• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران تیم ملی و لیگ برتر انگلیس

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من فقط سکوت میکنم :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تو اگه کلا همیشه در زندگیت سکوت کنی خیلی خوبه.

جناب اینجا(تالار فوتبال) فضاش یه مدل دیگه ای هست ، توی تاپیک منچستریونایتد هم بهتون تذکر دادم لطفا در رفتارتون تجدیدنظر کنید .
اینجا تاکید می کنم در صورت پافشاری به این روند مجبور به برخورد با شما خواهم بود.

موفق باشید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
انگار چند مدتیه تنها چیزی که فوتبال برام به ارمغان میاره ، حسرت و افسوس هست .
یادش به خیر . همین سال 2002 ، بهترین خاطراتم رو با تیم ملی انگلیس سپری کردم . عجب تیمی بود خداییش . درسته همیشه واسه گلی که سیمن از رونالیدینهوی جوان خورد و باعث حذف تیم از جام جهانیش شد ، ناراحتم ، ولی همون تیم سرشار هست از نوستالژی و خاطره .
بازی برابر آلمان و برد 5 - 1 شون که آلمان میزبان بود ; مگه میشه از یاد بره ؟ یا گل دقیقه ی آخر بکهام به یونان ؟ یا برد دلچسبشون مقابل آرژانتین :دی

ولی الان حتی یه کووچ درست حسابی هم بالا سر تیم نیست ; هیچ وقت هم نبوده . از اولش هم مخالف کاپلو بودم ولی با این حساب ، امیدوار بودم تو یورو 2012 تیم رو به موفقیت برسونه که با رفتنش ، امیدم رنگ خودش رو باخت . حالا تنها چیزی که تو 2012 انتظارشو می کشم ، حسرت هست و نه چیز دیگه ای .

پ ن : هنوز هم عاشق لباس سفیدشون هستم :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عجب گلی زد پاپیس سیسه به چلسی! اصلا با عقل جور در نمیاد چطوری اون توپ گل شد! فوق العاده جالب و عجیب! بود.
کلا بازیکن خوبی به نظر میاد. 12 بازی، 13 گل و 1 پاس گل آمار خیلی خوبیه.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
انگار چند مدتیه تنها چیزی که فوتبال برام به ارمغان میاره ، حسرت و افسوس هست .
یادش به خیر . همین سال 2002 ، بهترین خاطراتم رو با تیم ملی انگلیس سپری کردم . عجب تیمی بود خداییش . درسته همیشه واسه گلی که سیمن از رونالیدینهوی جوان خورد و باعث حذف تیم از جام جهانیش شد ، ناراحتم ، ولی همون تیم سرشار هست از نوستالژی و خاطره .
بازی برابر آلمان و برد 5 - 1 شون که آلمان میزبان بود ; مگه میشه از یاد بره ؟ یا گل دقیقه ی آخر بکهام به یونان ؟ یا برد دلچسبشون مقابل آرژانتین :دی

ولی الان حتی یه کووچ درست حسابی هم بالا سر تیم نیست ; هیچ وقت هم نبوده . از اولش هم مخالف کاپلو بودم ولی با این حساب ، امیدوار بودم تو یورو 2012 تیم رو به موفقیت برسونه که با رفتنش ، امیدم رنگ خودش رو باخت . حالا تنها چیزی که تو 2012 انتظارشو می کشم ، حسرت هست و نه چیز دیگه ای .

پ ن : هنوز هم عاشق لباس سفیدشون هستم :دی

به شدت تایید میشه معین جان
فقط حسرت و نه چیز دیگه ای نه
خدارو چه دیدی
کاپلو با اون همه ادعاش تیمو به گند کشید
شاید هاچسون کاری کرد
میبی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
El-defensa-del-Manchester-Unit_54128739981_54115221155_600_244.jpg

تو لیست اعلام شده ی هاجسون اثری از ریو فردینان نیست و این بازیکن یورو رو از دست داده ...

Hart, Green, Ruddy - Baines, Cahill, Cole, Johnson, Jones, Lescott, Terry - Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Milner, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young - Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck

رزرو :

Butland, Jagielka, Henderson, Johnson, Sturridge

پ.ن: با جان تری کل کلی چیزی نداشته ؟
.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دالگلیش اخراج شد.

