• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
پس الان حتما تورم منفی داریم که سکه از 800 هزار تومن دم عید به 650 هزار تومن رسیده!!!!!
شما تورم رو مگه سالی حساب نمی کنی؟ پارسال این موقع سکه سیصد و خورده ای بود، الان ششصد و خورده ای شده. اگر بخوای با قیمت اول عید حساب کنی که تورم از صددرصد بیشتر بود. الان شده 100%. ولی تورم ماهانه منفی بوده. این هیچ چیزی رو عوض نمی کنه که قدرت خرید ما نسبت به این موقع در پارسال نصف شده. حالا شما وضعت جور دیگه است رو من نمی دونم.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
دوست عزیز تورم نه ۸۰% هست ونه ۲۱.۵% در حدود ۴۰% هست
شما یه کم تو نرخ سود بانکها دقت کنی میبینی موسساتی مثل کوثر و قوامین که همه میدونیم از کجا ساپورت میشن دارن تا ۲۷% سود میدن
پس کدوم عقل سلیمی ۲۱.۵% رو میتونه قبول کنه؟!
در ضمن گوجه فرنگی هم امروز تو تهران از میوه فروشی ۲۷۰۰ تومن خریدم
ولی توجه داشتخ باشید پارسال کیلویی ۵۰۰-۸۰۰ تومن بود
الان به جای اینکه با افتخار بگید ۲۵۰۰ تومن خریدید بهتره یه کم فکر کنید که یه کاگر با ماهی ۳۵۰ هزار تومن حقوق و گیریم ماهی ۱۰۰ تومن هم یارانه چجوری داره زندگی میکنه؟!
نون دونه ای ۲۵۰ تومن
گوشت کیلویی ۱۷ هزار تومن
مرغ کیلویی ۴۳۰۰ تومن
برنج کیلویی ۴ تا۷ هزار تومن
و الی آخر
در ضمن ایاب و ذهاب و کرایه خونه ئ پوشاک هم حداقل ۲-۳ برابر ۲ سال پیش هست
من کاری به سیاست و افراد سیایی ندارم ولی متاسفم که هیچ کس جواب گو نیست و ....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

احسنت بر شما حرفتون دقیقا صحیحه. ولی مطمئن باش در روزهای اینده قیمت گوجه فرنگی کم میشه.:)

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب توي كشورهاي خارجي مسئوليت‌پذيري رو در برابر اعمال خودتون و ديگران رو از بچگي به شما ياد ميدن، در مدرسه و با دادن آموزش‌هاي عملي نه با نصحيت و پندو اندرز. خب اين برميگرده به آموزش و اين آموزش صحيح هم به خاطر وجود سياستگذارن قابل و شايسته است. يعني همه چيز برمي‌گرده به وجود مديران قابل. حالا نميشه گفت همه سياستگذاران اونا قابل هستن ولي معمولاً شايسته سالاريه.
درضمن در اون كشورها همه مردم حد و لياقت خودشونو مي‌دونن، چون اونجا آزادي و تا حد بالايي (نه صددرصد) عدالت هست، پس افرادي كه در سطوح پايين جامعه مي‌مونن مي دونن كه خودشون تلاش نكردن. ولي اينجا بريد از يك پادو بپرسيد چه كاره مي‌خواسته بشه ميگه ميخواستم وزير و وكيل بشم ولي حالا شده پادو، خب يعني طرف حد خودشو نمي‌دونه حالا برحسب مورد ممكنه يك نفر از بد روزگار مجبور به پادويي باشه ولي 90% اگر تلاش مي‌كردن پادو نميشدن. چون آزادي و عدالت در كسب مناصب وجود نداره هركسي به خودش اجازه ميده خودش رو با هر كسي مقايسه بكنه و خودشو محق بدونه. در ضمن به علت عدم دسترسي برابر به امكانات مختلف كه جامعه بايد آنها را در اختيار مردم قرار بده، بسياري از خواست‌هاي مردم به جاي رسيدن به شكوفايي سركوب ميشه و عقده‌هايي رو در فرد ايجاد ميكنه كه نمودش رو شما در جامعه ما مي‌بينيد
اينه تفاوت ما با اونا

مردم هر کشوری سرنوشت خودشون رو تعیین میکنن مردم ایران هم لیاقتشون همین بوده مگه کشور های خارجی از اول همین جور بودن اینقدر اجدادشون زجر کشیدن تا حالا اینا به این جا رسیدن همین سیاه پوستهای امریکا چقدر این سفید پوستها ازشون بیگاری کشیدن چندین نسل تا امروز که کم کم دارن حقشون رو میگیرن حالا رییس جمهمور امریکا یه سیاه پوسته والا منم خودم از همه بیشتر تو فشارم ولی دیگه این اجداد ما بودن که این مملکت رو به ما تحویل دادن و ما هم مجبوریم همین جوری زندگی کنیم یا این که سرزنششون کنیم

