودیم چهار سال این نوع محاسبات و استدلالهای اشتباه رو برای سرمایه گذاری کردیم....
کل کار سرمایه گذاری بلند مدت در بانک و استفاده از سود ان ضرر ده هستش...

مشتاقانه منتظر نظر شما دوست گرامی هستم .

پ ن : دکتر من هستم
608_eskelet_24.gif
در خدمتتون هستم دوست گرامی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خواهشا برای روشن شدن بیشتر موضوع به این چندتا سوال جواب مستقیم بدین:
به ازاری 10 میلیون سپرده بلند مدت چند میلیون خط اعتباری میدن؟
2- در سال چندبار میشه از خط اعتباری استفاده کرد
3- سود خط اعتباری و زمان بازپرداختش چقدره؟
4-روند دریافت خط اعتباری چگونه است؟ ایا مانند گرفتن وام از هفت خان رستم باید رد شد؟ضامن سفته کارمزد و ... داره؟
5- همین سوالها برای کارت اعتباری نیز هست

اگر اینها رو بگی تا ما یه توضیحی بدیم
قضیه مشخص تر هم میشه
با تشکر

دوست عزیز به سوالاتتون به صورت شماره به شماره انجام میدم .

1- در ازای 10 میلیون 80% مبلغ رو به شما اعتبار میدن یعنی 8 میلیون تومن
2-به دقعات مکرر تا سقف اعتباریتون در صورت باز پرداخت باز هم می تونید قسمتی و یا تمامش رو استفاده کنید
3-استفاده از اعتبارات چه در قالب کارت و چه در قالب چک های تضمینی مهمترین بخشش بازپرداخت ماهیانه هست ماکسیمم باید 2 ماهه بازپرداخت بشه . سرفصل اعتبارت رو نباید تبدیل به تسهیلات بکنید .

پ ن : به غیر از کارت اعتباری برات کارت هست که در سال 2.5% هست ;) چک های تضیمینی هم هست که مثل کارت اعتباری هست سودش ;) . گزینه زیاد هست باید استارت رو بزنید ;)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز به سوالاتتون به صورت شماره به شماره انجام میدم .

1- در ازای 10 میلیون 80% مبلغ رو به شما اعتبار میدن یعنی 8 میلیون تومن
2-به دقعات مکرر تا سقف اعتباریتون در صورت باز پرداخت باز هم می تونید قسمتی و یا تمامش رو استفاده کنید
3-استفاده از اعتبارات چه در قالب کارت و چه در قالب چک های تضمینی مهمترین بخشش بازپرداخت ماهیانه هست ماکسیمم باید 2 ماهه بازپرداخت بشه . سرفصل اعتبارت رو نباید تبدیل به تسهیلات بکنید .

پ ن : به غیر از کارت اعتباری برات کارت هست که در سال 2.5% هست ;) چک های تضیمینی هم هست که مثل کارت اعتباری هست سودش ;) . گزینه زیاد هست باید استارت رو بزنید ;)

به به دکتر دکستر! چه عجب از این طرفا! :)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
توی همین چند کوت پیش از این گفتم :( . متاسفانه دید اقتصادیتون محدود هست . دادا اگر با همون لاین اعتباریت سکه بخری و سر یک ماه بفروشی و به سود همین سکه هات دست نزن اصلا اکی ؟ بعد همون سکه هات رو برو سکه بخر . نتیجه چی میشه ؟ خودت بگو ؟ چند برابر شدن این محسابات نتیجه نهایی : گور بابای تورم چون نمیتونه به شما برسه :lol:

میبخشید، یه خورده این بخش رو توضیح میدید؟ سکه ها رو برم سکه بخرم؟ منظورتون سود سکه هاست؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز از سال دوم میتونید درخواست کنید :happy: . من کوچکیتم دادا شما لطف داری :wub: . پست حسین رو دیدم درباره شوت بودن کارمندهای بانک ملت الان به ترتیب بانکهایی که این سرفصل براشون باز هست و کارمنداش ازش کاملا مطلع هستن رو میگم :

1-پارسیان -2-دی 3-تات 4-صادرات .