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218

تو لیست اعلام شده ی هاجسون اثری از ریو فردینان نیست و این بازیکن یورو رو از دست داده ...

Hart, Green, Ruddy - Baines, Cahill, Cole, Johnson, Jones, Lescott, Terry - Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Milner, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young - Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck

رزرو :

Butland, Jagielka, Henderson, Johnson, Sturridge

پ.ن: با جان تری کل کلی چیزی نداشته ؟
.

یکی از شبکه ها شنیدم به توصیه سر الکس اینکار رو کرده چون سر الکس عقیده داره ریو فردیناند هنوز از بند مصدومیت کامل رها نشده و توان بازی هر 4 روز یکبار( طبق برنامه یورو 2012) رو نداره..

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیبه. لیورپول به این آسونیا مربی اخراج نمی کرد؟

دارن با مارتینز، سرمربی ویگان صحبت می کنن.

سولسشر هم گفته میشه جزو گزینه های سرمربی گری استون ویلا هست. خیلی دوست دارم ببینم اینجا چطور کار میکنه. میتونه موفق بشه یا نه؟

ویلشر هم قراره دوباره عمل بشه. انگلیس بازیکن های خوبی رو برای یورو نداره.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
دارن با مارتینز، سرمربی ویگان صحبت می کنن.

سولسشر هم گفته میشه جزو گزینه های سرمربی گری استون ویلا هست. خیلی دوست دارم ببینم اینجا چطور کار میکنه. میتونه موفق بشه یا نه؟

ویلشر هم قراره دوباره عمل بشه. انگلیس بازیکن های خوبی رو برای یورو نداره.

اتفاقا بازیکن خوب زیاد داره.مربی نداره. واقعا موندم چطور گذاشتن کاپلو این همه بازیکن رو بسوزونه
الانم یه سری از ایتالیاییهای متعصب میگن کاپلو بهترین بود و از این مزخرفات
فقط این همه بازیکن رو نابود کرد. آخه آلمان دو تا بازیکن درست درمون داره که باید مدعی باشه و انوقت انگلیس با این همه بازیکن هیچی
قهرمانی دیشب چلسی نشون داد که انگلیسیا هنوز تو رده باشگاهی تو این دهه اخیر حرف اول رو می زنند. تقریبا تو ده سال اخیر یکی دو فصل فینال بدون یه تیم انگلیسی بوده
همین بازیکنان تو تیمشون بهترینند. رونی- جرارد-لمپارد-تری- کیهیل- کول- هارت- و کلی بازیکن دیگه که تو تیمشون عالی بازی می کنند. به نظر من اگه یه مربی بالا سر این تیم بود خیلی راحت قهرمان اروپا میشد. خیلی راحت نه اینکه حتی مدعی ندونیمش

انگلیس مربی نداره. یکی مثل مورینیو که به بازیکن جماعت رو نده نداره. کاپلو هم بره غاز بچرونه که تیمو به فنا داد.

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
با نالایقی قهرمان شدین طلبکارم هستین انگار!
نکنه توقع داشتی نویر بگه در پوست خودم نمیگنجم
بعدشم گودرز چه ربطی به شقایق داره؟
اون بازی اگر مقابل چلسی بود این حرفت درست بود
ضمنا تو اون بازی آلمان تیم برتر میدان بود و کاملا شایسته پیروزی انگلیس از دور گروهی هم به زور اومده بود بالا
ولی پریشب چلسی فقط با شانس قهرمان شد همین

پ.ن:خود لمپارد هم دیروز گفته باید این بازی رو میباختیم
پس شما کاسه داغتر از آش نشید
فرانک لمپارد: این قهرمانی یعنی همه چیز / ما این بازی را قاعدتا باید می‌باختیم! - Goal.com

