درست صوبببت کن .چی کارش داری
من بچه بودم قمه کش بودم ببین دیگه الان چیم
ولششششششش کن
آبجی بیا کمک تک گیراورده داره میزنتم![]()
آبجی بیا کمک تک گیراورده داره میزنتم![]()
برو کنار بینم
آییییییییییییی نفس کشمشاهده پیوست 144982
دوره مظلوم نمایی تموم شده پاشو برو![]()
مموتی این چی می گهشیطونه می گه بزنم دخلش رو بیارم![]()
![]()
شرمنده ای ؟! چی الان دیگه زن و مرد نداره تو پی تی. مردشی دست بزنی به هورسا دخلت رو میارم البته اگه خودش دخلت رو نیاره![]()
![]()
![]()
حیف زمان آواتار قبلیم هنو عضو نبودی :دی وگرنه همچی حرفی نمیزدی![]()
![]()
مموتی این چی می گهشیطونه می گه بزنم دخلش رو بیارم![]()
![]()
به جون خودم هر کاری کردم نتونستم با عکست ارتباط برقرار کنم!زیاد سخت نگیرین بحث دور هم بودنه :دی
ببیین من الان یه عالمه 10 دادم به فرزاد یادش نیست ولی یه 5 دادم یادشه :دی همیناست که خاطره میشه :دی
یا مثلا همین محمود عکسی که همه 9 و 10 دادن رو 7 داده و میگه تابلوئه ولی نظر خودشه دلیل نمیشه بخوام تلافی کنم![]()
پ.ن:بعدا حالش رو میگیرم :دی
در کل حرفتونو قبول دارم ولی اگه تنها نظر من این بود حق باشما بود ولی علاوه بر من سیاوش هم نظرش این بود . اینکه همه به 1 نفر نمره بالایی بدن یکی اون وسط نمره پایین بده پس احتمالا باید بگیم بی سلیقس :دی
بگذریم خودت چطوری.:دی
حساس نباشید بچه ها، این چیزایی که می نویسید کاملا طبیعیه. کلا نمک اون مسابقه ها به همین امتیازدهی دموکراسی وار گونه اش هستش. این ایرادهایی که می نویسید هم بالاخره تو هر جایی که مردم رای میدن ممکنه وجود داشته باشه، ولی خوب باز هم دموکراسی همیشه از دیکتاتوری بهتره!منم قبول دارم کلا سلیقگی هست ولی یه جورایی وقتی یه عکسی رو اکثر نمره خوبی میدن ولی یکهوووو یه نفر کم میده باید دید علت چی بوده هورساااااااا مثال خوفی زد همون عکسی که اقاوحید سریع قبلی گذاشته بود
خداییش بهترین عکس بود ولی بعضی ها واقعا نمی دونم معیارشون چی بود که امتیاز کم دادن ولی چون اکثریت 10 دادن اول شد![]()
یه مورد دیگه هم اینکه نظر فرد اول خیلی تاثیر گذار هست چون اکثر اون رو کپی می کنن و بعد امتیاز ها رو تغییر می دن امتیاز فرد اول توشون تاثیر میزاره
در کل قبول دارم مسابقه صرفا دور هم بودن هست ولی یه جورایی از بعضی ها ادم دلگیر می شم منم که حساسسسسسسس:دی![]()
ولی مموتی پستای تو رو می بینم روحیم عوض می شه کلا طنز خونت بالاست دمت چیز![]()
ا! من تا الان فکرمی کردم فقط خودم این جوریم! دمش گرم یکی دیگه هم هست که این طوری باشه!ولي خداييش حال ميده به يكي نمره كم بدي![]()
حس ساديسم آدم ارضا ميشه![]()
بزن بزنه ؟منم دوست دارم :دی
فرزاد اینا یار کشی کردن منو تو نبودیمبیا منو تو حسین یه تیم تشکیل بدیم
![]()
شوخی کردم دعوا خوب نیس دوس ندارم اما حمایت میکنماز چه تیمی آیا؟؟؟؟/
![]()
پ ن : یعنی میشه 2 تا معجزه شه فردا ؟ ( تو فوتبال :blush: )