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
احسنت بر شما حرفتون دقیقا صحیحه. ولی مطمئن باش در روزهای اینده قیمت گوجه فرنگی کم میشه.:)
دوست گرامی شما هی توی اون کوچه ای؟؟؟
Laie_23.gif

مگه مثلا بحثمون تا چند وقت پیش گوجه فرنگی بود؟
kaffeetrinker_2.gif

این میاد پایین اون یکی میره بالا !
tnp.gif

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
شما تورم رو مگه سالی حساب نمی کنی؟ پارسال این موقع سکه سیصد و خورده ای بود، الان ششصد و خورده ای شده. اگر بخوای با قیمت اول عید حساب کنی که تورم از صددرصد بیشتر بود. الان شده 100%. ولی تورم ماهانه منفی بوده. این هیچ چیزی رو عوض نمی کنه که قدرت خرید ما نسبت به این موقع در پارسال نصف شده. حالا شما وضعت جور دیگه است رو من نمی دونم.

آمادیا خانم آخه مگه ملاک تعیین نرخ تورم قیمت سکه هست؟؟؟!!!

تورم در مواد غذایی در حد 30 40 درصد به نظر من بیشتر نیست. و من اینو از قیمتایی که در بازار مشهده میگم. حالا قدرت خرید شما نصف شده دیگه مربوط به خودتون و شهر اصفهانه.;)

حالا اگه بخواین قیمتای شهر مشهد رو هم میزارم. ولی باز میگن بحث غیر مرتبطه. موفق باشین.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
امروز برای خرید مغازه مجبور شدم 75 تا سکه بفروشم .
واقعا زور داشت .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آمادیا خانم آخه مگه ملاک تعیین نرخ تورم قیمت سکه هست؟؟؟!!!

تورم در مواد غذایی در حد 30 40 درصد به نظر من بیشتر نیست. و من اینو از قیمتایی که در بازار مشهده میگم. حالا قدرت خرید شما نصف شده دیگه مربوط به خودتون و شهر اصفهانه.;)

حالا اگه بخواین قیمتای شهر مشهد رو هم میزارم. ولی باز میگن بحث غیر مرتبطه. موفق باشین.

قیمت طلا، قیمت همه چیز رو دیکته می کنه. شما کافیه ببینی قیمتش نسبت به پارسال چقدر تغییر کرده، همون قدر هم روی اجناس رفته.

30-40% نسبت به کی؟ نسبت به پارسال دقیقا قیمت ها دو برابر شده. شامپویی که پارسال می خریدم 3000 تومن، شده 6000 تومن. موز اگر کیلویی 1700 بود، الان 3400 شده. بادمجون چهار تا خریدم، دونه ای 250 تومن! کی پارسال این موقع این حرف ها بود؟ شما یا دستت توی خرج نیست، یا منزلت خوش جاست. لطف کن نمک روی زخم من یکی نپاش، اعصاب معصاب ندارم. :wacko:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب توي كشورهاي خارجي مسئوليت‌پذيري رو در برابر اعمال خودتون و ديگران رو از بچگي به شما ياد ميدن، در مدرسه و با دادن آموزش‌هاي عملي نه با نصحيت و پندو اندرز. خب اين برميگرده به آموزش و اين آموزش صحيح هم به خاطر وجود سياستگذارن قابل و شايسته است. يعني همه چيز برمي‌گرده به وجود مديران قابل. حالا نميشه گفت همه سياستگذاران اونا قابل هستن ولي معمولاً شايسته سالاريه.
درضمن در اون كشورها همه مردم حد و لياقت خودشونو مي‌دونن، چون اونجا آزادي و تا حد بالايي (نه صددرصد) عدالت هست، پس افرادي كه در سطوح پايين جامعه مي‌مونن مي دونن كه خودشون تلاش نكردن. ولي اينجا بريد از يك پادو بپرسيد چه كاره مي‌خواسته بشه ميگه ميخواستم وزير و وكيل بشم ولي حالا شده پادو، خب يعني طرف حد خودشو نمي‌دونه حالا برحسب مورد ممكنه يك نفر از بد روزگار مجبور به پادويي باشه ولي 90% اگر تلاش مي‌كردن پادو نميشدن. چون آزادي و عدالت در كسب مناصب وجود نداره هركسي به خودش اجازه ميده خودش رو با هر كسي مقايسه بكنه و خودشو محق بدونه. در ضمن به علت عدم دسترسي برابر به امكانات مختلف كه جامعه بايد آنها را در اختيار مردم قرار بده، بسياري از خواست‌هاي مردم به جاي رسيدن به شكوفايي سركوب ميشه و عقده‌هايي رو در فرد ايجاد ميكنه كه نمودش رو شما در جامعه ما مي‌بينيد
اينه تفاوت ما با اونا

الی جان شما من یه جا خوندم خارج از کشور درس خوندین درسته؟اگه دوست داری بگو کجا بودی .یه کم توصیحات بده

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
قیمت طلا، قیمت همه چیز رو دیکته می کنه. شما کافیه ببینی قیمتش نسبت به پارسال چقدر تغییر کرده، همون قدر هم روی اجناس رفته.