کی گفته شانس نیوردیم
شانس آوردیم خوبشم آوردیم و اینم نامردی نیست طبیعت فوتباله ولی این ناپاکیهاست که فوتبالو ظالمانه میکنه مثل حاشیه سازی قبل از بازی مثل ناداوری مثل خرافات بیربط و هشت پا و ... که همه تو شما آلمانیها دیده میشه ما لایق قهرمانی بودیم و هستیم :)
چرا حساب چلسی رو میخواهید از انگلیسیا جدا کنید ؟ همین که یه تیم انگلیسی مقابل یه تیم آلمانی پیروز بشه کافیه تا یه انتقام بگیره و یه یادآوری از اون حق کشی مسلم بکنه
چه حرفای خنده داری میزنید آلمان با شایستگی رفت نیمه نهایی ؟!!! انگلیس یکی از بهترین تیمهاشو فرستاده بود و توان فتح جامو هم داشتن تو اون بازی فرمایشی هم با همه تفاسیر انگلیس گل مساوی رو همون نیمه اول زد و روند برگشت به بازیش کاملاً نشون میداد که گلای بعدی هم به آلمان میزنه وتا قبل از اون اشتباه مضحک به مرور داشت سوار بازی میشد و سبک انگلیسیشو به آلمان دیکته میکرد ولی اون ناداوری همه چیو برعکس کرد و هر تیمی هم جای انگلیس بود قافیه رو میباخت و دیگه روحیه ادامه بازیو نداشت گل مسلمو اون شکلی اعلام نکنن خیلی نامردیه خب حالا اصرار دارید حرف خودتون باشه برید همون مصاحبه نویر رو بعد بازی با انگلیس ببینید (اگه تو آرشیوتون نیست تو یوتیوب پره) که اذعان کرد به کمک همین ناداوری به مرحله بعد رفتن
این آلمان بود که هیچکسی براش شانسی قائل نبود و نالایق بوداینو تو بازی با صربستان نشون داد ولی با حاشیه سازی و نامردی تا اون مرحله بالا رفت بازی بعدتونم با آرژانتین که دیگه سنگ تموم گذاشتید و همه جور ترفند ضدفوتبال و خارج از گود برای نابود کردن تیم با روحیه مارادونا به کار بستید از اون هشت پای مسخره گرفته تا اون همه حاشیه سازی برای دیه گو و مسی و تیم قدرتمند آرژانتین و همون روحیه پایینشون باعث شد یه گل بخورن و بعد هم که مثل همیشه احساساتی شدن و متأسفانه دیگه قافیه رو باخته بود (ولی یه چیزی میگم شک نکنید آلمان تا ابد خواب قهرمانی جام جهانی رو هم نمیبینه شک دارید ؟ به 2002 نگاه کنید ...؟ به 2006 که میزبانش بودید نگاه کنید ...؟ به 2010 که همه جور ضدفوتبال ازتون دیده شد نگاه کنید ...؟ اگه میخواستید قهرمان بشید تو این 10 سال میشدید !!)
توجه داشته باشید فوتبال بخش اعظمیش روحیس و بهترین تیم هم وقتی قافیه رو ببازه و رشته روانی بازی از دستش بره همینجوری متلاشی میشه و گلهای فراوان میخوره در واقع اون تیم شما نبود که بازیهارو 4 گله میبرد بلکه حاشیه سازا و عوامل نامرئی بیرون گود و باعث اون ناداوریهای مضحک میشد بهتون کمک کرد
البته شما یه آلمانی هستید و شاید یه نازی و یه نژادپرست متعصب هم هستید و بعیده با حرفای منطقی من قانع بشید الاایحال ...