کدوم بانک درست و حسابی تره در زمینه اعتبار و کارت اعتباری؟ بانک ملت که خیلی مدنظر من بود (شما هم فکر کنم دارید باهاش کار میکنید) یک ساعت داشت حرف میزد در این مورد که با داشتن سپرده 5 ساله، بانک اجباری به وام دادن به شما نداره! من هم داد میزدم :) میگفتم اعتبارات اون در مورد وام صحبت میکرد.

بعد این قوانین سرفصل اعتبارات و درصد اون که 80 یا 90 درصد هست و سودهاش، ممکنه چندسال دیگه زیر و رو بشه یا نه؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
این سرفصل اعتبارات همون کارت اعتباریه یا فرق دارن؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پارسیان برای 1 ساله و پنج ساله حداقل چقدر باید پول بدیم؟
توی سایتش چیزی ننوشته

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
میبخشید، یه خورده این بخش رو توضیح میدید؟ سکه ها رو برم سکه بخرم؟ منظورتون سود سکه هاست؟

ببین دادا به شما اعتبار میدن حالا در قالب کارت و .... . شما چه جوری می تونی از اعتبارت استفاده کنی ؟ ;) این 1 راه پیشنهادی بود
60538_eskelet_38.gif
یعنی همون بحث نواسان گیری از بازار سکه که اگر درست انجام بدی برات سود مازاد در بر داره . حالا این سودی که از کار کردی رو باهاش سکه بخر :) بد میگم ؟

کدوم بانک درست و حسابی تره در زمینه اعتبار و کارت اعتباری؟ بانک ملت که خیلی مدنظر من بود (شما هم فکر کنم دارید باهاش کار میکنید) یک ساعت داشت حرف میزد در این مورد که با داشتن سپرده 5 ساله، بانک اجباری به وام دادن به شما نداره! من هم داد میزدم :) میگفتم اعتبارات اون در مورد وام صحبت میکرد.

بعد این قوانین سرفصل اعتبارات و درصد اون که 80 یا 90 درصد هست و سودهاش، ممکنه چندسال دیگه زیر و رو بشه یا نه؟

اولین نکته رو دقت نکردی والا :lol: . ببین این بانکا که دقیقا دارم نام میبرم دوست عزیز اعتبارات براشون تعریف شده هست :

پارسیان - دی - تات - صادرات - سامان - پاسارگاد - سینا . این بانک ها تمامی شعب اونها اعتباراتش باز هست . آها حالا این نکته شما گفتی بانک اجباری به این کار نداره . اتفاقا اجبار داره . طبق قوانین بانک مرکزی بانک ها باید به همه اونهایی که گردش حساب مقبول دارند ماهیانه 3 میلیون تومن باید یه کارت اعتباری 600 هزار تومنی بده که ولی نمیده چون اینجا ایرانه . ببینید بک بون ملت هنوز دولتی هست با طرز فکر همون موقع حالا اگه خودت دیدی که من دارم با اینا کار میکنم چون من دقیقا از سرفصل های بانکی با ملت به ظاهر خصوصی اطلاع دارم وگر یع موقع بخوان ناز و نوز کن حساب رو جمع میکنم بعدا برای رئیس شعبه گرون تموم میشه . سیستم که من کار میکنم کلی متاسفانه فرق داره . ولی برای استفاده از فرصت های برابر لیست بانک ها رو همون بالا نوشتم اینا سرفصل اعتبارتشون کاملا باز هست . سیستم اعتبارات تکلیف شده از سمت بانک مرکزی برای بانک ها هست دوست عزیز و چون بحث ما ربالی هست به این سادگی ها زیر و رو نمیشه .

