Ali_softcenter
Registered User
من که میگم انگلیس همون مرحله گروهی حذف میشه...
تو اگه کلا همیشه در زندگیت سکوت کنی خیلی خوبه.من فقط سکوت میکنم :دی
تو اگه کلا همیشه در زندگیت سکوت کنی خیلی خوبه.
انگار چند مدتیه تنها چیزی که فوتبال برام به ارمغان میاره ، حسرت و افسوس هست .
یادش به خیر . همین سال 2002 ، بهترین خاطراتم رو با تیم ملی انگلیس سپری کردم . عجب تیمی بود خداییش . درسته همیشه واسه گلی که سیمن از رونالیدینهوی جوان خورد و باعث حذف تیم از جام جهانیش شد ، ناراحتم ، ولی همون تیم سرشار هست از نوستالژی و خاطره .
بازی برابر آلمان و برد 5 - 1 شون که آلمان میزبان بود ; مگه میشه از یاد بره ؟ یا گل دقیقه ی آخر بکهام به یونان ؟ یا برد دلچسبشون مقابل آرژانتین :دی
ولی الان حتی یه کووچ درست حسابی هم بالا سر تیم نیست ; هیچ وقت هم نبوده . از اولش هم مخالف کاپلو بودم ولی با این حساب ، امیدوار بودم تو یورو 2012 تیم رو به موفقیت برسونه که با رفتنش ، امیدم رنگ خودش رو باخت . حالا تنها چیزی که تو 2012 انتظارشو می کشم ، حسرت هست و نه چیز دیگه ای .
پ ن : هنوز هم عاشق لباس سفیدشون هستم :دی
تو لیست اعلام شده ی هاجسون اثری از ریو فردینان نیست و این بازیکن یورو رو از دست داده ...
Hart, Green, Ruddy - Baines, Cahill, Cole, Johnson, Jones, Lescott, Terry - Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Milner, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young - Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck
رزرو :
Butland, Jagielka, Henderson, Johnson, Sturridge
پ.ن: با جان تری کل کلی چیزی نداشته ؟
.
دالگلیش اخراج شد.
اخراج شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه. لیورپول به این آسونیا مربی اخراج نمی کرد؟
دارن با مارتینز، سرمربی ویگان صحبت می کنن.
سولسشر هم گفته میشه جزو گزینه های سرمربی گری استون ویلا هست. خیلی دوست دارم ببینم اینجا چطور کار میکنه. میتونه موفق بشه یا نه؟
ویلشر هم قراره دوباره عمل بشه. انگلیس بازیکن های خوبی رو برای یورو نداره.
با نالایقی قهرمان شدین طلبکارم هستین انگار!
نکنه توقع داشتی نویر بگه در پوست خودم نمیگنجم
بعدشم گودرز چه ربطی به شقایق داره؟
اون بازی اگر مقابل چلسی بود این حرفت درست بود
ضمنا تو اون بازی آلمان تیم برتر میدان بود و کاملا شایسته پیروزی انگلیس از دور گروهی هم به زور اومده بود بالا
ولی پریشب چلسی فقط با شانس قهرمان شد همین
پ.ن:خود لمپارد هم دیروز گفته باید این بازی رو میباختیم
پس شما کاسه داغتر از آش نشید
فرانک لمپارد: این قهرمانی یعنی همه چیز / ما این بازی را قاعدتا باید میباختیم! - Goal.com
کی گفته شانس نیوردیم
شانس آوردیم خوبشم آوردیم و اینم نامردی نیست طبیعت فوتباله ولی این ناپاکیهاست که فوتبالو ظالمانه میکنه مثل حاشیه سازی قبل از بازی مثل ناداوری مثل خرافات بیربط و هشت پا و ... که همه تو شما آلمانیها دیده میشه ما لایق قهرمانی بودیم و هستیم
چرا حساب چلسی رو میخواهید از انگلیسیا جدا کنید ؟ همین که یه تیم انگلیسی مقابل یه تیم آلمانی پیروز بشه کافیه تا یه انتقام بگیره و یه یادآوری از اون حق کشی مسلم بکنه
چه حرفای خنده داری میزنید آلمان با شایستگی رفت نیمه نهایی ؟!!! انگلیس یکی از بهترین تیمهاشو فرستاده بود و توان فتح جامو هم داشتن تو اون بازی فرمایشی هم با همه تفاسیر انگلیس گل مساوی رو همون نیمه اول زد و روند برگشت به بازیش کاملاً نشون میداد که گلای بعدی هم به آلمان میزنه وتا قبل از اون اشتباه مضحک به مرور داشت سوار بازی میشد و سبک انگلیسیشو به آلمان دیکته میکرد ولی اون ناداوری همه چیو برعکس کرد و هر تیمی هم جای انگلیس بود قافیه رو میباخت و دیگه روحیه ادامه بازیو نداشت گل مسلمو اون شکلی اعلام نکنن خیلی نامردیه خب حالا اصرار دارید حرف خودتون باشه برید همون مصاحبه نویر رو بعد بازی با انگلیس ببینید (اگه تو آرشیوتون نیست تو یوتیوب پره) که اذعان کرد به کمک همین ناداوری به مرحله بعد رفتن
این آلمان بود که هیچکسی براش شانسی قائل نبود و نالایق بوداینو تو بازی با صربستان نشون داد ولی با حاشیه سازی و نامردی تا اون مرحله بالا رفت بازی بعدتونم با آرژانتین که دیگه سنگ تموم گذاشتید و همه جور ترفند ضدفوتبال و خارج از گود برای نابود کردن تیم با روحیه مارادونا به کار بستید از اون هشت پای مسخره گرفته تا اون همه حاشیه سازی برای دیه گو و مسی و تیم قدرتمند آرژانتین و همون روحیه پایینشون باعث شد یه گل بخورن و بعد هم که مثل همیشه احساساتی شدن و متأسفانه دیگه قافیه رو باخته بود (ولی یه چیزی میگم شک نکنید آلمان تا ابد خواب قهرمانی جام جهانی رو هم نمیبینه شک دارید ؟ به 2002 نگاه کنید ...؟ به 2006 که میزبانش بودید نگاه کنید ...؟ به 2010 که همه جور ضدفوتبال ازتون دیده شد نگاه کنید ...؟ اگه میخواستید قهرمان بشید تو این 10 سال میشدید !!)
توجه داشته باشید فوتبال بخش اعظمیش روحیس و بهترین تیم هم وقتی قافیه رو ببازه و رشته روانی بازی از دستش بره همینجوری متلاشی میشه و گلهای فراوان میخوره در واقع اون تیم شما نبود که بازیهارو 4 گله میبرد بلکه حاشیه سازا و عوامل نامرئی بیرون گود و باعث اون ناداوریهای مضحک میشد بهتون کمک کرد
البته شما یه آلمانی هستید و شاید یه نازی و یه نژادپرست متعصب هم هستید و بعیده با حرفای منطقی من قانع بشید الاایحال ...
منتظر انتقامهای پیاپی انگلیسیا باشید این تازه اولیش بود ...تا ابد !!