منتظر انتقامهای پیاپی انگلیسیا باشید این تازه اولیش بود ...تا ابد !!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
کی گفته شانس نیوردیم
شانس آوردیم خوبشم آوردیم و اینم نامردی نیست طبیعت فوتباله ولی این ناپاکیهاست که فوتبالو ظالمانه میکنه مثل حاشیه سازی قبل از بازی مثل ناداوری مثل خرافات بیربط و هشت پا و ... که همه تو شما آلمانیها دیده میشه ما لایق قهرمانی بودیم و هستیم :)
چرا حساب چلسی رو میخواهید از انگلیسیا جدا کنید ؟ همین که یه تیم انگلیسی مقابل یه تیم آلمانی پیروز بشه کافیه تا یه انتقام بگیره و یه یادآوری از اون حق کشی مسلم بکنه
چه حرفای خنده داری میزنید آلمان با شایستگی رفت نیمه نهایی ؟!!! انگلیس یکی از بهترین تیمهاشو فرستاده بود و توان فتح جامو هم داشتن تو اون بازی فرمایشی هم با همه تفاسیر انگلیس گل مساوی رو همون نیمه اول زد و روند برگشت به بازیش کاملاً نشون میداد که گلای بعدی هم به آلمان میزنه وتا قبل از اون اشتباه مضحک به مرور داشت سوار بازی میشد و سبک انگلیسیشو به آلمان دیکته میکرد ولی اون ناداوری همه چیو برعکس کرد و هر تیمی هم جای انگلیس بود قافیه رو میباخت و دیگه روحیه ادامه بازیو نداشت گل مسلمو اون شکلی اعلام نکنن خیلی نامردیه خب حالا اصرار دارید حرف خودتون باشه برید همون مصاحبه نویر رو بعد بازی با انگلیس ببینید (اگه تو آرشیوتون نیست تو یوتیوب پره) که اذعان کرد به کمک همین ناداوری به مرحله بعد رفتن
این آلمان بود که هیچکسی براش شانسی قائل نبود و نالایق بوداینو تو بازی با صربستان نشون داد ولی با حاشیه سازی و نامردی تا اون مرحله بالا رفت بازی بعدتونم با آرژانتین که دیگه سنگ تموم گذاشتید و همه جور ترفند ضدفوتبال و خارج از گود برای نابود کردن تیم با روحیه مارادونا به کار بستید از اون هشت پای مسخره گرفته تا اون همه حاشیه سازی برای دیه گو و مسی و تیم قدرتمند آرژانتین و همون روحیه پایینشون باعث شد یه گل بخورن و بعد هم که مثل همیشه احساساتی شدن و متأسفانه دیگه قافیه رو باخته بود (ولی یه چیزی میگم شک نکنید آلمان تا ابد خواب قهرمانی جام جهانی رو هم نمیبینه شک دارید ؟ به 2002 نگاه کنید ...؟ به 2006 که میزبانش بودید نگاه کنید ...؟ به 2010 که همه جور ضدفوتبال ازتون دیده شد نگاه کنید ...؟ اگه میخواستید قهرمان بشید تو این 10 سال میشدید !!)
توجه داشته باشید فوتبال بخش اعظمیش روحیس و بهترین تیم هم وقتی قافیه رو ببازه و رشته روانی بازی از دستش بره همینجوری متلاشی میشه و گلهای فراوان میخوره در واقع اون تیم شما نبود که بازیهارو 4 گله میبرد بلکه حاشیه سازا و عوامل نامرئی بیرون گود و باعث اون ناداوریهای مضحک میشد بهتون کمک کرد
البته شما یه آلمانی هستید و شاید یه نازی و یه نژادپرست متعصب هم هستید و بعیده با حرفای منطقی من قانع بشید الاایحال ...

منتظر انتقامهای پیاپی انگلیسیا باشید این تازه اولیش بود ...تا ابد !!

