• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من برات چندتا قلم کالا رو مثال میزنم قیمتشون اول عید 91 و الان:

ران گوسفند با نصف گردن: از 215000 ریال به 193000 ریال
تخم مرغ از 27000 ریال به 19000 ریال
مرغ و گوست گوساله هم تغییر آنچنانی نکردن. تازه این قیمتا قیمت مرجع شهره چون میدون استقلال مشهد مرکز توزیع گوشت و مواد پروتئینی در شهر هست و قیمت کوچه بغل خونمون رو نگفتم چون از این قیمت گرون تره.!!!!

امیدوارم جوابت رو گرفته باشی موفق باشی.:)
شما مسخره کردید ما رو؟؟؟؟؟
آقا تو رو جون بچه ات بیا فحش بده ، بدو بیراه بگو این چیزارو رو ننویس

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
آخه عزیزم احساس میشه بین این همه آدم جیب شما رو پر می کنن !
مگه میشه عالم و آدم ناراضی بعد شما راضی؟؟؟؟؟؟

کی گفته عالم و آدم ناراضی هستن چرا جمع میبنیدی؟؟؟

این همه آدم که تو شهرستانهای خراسان رضوی به استقبال رئیس جمهور میرن حتما چون شهرستانین جز مردم حساب نمیشن و فقط مردم اقدسیه تهران مردمن ها!!!!:eek:

• Like
Reactions: xms

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
بابا آقا جون مادرت دست بردار هی گوشت اینقدر شیر اینقدر .خداوکیلی جک شده ها

آخه من که حرفی ندارم دوستان. ایشون گفت غیر سکه و طلا چی ارزون شده منم جوابش رو دادم شماها چرا اینقدر درباره پستای من گارد میگیرین. ای بابا

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

این همه آدم که تو شهرستانهای خراسان رضوی به استقبال رئیس جمهور میرن حتما چون شهرستانین جز مردم حساب نمیشن و فقط مردم اقدسیه تهران مردمن ها!!!!:eek:
:lol::lol::lol: خیلی باحاله این بابا:D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

شما میدونی برای چی میرن؟؟

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218

آره لابد همه اینهمه آدم(بقول شما) با علاقه قلبی و اعتقاد خودشون میرن؟ لابد بچه مدرسه ای ها و کارمندا هم اکثرا با میل خودشون میرن..عجب!!!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

آقای به اصطلاح محترم من نه میدونم نو کی هستی و تو هم نمیدونی من کیم و چه کارم و هیچ ربطی هم به تو نداره این مسائل. اگه میخوای احترامت تو این بحثای مجازی حفظ بشه به دیگران توهین نکن. یه بار دیگه این بی احترامی ها و توهین ها رو از تو ببینیم جواب بدی دریافت میکنی.:hmm:

از مدیران درحواست میکنم با این افراد معلوم الخال که به بقیه توهین میکنن برخورد کنن. تو فضا مجازی امنیت نداریم هی توهین.

آخه تو اصلا میدونی که این همه پست من مال هواشناسیه؟؟؟!

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
:lol::lol::lol: خیلی باحاله این بابا:D

از باحال هم رد کرده .مرده مومن من یه جوونم 10تازه ملیونم پول دارم بیکارم هستم دارمخودمو صبح تا شب میکشم کار درست درمون پیدا نمیکنم تو این مملکت چی مگی بابا جمع کن کاسه کوزتو

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
شیر و مرغ و گوشت و تخم مرغ ارزوون شده؟

می گن حماقت اندازه نداره ولی به نظرم باید بگن وقاحت هیچ حد و اندازه ای نداره

می دونم هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی خدایی خیلی زورم اومد

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
شیر و مرغ و گوشت و تخم مرغ ارزوون شده؟

می گن حماقت اندازه نداره ولی به نظرم باید بگن وقاحت هیچ حد و اندازه ای نداره

می دونم هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی خدایی خیلی زورم اومد

نه شما فکر کن از عید به اینور گرون شده خوبه. راضی شدی. آخه برای من چه فرقی میکنه که تو چی فکر کنی درباره قیمتا. اون چیزی که من از جیب پرداخت میکنم برام مهمه. والسلام.

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
شما تاحالا ديديد كساني رو كه بخاط گروني گوشت كيلويي 30 هزار تومان (البته اطلاعي از قيمت سركوچه شما ندارم) با پاچه گوساله خورش درس ميكنن؟ گمون نكنم چون معلومه خيلي از قيمتا راضي هستيد
تا حالا شده كارمندي رو ببينيد با چندتا بچه قد و نيم قد به وسط برج نرسيده مجبور بشه بره كارگري تو خونه مردم؟
اصلا تاحالا شده با مدرك فوق ليسانس از درد بيكاري بري لب چهارراه وايستي تا يكي بياد براي كارگري ببرتد و تمام رمقت رو براي 30 هزار تومن تو روز بگيره و كلي هم بد و بيراه بهت بگه و دست آخر هم كلي منت سرت بگذاره؟ گمون نكنم
شده تا حالا كارت تو يك اداره دولتي به خاطر نداشتن پارتي لنگ بمونه؟

حقوق مستمری که میگیریم الان 820 هزار تومنه سه نفریم.

Last edited:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
نه شما فکر کن از عید به اینور گرون شده خوبه. راضی شدی. آخه برای من چه فرقی میکنه که تو چی فکر کنی درباره قیمتا. اون چیزی که من از جیب پرداخت میکنم برام مهمه. والسلام.

من در مورد قیمت ها فکر می کنم؟

یعنی من فکر می کنم بعد غذا جلو روم ظاهر می شه و پول نمی دم جای گوشت و مرغ؟

فقط تو از جیبت پرداخت می کنی؟ ما از جیبمون پرداخت نمی کنیم؟ یا نکنه ارزش ریال جیب شما 100 برابر ارزش ریال جیب ماست؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
من انتظار یه جهش شدیدو داشتم اخرای این ماه نه اینقدر البته ! سکه که شده بود نزدیک 580 پریدم برم بگیرم , تا پولو از بانک در بیارم و چک رمزدار بگیرمو اینا برگشت بالا !!:D یه نوسان خفن از دستم رفت !

لعنت بر شیطون

من گفتم اول دوم خرداد اینطوری میشه

همش زیر سر این صرافی هاس - هماهنگ نمیکنن آدم یه چیزی این وسط بخوره :lol: پول تو دستم بودا بیخودی صب کردم :D

خب چیز خاصصی نیست اینطور که شنیدم صرافی ها فروش نمیکنن و یه سری تعطیل کردن

پس حتما اومدن بیرون از صرافی و تو بازار ازاد دلار به صورت دستی دلالی میکنن

این مسئله باعث شده یه عده حول کنن و هجوم ببرن اونا هم بغل خیابون هر نرخی بخان میدن

به زودی سکه و دلار هایی که با قیمت بالا گرفته بودن رو رد میکنن و از ضرر در میان و باز نرخ میاد پایین

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقای مسلمان ببینید ما اینجا قصد جسارت به شمارو نداریم ولی واقعا بحثهای شما هیچ ربطی به سکه و طلا نداره شما میتونین اظهار نظر بکنین فرضا آقای انونی میان تحلیل میدن حالا یه عده طرز فکر ایشونو نزدیک به فکر خودشون میدونن یه سری نه ولی حقیقتش بحث سر قیمت همچین معقول نیست و نباید انتظار داشته باشین با این جو سنگین دیگران ساکت باشن

بالا