30-40% نسبت به کی؟ نسبت به پارسال دقیقا قیمت ها دو برابر شده. شامپویی که پارسال می خریدم 3000 تومن، شده 6000 تومن. موز اگر کیلویی 1700 بود، الان 3400 شده. بادمجون چهار تا خریدم، دونه ای 250 تومن! کی پارسال این موقع این حرف ها بود؟ شما یا دستت توی خرج نیست، یا منزلت خوش جاست. لطف کن نمک روی زخم من یکی نپاش، اعصاب معصاب ندارم. :wacko:

یادمه تو اخبار چند ماه پیش از فاطمه اجرلو نماینده کرج پرسیده بودن میدونی قیمت تخم مرغ چند شده؟جواب داد فکرکنم دونه ای ده تومان پانزده تومان باشه(اون موقع کیلویی ده هزارم رسید) بگذریم که این خانم مثل بقیه نماینده ها بنده خدا نباید خبر هم میداشت چون اینا اول صبح همه چی میبرن دم در خونشون بنده خدا خبر نداشت حالا مسلمان ایرانی که اسمشم روشه مسلمان هم هست و اصلا دروغ نمیگه بنده خدا چه میدونه شما هم حال دارین ها

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
الی جان شما من یه جا خوندم خارج از کشور درس خوندین درسته؟اگه دوست داری بگو کجا بودی .یه کم توصیحات بده
محض اطلاع عرض می کنم و جسارت نشه :

انجمن
سبک زندگی
کار و سرمایه و تجارت
سرمايه گذاري روي سكه و طلا
Laie_23.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نظر شما راجع بازار اين هفته چيه؟ ممنون
همه شرایط به سمت پایین بردن قیمت دلار و سکست , هرچی نزدیکتر بشیم به این مذاکرات , خرید ها کم میشه فروش ها زیاد , از طرفی روزای اخر این ماه سیل عظیمی از سکه باید وارد بازار بشه , که همونایین که به امید سکه یه میلیونی رفتن پیش خرید کردن , حجوم به بانکا برای ثبت نام این موقع بود , که حالا اینها هم از ترس همین مذاکرات سعی میکنن زودتر سکه هاشونو رد کنن , از طرفی من حدس میزنم بانک فیتیله دلارو در حدی بکشه پایین که به این سری از 570 تومنیا که گفتم سود زیادی نرسه

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان سکه رو دولت داره مصنوعی میاره پایین.آخه کی به یاد داره سکه روزی 10 پشگل بیاد پایین؟؟؟؟

دلیل پایین اومدنش هم،همونطور که شما اساتید میدونین فقط و فقط ریختن تابلوی دلار تو بازاره

امروز اینقدر ریخته بودن تو بازار که آدم شاخ در میاورد.اما یه سوال برا من پیش اومده و اون اینه که:

اینا تا کی میخوان با دلار قیمت رو بیارن پایین و تا کی دلار میخوان به بازار تزریق کنن؟

فقط کافیه یک روز فقط یک روز دلار به بازار نریزن.ببینین چه انفجاری تو قیمت دلار رخ بده...

حالا بانک مرکزی بیاد این فنر رو هی فشرده و فشرده تر کنه...دیگه نتیجش رو خودتون میدونین

این مثل یه مرفین میمونه که دارن به یه بیمار میزنن........(اقتصاد بیمار)

اما تا کی اش رو خدا میدونه!!!!!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

خب شما که مثال زدی بزار منم مثالام رو بزنم:

گوشت گوسفند پارسال 16500 بوده الان شده 20300 (23 درصد افزایش قیمت)
گوشت گوساله 12500 بوده. الان شده 19000 تومن (52 درصد افزایش)
قیمت شیر هم که تو مشهد از 750 تومن مصوب دولت بیشتر نشده!
گوشت مرغ 3000 تا 3100 بوده الان شده 4200 تومن ( 35 درصد افزایش)
پیاز هم الان 400 تومنه. سیب زمینی اعلا هم 510 تومنه تو بازار های شهرداری مشهد. توت فرنگی و گوجه سبز هم حدود 4000 تومنه. حالا شما میشه بگین این ها قیمتش سال پیش چند بوده. تا اونجایی که من یادمه اینا نسبت به پارسال گرون نشدن!!!!!! پرتقال تامسون هم که امسال از 1200 1300 بیشتر نشد که باز هم نسبت به سال گذشته تغییر آنجنانی نداشت. خالا شما از کدوم منبع و اطلاعات میگین تورم 100 درصد و بیشتره. شما 3 4 تا مثال زدین و من این همه مثال آوردم. خواهشا شانتا| نکنین. در ضمن موز هم تو بازار شهرداری مشهد 3150 تومن هست نه 3400!
حالا من از قیمتا بی خبرم یا شما؟؟؟؟البته میدونم مشهد در کل شهر ارزونتریه نسبت به اصفهان و تهران.;)

