خدایی من نمیدونم این سرهنگ علیفر چی میخواد از جون این فوتبال؟
مردک کی به تو گفته گزارشگر خوبی هستی؟
اصلا کی به تو گفته تحلیلگر هم باشی وقتی گزارش میکنی؟
هم کارشناس داوری ه هم کارشناس فوتبال ه هم گزارشگر ه ....
قدیما که بازی های مهم بعضی وقت ها به این میرسید (خدا رو شکر الان بازی های مهم اروپایی رو به این نمیدن!) چه حرفها که نمیزد
چند سال پیش بود که بازی بارسا رو داشت گزارش میکرد و تا بازی شروع شد گفت: باز هم دفاع خطی! و باز هم اشتباه! اشتباه! الان دیگه به همه ثابت شده سیستم دفاع خطی یه اشتباه بزرگ هست که متاسفانه بارسا داره از این سیستم استفاده میکنه :blink:
بعد خیلی خونسرد بازی رو کلا ول کرد و شروع کرد تحلیل کردن
میگفت بارها خدمتتون عارض شدم که این سیستم دفاع خطی چه ایراداتی داره. من همیشه با شاگردانم میگم شما در سیستم دفاع سه نفره مدافع آخر رو در وسط دارید و هیچ وقت فاصله ایجاد نمیشه ولی در این سیستم خطی بین دو مدافع آخر فاصله ایجاد میشه و ........ یک ربع داشت وراجی میکرد! فکر کنم از اون پشت بهش گفتن گزارشت رو کن که تازه یادش افتاد برای چی رفته اونجا!
حالا جدیدا آقا به غیر از تحلیل های کارشناسانه ای که میکنه شوت هم شده! دیشب نمیدونم شما هم متوجه شدید یا نه! ولی کلا نرمال نبود و آب شنگولی استفاده کرده بود گویا
توی تمام صحنه ها ده بیست ثانیه عقب بود. همه چیز رو اشتباه میگفت. خطا رو میگفت اوت اوت رو میگفت کرنر کرنر رو میگفت ضربه دروازه ضربه دروازه رو میگفت آفساید! اصن یه وضی
یا اونجا که میگفت یکی باید به دنیزلی بگه که مشکل پرسپولیس در خط دفاعی هست :blink:
چند بار تاکید کرد یه جوری میگفت انگار کسی متوجه این مورد نشده و نمیدونه مشکل پرسپولیس چیه و خود استاد علیفر اولین نفر هستن که این مورد رو کشف کردن!
بعد مثلا اول بازی میگه چیزی در فوتبال قابل پیشبینی نیست
بعد وقتی یه اتفاقی میفته یا تیمی گل میخوره بر میگرده با غرور میگه: خدمتتون عرض کرده بودم که چیزی در فوتبال قابل پیشبینی نیست!!!!!!!!!!!!!!