در جواب خط یکی مونده به اخر باید بگم متاسفانه این پست شما هم نشان دهنده این هست که یک ضد آلمانی متعصب هستی و کسی که بزرگی فوتبال آلمان رو قبول نداره بهش چی میشه گفت و اینکه میگی آلمان هیچوقت قهرمان نخواهد شد اوج بی منطقیت رو نشون میده مگه شما پیش گو هستی که همچین حرفی میزنی؟
اتفاقا نسل جدید فوتبال آلمان تازه داره خودشو پیدا می کنه و قهرمانی هاش در پیش خواهد بود.
اون هشت پا هم جنبه فان داشت و یکی از جاذبه های جام جهانی بود و دیدی که در بازی نیمه نهایی هم گفت اسپانیا می بره نه آلمان و همون هم شد.
انگلیس 48 سال هست قهرمان جهان نشده لابد همش تقصیر آلمان بوده که با جوسازی نذاشته قهرمان بشه؟!
اتفاقا همون یک قهرمانیش هم که در خانه خودش بود به لطف گل نادرست به آلمان بود که قهرمان شد و آلمان سبب خیرش شده بود و اون گل لمپارد که داور قبول نکرد تازه حساب این دو تیم رو صاف کرد و اون گل جام 66 جبران شد و انتقامش گرفته شد!
تو بازی های یورو هم که حتی یکبار هم قهرمان نشده خوب لابد همش تقصیر آلمان بوده دیگه لابد همش داورهای بازی های انگلیس رو می خریده می گفته انگلیس رو ببازونید!!
نمی دونم منظورش دقیقا چی بوده ولی مارادونا چند وقت پیش یه جمله جالبی گفت و گفت که انگلیسیها فوتبال رو اختراع کردند ولی خودشون چیزی ازش نمی دونن!
بعد از اون بازی جام جهانی هم بهتره بری مصاحبه لمپارد رو هم بخونی که گفت ما خودمون بازی رو باختیم و اون گل رو نباید بهانه کنیم اینم تو یوتیوب پره
آره انگلیس رو مدعی می دونستن مثل همیشه که تبلیغات کاذب روی این تیم زیاده و همیشه در بازیها برعکسشو نشون میده و تو اون جام هم انگلیس تو 3 بازی اول نشون داد امیدی بهش نیست مخصوصا تو بازی با آمریکا و اون گل مسخره ای که دروازه بانتون خورد
تو بازی آلمان صربستان هم داوری کاملا به ضرر آلمان بود از کارت های بیجای زیادی که میداد تا اخراج ناجوانمردانه کلوزه بهتره بری یه بار دیگه بازی رو ببینی اگر ندیدی!
بازی با آرژانتین هم آلمان با 4 گل اون تیم رو در هم کوبید و جنگ روانی هم در کار نبود خوب شد بازی تو آفریقای جنوبی هم بود و گرنه میگفتی چون میزبان بوده بردن!
آلمان تو اون جام 3 تا تیم رو 4 تایی کرد که دو تاش انگلیس و آرژانتین بودن و این کار از هر تیمی بر نمیاد!
ایشالا تو این یورو هم آلمان قهرمان میشه تا چشم خیلی ها دربیاد
در ضمن من اون پست رو تو یه تاپیک دیگه داده بودم که چون قفل شد اومدی اینجا نقل قول کردی و اتفاقا خوب جایی هم نقل قول کردی چون تاپیک لیگ و تیم ملی انگلیس هست و همفکرهات میان راحت تاییدت می کنن!
دیگه هم تو این تاپیک حرفی ندارم چون حرف غیر منطقی جوابی نداره هر چی دل تنگت میخواهد بگو
ولی بدون با تهمت و چرت و پرت گویی نمی تونی بزرگی یک تیم و یک فلسفه فوتبالی رو کوچیک و موفقیت هاش رو لوث کنی و ناکامی های تیم خودت هم با این حرفها جبران نمیشه

Last edited:

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
نظر شما محترم گرچه باهاتون به شدت مخالفم ولی منم دیگه بحثو خاتمه میدم (ایشالا بقیه هم رعایت انصاف رو میکنن و بحث من و شما رو به خودمون واگذار میکنن که ما هم که دیگه خاتمش دادیم رفت) موفق باشید. ;)

Last edited:

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
شنیدید بکهام گفته امیدوار به حضور تو تیم المپیکه ؟ به عنوان بازیکن !
اگه بشه چی میشه بکهام هم در کل دیگه کسی مثلش پیدا نمیشه شخصیت فوق العاده بالایی داره چه تو زمان بازیش چه همین حالاش
در مورد دیوید چیزی که برام خیلی زجردهنده بود همون مصدومیتای بدموقع بود که دوتا جام جهانی رو ازش گرفت :(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
آخرای بازی رو دیدم (میبینم)
وضع اسفناکی داره این تیم :D
یعنی در حد وست برومویچ
i241939_e8ldfzzoe1o43syp1gjr.gif

البته جرارد ، پارکر و یانگ رو کشیده بیرون ، لمپارد اسمش تو ذخیره ها هم نیست !
این تیم ، تیمی بود که اسپانیا رو برد ، اما الان ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازیشون چنگی به دل نزد. چیزی به اسم تاکتیک ندیدیم تو بازیشون. فکر نکنم امسال هم انگلیس به جایی برسه

بالا