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
خب شما که مثال زدی بزار منم مثالام رو بزنم:

گوشت گوسفند پارسال 16500 بوده الان شده 20300 (23 درصد افزایش قیمت)
گوشت گوساله 12500 بوده. الان شده 19000 تومن (52 درصد افزایش)
قیمت شیر هم که تو مشهد از 750 تومن مصوب دولت بیشتر نشده!
گوشت مرغ 3000 تا 3100 بوده الان شده 4200 تومن ( 35 درصد افزایش)
پیاز هم الان 400 تومنه. سیب زمینی اعلا هم 510 تومنه تو بازار های شهرداری مشهد. توت فرنگی و گوجه سبز هم حدود 4000 تومنه. حالا شما میشه بگین این ها قیمتش سال پیش چند بوده. تا اونجایی که من یادمه اینا نسبت به پارسال گرون نشدن!!!!!! پرتقال تامسون هم که امسال از 1200 1300 بیشتر نشد که باز هم نسبت به سال گذشته تغییر آنجنانی نداشت. خالا شما از کدوم منبع و اطلاعات میگین تورم 100 درصد و بیشتره. شما 3 4 تا مثال زدین و من این همه مثال آوردم. خواهشا شانتا| نکنین. در ضمن موز هم تو بازار شهرداری مشهد 3150 تومن هست نه 3400!
حالا من از قیمتا بی خبرم یا شما؟؟؟؟البته میدونم مشهد در کل شهر ارزونتریه نسبت به اصفهان و تهران.;)

تازه اینم یادم رفت یگم. تخم مرغ الان کیلویی 2000 تومنه که پارسال این موقع مطمئنم از این بیشتر بود ولی رقم دقیقش رو یادم نیست.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اشتباه نكنيد امروز 20 پشگل اومد پايين، تا آخر اين ماه فكر كنم منفي چند صد هزار پشگل بشه :D

دوستان سکه رو دولت داره مصنوعی میاره پایین.آخه کی به یاد داره سکه روزی 10 پشگل بیاد پایین؟؟؟؟

دلیل پایین اومدنش هم،همونطور که شما اساتید میدونین فقط و فقط ریختن تابلوی دلار تو بازاره

امروز اینقدر ریخته بودن تو بازار که آدم شاخ در میاورد.اما یه سوال برا من پیش اومده و اون اینه که:

اینا تا کی میخوان با دلار قیمت رو بیارن پایین و تا کی دلار میخوان به بازار تزریق کنن؟

فقط کافیه یک روز فقط یک روز دلار به بازار نریزن.ببینین چه انفجاری تو قیمت دلار رخ بده...

حالا بانک مرکزی بیاد این فنر رو هی فشرده و فشرده تر کنه...دیگه نتیجش رو خودتون میدونین

این مثل یه مرفین میمونه که دارن به یه بیمار میزنن........(اقتصاد بیمار)

اما تا کی اش رو خدا میدونه!!!!!

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
دولت بازار أرز و را باز كرده يعني پيمانسپاري أرزي رو متوقف كرده پيشنهاد توكلي دو سه ماه پيش

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تازه اینم یادم رفت یگم. تخم مرغ الان کیلویی 2000 تومنه که پارسال این موقع مطمئنم از این بیشتر بود ولی رقم دقیقش رو یادم نیست.

یه قلمش رو بذار تصحیح کنم که خودم درست یادمه: گوشت گوسفند 15600 بود، شده 24000. یعنی 50 درصد افزایش.
شیر که ماشالا باید روزانه قیمت گرفت.

اینم لینک روزنامه اطلاعات. از 18 تا 146 درصد در موارد مختلف افزایش قیمت داشتیم.
Ettelaat International

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه قلمش رو بذار تصحیح کنم که خودم درست یادمه: گوشت گوسفند 15600 بود، شده 24000. یعنی 50 درصد افزایش.
شیر که ماشالا باید روزانه قیمت گرفت.

اینم لینک روزنامه اطلاعات. از 18 تا 146 درصد در موارد مختلف افزایش قیمت داشتیم.
Ettelaat International
53 درصد !

بالا