شما مسخره کردید ما رو؟؟؟؟؟من برات چندتا قلم کالا رو مثال میزنم قیمتشون اول عید 91 و الان:
ران گوسفند با نصف گردن: از 215000 ریال به 193000 ریال
تخم مرغ از 27000 ریال به 19000 ریال
مرغ و گوست گوساله هم تغییر آنچنانی نکردن. تازه این قیمتا قیمت مرجع شهره چون میدون استقلال مشهد مرکز توزیع گوشت و مواد پروتئینی در شهر هست و قیمت کوچه بغل خونمون رو نگفتم چون از این قیمت گرون تره.!!!!
امیدوارم جوابت رو گرفته باشی موفق باشی.![]()
آخه عزیزم احساس میشه بین این همه آدم جیب شما رو پر می کنن !
مگه میشه عالم و آدم ناراضی بعد شما راضی؟؟؟؟؟؟
بابا آقا جون مادرت دست بردار هی گوشت اینقدر شیر اینقدر .خداوکیلی جک شده ها
:lol::lol::lol: خیلی باحاله این باباکی گفته عالم و آدم ناراضی هستن چرا جمع میبنیدی؟؟؟
این همه آدم که تو شهرستانهای خراسان رضوی به استقبال رئیس جمهور میرن حتما چون شهرستانین جز مردم حساب نمیشن و فقط مردم اقدسیه تهران مردمن ها!!!!![]()
شما میدونی برای چی میرن؟؟کی گفته عالم و آدم ناراضی هستن چرا جمع میبنیدی؟؟؟
این همه آدم که تو شهرستانهای خراسان رضوی به استقبال رئیس جمهور میرن حتما چون شهرستانین جز مردم حساب نمیشن و فقط مردم اقدسیه تهران مردمن ها!!!!![]()
شیر تو مشهد کیسه ای توزیع میشه به قیمت 7500 ریال
دیگه تو اصفهان قحطیه مشکل شماست دوست عزیز![]()
جناب جسارتا حقوق شما ماهيانه چقدره؟
جناب جسارتا حقوق شما ماهيانه چقدره؟
خانواده شهدا یا ... هستید؟حقوق مستمری که میگیریم الان 820 هزار تومنه سه نفریم.
کی گفته عالم و آدم ناراضی هستن چرا جمع میبنیدی؟؟؟
ساعتی هست
:lol::lol::lol: خیلی باحاله این بابا![]()
خانواده شهدا یا ... هستید؟
شیر و مرغ و گوشت و تخم مرغ ارزوون شده؟
می گن حماقت اندازه نداره ولی به نظرم باید بگن وقاحت هیچ حد و اندازه ای نداره
می دونم هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی خدایی خیلی زورم اومد
حقوق مستمری که میگیریم الان 820 هزار تومنه سه نفریم.
نه شما فکر کن از عید به اینور گرون شده خوبه. راضی شدی. آخه برای من چه فرقی میکنه که تو چی فکر کنی درباره قیمتا. اون چیزی که من از جیب پرداخت میکنم برام مهمه. والسلام.
من انتظار یه جهش شدیدو داشتم اخرای این ماه نه اینقدر البته ! سکه که شده بود نزدیک 580 پریدم برم بگیرم , تا پولو از بانک در بیارم و چک رمزدار بگیرمو اینا برگشت بالا !!یه نوسان خفن از دستم رفت !