این سرفصل اعتبارات همون کارت اعتباریه یا فرق دارن؟

اعتبارات تنها کارت اعتباری نیست گلم . بلکه شمال کارت اعتباری هم میشه . دایره کلیش رو میگم :

چکهای تضمین شده با مبالغ خواص که بانک پاس شدن اونها رو تا سقف خواصی تضمین میکنه
برات کارت
کارت اعتباری
کارت مالتی یوز

ماشا... خودتون نگاه کنید :blink: سیستم بانکی دست کمی از خارج نداره ولی کلا مافیایی هست :blink: راهی که بنده در این تاپیک پیشنهاد دادم به مرور شما هم وارد این دایره میشید :stun:

پارسیان برای 1 ساله و پنج ساله حداقل چقدر باید پول بدیم؟
توی سایتش چیزی ننوشته

حداقل سپرده در پارسیان 5 ساله 200 هزار تومن هست دوست عزیز

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
بیمه درمانی که بله واسه بیمه بازنشستگی گفتم :دی
من الان اولین سپرده رو باز کردم پارسیان
قصدم هم اینه که متغیر بذارم و بیشتر از 200 تومن هر سری

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اولین نکته رو دقت نکردی والا :lol: . ببین این بانکا که دقیقا دارم نام میبرم دوست عزیز اعتبارات براشون تعریف شده هست :

پارسیان - دی - تات - صادرات - سامان - پاسارگاد - سینا . این بانک ها تمامی شعب اونها اعتباراتش باز هست . آها حالا این نکته شما گفتی بانک اجباری به این کار نداره . اتفاقا اجبار داره . طبق قوانین بانک مرکزی بانک ها باید به همه اونهایی که گردش حساب مقبول دارند ماهیانه 3 میلیون تومن باید یه کارت اعتباری 600 هزار تومنی بده که ولی نمیده چون اینجا ایرانه . ببینید بک بون ملت هنوز دولتی هست با طرز فکر همون موقع حالا اگه خودت دیدی که من دارم با اینا کار میکنم چون من دقیقا از سرفصل های بانکی با ملت به ظاهر خصوصی اطلاع دارم وگر یع موقع بخوان ناز و نوز کن حساب رو جمع میکنم بعدا برای رئیس شعبه گرون تموم میشه . سیستم که من کار میکنم کلی متاسفانه فرق داره . ولی برای استفاده از فرصت های برابر لیست بانک ها رو همون بالا نوشتم اینا سرفصل اعتبارتشون کاملا باز هست . سیستم اعتبارات تکلیف شده از سمت بانک مرکزی برای بانک ها هست دوست عزیز و چون بحث ما ربالی هست به این سادگی ها زیر و رو نمیشه .

دکتر جان باورت میشه تات هنوز تو استان ما تاسیس و افتتاح نشده!! فقط ساختمونش رو ساختن ولی هنوز خبری نیست!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بیمه درمانی که بله واسه بیمه بازنشستگی گفتم :دی
من الان اولین سپرده رو باز کردم پارسیان
قصدم هم اینه که متغیر بذارم و بیشتر از 200 تومن هر سری

ایول عمو کیوان دمت گرم پس شما و عمو حسین و صدالبته خودم که ماه فریدون :دی
i298960_ddd.gif
(فرودین) آخرین سپرده 5 ساله اولم رو گذاشتم شدیم سه نفر . اووووووف دادا اگر متغیر بزاری چه سوپرایزی شود
32988_s1591.gif

دکتر جان باورت میشه تات هنوز تو استان ما تاسیس و افتتاح نشده!! فقط ساختمونش رو ساختن ولی هنوز خبری نیست!

عمو حسین چه بانک هایی دارین . دقیقا بگو دادا

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دکتر جون نظرتون در مورد بانک اقتثاد نوین و کشاورزی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این کارت اعتباری و برات کارت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه فاید داره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جون نظرتون در مورد بانک اقتثاد نوین و کشاورزی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این کارت اعتباری و برات کارت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه فاید داره

دوست عزیز سرفصل اعتبارت توی اون 2 بانک دقیقا یکی هست و متاسفانه کلا تا 600 هزار تومن هست :blink: . تاپیک رو بخوند و همین 4 پست آخر من رو ;) . کارت اعتباری در صورتی که درست ازش استفاده بشه میشه طلا

همه بانک ها موجودن
4.gif
فقط همین یه تات رو کم داریم
4.gif

خب حسین جان همون بانک های دیگه ای دقیقا کوت کردم یه سری بزن
83898_eskelet_41.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا