• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
واقعا سطح گزارشگرای ایرانی خیلی اومده پایین..بنظر میرسه هیچ نظارتی رو کارشون نیست و تفاوت آنچنانی هم نداره که چقدر اشتباه کنند..یکی از افرادی که دست کمی از آقای خیابانی نداره پیمان یوسفیه..چند روز پیش که بازی اینتر و میلان رو گزارش میکرد بعد از مصدوم شدن بازیکن میلان اینطوری میگه" خدا رو چه دیدی شاید چهارمین تعویض هم بخاطر مشکل مصدومیت باشه"..آخه پیمان عزیز "خدا رو چه دیدی" رو واقعا نمیدونی کجا باید بکار ببری..؟؟

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
پیمان یوسفی وقتی یه چیزی میگه من سرمو میکوبم به دیوار: نشون به این نشون
مزدک طرفدار هر تیمی باشه نمیتونه خودشو نگه داره و خیلی تابلو طرفداری میکنه. بعد میخواد یه کاری کنه که مثلا متعادل باشه شروع میکنه به متلک انداختن به تیم خودش. مثلا پرسپولیس تو ایران که عجیب طرفدارشه.
عادل فقط اگه غرور نگیردش همه چیش حالا خوب نباشه قابل تحمله
خیابانی ر هنوز از خیلیا بیشتر دوسش دارم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
خدایی من نمیدونم این سرهنگ علیفر چی میخواد از جون این فوتبال؟
مردک کی به تو گفته گزارشگر خوبی هستی؟
اصلا کی به تو گفته تحلیلگر هم باشی وقتی گزارش میکنی؟
هم کارشناس داوری ه هم کارشناس فوتبال ه هم گزارشگر ه ....

20-5-1389_IMAGE634171246603125000.JPG

قدیما که بازی های مهم بعضی وقت ها به این میرسید (خدا رو شکر الان بازی های مهم اروپایی رو به این نمیدن!) چه حرفها که نمیزد
چند سال پیش بود که بازی بارسا رو داشت گزارش میکرد و تا بازی شروع شد گفت: باز هم دفاع خطی! و باز هم اشتباه! اشتباه! الان دیگه به همه ثابت شده سیستم دفاع خطی یه اشتباه بزرگ هست که متاسفانه بارسا داره از این سیستم استفاده میکنه :blink:
بعد خیلی خونسرد بازی رو کلا ول کرد و شروع کرد تحلیل کردن
میگفت بارها خدمتتون عارض شدم که این سیستم دفاع خطی چه ایراداتی داره. من همیشه با شاگردانم میگم شما در سیستم دفاع سه نفره مدافع آخر رو در وسط دارید و هیچ وقت فاصله ایجاد نمیشه ولی در این سیستم خطی بین دو مدافع آخر فاصله ایجاد میشه و ........ یک ربع داشت وراجی میکرد! فکر کنم از اون پشت بهش گفتن گزارشت رو کن که تازه یادش افتاد برای چی رفته اونجا!

حالا جدیدا آقا به غیر از تحلیل های کارشناسانه ای که میکنه شوت هم شده! دیشب نمیدونم شما هم متوجه شدید یا نه! ولی کلا نرمال نبود و آب شنگولی استفاده کرده بود گویا
توی تمام صحنه ها ده بیست ثانیه عقب بود. همه چیز رو اشتباه میگفت. خطا رو میگفت اوت اوت رو میگفت کرنر کرنر رو میگفت ضربه دروازه ضربه دروازه رو میگفت آفساید! اصن یه وضی

یا اونجا که میگفت یکی باید به دنیزلی بگه که مشکل پرسپولیس در خط دفاعی هست :blink:
چند بار تاکید کرد یه جوری میگفت انگار کسی متوجه این مورد نشده و نمیدونه مشکل پرسپولیس چیه و خود استاد علیفر اولین نفر هستن که این مورد رو کشف کردن!

بعد مثلا اول بازی میگه چیزی در فوتبال قابل پیشبینی نیست
بعد وقتی یه اتفاقی میفته یا تیمی گل میخوره بر میگرده با غرور میگه: خدمتتون عرض کرده بودم که چیزی در فوتبال قابل پیشبینی نیست!!!!!!!!!!!!!!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
جالبه علیفر یه مشکل دیگه داره - اینکه کلی از مسائل داخل زمین براش حل نشدن - مثلا یکی از بازیهای استقلال به خاطر جواب بازی جوانمردانه توپ رو در اختیار تیم مقابل قرار دادن - علیفر گفت عججججب این بازیکنا دیگه از دادن یک پاس ساده به هم تیمیشون هم عاجز شدن و فوتبال ما در سراشیبی قرار گرفته و بازیکنای بی کیفیت تو تیما زیاد شدن!!!!
یا یه جا دیگه قهرمانی یه خطا که اخطار داشت رو آوانتاژداد و بعد که توپ رفت به اوت فکر کنم به آندو کارت رو نشون داد و علی فر گفت بله صد در صد یه چیزی از آندو شنیده که بهش کارت داده و الا حمودی توپ رو به اوت زد!!!!! :)))

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اینقد تو این چند ساله بازیهای آخر شبی و پخش با تاخیر رو به این بیچاره دادن تا یه بازی ساعت چهار و پنچ بهش میدن باور کنید خوابم میگیره احساس میکنم ساعت یک و دو شبه بازی هم زنده نیست تا بازی تموم میشه چند بار زیر آرم شبکه 3 رو نگاه میکنم میگم نکنه زنده نباشه!!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ظاهرا دیشب علی فر باز پیاده روی داشته؟:دی

بابا خوب بازی هایی که تو ایران برگزار نمیشه رو از کانال های خارجکی ببینید
مخصوصا با اعراب
انقد حال میده وقتی تیم ایرانی گل می زنه گزارشگره صداش باحال میشه:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این همه به خیابانی گیر دادیم این از اون بدتره:دی

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
بازی : بایرن ـ چلسی
مکان : آلیانس آره نا
زمان : دقیقه هفتاد و خرده ای
اهمیت : فینال لیگ قهرمانان
و اینک جمله قصار گزارشگر عزیز : گمون کنم بایرنی ها هم بدشون نمیاد گل نزنن تا بازی به وقت اضافی بکشه

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دیشب بازی یووه - ناپولی که تموم شد , یه خانومی بود که نمیدونم چیکاره ی تیم ناپولی بود , با بغل دستیش که مرد بود داشت روبوسی میکرد که متاسفانه از دستشون در رفت و نشونش دادن :D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
البته بعضی چیزا هم هست که واقعا سوتی نیست
و این از IQ پایین شنونده ها یا سعی در پیدا کردن سوتی به هر قیمتی هست که اونو سوتی تشخیص میدن
مثلا همین جمله گمون کنم بایرنی ها هم بدشون نمیاد گل نزنن تا بازی به وقت اضافی بکشه یه نوع کنایست از گزارشگر به خاطر موقعیت های فراوان بایرن و گل نشدنشون نه اینکه واقعا بایرنی ها بخوان بازی به وقت اضافه بکشه
یا مثلا خیلی از سوتی هایی که از خیابانی می گیرن انصافا سوتی نیست که تو خیلی از مقاله هایی که در موردش نوشته میشه و سوتی های جدیدش رو می نویسن بهش اشاره میشه
من الان به عنوان مدافع خیابانی صحبت نمی کنم ولی خیلی از سوتی ها هم از سر کینه و دشمنی ازش گرفته میشه نه اینکه واقعا سوتی باشه

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
البته بعضی چیزا هم هست که واقعا سوتی نیست
و این از IQ پایین شنونده ها یا سعی در پیدا کردن سوتی به هر قیمتی هست که اونو سوتی تشخیص میدن
مثلا همین جمله گمون کنم بایرنی ها هم بدشون نمیاد گل نزنن تا بازی به وقت اضافی بکشه یه نوع کنایست از گزارشگر به خاطر موقعیت های فراوان بایرن و گل نشدنشون نه اینکه واقعا بایرنی ها بخوان بازی به وقت اضافه بکشه
یا مثلا خیلی از سوتی هایی که از خیابانی می گیرن انصافا سوتی نیست که تو خیلی از مقاله هایی که در موردش نوشته میشه و سوتی های جدیدش رو می نویسن بهش اشاره میشه
من الان به عنوان مدافع خیابانی صحبت نمی کنم ولی خیلی از سوتی ها هم از سر کینه و دشمنی ازش گرفته میشه نه اینکه واقعا سوتی باشه

دست شما درد نکنه. حالا ما ای کیو پائین شدیم:D بایرن فرصت داشت ولی نه اون قدر که چپ و راست حمله کنه و موقعیت ایجاد کنه.
درباره خیابانی هم منم قبول دارم. خیلی دارن روش مانور می دن. بازی های جام ملت ها رو از نظر خودم خیلی خوب گزارش کرد ولی این قدر بهش گیر دادن تا بازی با کره را شل و ول گزارش کرد. البته فرداش هم روزنامه ها ازش تقدیر کردن و گفتن این شد همون خیابانی که می خواستیم.
به نظر من تیپ گزارش خیابانی احساسی و با شور و حاله و خیلی ها هم می پسندن. قرار نیست همه شبیه هم باشن. متاسفانه الان فردوسی پور با فاصله خیلی زیاد نفر اوله و البته در حال حاضر فقط فوتبالای درجه یک رو گزارش می کنه. بقیه با فاصله قرار دارن. حتی مزدک میرزایی هم هیجانش مصنوعیه.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دست شما درد نکنه. حالا ما ای کیو پائین شدیم:D بایرن فرصت داشت ولی نه اون قدر که چپ و راست حمله کنه و موقعیت ایجاد کنه.
درباره خیابانی هم منم قبول دارم. خیلی دارن روش مانور می دن. بازی های جام ملت ها رو از نظر خودم خیلی خوب گزارش کرد ولی این قدر بهش گیر دادن تا بازی با کره را شل و ول گزارش کرد. البته فرداش هم روزنامه ها ازش تقدیر کردن و گفتن این شد همون خیابانی که می خواستیم.
به نظر من تیپ گزارش خیابانی احساسی و با شور و حاله و خیلی ها هم می پسندن. قرار نیست همه شبیه هم باشن. متاسفانه الان فردوسی پور با فاصله خیلی زیاد نفر اوله و البته در حال حاضر فقط فوتبالای درجه یک رو گزارش می کنه. بقیه با فاصله قرار دارن. حتی مزدک میرزایی هم هیجانش مصنوعیه.

جنابعالی رو نگفتم کلا منظورم بود!

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم که بگم

واقعا ظلم به فوتبال تهران و پرسپولیس و استقلال هست که گزارشگر های توی تهران به وضوح از تیم های شهرشون طرفداری نمیکنن!

من که استقلالی نیستم از شنیدن صدای این گزارشگر اصفهانی عصبی شدم!

اصلا گزارش نمیکنه
فقط داره هی چند تا کلمه رو تکرار میکنه که استقلال حذف شد
ما تیم سپاهانیم همیشه قهرمانیم
دیگه استقلال وقتی نداره
ما رفتیم بالا
ما قهرمانیم
و ....

مردک اصلا گزارش نمیکنه!

پارسال چرا نمیگفت: انصافا اگه نگاه کنید بازیکن های سپاهان میلیاردی هستن!
واقعا زور داره

در نظر بگیرید اگه این بازی توی تهران بود، کی همچین گزارش یک طرفه ای انجام میداد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

واقعا ظلم به فوتبال تهران و پرسپولیس و استقلال هست که گزارشگر های توی تهران به وضوح از تیم های شهرشون طرفداری نمیکنن!

اصلا گزارش نمیکنه
دیگه استقلال وقتی نداره
ما رفتیم بالا
ما قهرمانیم
و ....

مردک اصلا گزارش نمیکنه!

واقعا زور داره

در نظر بگیرید اگه این بازی توی تهران بود، کی همچین گزارش یک طرفه ای انجام میداد؟

بله
متاسفانه این مشکل اکثر گزارشگرهای شهرستان هست

یه تیکه بد اومد. جباری نتونست یه فرصت ایستگاهی رو خوب استفاده کنه
بعد میگه یه بازیکن اماتور بهتر از جباری میزد !! این توهین به بازیکنی مثل جباری هست.

اصلا در نظر نمیگیره که الان شرایط روحی و عصبی بازیکن استقلال در وضعیت عادی نیست...

باید بهش تذکر بدن.

manoonam

Registered User
لایک‌ها
107
با اینکه هوادار سپاهانم منم از نحوه گزارشش خوشم نیومد به جباری هم توهین بدی کرد
صدای خوبی هم نداره هیجانم که تو کلامش نیست فقط دادو بیداد میکنه هی باید تنظیمات صدارو به هم بریزیم
خلاصه انتقاد به جاس اصفهان تیم حرفه ای داره باید گزارشگرشم حرفه ای و خوب گزارش کنه

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
انگار سپاهانی ها با 100 میلیون قرارداد بستند. من برد رو به طرفدارای سپاهان تبریک می گم ولی نحوه گزارش گر طوری بود که انگار سپاهان با یه تیم عربستانی داره بازی می کنه.
تو بازی با مس سرچشمه هم همین طور بود. طعنه و کنایه به استقلال کهکشانی و ...
البته این یه امر مرسومه تو دنیا که گزارشگر طرفداری از تیم محبوب شون می کنن ولی وقتی مخاطب تو از همه جا هست باید جانب اعتدال رو رعایت کنی.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انگار سپاهانی ها با 100 میلیون قرارداد بستند. من برد رو به طرفدارای سپاهان تبریک می گم ولی نحوه گزارش گر طوری بود که انگار سپاهان با یه تیم عربستانی داره بازی می کنه.
تو بازی با مس سرچشمه هم همین طور بود. طعنه و کنایه به استقلال کهکشانی و ...
البته این یه امر مرسومه تو دنیا که گزارشگر طرفداری از تیم محبوب شون می کنن ولی وقتی مخاطب تو از همه جا هست باید جانب اعتدال رو رعایت کنی.

اگه طرفداری بکنه مشکلی نیست.

اما وقتی اهانت میکنه به بازیکن و شان بازیکن حریف رو میشکنه, این خوب نیست.

مطمئن باش هر بازیکنی جای جباری بود توی اون شرایط ننمیتونست بخوبی از فرصت استفاده کنه. این فکر کرده بازیکنای لیگ ما مثلا رونالدو و مسی و دل پیرو و اینا هستند !!!!!!!!!!!!!!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

اصلا گزارش نمیکنه
دیگه استقلال وقتی نداره
ما رفتیم بالا
ما قهرمانیم
و ....

مردک اصلا گزارش نمیکنه!

واقعا زور داره

اوج بی جنبه گی و سوء استفاده از تریبون سراسری

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اگه طرفداری بکنه مشکلی نیست.

اما وقتی اهانت میکنه به بازیکن و شان بازیکن حریف رو میشکنه, این خوب نیست.

مطمئن باش هر بازیکنی جای جباری بود توی اون شرایط ننمیتونست بخوبی از فرصت استفاده کنه. این فکر کرده بازیکنای لیگ ما مثلا رونالدو و مسی و دل پیرو و اینا هستند !!!!!!!!!!!!!!

حالا همه این ها به کنار. ضربه ایستگاهی جباری به دفاع برخورد کرد. شاید اصلا اگه دفاع بلند نمی شد می رفت تو گل. یعنی اصلا به شکلی نبود که آماتور گونه معنا کنه.

بالا